Page 1

Квалитетен живот


Во 21-от век ние ќе мора да се бориме со негативните фактори.

www.calivita.mk


Стрес Притисок

www.calivita.mk


Брзање

www.calivita.mk


Брза храна

www.calivita.mk


Загаденост на околината www.calivita.mk


Неплодни земјишта

www.calivita.mk


-60% витамин Ц* 1985-2002, извор: Sanatorium Oberthal (2002)

www.calivita.mk


Сето ова може да води кон болести.

www.calivita.mk


Зачувајте го своето здравје преку промена на вашиот животен стил!

www.calivita.mk


Do physical activity!

Применете добро избалансирана исхрана!

www.calivita.mk


Понудете му ги на вашето тело сите потребни витамини и минерали! www.calivita.mk


“Здравјето не е се, но без него, сè останато е ништо.” /Артур Шопенхауер/

www.calivita.mk


Денес без финансиска независност, виртуелно е невозможно да се одржи доброто здравје и да се живее квалитетен живот.

www.calivita.mk


Со исполнување на следните принципи, CaliVita ви овозможува да имате Квалитетен живот: Здравје Слобода Финансиска стабилност Признание Тим

www.calivita.mk


Здравје

Врвен квалитет, современи производи

www.calivita.mk


Повеќе од 100 топ-квалитетни додатоци во исхраната

www.calivita.mk


Unique solutions, no cure-all

за сите индивидуални потреби.

www.calivita.mk


Повеќе од 20 години искуство.

www.calivita.mk


Природни, растителни и сертифицирани органски материјали.

www.calivita.mk


Континуиран развој на производи кој се базира на најновите научни резултати.

www.calivita.mk


Високи стандарди на производство и строга контрола на квалитет.

www.calivita.mk


Здравје секаде околу нас


Слобода, независност без притисок, без граници

www.calivita.mk


Вие може да ги користите нашите производи или да започнете сопствен бизнис.

www.calivita.mk


Вие одлучувате каде, кога и како ќе го градите бизнисот. Вие сте сам свој газда.

www.calivita.mk


Делумно или цело време.

www.calivita.mk


Насекаде во светот. www.calivita.mk


Финансиска сигурност без значаен стартен капитал

www.calivita.mk


Со бизнисот на CaliVita вие ќе ја зголемите добивката.

www.calivita.mk


Не е потребна голема инвестиција.

Низок ризик.

www.calivita.com


Времето и енергијата што ги вложувате ви обезбедатуваат финансиска сигурност…

www.calivita.mk


…за вас и вашето семејство за кратко време.

www.calivita.mk


Пасивната добивка според активноста на вашата мрежа може да ви обезбеди сигурни пензионерски денови.

www.calivita.mk


Само-реализација, успех и почит

www.calivita.mk


Натпросечните перформанси високо се ценат. www.calivita.mk


Ексклузивни бонус патувања за одличните резултати.

www.calivita.mk


Гала вечера за најдобрите – вечер за забава, оддавање почит и

www.calivita.mk


Кооперативен тим

споделување на знаење и искуства

www.calivita.mk


Поддршка од вашиот посветен и искусен ментор.

www.calivita.mk


Случувања надвор од работата.

www.calivita.mk


Летен камп – бизнис на плажа заедно со својот тим.

www.calivita.mk


СЕГА започнете со бизнисот на CaliVita! Нема да ве разочараме

www.calivita.mk


CaliVita менаџира повеќе задачи за вас: Оперативни задачи како развој на производ, производство, лиценцирање на производ, магацин, достава, гаранција, веб продавници.

www.calivita.mk


Корисни информации и публикации како веб страна, CaliNews списание, флаери, брошури, ценовници. Тренинзи, материјали за обука.

www.calivita.mk


Се што треба да направите е да се фокусирате во градење на мрежата во CaliVita!

www.calivita.mk


Вие ќе може да постигнувате повисоки и повискои нивоа во зависност од активноста, стабилноста и прометот на членовите спонзорирани од ваша страна.

www.calivita.mk


Добивка

Како да ја пресметате?

www.calivita.mk


Со купување на нашите производи Вие добивате 25% попуст. www.calivita.mk


Со препродавање на нашите производи Вашата заработка може да достигне и до 33%.

www.calivita.mk


Вие добивате од 4 до 21% бонус според месечниот промет.. www.calivita.mk


Вие добивате екстра премии со постигнување на менаџерските нивоа. www.calivita.mk


CaliVita manages various tasks for you: Register now.

Регистрирај се: www.calivita.com

www.calivita.mk


Се гледаме на врвот!

www.calivita.mk


www.calivita.mk

Calivita Презентација  
Calivita Презентација  
Advertisement