Page 62

Ο κόσμος του Απόλλωνα είδε την Στο 85 λεπτό, μόλις έκοψε το πέναλομάδα του όπως την ήθελε στον τι ο Μπρούνο, είπαμε ότι το κύπελλο τελικό, δηλαδή να έχει ψυχή. Φυ- είναι δικό μας. λάξατε για το τέλος την καλύτερη σας εμφάνιση; Αν σου ζητούσα να μου πεις τους Ήταν ένα παιχνίδι 90 λεπτά. Εμένα κάποιους βασικούς λόγους που αυτό που μου έμαθαν είναι παρά οδήγησαν στην κατάκτηση του να κλαίει η μάνα μου, καλύτερα να κυπέλλου, τι θα μου έλεγες; κλαίει η μάνα τους… Αυτό μου το έλεγαν από μικρός στο ποδόσφαιρο Πρώτα ήταν θέμα τύχης (η κλήκαι το κράτησα. Σκεφτόμασταν μόνο ρωση που είχαμε), δεύτερο το ότι θετικά. Την προηγούμενη του αγώνα γίναμε πιο ομάδα την στιγμή που ήμασταν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι έπρεπε και η πίστη που είχαμε στον στο ξενοδοχείο και συζητούσαμε για εαυτό μας και στον συμπαίκτη μας τον τελικό και τι θα μπορούμε να κά- σε συνδυασμό με την συνεργασία νουμε μετά τον τελικό. Το πιστέψαμε που είχαμε μεταξύ μας. περισσότερο. Τί σας είπε ο προπονητής σας πριν μπείτε στο γήπεδο; «Είναι 90 λεπτά και δώστε τα όλα!».

«Μπήκε με αέρα ο αντίπαλος στον τελικό, όμως δεν ήξερε ότι εμείς ήμασταν πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά. Έπρεπε να δείξουμε ότι ο Απόλλωνας είναι… Απόλλωνας» Είναι αλήθεια ότι οι αντίπαλοι παίκτες έλεγαν ότι θα κερδίσουν εύκολα;

σει. Εγώ αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που κάνω, το ποδόσφαιρο και άφησα πίσω το σχολείο. Ρίσκαρα αλλά και τα δυο τέλεια δεν γίνεται. Σίγουρα τα… γράμματα είναι το παν όμως αυτά είναι τα ρίσκα της ζωής που καμιά φορά πρέπει να πάρεις.

«Αν δεν ήταν ο παππούς μου δεν θα ήμουν αυτός που είμαι τώρα. Είναι ο άνθρωπος που με τρέχει από έξι χρονών στα γήπεδα. Του έχω αδυναμία όπως και αυτός σε μένα»

Μου κάνει εντύπωση που αναΤο ότι οι περισσότεροι έχριζαν φέρεσαι συχνά στον παππού σου. φαβορί την ΑΕΛ, πως το αντιμεΘυμάμαι όταν σκόραρες με τη Σατωπίζατε; λαμίνα και την επομένη έκανες Όλοι περιμέναμε ότι η ΑΕΛ είναι δηλώσεις σε εφημερίδα και είχες φαβορί. Όμως ξέραμε ότι καμία αφιερώσει το γκολ στον παππού σχέση με την ΑΕΛ την περσινή που σου. Του έχεις αδυναμία; πήρε το πρωτάθλημα και το πώς Είναι ο άνθρωπος που με τρέχει από παρουσιάστηκε στα μπαράζ. Ήταν έξι χρονών στα γήπεδα. Όπου ήθελα, παιχνίδι, ένας τελικός που όλα γίγιατρούς, γήπεδο, φυσιοθεραπείνονται. ες. Αν δεν ήταν ο παππούς μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Δεν θα ήμουν Στο σχολείο οι συμμαθητές σου αυτός που είμαι. Οι γονείς μου ερπως σε αντιμετωπίζουν; Ειδικά γάζονταν και δεν μπορούσαν να με τον τελευταίο καιρό λόγω και του τρέξουν και τα έκανε όλα ο παππούς μου. Του έχω πολλή αδυναμία όπως κυπέλου; και αυτός εμένα. Είμαστε κάθε μέρα Βασιλιά… (σ.σ γέλια). Λόγω του μαζί, αυτός με έπαιρνε μέχρι πρόότι πηγαίνω σχολείο στον Άγιο Νι- σφατα στις προπονήσεις. Μένω στο κόλαο που ως γνωστό πηγαίνουν Ζύγι και κάθε μέρα αυτή είναι η διαπολλοί Αελίστες, μου έλεγαν ότι αν δρομή εδώ και χρόνια. κερδίζαμε να κόψω εισιτήριο να φύγω από την Κύπρο. Είχε πολλά αστεία και πειράγματα σίγουρα. Οι Φαντάζομαι ο παππούς σου ήταν Απολλωνίστες με είχαν όπως τον στο γήπεδο στον τελικό… βασιλιά! Ναι! Ήταν η μάμα μου, ο παπάς μου και ο παππούς μου.

Εγώ το πιστεύω. Επειδή μας είχαν κερδίσει σε όλα τα φετινά παιχνίδια εκτός από το πρώτο που φέραμε ισοπαλία, ίσως να μας υποτίμησαν κάπως. Ο καθένας άμα κέρδιζε μιαν ομάδα τόσες φορές σε μια χρονιά, ήταν λογικό να έμπαινε με άλλον αέρα, όμως δεν ήξεραν ότι εμείς ήμασταν πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά. Είχαμε μια άσχημη Δεν είναι δύσκολο για ένα μαθη- Τί σου είπαν μόλις τελείωσε ο χρονιά αλλά έπρεπε να δείξουμε ότι τή να ακολουθεί επαγγελματικές αγώνας; προπονήσεις; Πώς τα συνδυάζεις; ο Απόλλωνας είναι… Απόλλωνας. Ο παππούς μου δεν εκφράζεται εύΕίναι πολύ δύσκολο πραγματικά. κολα. Μου είπε συγχαρητήρια. Η Θυμάμαι πάντα τον παππού μου που μάμα μου, μου είπε στο έλεγα ότι Σε ποια στιγμή ήταν που πιστέψατε μου έλεγε ότι παπάς που λειτουργεί θα πάρετε το κύπελλο και ο παπάς ότι αυτό το κύπελλο δεν χάνεται; δυο εκκλησίες της μιας θα της γελά- μου μόλις με είδε να τρέχω προς την

Click to Join Official Website, Products and Social Media Pages of Apollonas

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013

62

Apollon Limassol FC - Edition 110  

Περιοδικό ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ Τεύχος 110 Ιούλιος 2013

Apollon Limassol FC - Edition 110  

Περιοδικό ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ Τεύχος 110 Ιούλιος 2013