Page 6

OSCAR LOPEZ, TOT UN CAMPIÓ

6'03''. Mentre en DYN va quedar 3r de Catalunya.

L’any 2009 va ser el campió absolut de Catalunya superant el seu record d’estàtica amb 6'40’’. Aquest mateix any va participar en el campionat d’Espanya fent 2n d’STA, 5è de DYN, 3r de CWT i 3r de Jump blue. L’any 2010, va quedar 4rt de l’absoluta de Catalunya.

L’any 2011, va ser el 3r de l’absoluta de Catalunya i 5è d’Espanya. L’any 2012 va ser el 2n de Catalunya.

El passat mes de juny ens va deixar el nostre gran amic Oscar!!! El nostre amic va néixer el 30-07-1974 i estava casat amb la seva inseparable àngel de la guarda, l’Elena Albó.

L’Oscar des de molt jove es dedicava a la pesca submarina i un bon dia els seus companys de pesca li van proposar que participes en els campionats d’apnea, ja que aguantava molt la respiració.

Aixis que es va animar i va començar ha entrenar apnea. El primer any que es té coneixement que participes va ser al 2007 on va quedar 2n per equips de Catalunya amb en Jordi Puig.

6

Però més allà dels campionats, l’Oscar enamorat d’aquest esport es va voler formar de la millor manera. Va realitzar un stage amb en Carlos Coste a Eivissa, va viatjar a Dahab per entrenar profunditat i va realitzar els cursos d’AIDA.

L’Oscar a part de ser un dels millors apneistes de l’estat també era una gran persona, amic, marit,.... sempre tenia bona cara per qualsevol cosa i era el primer en animar a tots aquells que començaven en el món de l’apnea, per això participava en bona gran part dels tallers d’iniciació i portava el grup d’entrenament de Girona.

Personalment sóc testimoni de la seva passió per l’apnea, cal dir que va ser el 1r a apuntar-se en el projecte de l’associació Apnea Catalunya i animar-me a millorar les meves marques.

Sempre estaràs present!!! En el 2008 va fer record de Catalunya en la seva modalitat preferida, l’estàtica, amb Mara Torrealba

Butlletí nº3 - 2013  
Butlletí nº3 - 2013  

Resum de totes les activitats realitzades durant el 2013, propostes interessants per viatjar, receptes de cuina i moltes coses més les troba...

Advertisement