Page 18

DAHAB La meca de l’apnea

ENTRENAR APNEA AL MAR ROIG tre i punt de trobada per a tots aquells que Molts de vosaltres sabreu de que parlem. El mar roig es un dels llocs més meravellosos del món per a la pràctica del nostre esport. Concretament a Egipte, a una hora en cotxe al nord de Sharm el sheikh, a l’est de la península del Sinaí,

s’hi desplacen. Tot el seu passeig marítim es farcit de centres a busseig i ofereix tot el que un visitant occidental pot demanar; Restaurants, Bars, Terrasses, Apartaments i centres d’aventura amb activitats per a no descansar ni un sol dia.

Concretament a la zona anomenada “Lighthouse” es on més concentració n’hi ha i a més es el lloc de trobada predilecte pels apneístes, ja que justament davant hi ha una raconada de mar on hi podem trobar més 40 metres de fondària. Es habitual trobar a les terrasses dels bars les bosses dels qui es troben a l’aigua per a fer-hi un piscolabis al sortir.

Si el nostre pressupost es ajustat, podem triar la opció d’allotjar-nos en un dels molts campaments beduïns que hi ha. Aquests es troba un dels indrets que més apne- ofereixen habitacions individuals i dobles ístes atrau del món. Un forat natural de molt senzilles i molt econòmiques a part 110 metres de fondària, protegit de les onades i amb una visibilitat de prop de 40 metres durant tot l’any n’és el responsable, és el famós Blue Hole.

Ubicat a pocs quilòmetres del poble de Dahab, ha estat i segueix essent cada any escenari d’algunes de les competicions més prestigioses del circuit internacional. Les seves condicions úniques fa que sigui el lloc idoni per a que cada any s’hi intentin batre les millors marques mundials.

El poble pescador de Dahab és l’epicen18

Butlletí nº3 - 2013  
Butlletí nº3 - 2013  

Resum de totes les activitats realitzades durant el 2013, propostes interessants per viatjar, receptes de cuina i moltes coses més les troba...

Advertisement