Page 1

09.03.2018 #347

EΒ ΔΟΜ ΑΔΙΑΙ Ο

NE W SLE TTE R

Ε Ν Η Μ Ε ΡΩ Σ Η Σ

&

Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι ΑΣ www.facebook.com/pages/OPC-magazine/601630983234643?ref=stream

Ορθή Επανάληψη Δελτίου Τύπου_OFFICE WEEK 02.03.2018 Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε, ότι στο δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στο OFFICE WEEK στις 02.03.2017, θέλαμε να αναφερθούμε στην έκθεση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, που θα λάβει χώρα στο PORTO PALACE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, και εκ παραδρομής αναφέραμε την έκθεση ως «SCHOOL & OFFICE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ». Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η έκθεση της Θεσσαλονίκης είναι μια αποκλειστική ενέργεια των μελών του Συνδέσμου Προμηθευτών ειδών Χαρτοπωλείου και ουδεμία σχέση έχει η έκθεση SCHOOL & OFFICE που διεξάγεται ετησίως στην Αθήνα.

Η ROMEO MAESTRI συμμετείχε στην International Hardware Fair Cologne 2018. Η ROMEO MAESTRI συμμετείχε στην International Hardware Fair Cologne 2018 από τις 4 έως τις 7 Μαρτίου. Στην αίθουσα 10.1 και συγκεκριμένα στο περίπτερο Η061 παρουσιάστηκαν οι καινοτομίες της εταιρείας στους τομείς των καρφωτικών, της συσκευασίας και ιδιαίτερα στον τομέα της θερμοσυγκόλλησης. Στη συγκεκριμένη έκθεση περίπου παίρνουν μέρος 2.700 εκθέτες από περίπου 50 χώρες.

H A&G Paper A.E.B.E. στην έκθεση του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου στη Θεσσαλονίκη. Με χαρά σας προσκαλούμε στην έκθεση του Συνδέσμου Ειδών Χαρτοπωλείου και στο περίπτερο μας με τον αριθμό 3. Παράλληλα, μην ξεχάσετε να μας ζητήσετε να σας προσφέρουμε Δωρεάν τα Νέα μας Δειγματολόγια σε: Χαρτιά Εκτυπώσεων (No10) και σε Ειδικά Χαρτιά (No11). Τέλος, μετά την πρόσφατη συνεργασία μας με την εταιρεία Κοτσώνης, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε, εκτός των καθιερωμένων μας φακέλων και οποιασδήποτε διάστασης Ειδικό Φάκελο εσείς επιθυμείτε, σε οποιοδήποτε χαρτί φακελοποιείται! Το μόνο που χρειάζεται είναι, να επιλέξετε το Χαρτί που σας ταιριάζει (Εκτυπώσεων ή Ειδικό), μέσα από μια πλήρη συλλογή χαρτιών από τα δειγματολόγια μας, και εμείς, μετά από συνεννόηση, θα σας το ετοιμάσουμε.

Διαβάστε στο διπλό τεύχος 77ο Ο.P.C. Magazine & στο 19o Creative toys που κυκλοφορήσαν: «Πασχαλινή Αγορά 2018» «Τι θα δούμε στην έκθεση του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, στη Θεσσαλονίκη (17-18/3)» …και άλλα πολλά θέματα.

Μαζί κυκλοφορεί & το ένθετο περιοδικό

«Παιδικά παιχνίδια για το Πάσχα» …και άλλα πολλά θέματα.

Η Typotrust A.E. στην έκθεση του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου στη Θεσσαλονίκη. Η Typotrust A.E. συμμετέχει στην έκθεση του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, στη Θεσσαλονίκη, με τα γνωστά προϊόντα κλασέρ, έντυπα ΚΦΑΣ τετράδια, κόλλες, πλέον των νέων κωδικών που θα παρουσιάσει στην ελληνική αγορά (νέα σχέδια σε τετράδια σπιράλ, όργανα γραφής κ.α.). Θα μας βρείτε στο περίπτερο Νο 1.

Η UNIPAP ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. στην έκθεση του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

V-TECH Η εταιρία μας εξασφάλισε τη διανομή των προϊόντων V-TECH. Η Vtech είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών προϊόντων εκμάθησης.

Η UNIPAP ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση του συνδέσμου προμηθευτών ειδών χαρτοπωλείου της Θεσσαλονίκης στις 17 & 18 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Porto Palace. Θα μας βρείτε στο περίπτερο 2 της αίθουσας Grand Pietra, με τη νέα μας συλλογή σχολικών ειδών και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε!

Τοπικές Εκθέσεις Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε. Η Διακάκης Εισαγωγική, με στόχο την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση των πελατών της θα διενεργήσει μια σειρά εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τον νέο της κατάλογο για το 2018, ενώ οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά δείγματα από όλες τις νέες συλλογές και να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών. Περισσότερες πληροφορίες: 2310 682029 Ρόδος 17,18 Μαρτίου 2018 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΛΕΟΝΤΟΣ 25

Ιωάννινα 31 Μαρτίου - 01 Απριλίου 2018 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Aar hotel & Spa 14 ΧΛΜ Ε.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ

Κομοτηνή 31 Μαρτίου - 01 Απριλίου 2018 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CHRIS & EVE HOTEL 3 ΧΛΜ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

MΑΤΤΕL Η GIM A.E. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία Mattel A.E.Β.Ε αναλαμβάνοντας τη διανομή των παιχνιδιών στο ευρύ πελατολόγιο της (βιβλιοπωλεία, αλυσίδες λιανικής και πολυκαταστήματα).

1

ΟFFICE WEEK: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ NEWSLETTER ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

& ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ: OPS PUBLICATIONS, ΚΑΛΛΕΡΓΗ 26-28, 185 47 Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΤΗΛ.: 210 4826075, FAX: 210 4833502 E-mail: officeweek@opcmagazine.gr www.opcmagazine.gr

Δείτε μας στο facebook www.facebook.com/pages/OPC-magazine/601630983234643?ref=stream


09.03.2018 #347

2

ΟFFICE WEEK: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ NEWSLETTER ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

& ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ: OPS PUBLICATIONS, ΚΑΛΛΕΡΓΗ 26-28, 185 47 Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΤΗΛ.: 210 4826075, FAX: 210 4833502 E-mail: officeweek@opcmagazine.gr www.opcmagazine.gr

Δείτε μας στο facebook www.facebook.com/pages/OPC-magazine/601630983234643?ref=stream


09.03.2018 #347 Λιγότερα «τουβλάκια» πούλησε η Lego το 2017. Πτώση παρουσίασαν οι πωλήσεις και τα κέρδη του δανικού κολοσσού Lego το περασμένο έτος, για πρώτη φορά από το 2004. Όπως αποκαλύπτουν οι Financial Times, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας υποχώρησε κατά 8% στα 35 δισ. κορώνες το 2017, ενώ τα λειτουργικά της κέρδη σημείωσαν αισθητή πτώση 16% στα 10,4 δισ. κορώνες. Η περυσινή χρονιά ήταν η χειρότερη για την εμβληματική εταιρεία παιχνιδιών, η οποία βρέθηκε στο χείλος της κατάρρευσης τα έτη 20032004. Σχολιάζοντας τα φετινά αποτελέσματα, η εταιρεία αποδίδει τη μείωση της κερδοφορίας της στην «εκκαθάριση των αποθεμάτων» της. «Το 2017 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά αποτελέσματα. Ωστόσο, το τέλος του έτους μάς βρήκε σε καλύτερη θέση από την αρχή του», σχολιάζει ο Νιλς Κρίστιανσεν, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου που ανέλαβε τον Οκτώβριο -όταν απολύθηκε ο προκάτοχός του. «Οι πωλήσεις αυξήθηκαν τον Δεκέμβριο στις 7 από τις 12 μεγαλύτερες αγορές μας, ενώ τα αποθέματά μας έχουν εξυγιανθεί πλέον το 2018. Στόχος μας για το τρέχον έτος είναι να σταθεροποιήσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και να διασφαλίσουμε βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης σε πιο μακροπρόθεσμη βάση».

Η Εταιρεία Mαταλών A.E. ζητά

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

για περιοχές Αθήνας και επαρχίας. Παρακαλώ αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: hr-matalon@amatalon.gr με αναγραφή του κωδικού θέσης: ΕΠ02/18

Πτώση των εσόδων τριμήνου για τη Hasbro. Πτώση ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών στα έσοδα του τριμήνου, κυρίως λόγω της πτώσης στις πωλήσεις στην αλυσίδα Star Wars στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Η μετοχή της εταιρείας υποχωρεί 4,2% πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Τα καθαρά έσοδα από τα εμπορικά σήματα της εταιρείας, που περιλαμβάνουν παιχνίδια από τις αλυσίδες όπως Marvel και Star Wars, μειώθηκαν 21% στα 342,9 εκατ. δολάρια. Τα έσοδα της εταιρείας μειώθηκαν 2,1% στα 1,6 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να αυξηθεί στα 1,72 δισ. δολάρια. Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, η εταιρεία κέρδισε 2,30 δολάρια ανά μετοχή. Η Hasbro ανακοίνωσε καθαρές ζημιές που αναλογούν στην εταιρεία, ύψους 5,3 εκατ. δολάρια ή 4 σεντς ανά μετοχή στο δ’ τρίμηνο, εξαιτίας ποσού 296,5 εκατ. δολαρίων που αφορά τη φορολογική μεταρρύθμιση στις ΗΠΑ.

Παραιτείται ο επικεφαλής πωλήσεων της Staedtler. Ο γενικός διευθυντής των ευρωπαϊκών πωλήσεων της Staedtler, Udo Peters παραιτήθηκε. Ο Peters - ο οποίος είναι στην εταιρεία από το 2016 - θα διαδεχθεί τον σημερινό κύριο υπεύθυνο πωλήσεων και μάρκετινγκ Axel Hülsmann έως ότου διοριστεί μόνιμος αντικαταστάτης. Η αποχώρησή του, ακολουθεί εκείνη του Peter Friedrich, ο οποίος παραιτήθηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Γερμανίας το Νοέμβριο του περασμένου έτους. Ο Friedrich ήταν στον όμιλο από το 2006 και ήταν υπεύθυνος για τη διανομή προϊόντων Staedtler στη γερμανική επικράτεια.

Ανεδείχθησαν οι νικητές των βραβείων EOPA 2018. Οι νικητές των 17ων Ευρωπαϊκών Βραβείων Προϊόντων Γραφείου (EOPA) ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια ειδικού δείπνου παρουσίασης στο Άμστερνταμ. Τα ετήσια βραβεία EOPA και φέτος συγκέντρωσαν για πέμπτη φορά ανώτερα στελέχη από ευρωπαϊκές εταιρείες μεταπωλητών και πωλητών για στρατηγικές συναντήσεις στο ξενοδοχείο Okura στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Οι νικητές ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός λαμπερού δείπνου με πλούσιο φαγητό, διασκέδαση και κοκτέιλ. Οι νικητές των EOPA 2018 είναι: • Προϊόν της χρονιάς: Το Spotlight της Logitech • Βίντεο της χρονιάς: IDEAL Shredders: Quality by Krug & Priester • Χονδρέμπορος της Χρονιάς: Quantore • Καμπάνια Μάρκετινγκ της Χρονιάς: #BicTemptations από τη BIC • Πρωτοβουλία της Χρονιάς: HP Office ‘Pink Ream’ από την International Paper • Πωλητής της χρονιάς: Bi-silque • Έμπορος της χρονιάς - Πωλήσεις κάτω των 100 εκατομμυρίων ευρώ: Officeday • Έμπορος της χρονιάς - Πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ: Amazon • Νέος Εκτελεστικός της χρονιάς: Abdul Khamkar, Διευθυντής Διαχείρισης Εμπορευμάτων της ΕΕ, Office Depot • Επαγγελματίας της χρονιάς: Arnold Theuws, Διευθύνων Σύμβουλος Quantore • Επίτευγμα της βιομηχανίας: Hans Robert Schmid, Ιδιοκτήτης / Πρόεδρος, Printus

Αλλαγή ηγεσίας για την 3Μ. Η 3M ανακοίνωσε μια αλλαγή διεύθυνσης, τοποθετώντας στρατηγικά δύο ηγέτες στο τιμόνι του ομίλου. Ο COO Michael Roman, έχει γίνει πλέον Διευθύνων Σύμβουλος. Από την 1η Ιουλίου 2018, θα συνεργαστεί με τον Inge Thulin, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα στη νέα θέση του εκτελεστικού διευθυντή. Ο Roman έχει διατελέσει ως COO και EVP από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά συνεργάζεται με την 3Μ για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Πρόσφατα εργάστηκε στον βιομηχανικό τομέα του ομίλου, ο οποίος αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των συνολικών πωλήσεων της 3Μ. Πριν από αυτό συνεργάστηκε στενά με τον Thulin ως κύριο όργανο της εταιρείας.

Η εταιρεία EXCEL A.E. ζητά

ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ για Αττική και επαρχία.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν βιογραφικό στο e-mail: excel@excelpen.gr με θέμα: Στέλεχος Πωλήσεων. Excel Αφοί Ξανθόπουλοι Α.Ε. Λευκωσίας 39, Πειραιάς Τηλ. 2104838290, e-mail: excel@excelpen.gr

Παρουσιάστηκαν οι νικητές των παιχνιδιών της χρονιάς 2018. Τα ετήσια Βραβεία Παιχνιδιού της Χρονιάς πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη των κορυφαίων παιχνιδιών του έτους, με τη LEGO να αποσπά τα τρία από τα κορυφαία βραβεία. Τα σετ κατασκευής από τη LEGO Star Wars και το κιτ εργαλείων κατασκευής κωδικών LEGO BOOST αναγνωρίστηκαν ως παιχνίδια της χρονιάς στις κατηγορίες Κατασκευής, Ειδίκευσης και Τεχνολογίας αντίστοιχα, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. Ο κατάλογος των νικητών έχει ως εξής: Το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς - Fingerlings από τη WowWee USA, Inc. Βραβεία People's Choice - Funko's Mystery Minis από τη Funko, LLC Action Figure της χρονιάς - Marvel Guardians of the Galaxy Dancing Groot Figure από τη Hasbro, Inc. Συλλεκτικό παιχνίδι του έτους – Fingerlings από τη WowWee USA, Inc Παιχνίδι κατασκευής της χρονιάς - LEGO Star Wars BB-8 από τη LEGO Systems, Inc. Δημιουργικό παιχνίδι της χρονιάς - Star Wars Droid Inventor Kit από τη LittleBits Επιτραπέζιο της χρονιάς – Soggy doggy από τη Spin Master Ltd. Βρεφικό παιχνίδι της χρονιάς - Teddy Ruxpin από τη Wicked Cool Toys Brand της χρονιάς – Star Wars της Disney Consumer Products & Interactive Media Προσχολικό παιχνίδι της χρονιάς - PAW Patrol My Size Lookout Tower από τη Spin Master Ltd. Rookie της χρονιάς - Antsy Pants Build & Play Kits από τη Beach House Group Ειδικό παιχνίδι της χρονιάς-LEGO Star Wars Millennium Falcon της LEGO Systems, Inc. Τεχνολογικό παιχνίδι της χρονιάς-LEGO Boost Creative Toolbox από τη LEGO Systems, Inc.

ΟFFICE WEEK: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ NEWSLETTER ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

& ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ: OPS PUBLICATIONS, ΚΑΛΛΕΡΓΗ 26-28, 185 47 Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΤΗΛ.: 210 4826075, FAX: 210 4833502 E-mail: officeweek@opcmagazine.gr www.opcmagazine.gr

3 Δείτε μας στο facebook www.facebook.com/pages/OPC-magazine/601630983234643?ref=stream


09.03.2018 #347

4

ΟFFICE WEEK: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ NEWSLETTER ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

& ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ: OPS PUBLICATIONS, ΚΑΛΛΕΡΓΗ 26-28, 185 47 Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΤΗΛ.: 210 4826075, FAX: 210 4833502 E-mail: officeweek@opcmagazine.gr www.opcmagazine.gr

Δείτε μας στο facebook www.facebook.com/pages/OPC-magazine/601630983234643?ref=stream

Officew347  
Officew347  

http://www.opcmagazine.gr/publications/OFFICEW347.pdf

Advertisement