Page 1

BUNGALOWS BAHÍA MELONERAS**** *

Hotellet

Tjenester

Et flott hotell, nyåpnet i 2003, med attraktive bungalower midt i feriestedet Meloneras på søndre del av Gran Canaria. Hotellet har en privilegert beliggenhet ved sjøen, i et stille strøk ved siden av Meloneras Golf Course, noe som gjør hotellet til det ideelle reisemål for dem som søker fred og ro, men samtidig ikke vil være altfor langt unna nattelivet.

Basseng Anlegget har oppvarmede (kun vinterstid) basseng og stor sol-terrasse med gratis solsenger og parasoller.

Bahia Meloneras har 177 bungalower, alle med god plass og pen innredning, terrasse og hage. Fordeling: øverste etg: 2 separate soverom (ett med 1 seng, ett med 2 senger), bad med dusj og elektrisk varmtvannstank. Nederste etg: Kjøkken/stue med TV og sovesofa. Kjøkkenet er fullt utstyrt med skap, kjøleskap og 4 keramiske kokeplater, mikrobølgeovn, brødrister, elektrisk kaffemaskin, servise, glass, kasseroller m.m. Maksimum kapasitet: 5 voksne eller 2 voksne og 3 barn. Bahia Meloneras har en flott kafé som ligger like ved bassenget.

Resepsjon / informasjon I resepsjonen er vi glade for å kunne gi deg all den hjelpen og informasjon du måtte trenge vedrørende våre tjenester, transport, kulturelle begivenheter, sportslige hendelser, shopping, omgivelsene og det du ønsker å vite mer om. Snack / Pool Bar Ved siden av bassenget finner du våre Snack Barer, og her kan du få forskjellige typer frokost, snacks og et stort utvalg av drikke. Spillerom Nærme snack baren har vi et lite spillerom med elektroniske spill klare til å bli brukt av store og små. Safe og Veksel Vi er godkjent av hovedbanken for å kunne tilby veksling av valuta, og du vil motta kvittering på de vekslinger du gjør. I resepsjonen tilbyr vi også individuelle safer hvor vi anbefaler deg å oppbevare penger og bungalower.

Beliggenhet 35 km fra flyplassen, 50 km fra Las Palmas og 200 meter fra stranden. Bussen som tar deg til Las Palmas , Puerto Rico og Maspalomas stopper kun 200 meter fra hotellet og det er avgang hvert 30 min. Det er også et konferansesenter, sykehus, apotek og gode shoppingsentre i området.

TV-apparat Alle rom kan få tilgang til 24 - timers satellitt TV og har et stort utvalg av kanaler på forskjellige språk. Telefon Alle våre bungalower har en egen telefon.

Taxi, kollektivtransport og bilutleie Fra resepsjonen kan taxi bestilles til alle døgnets tider. 200 meter fra Bahia Meloneras finner du busstoppet til rutebussen. Resepsjonen kan informere deg om rutetider og destinasjoner. Minimarked På hotellet finner du en liten dagligvarebutikk med ulikt utvalg av varer.

kontaktinformasjon Tlf: +34 928 420395 Mobile: +34 652 439793 E-mail: aollero@canarias.org Mar Caspio 2º Fase s/n Meloneras 35100 San Bartolomé de Tirajana Gran Canaria España

BAHIA MELONERAS  

BAHIA MELONERAS EN DIFERENES IDIOMAS

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you