Page 1

ANTWERPSE SPORTWEKEN Supercool sportplezier tijdens de schoolvakanties (uitgezonderd de kerstvakantie)

3821596-antwerpse-sportweken-flyer.indd 1

29/10/13 11:59


KLEUTERSPORT De nadruk ligt hier voornamelijk op het kennismaken met sport en beweging en op het ontwikkelen van de motorische basisvaardigheden. THEMAWEKEN Hier maakt je kleuter op een speelse manier kennis met allerlei leuke sporten en spelen. Naast sportieve komen er ook creatieve activiteiten aan bod. In een wereld vol fantasie wordt er gewerkt rond een kindvriendelijk thema: circus, boskabouters, dieren, dans of sport. Elke themaweek eindigt op vrijdagnamiddag met een leuke show voor de ouders, waar de kinderen tonen wat ze hebben geleerd. UNISPORTWEKEN Hier ontdekt je kleuter de basisvaardigheden van een specifieke sporttak op een speelse en leuke manier. Zo zet je kind in ĂŠĂŠn van onze unisportweken de eerste stappen in o.a. de voetbal- en tenniswereld.

3821596-antwerpse-sportweken-flyer.indd 2

29/10/13 11:59


OMNISPORTWEKEN Is je kind er nog niet uit welke sport het graag doet, of beleeft het meer plezier als het wat meer afwisseling heeft? Met partners zoals Ideekids, Sportinatics, Wereld van de bal en Jespo organiseren we een divers aanbod op initiatieniveau. Zo komt je kind op één sportweek in contact met verschillende sporten en spelen. Soms met net iets meer focus op dans, zwemmen of de bal. Kortom een sportweek boordevol variatie. Je kunt kiezen uit omnisportweken als wereld van de bal, plons de sportieve kikker, ballenbal, sportmix,…

SPORTSPECIFIEKE SPORTWEKEN In samenwerking met verschillende Antwerpse sportverenigingen voorzien we een ruim aanbod van sporten, zoals atletiek, gym, dans, duiken, skiën, tennis, basketbal, voetbal, … Voor ieder wat wils. Ervaren monitoren laten je kind kennismaken met hun sport. Juiste technieken, leuke spelvormen en uitdagende wedstrijden worden enthousiast onthaald. Heeft je kind na deze sportweek de smaak te pakken? Dan helpen we je graag verder bij het zoeken naar een sportvereniging.

Bekijk het volledige aanbod van de verschillende sportweken op WWW.ANTWERPEN.BE/SPORTWEKEN.

3821596-antwerpse-sportweken-flyer.indd 3

29/10/13 12:00


WAT ZIJN DE ANTWERPSE SPORTWEKEN? Tijdens de Antwerpse Sportweken ontdekt je kind de geheimen van één of heel wat nieuwe sporten. De ervaren monitor leert de juiste bewegingen en technieken aan. In een vertrouwde omgeving krijgt het de tijd om te oefenen, te groeien en te ontdekken. Na een speelse wedstrijd met de nieuwe vriendjes zit sfeer er ongetwijfeld meteen in.

V.U.: Bart Vrints, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen

Inschrijving Meer praktische informatie en het elektronische inschrijvingsformulier kan je vinden op www.antwerpen.be/sportweken. De volgende inschrijvingsmomenten liggen al vast: • Krokus en Pasen 2014: start inschrijvingen op 11 december 2013 om 9 uur. • Zomer 2014: start inschrijvingen op 5 februari 2014 om 9 uur • Herfst 2014: start inschrijvingen op 10 september 2014 om 9 uur • Krokus en Pasen 2015: start inschrijvingen op 10 december 2014 om 9 uur En na de Antwerpse Sportweken? De sporten die je kind tijdens de Antwerpse Sportweken leert, kan hij/zij het hele jaar door beoefenen. De meeste weken worden namelijk georganiseerd in samenwerking met een Antwerpse sportvereniging. Je kind maakt doorgedreven kennis met een sporttak. Zo zie je meteen of hij/zij zin heeft in méér. Misschien heeft hij/zij wel een nieuwe sportieve hobby te pakken. Vragen? Zit je nog met een vraag? Neem gerust contact op met vzw Antwerpen Sportstad. Je kunt ons bereiken op 03 292 84 78 of via sportweken.sportstad@stad.antwerpen.be.

www.antwerpen.be/sportweken

03 292 84 78 3821596-antwerpse-sportweken-flyer.indd 4

29/10/13 12:00

2014 Folder Antwerpse Sportweken  

De Antwerpse Sportweken zijn leuke, sportieve en kwaliteitsvolle sportkampen tijdens alle schoolvakanties, uitgezonderd de kerstvakantie. In...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you