Page 1

Antwerpse Sportweken

herfst

2012

SuperCOOLE sportkampen! Voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 16 jaar In de herfstvakantie van maandag 29 tot en met woensdag 31 oktober 2012 Inschrijven vanaf woensdag 12 september om 9 uur


Inhoud

Overzicht .................................................................................................. 3

Wat zijn de Antwerpse Sportweken? ............................................................ 5

Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie......................................... 7

Algemene info ......................................................................................... 18

Inschrijvingsformulier .............................................................................. 21

Basketbalstages voor gevorderden . ........................................................... 22

V.U. Bart Vrints, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen – Wettelijk depot: D/2011/0306/308


Overzicht Locatie ANTWERPEN school De Apenstaartjes Linkeroever BERCHEM school De Klimop sportcentrum Het Rooi zwembad Groenenhoek BORGERHOUT sportcentrum Plantin Moretus sporthal Luisbekelaar DEURNE skipiste Zondal school De Rakkertjes EKEREN sportcentrum 't Venneke HOBOKEN school Het Kompas sportcentrum Sorghvliedt sporthal Fort VIII MERKSEM sportcentrum De Rode Loop school De Luchtballon WILRIJK sporthal De Bist

Sportweek

Pagina

Kleuter Speelstad

13

Kleuter De boskabouters Judo Kleuterjudo Duiken

13 10 14 10

Wereld van de bal Basketbal

16 9

SkiĂŤn Kleuter Alles beweegt

15 12

Kick & fun Mini-omnisport Dans en omnisport

11 14 9

Kleuter Piraten van de zee Zwem- en omnisport Mini-omnisport Dans en omnisport Atletiek en omnisport

13 16 14 9 8

Tennis Kleuter Circus

15 12

Badminton

8


Antwerpse Sportweken, iedereen kan meedoen‌ De Antwerpse Sportweken laat kinderen en jongeren kennismaken met verschillende sporten. Je hoeft geen topsporter te zijn of veel ervaring met sporten te hebben.Er is geen voorkennis nodig (tenzij anders vermeld).


Wat zijn de Antwerpse Sportweken? Dribbelen, duiken, dansen, spurten en springen Onschadelijke sportgekte in de schoolvakantie Samen spelen en plezier maken, geconcentreerd mikken, tactisch denken … Tijdens de Antwerpse Sportweken ontdek je de geheimen van één of heel wat nieuwe sporten. De ervaren monitor leert de juiste bewegingen en technieken aan. In een vertrouwde omgeving krijg je de tijd om te oefenen, te groeien en te ontdekken. Na een speelse wedstrijd met je nieuwe vriendjes zit de sfeer er pas goed in. En na de Antwerpse Sportweken? De sporten die je tijdens de Antwerpse Sportweken leert, kan je het hele jaar door beoefenen. De meeste weken worden namelijk georganiseerd in samenwerking met een Antwerpse sportclub. Je maakt doorgedreven kennis met een sporttak. Zo zie je meteen of je zin hebt in méér. Misschien heb je wel een nieuwe sportieve hobby te pakken. Praktische informatie • De Antwerpse Sportweken zijn sportweken zonder overnachting en vinden plaats van 29 tot en met 31 oktober, van maandag tot en met woensdag (tenzij anders vermeld). • De sportweek start iedere dag om 9.30 uur en eindigt om 16 uur (tenzij anders vermeld). • Er is voorbewaking voorzien vanaf 8 uur en nabewaking tot 17 uur (tenzij anders vermeld). • Inschrijven kan vanaf woensdag 12 september 2012 om 9 uur via de website www.antwerpen.be/sportweken of door een mail te sturen naar sportweken.sportstad@stad.antwerpen.be. Vragen? Zit je nog met een vraag? Neem gerust contact op met vzw Antwerpen Sportstad. Je kan ons bereiken op 03 292 84 78 of via sportweken.sportstad@stad.antwerpen.be.

5


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie

7


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie ATLETIEK en OMNISPORT Je leert de juiste looptechniek aan, maar oefent ook in verspringen, hoogspringen, werpen en andere atletiekdisciplines.

4-12j.

In samenwerking met Atletiekclub Haki Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor buiten en binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen), regenkledij. Vergeet je lunchpakket niet.

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Hoboken

sporthal Fort VIII (sportschuur), Hoofdfrontweg

29/10 tot en met 31/10

54 euro

BADMINTON Beginnelingen slaan het pluimpje hoog en langzaam. Gevorderden spelen de shuttle snel naar de open ruimten in het speelveld. Zoef, rakelings over het net. Alleen bliksemsnelle reacties en flitsende verplaatsingen maken het dan nog mogelijk om het pluimpje terug te spelen.

8-16j.

8

In samenwerking met Royal Antwerp Badmintonclub Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen). Vergeet je lunchpakket niet. DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Wilrijk

sporthal De Bist, Koningin Elisabethstraat 7-9

29/10 tot en met 31/10

54 euro


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie BASKETBAL Shot, pass en dribble‌ Deze week train je de basics van het basketbalspel. De monitoren hebben oog voor ieder kind. Maar er is ook aandacht voor de teamgeest. Hoe communiceer je op het terrein? Hoe blijf je de tegenstander een stapje voor?

In samenwerking met Basketbalclub Gembo Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen). Vergeet je lunchpakket niet. DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Borgerhout

sporthal Luisbekelaar, Luisbekelaar

29/10 tot en met 31/10

57 euro

6-14j.

DANS en OMNISPORT Wie graag zijn creativiteit uit in danspasjes, kan tijdens dit kamp zijn hartje ophalen. Je maakt dagelijks kennis met verschillende dansgenres zoals hiphop, funk, jazz, aerobics, freestyle ... De dagelijkse portie dans wordt afgewisseld met andere sporten.

In samenwerking met Sportinatics vzw Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen). Vergeet je lunchpakket niet. DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Ekeren

sportcentrum ’t Venneke, Den Geer 21

29/10 tot en met 31/10

50 euro

Hoboken

sportcentrum Sorghvliedt, Krijgsbaan 20

29/10 tot en met 31/10

50 euro

6-12j.

9


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie DUIKEN Hoe ziet de wereld er onder water uit? Hoor je de golven van het zwembad? Je maakt onder professionele begeleiding kennis met de duiksport. Er is ook aandacht voor reddend zwemmen. En zwem je meteen voor een hoger brevet? Duiken stap 1 (nog nooit gedoken) 10-16j. Duiken stap 2 (heeft al aan een duikweek deelgenomen)

In samenwerking met duikschool vzw Aquaticum Meebrengen: badpak of zwembroek (geen short), twee handdoeken, badmuts is niet verplicht (lang haar moet wel worden samengebonden) en een plastic zakje. Vergeet je lunchpakket niet.

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Berchem

zwembad Groenenhoek, Orpheusplein 1

29/10 tot en met 31/10

51 euro

Goed om weten: je moet 25 meter kunnen zwemmen om aan deze sportweek te kunnen deelnemen.

JUDO Judo is een Japanse sport, die meer handigheid dan kracht vraagt. Je krijgt deze week de basisbeginselen onder de knie. Dag na dag ontwikkel je je zelfbeheersing en durf.

6-16j.

10

In samenwerking met judoclub Koka Volstaat Meebrengen: sportkledij (kimono niet verplicht), sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen). Vergeet je lunchpakket niet. DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Berchem

sporthal De Bist, Koningin Elisabethstraat 7-9

29/10 tot en met 31/10

50 euro


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie KICK & FUN Ideaal krachtvoer voor jongens en meisjes die houden van een mix vol sport, spel en fun.

6-12j.

In samenwerking met Sportinatics vzw Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen). Vergeet je lunchpakket niet. DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Ekeren

sportcentrum ’t Venneke, Den Geer 21

29/10 tot en met 31/10

50 euro

11


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie Kleuterfantasieweken In samenwerking met Idee Kids vzw 3-5j.

Naast sport komen op deze kleuterweken ook creatieve activiteiten aan bod. Met verkleedkledij, een voorleeshoekje, muziek en nog meer creëren de monitoren samen met de kleuters een wereld vol fantasie. Op vrijdagmiddag wordt er voor de ouders een leuke show gegeven waar de kinderen tonen wat ze die week hebben geleerd en gedaan. Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor buiten en binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen), een schort of een oud T-shirt voor het knutselen. Vergeet je lunchpakket niet.

Alles beweegt Een superleuke beweegweek. Je ontdekt allerlei bewegende dieren, dingen en voertuigen. Je vliegt, rent en springt erop los. Draaien aan het wieletje, weg zijn wij.

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Deurne

school De Rakkertjes, Louis Wanbecqstraat 9

29/10 tot en met 31/10

50 euro

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Merksem

school De Luchtballon, Borrewaterstraat 70

29/10 tot en met 31/10

50 euro

Circusweek Hoe word je een clown? Waar slapen de leeuwen? Kom onze circustent binnen en laat het spektakel beginnen. Je leert geen circustechnieken, maar leert het circus kennen via crea, expressie, sport- en spelactiviteiten.

12


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie De boskabouters We wanen ons in het grote bos. Misschien ontmoeten we wel een kabouter. Deze week ontdekken we ook de rijkdom van het bos.

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Berchem

school De Klimop, Arthur Sterckstraat 61

29/10 tot en met 31/10

50 euro

Piraten van de zee Echte piraten zijn sterk en durven alles. Ze moeten goed kunnen lopen en klimmen. We maken een piratenvlag en -lied, en gaan op avontuur.

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Hoboken

school Het Kompas, Montessoristraat

29/10 tot en met 31/10

50 euro

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Antwerpen

school De Apenstaartjes, Galgenweellaan (groene poort)

29/10 tot en met 31/10

50 euro

Speelstad Dit is een stad waar je naar hartenlust kan rollen, rennen, springen en spelen. We maken zelf nieuwe spelletjes die je thuis ook verder kan spelen.

13


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie KLEUTERJUDO Een judoweek op kleutermaat. Bij kleuterjudo ligt het accent meer op het leren bewegen, dan op het aanleren van de juiste judotechnieken. De monitoren prikkelen je om te rollen, te vallen, te lopen ... tijdens allerlei dolle spelletjes.

3-5j.

In samenwerking met judoclub Koka Volstaat Meebrengen: sportkledij (kimono niet verplicht), sportschoenen voor buiten en binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen).

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Berchem

sportcentrum Het Rooi, Berchemstadionstraat 73

29/10 tot en met 31/10

30 euro

Goed om weten: deze sportweek eindigt om 12 uur. Er is geen nabewaking voorzien.

MINI-OMNISPORT Een hele dag reuzenpret. Je leert tegelijkertijd heel wat bij. Via leuke knutsel- en sportspelletjes ontwikkel je je ritmegevoel, motoriek en balvaardigheid. Tijd voor een klim- en klauterparcours, parachute- en expressiespelletjes, loop- en tikspelen. Wedden dat je heerlijk slaapt ’s nachts?

3-5j.

14

In samenwerking met Sportinatics vzw Meebrengen: sportkledij, sportschoenen voor buiten en binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen) en regenkledij. Vergeet je lunchpakket niet. DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Ekeren

sportcentrum ‘t Venneke, Den Geer 21

29/10 tot en met 31/10

50 euro

Hoboken

sportcentrum Sorghvliedt, Krijgsbaan 20

29/10 tot en met 31/10

50 euro


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie SKIËN Wat een uitzicht vanop de skipiste. Je waant je al in de Alpen en zoeft zachtjes naar beneden. Nog nooit op ski’s gestaan of elke vakantie naar de sneeuw? Beginners en gevorderden leren op eigen tempo bij.

In samenwerking met skiclub Zondal Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen). Vergeet je lunchpakket niet. DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Deurne

skipiste Zondal, Ruggeveldlaan 488

29/10 tot en met 2/11 (5d – ook op 1/11 en 2/11)

110 euro

Goed om weten: 5-16j. Deze sportweek vindt de ganse week plaats (dus ook op 1 en 2 november). De voorbewaking start om 8.30 uur. De skilessen eindigen om 15.15 uur. Er is nabewaking voorzien tot 17 uur. Skiën stap 1: nog nooit geskied Skiën stap 2: heeft al aan een skiweek deelgenomen

TENNIS Wow, wat een opslag. Snel naar het net. Je oefent je forehand en je backhand. Ook de volley, de opslag en de smash worden getraind. Daar gaat die bal!

8-16j.

In samenwerking met Tempo Tennis vzw Meebrengen: sportkledij, sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen) en eigen tennisracket (indien mogelijk). Vergeet je lunchpakket niet.

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Merksem

sportcentrum De Rode Loop, Rodeloopstraat

29/10 tot en met 31/10

60 euro

15


Antwerpse Sportweken van A tot Z: herfstvakantie WERELD VAN DE BAL Voetbal, korfbal, basketbal ‌ Na deze week droom je elke nacht van de bal. Maar geen gevaar voor een overdosis. Turnen, atletiek en zwemmen zorgen voor de nodige afwisseling. Een week vol gevarieerde sportmomenten.

In samenwerking met De Wereld van de Bal vzw Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen), badpak of zwembroek (geen short), een handdoek, badmuts is niet verplicht (lang haar moet wel worden samengebonden). Broodjesmaaltijd inbegrepen.

DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Borgerhout

sportcentrum Plantin Moretus, Plantin en Moretuslei 343

29/10 tot en met 31/10

57 euro

4-12j.

ZWEM- en OMNISPORTWEEK Ideaal krachtvoer voor jongens en meisjes die houden van een week vol avontuur, uitdaging en fun. Je kan ongestoord proeven van een ruim pakket aan sport en spel, in combinatie met een flinke dosis waterpret.

6-12j.

16

Goed om weten: je moet 25 meter kunnen zwemmen om aan deze sportweek te mogen deelnemen

In samenwerking met Sportinatics vzw Meebrengen: sportkledij en sportschoenen voor binnen (geen donkere zolen en niet buiten gedragen), badpak of zwembroek (geen short), een handdoek, badmuts is niet verplicht (lang haar moet wel worden samengebonden). Vergeet je lunchpakket niet. DISTRICT

PLAATS

PERIODE

PRIJS

Hoboken

sportcentrum Sorghvliedt, Krijgsbaan 20

29/10 tot en met 31/10

50 euro


Algemene info 1. Inschrijving Inschrijven kan u vanaf woensdag 12 september 2012 om 9 uur • via de website: www.antwerpen.be/sportweken. Hier vindt u het elektronische inschrijvingsformulier. • via e-mail: stuur een mail naar sportweken.sportstad@stad.antwerpen.be • schriftelijk met het inschrijvingsformulier uit de brochure. Dit stuurt u naar vzw Antwerpen Sportstad, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen. Telefonisch inschrijven kan niet. Na het indienen van een inschrijvingsformulier komt uw kind op een verwerkingslijst terecht. Bij de verwerking wordt gekeken of uw kind in aanmerking komt voor de activiteit (leeftijd, niveau, bezettingscapaciteit van de activiteit). Pas als u een factuur ontvangt, is uw kind voorlopig ingeschreven. De definitieve inschrijving gebeurt pas na ontvangst van de volledige betaling. Eventuele verzoeken tot wijziging (bv. wisselen van activiteit of annulatie) worden enkel in aanmerking genomen na een schriftelijke vraag. Pas daarna zullen ze opnieuw volgens de algemene voorschriften worden bekeken. Wanneer een sportweek volzet is, kunt u uw kind op een wachtlijst laten zetten door een mail te sturen naar sportweken.sportstad@stad. antwerpen.be. 2. Betaling Na uw inschrijving ontvangt u een overschrijving waarmee u de betaling zo snel mogelijk in orde dient te brengen. Uw kind is pas ingeschreven wanneer de betaling is uitgevoerd. Indien u uw kind de laatste twee weken voor de start van het sportkamp wil inschrijven, kan de inschrijving en betaling (enkel cash) aan de balie bij vzw Antwerpen sportstad, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen.

18

3. Annuleren Enkel bij ziekte of ongeval kunt u annuleren. Uw aanvraag tot terugbetaling moet ons uiterlijk vijf dagen na de sportweek bereiken samen met een doktersattest. Het inschrijvingsbedrag (verminderd met 12,50 euro administratiekosten) zal na de vakantieperiode worden teruggestort. Annulatie kan enkel schriftelijk. Indien u annuleert voordat u betaald hebt, zal vzw Antwerpen sportstad dit eenmalig toestaan. Bij een tweede keer zult u een administratieve kost van 12,50 euro moeten betalen. Deze dient voldaan te worden voordat u nog eens kan deelnemen aan één van onze activiteiten. 4. Korting a) Voor klanten met een omnio-statuut op hun A-kaart is er een extra korting voorzien. Hiervoor dient u bij inschrijving het nummer van uw A-kaart te vermelden, zodat wij uw statuut kunnen controleren. Voor meer info rond deze korting kunt u contact opnemen op het nummer 03 292 84 76 b) Drie kinderen uit hetzelfde gezin krijgen 10% korting. Ze moeten wel alle drie tijdens eenzelfde vakantieperiode aan een sportweek deelnemen. c) Klanten van het OCMW hebben recht op een bijdrage in de kosten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw maatschappelijk assistent. Goed om weten: Er kan maar één korting worden toegestaan. 5. Tussenkomst ziekenfonds U kunt een tussenkomst in de kosten aanvragen bij uw ziekenfonds. Deze tussenkomst varieert naargelang het ziekenfonds waarbij u aangesloten bent. Zo gaat u te werk: Bij inschrijving duidt u aan bij welk ziekenfonds u bent aangesloten. Na afloop van de sportweken ontvangt u thuis dan automatisch het door ons ingevulde attest voor uw ziekenfonds. U hoeft ons dus zelf geen formulier meer te bezorgen.


Algemene info 6. Verzekering Alle deelnemers zijn verzekerd voor persoonlijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid tijdens de activiteiten. Een verzekering voor de verplaatsing van en naar de activiteit is niet inbegrepen. Voor “ziek worden� is geen verzekering voorzien. Schade veroorzaakt aan kleding, brillen, uurwerken, vulpennen en andere persoonlijke bezittingen of schade ten gevolge van verlies of diefstal is niet gedekt door de verzekering. Bij een ongeval kunt u bij de monitor terecht. De monitoren beschikken over de nodige formulieren die u onmiddellijk na het ongeval kunt laten invullen door de monitor en de geneesheer. Daarna stuurt u het terug naar vzw Antwerpen Sportstad, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen (NIET rechtstreeks naar de verzekering sturen). 7. Middagpauze De middagpauze is onder begeleiding van de monitoren. De deelnemers nemen elke dag zelf een lunchpakket mee (tenzij anders vermeld). Ze krijgen wel elke dag een gratis drankje, maar extra drankjes en een tussendoortje kunnen altijd door de ouder(s) worden meegegeven. Alle deelnemers blijven tijdens de middagpauze op de sportweek. 8. Medicatie Indien uw kind medicatie moet nemen, kan dit enkel als u een doktersvoorschrift kunt voorleggen. Zonder doktersvoorschrift mogen onze monitoren geen medicatie aan kinderen toedienen noch erop toezien dat kinderen hun medicatie innemen. De eerste dag moeten de ouders/ begeleider van het kind het nemen van de medicatie met de monitor van het desbetreffende kamp bespreken.

10. Activiteiten met voor- en nabewaking De activiteit start om 9.30 uur en eindigt om 16 uur, tenzij anders vermeld. De voorbewaking start om 8 uur en eindigt om 17 uur, tenzij anders vermeld. Tijdens de voor- en nabewaking worden geen (extra) activiteiten voorzien. 11. Verloren voorwerpen Alle kledingsstukken dienen in de mate van het mogelijke getekend te worden met de volledige naam van het kind. Noch vzw Antwerpen Sportstad, noch de monitoren van de Antwerpse Sportweken kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor voorwerpen die verloren gaan. Verloren voorwerpen worden gecentraliseerd bij vzw Antwerpen Sportstad, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen. Een gevonden voorwerp dat niet binnen de maand wordt opgehaald, wordt naar de afdeling Buurtsport van vzw Antwerpen Sportstad gestuurd. Vzw Antwerpen Sportstad wijst elke aansprakelijkheid af voor verlies van eigendommen en komt ook niet tussen in geval van verlies of beschadiging van brillen of tandapparaten. 12. Fiscale attesten Ouders van kinderen tot 12 jaar die hebben deelgenomen aan de Antwerpse Sportweken, zullen een fiscaal attest ontvangen op het adres van de inschrijving. De verzending van de attesten gebeurt automatisch begin mei van het volgende jaar. Als uw kind bv. in de zomervakantie van 2012 heeft deelgenomen aan een sportweek, zal u begin mei 2013 automatisch een fiscaal attest opgestuurd krijgen. Tracht er dus ook aan te denken een eventuele adreswijziging door te geven.

9. Monitoren We werken met monitoren die minstens 19 jaar oud zijn en opgeleid zijn voor het begeleiden van de activiteiten.

19


INSCHRIJVINGSFORMULIER ANTWERPSE SPORTWEKEN

Gegevens ouder/voogd Naam: ................................................................................................................... Voornaam: ..................................................................

Gegevens deelnemer

Telefoonnummer (waar u tijdens de sportweek bereikbaar bent): ..................................................

Naam: ................................................................................................................... Voornaam: ................................................................... Geboortedatum: . . /. . /. . . . Geslacht:  Jongen  Meisje Straatnaam en huisnummer: .......................................................................................................................................................... Postcode en gemeente: ........................................................................................................................................................................ Is je kind reeds aangesloten bij een sportclub, zo ja welke?............................................................................ Korting (slechts één korting geldig):  Geen korting

Telefoonnummer thuis: ...................................................................... E-mailadres: ...................................................................................................................................................................................................... Belangrijke informatie voor organisatie of monitoren: ........................................................................................................................................................................................................................................ ........................................................................................................................................................................................................................................ ........................................................................................................................................................................................................................................

Wenst u onze periodieke e-mails te ontvangen?  Ja  Nee Hoe kwam u met ons in contact:

 Omnio-statuut via A-kaart Nummer (verplicht 12 cijfers invullen): _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  3-gezinskorting 10% (namen en sportweken van de twee andere kinderen vermelden) Naam: ............................................................................. Sportweek: . .............................................................................................. Naam: ............................................................................. Sportweek: . ..............................................................................................

 Brochure  De Nieuwe Antwerpenaar (stadsmagazine)  Website www.antwerpen.be/sport  Buurtsport  School  Andere, welke: ....................................................................................................................................................................................... Datum

Handtekening

Wenst u automatisch een formulier voor de mutualiteit te ontvangen? Zo ja, bij welke mutualiteit bent u aangesloten?........................................................................................................ Gegevens sportweek Keuze sportweek: ...................................................................................... Plaats: .............................................................................. Periode: ........................................................................................................................... Voorbewaking:

 Ja

 Nee

Nabewaking:

 Ja

 Nee

Ervaring sporttak:

 Ja

 Nee

Na het indienen van een inschrijvingsformulier komt uw kind op een verwerkingslijst terecht. Bij de verwerking wordt gekeken of uw kind in aanmerking komt voor de activiteit (leeftijd, niveau, bezettingscapaciteit van de activiteit). Pas als u een factuur ontvangt, is uw kind voorlopig ingeschreven. De definitieve inschrijving gebeurt pas na ontvangst van de volledige betaling. De medegedeelde gegevens worden gebruikt om uw aanvraag te beantwoorden en worden opgenomen in het adressenbestand van de vzw Antwerpen Sportstad, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen, teneinde u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 heeft u recht op toegang, verbetering en schrapping van uw gegevens. Indien u niet wenst dat uw gegevens voor direct marketing worden gebruikt, kruis aan . Tijdens de Antwerpse Sportweken worden er regelmatig foto’s genomen van de activiteiten. Deze foto’s kunnen dienen voor de lay-out van affiches, folders of andere communicatiemiddelen van de stad Antwerpen. Wilt u niet dat foto’s van uw kind voor dit doel gebruikt worden, kruis dan aan .

21


Basketbalstages, trainingsweken voor gevorderden Basketbalstages, trainingsweken voor gevorderden Goed om weten: Voor informatie en inschrijvingen kan je terecht op www.bomba.be.

22

Basketbalstages zijn er voor kinderen en jongeren die al wat ervaring hebben met de basketbalsport. Tijdens de stages verdiepen ze zich er nog verder in, met behulp van mensen uit de topsportwereld. Enige voorkennis is dus vereist. Inschrijven doe je niet bij vzw Antwerpen Sportstad, maar rechtstreeks bij BOMBA.


Vanaf woensdag 12 december 2012 kan je inschrijven voor de Antwerpse Sportweken in de krokus- en paasvakantie 2013.

Niet op de openbare weg gooien aub.

03 292 84 76

www.antwerpen.be/sport

Brochure Antwerpse Sportweken herfst 2012  

Supercoole sportkampen voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 16 jaar tijdens de herfstvakantie.

Advertisement