Page 1

Nummer 39 · 19. årgang · Januar 2013

Pakkeskifte

Til halv pris i januar

Er dit tv truet af 4G-signalerne?

Snifferen er på gaden Mpeg2-sluk Vi har en løsning

SÅ ER DER SERVERET

AN-TVs menu i 2013 er klar


// NYHEDer

Af Thomas Møller · Foto Louise Dybbro m. fl.

TV TIL DIT BEHOV AN-TV skal ikke tjene penge, men varetage medlemmernes interesser. Det er udgangspunktet for programudbuddet i 2013, siger foreningens formand. - Min anbefaling er, at man studerer de mange muligheder, som vi præsenterer i dette blad. Her vil man for eksempel kunne se, at det er billigere at købe pakke 1 og supplere med en sportspakke, end det er at købe pakke 3, forklarer Ole Davidsen.

- Med programudbuddet for 2013 har vi givet vores medlemmer nogle billigere alternativer til den dyre pakke 3, siger Ole Davidsen, formand for AN-TV. Han har sammen med det øvrige programudvalg netop lagt sidste hånd på AN-TVs menu i det nye år. Her er idéen, at man ved hjælp af tilvalgspakker i højere grad kan skræddersy sin egen tv-pakke. - Vi må erkende, at pakke 3 efterhånden er blevet relativ dyr, og det skyldes primært sportskanalerne. Det er blevet kostbart at sende fodbold. Men hvis man er ligeglad med sport, er der jo ingen grund til at betale for det, og så vil jeg opfordre til, at man finder en billigere løsning i vores brede udbud, siger Ole Davidsen.

Hans anbefaling skal blandt andet ses på baggrund af, at AN-TV i 2013 må hæve priserne med cirka 20 procent. Det skyldes en mærkbar prisstigning fra Copydan – en forening, der forvalter ophavsrettigheder til blandt andet billeder og lyd. - Du må gerne citere mig for at kalde det en ren pengemaskine. De opkræver så store beløb, at vi efterhånden er den største bidragyder til kulturlivet i Danmark bortset fra Kulturministeriet. Det er en meget voldsom prisstigning, som de præsenterer os for denne gang, og den slår direkte igennem på AN-TVs priser, siger Ole Davidsen.

Bedst og billigst Til gengæld er det lykkedes foreningen at forhandle de mærkbare prisstigninger ned, som både TV3 og TV3 Plus varslede. Dem kommer medlemmerne reelt ikke til at mærke.

- Jeg kan roligt sige, at vi også i 2013 er konkurrencedygtige. Når man ser på pris og indhold, så lever vi fortsat op til vores slogan om at være bedst og billigst. Men det er også det, som vi er sat i verden for. Som forbrugerorganisation skal AN-TV ikke tjene penge, men varetage medlemmernes interesser, siger Ole Davidsen. Derfor er det også foreningens ønske, at man på et tidspunkt kan tilbyde medlemmerne 100 procent frit valg blandt tv-kanalerne. Men her halter lovgivningen bagefter, og da tvudbyderne ikke ønsker det, er det på nuværende tidspunkt ikke muligt. - Men det er AN-TVs holdning, at forbrugerne skal have det frie valg. Samtidig går vi også ind for tv-pakkerne, for de er en forudsætning for, at vi kan forhandle nogle fornuftige priser hjem til vores medlemmer. Uden dem kan to sportskanaler nemt koste langt over 2.000 kroner. Vi taler om nogle helt andre priser, end dem vi kender i dag. Men forbrugerne skal have valgmuligheden, selvom der ikke er tvivl om, at det er med tv-pakkerne, man får det bedste og billigste produkt, siger ANTVs formand.

Mange muligheder Den nye pakkestruktur betyder, at pakke 1 er vokset til hele 33 kanaler, som AN-TVs formand vurderer vil dække mange aalborgenseres tv-behov. Samtidig er det muligt at supplere for eksempel pakke 1 med en tilvalgspakke inden for sport, nyheder, underholdning eller familieprogrammer. Pakkeskift og køb af tilvalgspakker kan ske i AN-TV Huset eller ved henvendelse til kundeservice.


Radio

// BAggruNd

tekst & foto Thomas Møller

Uanset hvilken tv-pakke, du har hos AN-TV, kan du også trække 23 spændende radiokanaler ud af dit antennestik. Du kan vælge mellem lokale, regionale, landsdækkende og udenlandske radiostationer.

Fordele som medlem af AN-TV • Gratis internet 256/64 Kbit. • 10 procent rabat på bredbånd. • Gratis abonnement på IPtelefoni. • Rabat på taletid på fastnet.

• 50 procent rabat på kortafgift. • WebTv og WebTv To Go (kræver minimum 4/0,5 Mbit internet). • Adgang til DRs arkiver med SmartTv. • ”Start forfra+” optil 48 timer med SmartTv.

DR P1 DR P2 (musik og kultur) DR P3 DR P4 DR P8 Jazz The Voice ANR Radio Aura Radiosamvirke Aalborg Nova FM Nibenitten Radio Nord 24/7 Swiss Classic Swiss Pop Pop FM SV 1 SV 2 Norge 1 Norge 2 BBC Worldservice RTL Oldies NDR 3

Slut Med Mpeg2

forStyrreNde SigNAler

torben Mellerup i aktion med ”Snifferen”, der kan spore utætheder i en antenne-installation.

Mpeg2-signalet slukker, og så kan man ikke længere se tv på apparater med denne type tuner. Men AN-TV har en løsning. Den 16. januar 2013 bliver Mpeg2signalet slukket. Det betyder, at fjernsyn med en Mpeg2-tuner ikke længere kan modtage digitale tv-signaler. Det kræver fremover en såkaldt Mpeg4-standard. Desværre er der også solgt nyere fjernsyn med en Mpeg2-tuner, og det kan virke urimeligt, at de nu skal

Ved årsskiftet begyndte de nye 4g-master at sende, og det kan forstyrre tvmodtagelsen hos AN-TVs medlemmer, fortæller technology manager torben Mellerup. Han forklarer her, hvad man kan gøre for at undgå generne. Problemerne er ikke til at tage fejl af. Billedet på dit fjernsyn bliver forstyrret af sne og firkanter, mens lyden bliver forvrænget. Det kan være så slemt, at det er umuligt at følge med i en tvudsendelse. Hvis du oplever disse problemer, er der desværre en stor risiko for, at din tv-modtagelse er forstyrret af de nye 4G-signaler. De er så stærke, at de kan trænge ind i antennekabler, stik og forstærkere, der er beskadigede eller af en dårlig kvalitet. Og dem er der desværre en del af, vurderer Torben Mellerup, technology manager hos Stofa. - Jeg anslår, at 20 til 25 procent af ANTVs medlemmer vil opleve problemer

med tv-signalet. Måske er det for lavt sat, når der efterhånden bliver tændt for de nye 4G-master, men jeg foretrækker at være optimistisk, siger Torben Mellerup.

Uønsket indstråling Problemerne skyldes, at det nye frekvensområde for mobilt bredbånd ligger klods op af tv-stationernes frekvens i kabel-tv, og når signalerne fra mobildata trænger ind i antenneanlægget går det galt. - Så har vi et indstrålingsproblem, og det handler i bund og grund om installationernes manglende tæthed, siger Torben Mellerup.

skiftes ud. AN-TV anbefaler derfor sine medlemmer, at de i stedet anskaffer en SmartTv-boks. Det er en langt billigere løsning, hvor man fortsat vil kunne modtage tv ved at koble boksen til sit Mpeg2-fjernsyn. SmartTv-boksen forhandles i AN-TV Huset, men kan også bestilles ved henvendelse til kundeservice.

frem til 8. februar er Smarttv-boksen på tilbud til 499 kr. derefter er normalprisen 849 kr.

SNiffereN er løS Nye stærke 4g-signaler truer med at trænge ind i antenneanlæg og genere brugernes tv-modtagelse. Nu tager Stofas teknikere et helt nyt våben i brug i kampen mod de forstyrrende signaler.

Han er ikke så bekymret for selve kabelnettet ud til AN-TVs medlemmer, for det er løbende blevet vedligeholdt, ombygget og moderniseret.

Det ligner noget fra en gammel science fiction-film. Men det er ”Snifferen” – Stofas nye fejlsøgningsværktøj – som den tekniske afdeling specielt har udviklet til kampen mod de stærke 4G-signaler.

- Vi har en fornuftig servicerytme og gennemgår løbende anlægget. Det er blevet optimeret i forbindelse med de nye 4G-master, så jeg føler, at vi er godt klædt på til at håndtere situationen. Til gengæld er jeg mere bekymret for installationerne hjemme hos AN-TVs medlemmer.

- Med ”Snifferen” kan vi spore udstråling, så den er et effektivt værktøj i vores teknikeres fejlsøgning. Præmissen er ganske enkelt, at hvis det kan stråle ud fra en antenne-installation, så kan det også stråle ind. Dermed er der en risiko for, at 4G-signalerne kan forstyrre tv-modtagelsen, siger

Manglende tæthed Torben Mellerup peger på, at et antenneanlæg skal være tæt på samme måde som et centralvarmeanlæg. Det torben Mellerup med Stofas nye sporingsapparat, populært kaldet ”Snifferen”.

Torben Mellerup, technology manager hos Stofa. 4G-signalerne er så kraftige, at selv den mindste utæthed er problematisk. Derfor vil ”Snifferen” blive brugt til at tjekke både AN-TVs anlæg og medlemmernes installationer i hjemmet. Men Torben Mellerup medgiver, at apparatet har fået en sjov udformning. - Ja, vi undgår nok ikke, at der bliver trukket på smilebåndet, når vores teknikere bliver set i bybilledet på jagt efter utætheder.

På side 6 og 7 fortæller vi om de forstyrrende 4G-signaler, og hvad man kan gøre for at holde dem ude.

Værsgo Så er der serveret! Slå op og se AN-TVs mange tilbud til medlemmerne i 2013: Tv-pakker og tilvalgspakker med stor fleksibilitet.


Radio

// BAggruNd

tekst & foto Thomas Møller

Uanset hvilken tv-pakke, du har hos AN-TV, kan du også trække 23 spændende radiokanaler ud af dit antennestik. Du kan vælge mellem lokale, regionale, landsdækkende og udenlandske radiostationer.

Fordele som medlem af AN-TV • Gratis internet 256/64 Kbit. • 10 procent rabat på bredbånd. • Gratis abonnement på IPtelefoni. • Rabat på taletid på fastnet.

• 50 procent rabat på kortafgift. • WebTv og WebTv To Go (kræver minimum 4/0,5 Mbit internet). • Adgang til DRs arkiver med SmartTv. • ”Start forfra+” optil 48 timer med SmartTv.

DR P1 DR P2 (musik og kultur) DR P3 DR P4 DR P8 Jazz The Voice ANR Radio Aura Radiosamvirke Aalborg Nova FM Nibenitten Radio Nord 24/7 Swiss Classic Swiss Pop Pop FM SV 1 SV 2 Norge 1 Norge 2 BBC Worldservice RTL Oldies NDR 3

Slut Med Mpeg2

forStyrreNde SigNAler

torben Mellerup i aktion med ”Snifferen”, der kan spore utætheder i en antenne-installation.

Mpeg2-signalet slukker, og så kan man ikke længere se tv på apparater med denne type tuner. Men AN-TV har en løsning. Den 16. januar 2013 bliver Mpeg2signalet slukket. Det betyder, at fjernsyn med en Mpeg2-tuner ikke længere kan modtage digitale tv-signaler. Det kræver fremover en såkaldt Mpeg4-standard. Desværre er der også solgt nyere fjernsyn med en Mpeg2-tuner, og det kan virke urimeligt, at de nu skal

Ved årsskiftet begyndte de nye 4g-master at sende, og det kan forstyrre tvmodtagelsen hos AN-TVs medlemmer, fortæller technology manager torben Mellerup. Han forklarer her, hvad man kan gøre for at undgå generne. Problemerne er ikke til at tage fejl af. Billedet på dit fjernsyn bliver forstyrret af sne og firkanter, mens lyden bliver forvrænget. Det kan være så slemt, at det er umuligt at følge med i en tvudsendelse. Hvis du oplever disse problemer, er der desværre en stor risiko for, at din tv-modtagelse er forstyrret af de nye 4G-signaler. De er så stærke, at de kan trænge ind i antennekabler, stik og forstærkere, der er beskadigede eller af en dårlig kvalitet. Og dem er der desværre en del af, vurderer Torben Mellerup, technology manager hos Stofa. - Jeg anslår, at 20 til 25 procent af ANTVs medlemmer vil opleve problemer

med tv-signalet. Måske er det for lavt sat, når der efterhånden bliver tændt for de nye 4G-master, men jeg foretrækker at være optimistisk, siger Torben Mellerup.

Uønsket indstråling Problemerne skyldes, at det nye frekvensområde for mobilt bredbånd ligger klods op af tv-stationernes frekvens i kabel-tv, og når signalerne fra mobildata trænger ind i antenneanlægget går det galt. - Så har vi et indstrålingsproblem, og det handler i bund og grund om installationernes manglende tæthed, siger Torben Mellerup.

skiftes ud. AN-TV anbefaler derfor sine medlemmer, at de i stedet anskaffer en SmartTv-boks. Det er en langt billigere løsning, hvor man fortsat vil kunne modtage tv ved at koble boksen til sit Mpeg2-fjernsyn. SmartTv-boksen forhandles i AN-TV Huset, men kan også bestilles ved henvendelse til kundeservice.

frem til 8. februar er Smarttv-boksen på tilbud til 499 kr. derefter er normalprisen 849 kr.

SNiffereN er løS Nye stærke 4g-signaler truer med at trænge ind i antenneanlæg og genere brugernes tv-modtagelse. Nu tager Stofas teknikere et helt nyt våben i brug i kampen mod de forstyrrende signaler.

Han er ikke så bekymret for selve kabelnettet ud til AN-TVs medlemmer, for det er løbende blevet vedligeholdt, ombygget og moderniseret.

Det ligner noget fra en gammel science fiction-film. Men det er ”Snifferen” – Stofas nye fejlsøgningsværktøj – som den tekniske afdeling specielt har udviklet til kampen mod de stærke 4G-signaler.

- Vi har en fornuftig servicerytme og gennemgår løbende anlægget. Det er blevet optimeret i forbindelse med de nye 4G-master, så jeg føler, at vi er godt klædt på til at håndtere situationen. Til gengæld er jeg mere bekymret for installationerne hjemme hos AN-TVs medlemmer.

- Med ”Snifferen” kan vi spore udstråling, så den er et effektivt værktøj i vores teknikeres fejlsøgning. Præmissen er ganske enkelt, at hvis det kan stråle ud fra en antenne-installation, så kan det også stråle ind. Dermed er der en risiko for, at 4G-signalerne kan forstyrre tv-modtagelsen, siger

Manglende tæthed Torben Mellerup peger på, at et antenneanlæg skal være tæt på samme måde som et centralvarmeanlæg. Det torben Mellerup med Stofas nye sporingsapparat, populært kaldet ”Snifferen”.

Torben Mellerup, technology manager hos Stofa. 4G-signalerne er så kraftige, at selv den mindste utæthed er problematisk. Derfor vil ”Snifferen” blive brugt til at tjekke både AN-TVs anlæg og medlemmernes installationer i hjemmet. Men Torben Mellerup medgiver, at apparatet har fået en sjov udformning. - Ja, vi undgår nok ikke, at der bliver trukket på smilebåndet, når vores teknikere bliver set i bybilledet på jagt efter utætheder.

På side 6 og 7 fortæller vi om de forstyrrende 4G-signaler, og hvad man kan gøre for at holde dem ude.

Værsgo Så er der serveret! Slå op og se AN-TVs mange tilbud til medlemmerne i 2013: Tv-pakker og tilvalgspakker med stor fleksibilitet.


Radio

// BAggruNd

tekst & foto Thomas Møller

Uanset hvilken tv-pakke, du har hos AN-TV, kan du også trække 23 spændende radiokanaler ud af dit antennestik. Du kan vælge mellem lokale, regionale, landsdækkende og udenlandske radiostationer.

Fordele som medlem af AN-TV • Gratis internet 256/64 Kbit. • 10 procent rabat på bredbånd. • Gratis abonnement på IPtelefoni. • Rabat på taletid på fastnet.

• 50 procent rabat på kortafgift. • WebTv og WebTv To Go (kræver minimum 4/0,5 Mbit internet). • Adgang til DRs arkiver med SmartTv. • ”Start forfra+” optil 48 timer med SmartTv.

DR P1 DR P2 (musik og kultur) DR P3 DR P4 DR P8 Jazz The Voice ANR Radio Aura Radiosamvirke Aalborg Nova FM Nibenitten Radio Nord 24/7 Swiss Classic Swiss Pop Pop FM SV 1 SV 2 Norge 1 Norge 2 BBC Worldservice RTL Oldies NDR 3

Slut Med Mpeg2

forStyrreNde SigNAler

torben Mellerup i aktion med ”Snifferen”, der kan spore utætheder i en antenne-installation.

Mpeg2-signalet slukker, og så kan man ikke længere se tv på apparater med denne type tuner. Men AN-TV har en løsning. Den 16. januar 2013 bliver Mpeg2signalet slukket. Det betyder, at fjernsyn med en Mpeg2-tuner ikke længere kan modtage digitale tv-signaler. Det kræver fremover en såkaldt Mpeg4-standard. Desværre er der også solgt nyere fjernsyn med en Mpeg2-tuner, og det kan virke urimeligt, at de nu skal

Ved årsskiftet begyndte de nye 4g-master at sende, og det kan forstyrre tvmodtagelsen hos AN-TVs medlemmer, fortæller technology manager torben Mellerup. Han forklarer her, hvad man kan gøre for at undgå generne. Problemerne er ikke til at tage fejl af. Billedet på dit fjernsyn bliver forstyrret af sne og firkanter, mens lyden bliver forvrænget. Det kan være så slemt, at det er umuligt at følge med i en tvudsendelse. Hvis du oplever disse problemer, er der desværre en stor risiko for, at din tv-modtagelse er forstyrret af de nye 4G-signaler. De er så stærke, at de kan trænge ind i antennekabler, stik og forstærkere, der er beskadigede eller af en dårlig kvalitet. Og dem er der desværre en del af, vurderer Torben Mellerup, technology manager hos Stofa. - Jeg anslår, at 20 til 25 procent af ANTVs medlemmer vil opleve problemer

med tv-signalet. Måske er det for lavt sat, når der efterhånden bliver tændt for de nye 4G-master, men jeg foretrækker at være optimistisk, siger Torben Mellerup.

Uønsket indstråling Problemerne skyldes, at det nye frekvensområde for mobilt bredbånd ligger klods op af tv-stationernes frekvens i kabel-tv, og når signalerne fra mobildata trænger ind i antenneanlægget går det galt. - Så har vi et indstrålingsproblem, og det handler i bund og grund om installationernes manglende tæthed, siger Torben Mellerup.

skiftes ud. AN-TV anbefaler derfor sine medlemmer, at de i stedet anskaffer en SmartTv-boks. Det er en langt billigere løsning, hvor man fortsat vil kunne modtage tv ved at koble boksen til sit Mpeg2-fjernsyn. SmartTv-boksen forhandles i AN-TV Huset, men kan også bestilles ved henvendelse til kundeservice.

frem til 8. februar er Smarttv-boksen på tilbud til 499 kr. derefter er normalprisen 849 kr.

SNiffereN er løS Nye stærke 4g-signaler truer med at trænge ind i antenneanlæg og genere brugernes tv-modtagelse. Nu tager Stofas teknikere et helt nyt våben i brug i kampen mod de forstyrrende signaler.

Han er ikke så bekymret for selve kabelnettet ud til AN-TVs medlemmer, for det er løbende blevet vedligeholdt, ombygget og moderniseret.

Det ligner noget fra en gammel science fiction-film. Men det er ”Snifferen” – Stofas nye fejlsøgningsværktøj – som den tekniske afdeling specielt har udviklet til kampen mod de stærke 4G-signaler.

- Vi har en fornuftig servicerytme og gennemgår løbende anlægget. Det er blevet optimeret i forbindelse med de nye 4G-master, så jeg føler, at vi er godt klædt på til at håndtere situationen. Til gengæld er jeg mere bekymret for installationerne hjemme hos AN-TVs medlemmer.

- Med ”Snifferen” kan vi spore udstråling, så den er et effektivt værktøj i vores teknikeres fejlsøgning. Præmissen er ganske enkelt, at hvis det kan stråle ud fra en antenne-installation, så kan det også stråle ind. Dermed er der en risiko for, at 4G-signalerne kan forstyrre tv-modtagelsen, siger

Manglende tæthed Torben Mellerup peger på, at et antenneanlæg skal være tæt på samme måde som et centralvarmeanlæg. Det torben Mellerup med Stofas nye sporingsapparat, populært kaldet ”Snifferen”.

Torben Mellerup, technology manager hos Stofa. 4G-signalerne er så kraftige, at selv den mindste utæthed er problematisk. Derfor vil ”Snifferen” blive brugt til at tjekke både AN-TVs anlæg og medlemmernes installationer i hjemmet. Men Torben Mellerup medgiver, at apparatet har fået en sjov udformning. - Ja, vi undgår nok ikke, at der bliver trukket på smilebåndet, når vores teknikere bliver set i bybilledet på jagt efter utætheder.

På side 6 og 7 fortæller vi om de forstyrrende 4G-signaler, og hvad man kan gøre for at holde dem ude.

Værsgo Så er der serveret! Slå op og se AN-TVs mange tilbud til medlemmerne i 2013: Tv-pakker og tilvalgspakker med stor fleksibilitet.


PAKKE 3 - 96 programmer - med 3 tilvalgspakker

TilvalgsPakker

541,- pr. md.

PAKKEOVERSIGT

2013

Ekstra tilbud fra AN-TV

Digitale TvPakker

Heraf 33 analoge og 17 i HD kvalitet

PAKKE 3 - 85 programmer

Du kan supplere din pakke 1 eller 3 fra AN-TV med en eller flere TilvalgsPakker.

489,- pr. md.

Du kan supplere din pakke 1, 2 eller 3 med ekstra Digitale TvPakker, så du blandt andet kan se film og dokumentarudsendelser, når du vil – og så mange gange, du har lyst. Du vælger selv, om du vil abonnere på en eller flere pakker.

Heraf 33 analoge og 17 i HD kvalitet (Pakke 1, 2 og 3)

250,- pr. md.

250,- pr. md.

250,- pr. md.

TilvalgsPakke 1

TilvalgsPakke 2

TilvalgsPakke 3

SPORTSPAKKEN

FAMILIEPAKKEN

NYHEDER/UNDERHOLDNING

PAKKE 2 - 40 programmer Heraf 15 analoge og 5 i HD kvalitet

Viasat Golf

269,- pr. md.

59,- pr. md.

Er du vild med golf? Suppler din tv-pakke med den populære kanal og gå ikke glip af de berømte turneringer som for eksempel European Tour og Ryder Cup, når de sendes live i knivskarp digital kvalitet. Viasat Golf er en reklamefri kanal, der giver dig alle højdepunkter i golf – både live og historiske tilbageblik.

(Pakke 1 og 2)

PAKKE 1 - 33 programmer

DigitalPakke

Viasat Film

129,- pr. md.

DigitalPakke

Film for enhver smag. Få de bedste filmkanaler fra Viasat Film og fri adgang til alle de spændende film, der ligger i Play. Med Viasat Film får du adgang til seks filmkanaler og et filmkartotek med over 200 topfilm, som du kan se, når det passer dig. Prisen gælder de første seks måneder – herefter normalpris: 179 kr./md.

Heraf 8 analoge og 5 i HD kvalitet

99,- pr. md.

Infokanalen

TV2 Ekstra

DigitalPakke

49,- pr. md.

TV2 Ekstra er film i super kvalitet og mulighed for at gense en udsendelse på TV2 OD. TV2 OD viser primært eget produceret indhold fra TV2, TV2 Charlie, TV2 Zulu og TV2 News – men ikke fra TV2 Film og TV2 Sport.

Pink

DigitalPakke

169,- pr. md.

Pink-pakken består af to tv-kanaler: Pink Plus og Pink Extra. Pink Plus sender en bred vifte af underholdningsprogrammer, nyheder, musik og serier. Pink Extra viser blandt andet Adriatic Basketball fra GoodYear League samt uddrag fra de vigtigste sportsbegivenheder i Serbien og Montenegro, Bosnien og Herzegovina. Med i pakken følger også Pink Radio.

M-Zone

DigitalPakke

79,- pr. md.

M-Zone indeholder alt til drengerøven. Her får du det bedste fra bil- og motorverdenen, sejlads, teknologi og oveni seks timers erotik i døgnet.

Hustler 24

DigitalPakke

79,- pr. md.

Voksenunderholdning 24 timer i døgnet. Ucensureret erotik i høj kvalitet fra markedets bedste producenter. Et bredt udvalg af erotisk underholdning, der ikke uden grund bliver anset som markedets frækkeste og mest nyskabende.

HD Pakken

Ved køb af to TilvalgsPakker er prisen Ved køb af tre TilvalgsPakker er prisen

328,- pr. md.

SPORT

FAMILIE

NYHEDER / UNDERHOLDNING

C-More

DigitalPakke

DigitalPakke

Se film uden reklameafbrydelser. C More giver dig de største Hollywood-succeser blandet med kvalitetsfilm fra Europa og resten af verden. Se dem, længe før de kommer på andre tv-kanaler

380,- pr. md. Disse er både analoge og digitale.

Tilvalgspakker og digitale tv-pakker kræver kort eller SmartTv med kort til kr. 187,50 årligt.

99,- pr. md.

99,- pr. md.


PAKKE 3 - 96 programmer - med 3 tilvalgspakker

TilvalgsPakker

541,- pr. md.

PAKKEOVERSIGT

2013

Ekstra tilbud fra AN-TV

Digitale TvPakker

Heraf 33 analoge og 17 i HD kvalitet

PAKKE 3 - 85 programmer

Du kan supplere din pakke 1 eller 3 fra AN-TV med en eller flere TilvalgsPakker.

489,- pr. md.

Du kan supplere din pakke 1, 2 eller 3 med ekstra Digitale TvPakker, så du blandt andet kan se film og dokumentarudsendelser, når du vil – og så mange gange, du har lyst. Du vælger selv, om du vil abonnere på en eller flere pakker.

Heraf 33 analoge og 17 i HD kvalitet (Pakke 1, 2 og 3)

250,- pr. md.

250,- pr. md.

250,- pr. md.

TilvalgsPakke 1

TilvalgsPakke 2

TilvalgsPakke 3

SPORTSPAKKEN

FAMILIEPAKKEN

NYHEDER/UNDERHOLDNING

PAKKE 2 - 40 programmer Heraf 15 analoge og 5 i HD kvalitet

Viasat Golf

269,- pr. md.

59,- pr. md.

Er du vild med golf? Suppler din tv-pakke med den populære kanal og gå ikke glip af de berømte turneringer som for eksempel European Tour og Ryder Cup, når de sendes live i knivskarp digital kvalitet. Viasat Golf er en reklamefri kanal, der giver dig alle højdepunkter i golf – både live og historiske tilbageblik.

(Pakke 1 og 2)

PAKKE 1 - 33 programmer

DigitalPakke

Viasat Film

129,- pr. md.

DigitalPakke

Film for enhver smag. Få de bedste filmkanaler fra Viasat Film og fri adgang til alle de spændende film, der ligger i Play. Med Viasat Film får du adgang til seks filmkanaler og et filmkartotek med over 200 topfilm, som du kan se, når det passer dig. Prisen gælder de første seks måneder – herefter normalpris: 179 kr./md.

Heraf 8 analoge og 5 i HD kvalitet

99,- pr. md.

Infokanalen

TV2 Ekstra

DigitalPakke

49,- pr. md.

TV2 Ekstra er film i super kvalitet og mulighed for at gense en udsendelse på TV2 OD. TV2 OD viser primært eget produceret indhold fra TV2, TV2 Charlie, TV2 Zulu og TV2 News – men ikke fra TV2 Film og TV2 Sport.

Pink

DigitalPakke

169,- pr. md.

Pink-pakken består af to tv-kanaler: Pink Plus og Pink Extra. Pink Plus sender en bred vifte af underholdningsprogrammer, nyheder, musik og serier. Pink Extra viser blandt andet Adriatic Basketball fra GoodYear League samt uddrag fra de vigtigste sportsbegivenheder i Serbien og Montenegro, Bosnien og Herzegovina. Med i pakken følger også Pink Radio.

M-Zone

DigitalPakke

79,- pr. md.

M-Zone indeholder alt til drengerøven. Her får du det bedste fra bil- og motorverdenen, sejlads, teknologi og oveni seks timers erotik i døgnet.

Hustler 24

DigitalPakke

79,- pr. md.

Voksenunderholdning 24 timer i døgnet. Ucensureret erotik i høj kvalitet fra markedets bedste producenter. Et bredt udvalg af erotisk underholdning, der ikke uden grund bliver anset som markedets frækkeste og mest nyskabende.

HD Pakken

Ved køb af to TilvalgsPakker er prisen Ved køb af tre TilvalgsPakker er prisen

328,- pr. md.

SPORT

FAMILIE

NYHEDER / UNDERHOLDNING

C-More

DigitalPakke

DigitalPakke

Se film uden reklameafbrydelser. C More giver dig de største Hollywood-succeser blandet med kvalitetsfilm fra Europa og resten af verden. Se dem, længe før de kommer på andre tv-kanaler

380,- pr. md. Disse er både analoge og digitale.

Tilvalgspakker og digitale tv-pakker kræver kort eller SmartTv med kort til kr. 187,50 årligt.

99,- pr. md.

99,- pr. md.


PAKKE 3 - 96 programmer - med 3 tilvalgspakker

TilvalgsPakker

541,- pr. md.

PAKKEOVERSIGT

2013

Ekstra tilbud fra AN-TV

Digitale TvPakker

Heraf 33 analoge og 17 i HD kvalitet

PAKKE 3 - 85 programmer

Du kan supplere din pakke 1 eller 3 fra AN-TV med en eller flere TilvalgsPakker.

489,- pr. md.

Du kan supplere din pakke 1, 2 eller 3 med ekstra Digitale TvPakker, så du blandt andet kan se film og dokumentarudsendelser, når du vil – og så mange gange, du har lyst. Du vælger selv, om du vil abonnere på en eller flere pakker.

Heraf 33 analoge og 17 i HD kvalitet (Pakke 1, 2 og 3)

250,- pr. md.

250,- pr. md.

250,- pr. md.

TilvalgsPakke 1

TilvalgsPakke 2

TilvalgsPakke 3

SPORTSPAKKEN

FAMILIEPAKKEN

NYHEDER/UNDERHOLDNING

PAKKE 2 - 40 programmer Heraf 15 analoge og 5 i HD kvalitet

Viasat Golf

269,- pr. md.

59,- pr. md.

Er du vild med golf? Suppler din tv-pakke med den populære kanal og gå ikke glip af de berømte turneringer som for eksempel European Tour og Ryder Cup, når de sendes live i knivskarp digital kvalitet. Viasat Golf er en reklamefri kanal, der giver dig alle højdepunkter i golf – både live og historiske tilbageblik.

(Pakke 1 og 2)

PAKKE 1 - 33 programmer

DigitalPakke

Viasat Film

129,- pr. md.

DigitalPakke

Film for enhver smag. Få de bedste filmkanaler fra Viasat Film og fri adgang til alle de spændende film, der ligger i Play. Med Viasat Film får du adgang til seks filmkanaler og et filmkartotek med over 200 topfilm, som du kan se, når det passer dig. Prisen gælder de første seks måneder – herefter normalpris: 179 kr./md.

Heraf 8 analoge og 5 i HD kvalitet

99,- pr. md.

Infokanalen

TV2 Ekstra

DigitalPakke

49,- pr. md.

TV2 Ekstra er film i super kvalitet og mulighed for at gense en udsendelse på TV2 OD. TV2 OD viser primært eget produceret indhold fra TV2, TV2 Charlie, TV2 Zulu og TV2 News – men ikke fra TV2 Film og TV2 Sport.

Pink

DigitalPakke

169,- pr. md.

Pink-pakken består af to tv-kanaler: Pink Plus og Pink Extra. Pink Plus sender en bred vifte af underholdningsprogrammer, nyheder, musik og serier. Pink Extra viser blandt andet Adriatic Basketball fra GoodYear League samt uddrag fra de vigtigste sportsbegivenheder i Serbien og Montenegro, Bosnien og Herzegovina. Med i pakken følger også Pink Radio.

M-Zone

DigitalPakke

79,- pr. md.

M-Zone indeholder alt til drengerøven. Her får du det bedste fra bil- og motorverdenen, sejlads, teknologi og oveni seks timers erotik i døgnet.

Hustler 24

DigitalPakke

79,- pr. md.

Voksenunderholdning 24 timer i døgnet. Ucensureret erotik i høj kvalitet fra markedets bedste producenter. Et bredt udvalg af erotisk underholdning, der ikke uden grund bliver anset som markedets frækkeste og mest nyskabende.

HD Pakken

Ved køb af to TilvalgsPakker er prisen Ved køb af tre TilvalgsPakker er prisen

328,- pr. md.

SPORT

FAMILIE

NYHEDER / UNDERHOLDNING

C-More

DigitalPakke

DigitalPakke

Se film uden reklameafbrydelser. C More giver dig de største Hollywood-succeser blandet med kvalitetsfilm fra Europa og resten af verden. Se dem, længe før de kommer på andre tv-kanaler

380,- pr. md. Disse er både analoge og digitale.

Tilvalgspakker og digitale tv-pakker kræver kort eller SmartTv med kort til kr. 187,50 årligt.

99,- pr. md.

99,- pr. md.


PAKKE 3 - 96 programmer - med 3 tilvalgspakker

TilvalgsPakker

541,- pr. md.

PAKKEOVERSIGT

2013

Ekstra tilbud fra AN-TV

Digitale TvPakker

Heraf 33 analoge og 17 i HD kvalitet

PAKKE 3 - 85 programmer

Du kan supplere din pakke 1 eller 3 fra AN-TV med en eller flere TilvalgsPakker.

489,- pr. md.

Du kan supplere din pakke 1, 2 eller 3 med ekstra Digitale TvPakker, så du blandt andet kan se film og dokumentarudsendelser, når du vil – og så mange gange, du har lyst. Du vælger selv, om du vil abonnere på en eller flere pakker.

Heraf 33 analoge og 17 i HD kvalitet (Pakke 1, 2 og 3)

250,- pr. md.

250,- pr. md.

250,- pr. md.

TilvalgsPakke 1

TilvalgsPakke 2

TilvalgsPakke 3

SPORTSPAKKEN

FAMILIEPAKKEN

NYHEDER/UNDERHOLDNING

PAKKE 2 - 40 programmer Heraf 15 analoge og 5 i HD kvalitet

Viasat Golf

269,- pr. md.

59,- pr. md.

Er du vild med golf? Suppler din tv-pakke med den populære kanal og gå ikke glip af de berømte turneringer som for eksempel European Tour og Ryder Cup, når de sendes live i knivskarp digital kvalitet. Viasat Golf er en reklamefri kanal, der giver dig alle højdepunkter i golf – både live og historiske tilbageblik.

(Pakke 1 og 2)

PAKKE 1 - 33 programmer

DigitalPakke

Viasat Film

129,- pr. md.

DigitalPakke

Film for enhver smag. Få de bedste filmkanaler fra Viasat Film og fri adgang til alle de spændende film, der ligger i Play. Med Viasat Film får du adgang til seks filmkanaler og et filmkartotek med over 200 topfilm, som du kan se, når det passer dig. Prisen gælder de første seks måneder – herefter normalpris: 179 kr./md.

Heraf 8 analoge og 5 i HD kvalitet

99,- pr. md.

Infokanalen

TV2 Ekstra

DigitalPakke

49,- pr. md.

TV2 Ekstra er film i super kvalitet og mulighed for at gense en udsendelse på TV2 OD. TV2 OD viser primært eget produceret indhold fra TV2, TV2 Charlie, TV2 Zulu og TV2 News – men ikke fra TV2 Film og TV2 Sport.

Pink

DigitalPakke

169,- pr. md.

Pink-pakken består af to tv-kanaler: Pink Plus og Pink Extra. Pink Plus sender en bred vifte af underholdningsprogrammer, nyheder, musik og serier. Pink Extra viser blandt andet Adriatic Basketball fra GoodYear League samt uddrag fra de vigtigste sportsbegivenheder i Serbien og Montenegro, Bosnien og Herzegovina. Med i pakken følger også Pink Radio.

M-Zone

DigitalPakke

79,- pr. md.

M-Zone indeholder alt til drengerøven. Her får du det bedste fra bil- og motorverdenen, sejlads, teknologi og oveni seks timers erotik i døgnet.

Hustler 24

DigitalPakke

79,- pr. md.

Voksenunderholdning 24 timer i døgnet. Ucensureret erotik i høj kvalitet fra markedets bedste producenter. Et bredt udvalg af erotisk underholdning, der ikke uden grund bliver anset som markedets frækkeste og mest nyskabende.

HD Pakken

Ved køb af to TilvalgsPakker er prisen Ved køb af tre TilvalgsPakker er prisen

328,- pr. md.

SPORT

FAMILIE

NYHEDER / UNDERHOLDNING

C-More

DigitalPakke

DigitalPakke

Se film uden reklameafbrydelser. C More giver dig de største Hollywood-succeser blandet med kvalitetsfilm fra Europa og resten af verden. Se dem, længe før de kommer på andre tv-kanaler

380,- pr. md. Disse er både analoge og digitale.

Tilvalgspakker og digitale tv-pakker kræver kort eller SmartTv med kort til kr. 187,50 årligt.

99,- pr. md.

99,- pr. md.


Radio

// BAggruNd

tekst & foto Thomas Møller

Uanset hvilken tv-pakke, du har hos AN-TV, kan du også trække 23 spændende radiokanaler ud af dit antennestik. Du kan vælge mellem lokale, regionale, landsdækkende og udenlandske radiostationer.

Fordele som medlem af AN-TV • Gratis internet 256/64 Kbit. • 10 procent rabat på bredbånd. • Gratis abonnement på IPtelefoni. • Rabat på taletid på fastnet.

• 50 procent rabat på kortafgift. • WebTv og WebTv To Go (kræver minimum 4/0,5 Mbit internet). • Adgang til DRs arkiver med SmartTv. • ”Start forfra+” optil 48 timer med SmartTv.

DR P1 DR P2 (musik og kultur) DR P3 DR P4 DR P8 Jazz The Voice ANR Radio Aura Radiosamvirke Aalborg Nova FM Nibenitten Radio Nord 24/7 Swiss Classic Swiss Pop Pop FM SV 1 SV 2 Norge 1 Norge 2 BBC Worldservice RTL Oldies NDR 3

Slut Med Mpeg2

forStyrreNde SigNAler

torben Mellerup i aktion med ”Snifferen”, der kan spore utætheder i en antenne-installation.

Mpeg2-signalet slukker, og så kan man ikke længere se tv på apparater med denne type tuner. Men AN-TV har en løsning. Den 16. januar 2013 bliver Mpeg2signalet slukket. Det betyder, at fjernsyn med en Mpeg2-tuner ikke længere kan modtage digitale tv-signaler. Det kræver fremover en såkaldt Mpeg4-standard. Desværre er der også solgt nyere fjernsyn med en Mpeg2-tuner, og det kan virke urimeligt, at de nu skal

Ved årsskiftet begyndte de nye 4g-master at sende, og det kan forstyrre tvmodtagelsen hos AN-TVs medlemmer, fortæller technology manager torben Mellerup. Han forklarer her, hvad man kan gøre for at undgå generne. Problemerne er ikke til at tage fejl af. Billedet på dit fjernsyn bliver forstyrret af sne og firkanter, mens lyden bliver forvrænget. Det kan være så slemt, at det er umuligt at følge med i en tvudsendelse. Hvis du oplever disse problemer, er der desværre en stor risiko for, at din tv-modtagelse er forstyrret af de nye 4G-signaler. De er så stærke, at de kan trænge ind i antennekabler, stik og forstærkere, der er beskadigede eller af en dårlig kvalitet. Og dem er der desværre en del af, vurderer Torben Mellerup, technology manager hos Stofa. - Jeg anslår, at 20 til 25 procent af ANTVs medlemmer vil opleve problemer

med tv-signalet. Måske er det for lavt sat, når der efterhånden bliver tændt for de nye 4G-master, men jeg foretrækker at være optimistisk, siger Torben Mellerup.

Uønsket indstråling Problemerne skyldes, at det nye frekvensområde for mobilt bredbånd ligger klods op af tv-stationernes frekvens i kabel-tv, og når signalerne fra mobildata trænger ind i antenneanlægget går det galt. - Så har vi et indstrålingsproblem, og det handler i bund og grund om installationernes manglende tæthed, siger Torben Mellerup.

skiftes ud. AN-TV anbefaler derfor sine medlemmer, at de i stedet anskaffer en SmartTv-boks. Det er en langt billigere løsning, hvor man fortsat vil kunne modtage tv ved at koble boksen til sit Mpeg2-fjernsyn. SmartTv-boksen forhandles i AN-TV Huset, men kan også bestilles ved henvendelse til kundeservice.

frem til 8. februar er Smarttv-boksen på tilbud til 499 kr. derefter er normalprisen 849 kr.

SNiffereN er løS Nye stærke 4g-signaler truer med at trænge ind i antenneanlæg og genere brugernes tv-modtagelse. Nu tager Stofas teknikere et helt nyt våben i brug i kampen mod de forstyrrende signaler.

Han er ikke så bekymret for selve kabelnettet ud til AN-TVs medlemmer, for det er løbende blevet vedligeholdt, ombygget og moderniseret.

Det ligner noget fra en gammel science fiction-film. Men det er ”Snifferen” – Stofas nye fejlsøgningsværktøj – som den tekniske afdeling specielt har udviklet til kampen mod de stærke 4G-signaler.

- Vi har en fornuftig servicerytme og gennemgår løbende anlægget. Det er blevet optimeret i forbindelse med de nye 4G-master, så jeg føler, at vi er godt klædt på til at håndtere situationen. Til gengæld er jeg mere bekymret for installationerne hjemme hos AN-TVs medlemmer.

- Med ”Snifferen” kan vi spore udstråling, så den er et effektivt værktøj i vores teknikeres fejlsøgning. Præmissen er ganske enkelt, at hvis det kan stråle ud fra en antenne-installation, så kan det også stråle ind. Dermed er der en risiko for, at 4G-signalerne kan forstyrre tv-modtagelsen, siger

Manglende tæthed Torben Mellerup peger på, at et antenneanlæg skal være tæt på samme måde som et centralvarmeanlæg. Det torben Mellerup med Stofas nye sporingsapparat, populært kaldet ”Snifferen”.

Torben Mellerup, technology manager hos Stofa. 4G-signalerne er så kraftige, at selv den mindste utæthed er problematisk. Derfor vil ”Snifferen” blive brugt til at tjekke både AN-TVs anlæg og medlemmernes installationer i hjemmet. Men Torben Mellerup medgiver, at apparatet har fået en sjov udformning. - Ja, vi undgår nok ikke, at der bliver trukket på smilebåndet, når vores teknikere bliver set i bybilledet på jagt efter utætheder.

På side 6 og 7 fortæller vi om de forstyrrende 4G-signaler, og hvad man kan gøre for at holde dem ude.

Værsgo Så er der serveret! Slå op og se AN-TVs mange tilbud til medlemmerne i 2013: Tv-pakker og tilvalgspakker med stor fleksibilitet.


Tekst & foto Thomas Møller

er desværre hans erfaring, at det varierer stærkt fra medlem til medlem. - Vi ser alt! Lige fra installationer i den fineste form til hegnstråd. Nogle steder er der tale om utidssvarende udstyr tilbage fra 1970’erne, og andre steder har beboeren selv forsøgt sig som antennetekniker, men uden det store held. En velfungerende installation er udført fagligt korrekt af fagfolk med specialindsigt i antenneteknologi og med brug af ordentligt materiel, og netop det sidste halter ofte. - Der har desværre gennem en årrække været masser af dårligt udstyr på markedet, som slet ikke er tæt nok til at holde de stærke signaler ude. Nogle tror, at de har sikret sig, fordi de har købt udstyr, der er CE-mærket. Problemet er blot, at kineserne anvender en tilsvarende mærkning, og den har intet med sikkerhed at gøre. Den er en forkortelse for China Export, og det udstyr duer slet ikke, hvis der for eksempel står en 4G-mast i nærheden, eller overboen har købt en 4Grouter. Vi indfører derfor vores egen mærkning på kabler, stik og dåser, som vi kalder Stofa Approved, og det kan AN-TVs medlemmer læse mere om på www.stofa.dk, forklarer Torben Mellerup.

Billedrør og video Som udgangspunkt er det bestemte tv-kanaler, der alt efter deres placering på frekvensbåndet, vil blive ramt af problemerne. Men med hjemmelavede installationer risikerer man, at problemerne spreder sig til alle tvkanaler, hvis der for eksempel sker en indstråling i hjemmets forstærker. - Man kan også risikere at få problemer, selvom antenneudstyret er tiptop i orden. Det er fordi, der i så fald sker en indstråling i selve fjernsynet,

4G-master Der er planlagt minimum 2.000 positioner over hele landet, men der er tale om en langsom opstart. Ved årsskiftet 2012-2013 var kun en tiendedel klar til at sende.

videomaskinen eller dvd-optageren. Det kan vi desværre ikke gøre noget ved. Det skyldes, at udstyret er utidssvarende, siger Torben Mellerup. Han forventer, at ældre fjernsyn med billedrør vil få problemer. Det samme vil gælde for gamle videomaskiner og dvd-optagere. - Jeg har straks sværere ved at forudse, hvad der vil ske med fladskærmene, men jeg er bestemt ikke tryg ved, at alle fladskærme er så tætte, at de kan holde 4G-signalerne ude. Jeg har størst tillid til det udstyr, der er købt indenfor de seneste par år, men heller ikke her kan jeg udelukke problemer, siger Torben Mellerup.

Sverige og England Det er mere end et halvt år siden, at man i Danmark oplevede de første problemer med de stærke 4G-signaler. Det skyldtes, at svenskerne tændte for signalet i Helsingborg, og det gav straks problemer hos Boxers kunder i det nordøstlige Sjælland. Indstrålingen henover Øresund gjorde, at de ikke kunne se tv. - Til gengæld kender vi endnu ikke til problemer med kabel-tv i Danmark, men alle er opmærksomme på situationen, siger Torben Mellerup og henviser til England. Her er den engelske pendant til den danske erhvervsstyrelse blevet pålagt at betale erstatning til folk, der får problemer med at modtage tv, når England snart tænder for 4G-signalet. Helt op til 43.000 danske kroner pr. modtager, efter at BBC klart har tilkendegivet deres bekymring på forbrugernes vegne. Ordningen gælder dog kun for dem, der modtager tv via egen

Få tjekket din installation AN-TVs medlemmer tilbydes at få efterset hjemmets antenneinstallation og sikret den mod de stærke 4G-signaler. Du kan læse mere om tilbuddet blandt servicemeddelelserne på bladets bagside.

Technology manager Torben Mellerup fra Stofa overvåger problemerne med 4G-signaler.

antenne, men Torben Mellerup ser alligevel en vis retfærdighed i pålægget. - Sagen er jo, at den engelske stat – på samme måde som den danske – har solgt dele af frekvensbåndet til mobilselskabernes 4G-net for kæmpestore millionbeløb. Det har været helt omkostningsfrit for staterne. Til gengæld står forbrugerne og tv-distributørerne tilbage med alt, hvad det giver af problemer og udgifter.

Flygtige forstyrrelser Hvis du oplever, at din tvmodtagelse bliver forstyrret, kan det indtrængende 4G-signal i princippet komme fra to forskellige slags kilder – en stationær og en flygtig. Den stationære kan for eksempel være en 4G-mast, der altid sender. Her er problemet nemt at identificere og løse ved at gøre antenneinstallationen tæt. Det er straks sværere, hvis kilden er flygtig, for så vil tv-modtageren kun opleve periodiske forstyrrelser. At en kilde er flygtig, vil for eksempel sige, at den kan være mobil, eller at der bliver tændt og slukket for den. I så fald står man med et problem, der er vanskeligere at identificere og afhjælpe.


// SERVICE

pakkeskifte til halv pris og andre gode tilbud til AN-TVs medlemmer Ved årsskiftet har AN-TV introduceret de nye tv-pakker, der træder i kraft den 16. januar og gælder for hele 2013. Det kan betyde, at nogle af vores medlemmer ikke længere mener, at de har den rigtige tv-pakke. Derfor tilbyder AN-TV pakkeskifte til halv pris i hele januar. Det vil sige 225 kr. mod normalt 450 kr. Du skal blot ringe til kundeservice eller henvende dig i AN-TV Huset på Boulevarden i Aalborg. Så sørger vi for, at du skifter til den tv-pakke, som du ønsker i 2013.

Problemer med 4G Ved årsskiftet begyndte også de nye 4G-master at sende. Som beskrevet andetsteds i bladet kan det risikere

Service & support AN-TV Huset Boulevarden 18 9000 Aalborg Mandag til fredag: Klokken 10.00 – 17.30 Lørdag: Klokken 10.00 – 13.00 Kundeservice Telefon: 88 30 30 30 Træffes alle hverdage: Klokken 8.00 – 19.00 Teknisk support Telefon: 88 30 30 20 Træffes alle dage (inklusiv helligdage): Klokken 8.00 – 22.00

For 199 kroner kan AN-TVs medlemmer få tjekket, om hjemmets installation er tæt nok til at undgå forstyrrelser fra de nye 4G-signaler.

at forstyrre tv-modtagelsen hos de medlemmer af AN-TV, der ikke har tilstrækkeligt tætte antenne-installationer i hjemmet. Vi tilbyder derfor alle medlemmer, at de kan få tjekket deres interne installation for blot 199 kroner. Eftersynet kan bestilles hos kundeservice eller i AN-TV Huset. Så vil en tekniker fra Stofa gå dit hjems installation efter og give et tilbud på, hvad det vil koste at sikre den mod de nye 4G-signaler. Når installationen er gjort tæt, udstyres den med en garanti fra Stofa.

Derfor introducerer AN-TV i samarbejde med Stofa en ny kvalitetsmærkning, som vi kalder Stofa Approved. Den omfatter kabler, stik, dåser og andet materiel, som har den nødvendige kvalitet til at sikre en tæt installation i hjemmet og undgå forstyrrende signaler fra 4G-masterne. Du kan læse mere om Stofa Approved på www. stofa.dk.

Kvalitetsmærkning Med de nye kraftige 4G-signaler bliver det endnu vigtigere, at hjemmets antenne-installation er udført med ordentlige materialer. Det er en forudsætning for, at installationen er tæt. Desværre er der mange dårlige materialer på markedet, og der har været forvirring omkring den eksisterende CE-mærkning. Kabler, stik og dåser skal være helt tætte for at holde de stærke 4G-signaler ude af antenne-installationen.

AN-TV NYT AN-TV NYT / NUMMER 39 / 19. ÅRGANG / JANUAR 2013. UDGIVER: AN-TV / POSTBOKS 335 / 9100 AALBORG. ANSVARSHAVENDE REDAKTØR: PER NEUMANN. E-MAIL: BESTYRELSEN@AN-TV.DK. HJEMMESIDE: WWW.AN-TV.DK. PRODUKTION: CLIENTI A/S. TRYK: STIBO A/S. OPLAG: 60.000 EKSEMPLARER. AN-TV TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG ANDEN FORCE MAJEURE.

AN-TV NYT  
AN-TV NYT  

Nr. 39. Januar 2013

Advertisement