Page 1

EL MAR Un peixet nedava tan tranquil, fins que va trobar el perill. Un tauró molt enfadat, venia tot disparat. Molt de pressa va nedar, fins que va poder escapar. El tauró tot enfadat, sense el seu menjar s'ha quedat.

ERIÇÓ


UN

GUEPARD

I

DOS

NENS

Al guepard li feia mal la pota, i els dos nens se’l van emportar a la seva casota. Li feia molt mal perquè un soldat l´ ha disparat, però el guepard el va esgarrapar i ara el busca enfadat . Per damunt d´ un arbre s´ han amagat i no l´ ha trobat. Guepard

Guepard


LA CAPUTXETA VERMELLA Hi havia una vegada una caputxeta, que era petiteta. També hi havia un llop, que tenia la cara com un pop. Venia un caçador, que era un campió. Ha salvat a la padrina, que juga amb una nina

CAPUTXETA


EL FUTBOL He jugat un partit i m’he avorrit. He guanyat una copa gran ,bonica i era d’Europa. Casi vaig fer un gol però vaig relliscar amb la baba d’un caragol. Vaig fer un penal i vaig tocar al pal.

JUGADOR


El llop Jo conec un llop que te el cap com un pop, i es pelut des de el dia que ha nascut.

EL LLOP


EL CAVALL El cavall té una ferradura que és molt dura. Viu a l’estable on hi ha aigua potable. El cuida el granger que de tant en tant va al graner. Li dóna tant de menjar que els fa una mica engreixar. I si mengen herbeta han de vigilar que no hi hagi cap oreneta.

DOMADOR


L’ HIVERN L’ hivern ja ha arribat i el fred ja ha començat. Un ninot de neu he fet i ha quedat tot desfet. Un got de llet he pres per estar ben calentet.

BLOQUET DE NEU


EL PAISATGE He anat de viatge i he vist un paisatge, on hi sortia un mapaxe que portava un formatge. Hi havia moltes muntanyes, plenes de castanyes, caragols amb banyes que portaven passamuntanyes.

Bosc


LA NATURA A dalt d’ un arbre, hi ha un cambrer que mira el riu quan sent un piu-piu. TambÊ mira uns animals que tenen molts mals. De sobte salta de dalt a baix per rescatar els animals.

Cambrer


El MIXONET Un mixonet volava tranquil fins que va trobar el perill. Un llampec tot disparat a l’ala l’ha tocat i s’ha esgarrifat

Ocell


LES LLAMINADURES DELICIOSES M'encanten les llaminadures les toves i les dures. També el pica pica és dolç i pica. I els xupa xups que tenen gust a sucs. M´ agrada el dolç tot menys la pols.

Pica- pica


EL CARGOL FA UN GOL Vaig anar a veure un partit de futbol on hi jugava un caragol. No va marcar un gol sin贸 un, dos, tres, quatre...Goool! Ha marcat el caragol i li criden fantasmol! Per貌 en realitat es deia Oriol.

Fantasmol


EL MENJAR DEL TAURÓ Al mar hi ha un tauró que per dinar tenia torró, i de postres un meló i per sopar un camaleó. També li agraden les sardines i les xocolatines. També fer rimes i menjar mandarines.

CRANC


LA MUNTANYA Quan vaig a les muntanyes, arreplego castanyes. M'agrada passejar pel bosc, encara que sigui fosc. Un esquiador anant per la neu, es va fer un mal molt greu. Ah! i que us sembla l' ieti , que vol mirar la sèrie de Blas i Epi. M'encanta la muntanya, encara que no trobi cap castanya.

Monstre de les neus


EL PORQUET He vist un porquet que era tan grassonet que semblava un eriçonet i era polit i net. Tot el dia feia el cotxinet perquè estava nervioset, ja que ha tingut un fillet molt petitet

NETET


El futbol Avui he jugat a futbol, i tenia de company a un cargol, que es deia Oriol i feia un gol. Hi ha un entrenador que ĂŠs molt runador, i que de tanta suor feia molta pudor.

La pilota


UN POBRE SENYOR Un senyor era molt pobre, un dia al poble va arribar i molts diners li van donar i ell ric es va tornar.

BAR


EL CAMALEÓ

He vist un camaleó que semblava un faraó. Estava de color taronja i es rentava amb una esponja. Un dia sense voler es va tornar roig i una mica boig. També es va posar blau es va tornar babau.

Colors


VIOLETTA A la Violetta li encanta la música que és molt bonica. Li encanta cantar i sap contar. També ballar i mai sap callar.

Todo

Poesies Premi Joan Duch 3r B presentación1  
Poesies Premi Joan Duch 3r B presentación1  
Advertisement