Page 1

AÇAI ANTIOX

AÇAI EUROPE AS

1 POSE = 40 VILLE BÆR

SPESIALKOMPETANSE

Posen inneholder 40 ville Açai-bær slik urbefolkningen har spist i århundrer. AÇAI ANTIOX er 100% rent fruktkjøtt – uten tilsetningsstoffer. Frysetørket Açai har vist seg å ha en av de høyeste antioksidantinnhold som er målt i en matvare, og er i vårt produkt benyttet for å gi fruktkjøttet en tilnærmet ”nyplukket kvalitet” - helt frem til spesialposen åpnes. Forskning viser at frysetørket Açai tas opp av kroppen svært effektivt på få minutter.

Açai Europe AS er et norsk firma med spesialkompetanse innen bevaring av antioksidanter. Vi har reist dit verdens beste antioksidantkilde finnes, for å gi deg samme råvare som urbefolkningen spiser, og har spist i århundrer. Som eneste europeiske firma, har vi siden 2005 vært lokalisert i Açai-området for å opparbeide en solid kunnskap for levering av høyeste kvalitet Açai til Europa.

10 GANGER MER ENN I BLÅBÆR Blåbær har vært regnet for å være naturens beste kilde til antioksidanter, men det var før forskerne analyserte Açaibæret. AÇAI ANTIOX inneholder 10 ganger mer antioksidanter enn blåbær, og har et næringsinnhold som blåbær bare kan drømme om. 1 pose AÇAI ANTIOX tilsvarer 150 blåbær (150g)

AÇAI – superbæret fra Amazonas

SPESIALPOSER BEVARER ANTIOKSIDANTENE Açai-bæret er en av verdens beste kilder til antioksidanter, men uten riktig håndtering forsvinner halvparten av antioksidantene de to første døgnene etter innhøsting. Vi har klart å bevare antioksidantinnholdet med spesielle grep – fra plukking og helt frem til posen åpnes – i våre spesielle aluminiumsposer.

PROPPFULLT AV VITAMINER Açai er regnet for å være en av de mest næringsrike matkilder som frem til nå er oppdaget fra naturens side. Açai-bæret har den ultimate sammensetning av sunne næringsstoffer – proppfull av fruktfiber – en suveren sammensetning av omega 3, B-vitaminer og hundrevis av andre superviktige stoffer som kroppen din trenger hver dag.

"5 OM DAGEN" – PÅ 1-2-3 AÇAI ANTIOX er svært enkel i bruk, og gir deg ”5 om dagen” på sekunder. AÇAI ANTIOX gir et høyere antioksidantinnhold enn helsemyndig­hetenes anbefaling ”5 om dagen”, og er i tillegg et klart rimeligere alternativ.

BESTILLINGSMETODER: yy Telefon: 383 45 000 yy SMS: Skriv AÇAI og send til 2030 yy Vår nettisde: acai-antiox.no yy E-mail: bestilling@acai-antiox.no Vårt abonnement gir 4 ukers forbruk/28 dagsposer tilsendt i hendig eske. Hver pose inneholder 40 frysetørkede Açai-bær. Første forsendelse koster kun kr 198,- + porto. Deretter kr 299,- + porto.

"5 OM DAGEN"

på 1-2-3

Du kan enkelt stoppe ditt abonnement: Send e-mail til: kundeservice@acai-antiox.no eller ring kundeservice tlf: 383 45 000

ANTIOKSIDANTER

Açai Europe AS Postboks 284 4576 LYNGDAL

10 GANGER MER ENN I BLÅBÆR Se mer info:

acai-antiox.no

VILLE BÆR EN RÅSUNN START PÅ DAGEN


“This little berry is one of the most nutritious and powerful foods in the world...” -Oprah Winfrey

HVA ER AÇAI? (uttales: assa-i) Açai er et mørkt, lilla bær på størrelse med blåbær, som vokser vilt i høye palmer langs enkelte elver i Amazonas-området i Brasil. Forskere har funnet ut at Açai er den mest næringsrike frukt som frem til nå er oppdaget innen plante­verden, og inneholder mange ganger mer antioksidanter enn blåbær.

“LIVETS TRE” Amazonasskogen har det største mangfold plantearter i verden. Indianerne har i århundrer brukt Açai i sitt daglige kosthold, og har gitt de en overlegen sunnhet i forhold til områdets andre frukter. De innfødte kaller Açai-treet for ”Livets Tre”.

VERDENS MEST NÆRINGSRIKE MATKILDE Enkelte frukter blir kalt for ”superfrukter” fordi de er rike på enten fettsyrer, jern, vitaminer, mineraler, fiber eller antioksidanter. Açai er den eneste frukten i verden som inneholder alle disse viktige næringsstoffene, og står på bl.a. Oprah Winfrey's nettside som SUPERFOOD No 1. - Açai er den eneste matkilden i verden som inneholder alle essensielle næringsstoffer og sporstoffer som mennesker trenger, og at mennesker kan overleve på det alene i en lengre periode uten å vise tegn på underernæring, sier ernæringsforsker Dr. Andrew Schauss, Ph.D.

ANTIOKSIDANTER

KROPPENS GRUNNLEGGENDE PLATTFORM MOT SYKDOM SPISER DU DE BESTE ANTIOKSIDANTENE? Antioksidanter kalles stoffer som hindrer betennelser og sykdommer i å utvikle seg. Du klarer fint å leve med lite antioksidanter, men du blir mindre syk og får en bedre livskvalitet med antioksidanter. Den beste kur for å holde seg frisk og yngre lengre, er å spise mer frukt, bær og grønnsaker. De klart beste antioksidantene finnes i mørke, ville bær. Forskning har vist at det er store forskjeller på frukt, bær og grønnsaker. F.eks hodekål inneholder 90 ganger mindre antioksidanter enn Açai-bæret.

NOEN AV ANTIOKSIDANTERS HELSEGEVINSTER: STYRKER IMMUNFORSVARET

FORSINKER ALDRING

VILLE BÆR – EN SKATTEKISTE Jo mørkere bærene er, jo høyere innhold av antioksidanter har de. Og forskerne trekker spesielt frem at ville bær er overlegne, og er rene skattekisten for å holde seg frisk og ung lengre. Blåbær har frem til nå vært regnet for å være den beste kilde til antioksidanter, men det var før forskerne målte Açai-bærene. Nå topper Açai-bæret denne listen.

STYRKER TRENINGEN

STYRKER HJERTET

AÇAI ANTIOX = VILLE BÆR Ville bær er den beste kilde til et godt immunforsvar. 1 pose AÇAI ANTIOX inneholder 40 ville Açai-bær – naturens mest overlegne råvare – og gir kroppen din hundrevis av naturlige plantestoffer. 1 pose tilsvarer 1 stor kopp blåbær.

TA KONTROLL PÅ DITT INNTAK 90% av befolkningen følger ikke myndighetenes anbefaling. Er du blant de som ikke får i deg nok, kan du nå på sekunder få dekket hele ditt dagsbehov. 1 pose AÇAI ANTIOX gir deg et høyere antioksidant­innhold enn helsemyndighetenes anbefaling ”5 om dagen”. Det er ingen skadevirkninger ved å innta mer enn myndig­hetenes anbefaling. Kun positive.

HVOR MYE TRENGER DU? Norske myndigheter anbefaler som et minimum ”5 om dagen”, ved at du spiser ca 500 gram frukt, bær og grønnsaker. Det amerikanske Landsbruksdepartement (USDA) anbefaler dobbelt så mye frukt og grønnsaker enn norske myndigheter.

ANBEFALINGER: USDA anbefaler et daglig inntak på min. 3.000 ORAC Den norske anbefalingen ”5 om dagen” 1. 7 5 0 ORAC 1 pose AÇAI ANTIOX inneholder ca 2.800 ORAC (ORAC: En måleenhet for antioksidanter - som viser frukt og grønnsakers evne til å motarbeide skade på kroppens celler)

SUPERBÆRET AÇAI INNEHOLDER: PROTEINER: tilsvarende egg KALSIUM: tilsvarende melk RIK PÅ FIBER MYE JERN OG ANDRE MINERALER VITAMINER: A, B1, B2, B3, C, D, E OMEGA 3, 6 OG 9: tilsvarende olivenolje

1 POSE MER ENN "5 OM DAGEN"

“Basically, the more Açai berries you add to your diet, the healthier you should become!” -Dr. Schauss Ph.D.

SPISER DU DE BESTE ANTIOKSIDANTER ?  

ACAI ANTIOX

SPISER DU DE BESTE ANTIOKSIDANTER ?  

ACAI ANTIOX

Advertisement