Page 1

We roepen MSD op om een hart te hebben voor de apen. Zij hebben dienst gedaan voor MSD. Nu wordt het tijd om de dieren met pensioen te laten gaan.

RED DE 80 MSD APEN!

Woensdag 19 oktober: dag van de waarheid!

ADC organiseert een ludiek protest!


Het voormalige Organon (tegenwoordig MSD) in Oss heeft haar proefdierfaciliteiten gesloten. Op dit moment zitten nog 80 (!) apen in het laboratorium. ADC wil dat de apen niet verkocht worden aan andere proefdiercentra maar verhuizen naar een goed opvangcentrum. Voor de apen is het vijf voor twaalf. Mogen zij eindelijk weer aap zijn? Geen experimenten meer maar lekker in de zon liggen in een gespecialiseerd opvangcentrum? Of wordt het toch weer een beperkt en akelig leven met de dood als gevolg in een ander proefdiercentrum?

Woensdag 19 oktober: dag van de waarheid! ADC organiseert een ludiek protest voor de poorten van MSD in Oss (Molenstraat 110). Woensdagmiddag 19 oktober om 14.00 gaan we met 100 dierenvrienden een levend hart vormen. We roepen MSD op om een hart te hebben voor de apen. Zij hebben dienst gedaan voor MSD nu wordt het tijd om de dieren met pensioen te laten gaan. Op deze dag bieden we ook de handtekeningen aan die we de afgelopen weken hebben verzameld via onze online petitie: www.alledierenvrij.org. Om een krachtig signaal af te geven hebben we 100 dierenvrienden nodig om een hart te vormen. Het is erop of eronder voor de apen.

Er zijn geen excuses meer. Kunnen de apen op jou rekenen? Voor meer informatie, vragen en vervoersmogelijkheden: www.stopdierproeven.org www.alledierenvrij.org www.facebook.com/antidierproeven

Kunne n de ap en op jou rekene n?

Red de MSD apen!  

Red de 80 MSD apen! Oss - Het voormalige Organon (tegenwoordig MSD) heeft haar proefdierfaciliteiten gesloten. Op dit moment zitten nog 80...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you