Page 1

Curriculum Vitae Anouk Tullemans


ANOUK IS OPZOEK NAAR EEN STAGEPLEK In deze PSV Flits leest u de opstelling van PSV en een uitgebreide CV van Anouk Tullemans met haar persoonlijke gegevens, vaardigheden, werkervaring, opleiding en alle overige informatie. Ik hoop dat ik u na het lezen van deze Flits voldoende ge誰nformeerd heeft over mijn kennis en vaardigheden.


CV

Anouk Tullemans Persoonlijke gegevens Positie

Middenvelder

Adres:

St. Rochusstraat 20 6031BH Nederweert

Telefoon:

+31 (0)6-46692357

Email:

anouk.tullemans@student.fontys.nl

Geboortedatum: Geboorteplaats:

16 april 1995 Weert

Nationaliteit: Burgerlijke staat:

Nederland Ongehuwd

Vaardigheden Ik beschouw mezelf als een echte teamspeler. Mijn hulpvaardigheid wordt zeer gewaardeerd door mijn medestudenten en ik zet me graag in voor nevenactiviteiten bij handbal en als vrijwilliger bij KinderVakantieWerk Nederweert. Daarnaast heb ik door mijn leergierigheid en interesse in social media een workshop webdevelopment gevolgd en onderhoud ik momenteel een website en Facebook pagina van een MKB.


Opstelling

Mijn positie in het (werk)veld kun je het beste omschrijven als een centrale middenvelder. De kwaliteiten voor deze positie zijn onder andere; creatief, nauwkeurig, inzet, doorzettingsvermogen en een middenvelder is een echte teamspeler. Deze kwaliteiten komen volledig overeen met mijn vaardigheden. Mijn hulpvaardigheid wordt zeer gewaardeerd, zowel door mijn medestudenten als bij mijn overige activiteiten. De doelen die aan mij gesteld worden, zie ik als een uitdaging en zal door mijn doorzettingsvermogen tot een succesvol resultaat leiden.


CV

Werkervaring Bijbanen Jul 2011 - heden

Seizoenswerk bij een inkoopcombinatie Werkzaamheden: Door het jaar heen het sorteren en prijzen van artikelen. Bij inkoopbeurzen ontvang ik de klanten, schenk ik koffie en zorg ik dat alle artikelen weer op volgorde worden terug gehangen in de rekken zodra de klant weg is. Daarnaast verzorg ik de order intake. Via het KIS systeem voer ik de orders in van de klanten.

Aug 2013 – heden

Postbezorger bij PostNL Werkzaamheden: De post bezorgen op zaterdag in 2 wijken van Nederweert

Vrijwilligerswerk 2014 – heden

Werkgroep PR/communicatie HV Merefeldia/HC Ospel Op dit moment is de vereniging waarbij ik handbal aan het fuseren. Bij een fusie hoort natuurlijk een nieuwe naam, nieuwe shirts en een website. Dit regelt de werkgroep PR/communicatie.


CV

2013 – heden

Werkgroep KinderVakantieWerk Nederweert In 2010 heb mijn maatschappelijke stage gedaan bij KVW Nederweert. Dit is me zo goed bevallen dat ik de jaren erna me als vrijwilliger heb opgegeven. Sinds 2013 ben ik werkzaam als vrijwilliger in een werkgroep. Hierbij organiseer ik, samen met nog 3 anderen, alle activiteiten voor één dag.

Nov 2013

AFAS Tennis Classics Ik ben vrijwilliger geweest bij de afgelopen editie van de AFAS Tennisclassics in november 2013. De AFAS Tennis Classics is een tennisevenement in Apeldoorn waarbij oud-tennissers aanwezig zijn. Een van mijn taken was het coördineren van de side events.

2011 - heden

Lid jeugdcommissie HV Merefeldia Sinds 2011 ben ik lid van de jeugdcommissie van HV Merefeldia. Deze commissie regelt onder andere het jaarlijks terugkerend jeugdkamp.


CV

Nevenactiviteiten Jan 2013 – heden

Onderhouden van een Facebook pagina & website van een MKB Sinds januari 2013 onderhoud ik een Facebook pagina en website van een MKB. Op de Facebookpagina plaats ik 2x per week berichten, na goedkeuring van het MKB. Daarnaast zorg ik ervoor dat de aanbiedingen die op de website van dit bedrijf staan up-to-date zijn.

Feb 2014

Workshop Webdevelopment Tijdens deze workshop heb ik geleerd om een website te bouwen via WordPress.

April 2014

Workshop ‘Leiding geven aan groepen’ In april ga ik een workshop ‘leiding geven aan groepen’ volgen.

Opleiding

aug 2012 – heden

HBO, SPECO (Sport, Marketing & Management) Fontys Economische Hogeschool, Tilburg

aug 2007 - jul 2012

HAVO, Economie & Maatschappij Het College, Weert


CV

Overige informatie

Computerkennis: Talen:

Rijbewijs: Hobby’s:

MS Office, SPSS en KIS Nederlands: mondeling/schriftelijk; moedertaal Engels: mondeling/schriftelijk; goed Duits: mondeling/schriftelijk; redelijk B Handballen en sport in het algemeen


Afsluiting Ik hoop dat ik u voldoende ge誰nformeerd hebt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u me altijd telefonisch of per email bereiken. Ik hoop een positieve reactie tegemoet te zien en mezelf nader voor te stellen in een gesprek op woensdag 19 maart. Met sportieve groet, Anouk Tullemans

PSV FLITS  

CV Anouk Tullemans

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you