Page 1

Informasjon om

taksteinsplater fra Ruukki

LEGG KUN ETT TAK

kr

pr m 2

,-

•o lit y rigin ua

40

y•

years warranty

qualit y • o al

original q

Bestselgeren! Finnera

129

inal qualit rig

Ditt hus er verdt et vakkert tak Ruukki takplater har tegltakets utseende og stålets­ styrke­og fordeler. Takplater kan du velge om du skal byg­ ge nytt eller renovere gamle tak. Ruukki­takplater passer til alle hus, både store og små, nye eller­gamle, enkle­el­ ler eksklusive. Resultatet­er alltid­vellykket, du får et tak som vekker oppmerksomhet. Du kan velge mellom­flere kulører og profiler. Takplater kan brukes til alle hustyper der takhellingen er 100 eller mer.

Be om komplett takpakke pris!

Industriveien 96, 2020 Skedsmokorset - Tlf. 63 87 15 50

Takbladet 8s 248x365 nordekk vår13.indd 1

25.04.13 17:31


VAKRE, HOLDBARE TAK Kvalitetsprodukter

y•

years warranty

kr

99 pr m 2

y•

original q

40

y•

years warranty

inal qualit rig

years warranty

•o lit y rigin ua

LAGERVARE

qualit y • o al

•o lit y rigin ua

qualit y • o al

original q

30

inal qualit rig

En sterk og holdbar tak-panne. Monterrey leveres også i aluminium som med fordel kan brukes i områder med høyt saltinnhold, fuktig klima, eller der luftforurensingen er ekstremt høy. Platene leveres i forskjellige lengder, plateprofilene i format på 1, 3, 6 og 10 steiner.*

LAGERVARE

•o lit y rigin ua

qualit y • o al

Monterrey

original q

Ruukki Takplater er laget­av råvarer av høyeste kvalitet og produksjonen foregår under streng kvalitets­ kontroll. Et tak med takplater veier bare en tiendedel av et tilsvarende tak med betong eller tegl. Utvalget av profiler og farger gjør at du alltid vil få et tak som tilfredstiller dine krav til utseende, pris og kvalitet.

,-

kr

129 pr m 2

,-

inal qualit rig

Classic

bestselgeren! Finnera

Classic er i sin enkelhet et vakkert og tidløst tak. Dets formspråk gjør at det passer­like godt til arkitekturen på moderne villaer som på tradisjonelle gårder og småhus. Kjennetegn for Classic er de rene linjene og harmoniske utforming. Unikt klikksystem med skjult innfestning.

Er Ruukki’s nye taksteinsplate. Finneras nye design gjør at ståltaket ditt ikke bare er vakkert, men også ekstremt holdbart og praktisk. Den revolusjonerende falsen i framkant på produktet maksimerer motstandsevnen mot vær og skaper et beundringsverdig utseende. Ruukki’s høykvalitetsståltak gjør hjemmet ditt enda mer verdifullt.*

y•

inal qualit rig

En meget vakker takplate, som på grunn av en perfekt runding og dybde gir taket en elegant karakter. Elite Tak passer på store og små hus. Det er meget lett å legge. Ingen tjære-behandling, ingen panner som skal byttes eller sprekker å reparere. Elite Tak gir huset ditt et eksklusivt utseende. Platene leveres i forskjellige lengder, panne-profilene i format på 1, 3, 5 og 7 steiner.*

original q

30 years warranty

y•

pr m 2

,-

LAGERVARE

inal qualit rig

Elite Tak

79

•o lit y rigin ua

qualit y • o al

years warranty

qualit y • o al

original q

kr

•o lit y rigin ua

T20 – Låvetaksplate En bygningsplate for tak og fasader som er anvendelig til nybygg, rehabilitering og tilleggsisolering. Den enkle monteringen, den gode fargebestandigheten og den lange livslengden gjør T20-42SW til et meget økonomisk alternativ. Stålet garanterer styrken, og takket være et passiveringssjikt og to lag lakk er platen et godt alternativ til alle typer bygg. T20-42SW kan også fåes i aluminium. Platene leveres i lengder på 2,5 m - 5 m.*

Tak- og fasadeplater Ruukki tak- og fasadeplater er av samme høye kvalitet som takplatene­, men har en enklere profilering, og er derfor et rimeligere alternativ når du ønsker et sterkt materiale som tåler det meste. Disse platene benyttes både som bekledning av tak og vegger­. Du får et flott resultat som gir lang levetid. Dessuten er dette bekledning som er lett å legge for de fleste. * Lagerføres i standard lengder. Spesiallengder kan bestilles.

Takbladet 8s 248x365 nordekk vår13.indd 2

25.04.13 17:31


Priseksempel på Ruukki Finnera

Priseksempel - saltak på 130 m2 - med Ruukki Finnera 130 m2 m/snøfanger, takrenner, lekter, sløyfer og underlagspapp

samlet su

m

kr

39 900,inkl. mva

.

RUUKKI Takplater ER ENKLE­Å MONTERE

Levert med følgende produkter: • Finnera 130 m2 sort • 12 meter mønepanner • Tettebånd møne • Skruer • Takrenner og nedløp • Isbordbeslag • Feietrinn • Underlagspapp 130 m2 • Lekter/sløyfer

Den enkleste løsningen Ved å benytte en av våre samarbeidspartnere til legging av Ruukki takplater vil du alltid få profesjonelt og fagmessig riktig utført arbeide til fast avtalt pris.

Industriveien 96, 2020 Skedsmokorset - Tlf. 63 87 15 50

Hjelp til selvbyggere Det er ikke noe i veien for selv å legge Ruukki takplater. Ruukki har utviklet av­ anserte dataprogrammer for beregning av materialbruk og kan levere komplette leggeanvisninger med byggetegninger basert på opplysninger fra byggherre.

VAKKERT, STERKT OG LETT

Forberedelser Det er viktig at du forbereder monteringen ved å kontrollere at underlaget, tak­ vinklene og gavelsidene er korrekt i følge byggetegningene.

Montering Foruten detaljerte produktbeskrivelser har Ruukki foldere med monteringsan­ visninger og oversikt over alle typer tilbehør. Be om å få tilsendt dette, du vil bli overrasket over hvor enkelt det hele er.

Vedlikehold Som oftest holder regnvannet taket rent for belegg og smuss. Men det er viktig å sjekke taket hvert år for å avdekke eventuelle skader.

Dataprogram Ønsker du arbeidstegninger over taket ditt kan vi ved hjelp av vårt dataprogram beregne materialforbruk, regne og tegne ut taket.

Bestilling og levering Ved å kontakte Ruukki vil en av våre erfarne selgere stå til tjeneste for utarbei­ delse av de nødvendige byggeanvisninger og materialberegninger, og vil sette deg i forbindelse med din nærmeste leverandør for komplett levering på avtalt byggeplass. Ruukki kan også formidle kontakt med profesjonelle taktekkere.

Takbladet 8s 248x365 nordekk vår13.indd 3

Ruukki takplater produseres under streng kvalitetskontroll med råvarer av høyeste kvalitet. Den avanserte og unike pressemetoden er utviklet gjennom mange år. Denne gir høy profilstabilitet i begge retninger som igjen letter monteringsarbeidet. Ruukki takplater kan brukes på alle hustyper hvor takhellingen er 14O eller mer. Ruukki takplater har tegl-takets utseende, men stålets styrke og fordeler. Ruukki takplater produseres av varmforsinket stål eller aluminium. Platene blir belagt på begge sider med primer og toppsjikt. Dette bidrar til lang levetid på platene. Stålplater kan brukes i de fleste klimaer, men aluminium velges ofte der luften har høyt saltinnhold, fuktighet eller er sterkt forurenset. Ruukki takplater er ekstremt lette i forhold til annen takbekledning. Takplatene veier bare ca. 5 kg pr. m2. Et betong eller tegltak veier opptil 10 ganger så mye. Dette gjør at du kan benytte en enklere og billigere undertakskonstruksjon. En fordel for selvbyggere er at takplatene er lette å transportere og å løfte opp på taket.

25.04.13 17:31


Taksikring

Takrenner

Loven forplikter alle huseiere og husbyggere å sørge for at arbeidsmiljøet på taket er sikkert og trygt. Fra Lindab får du et komplett taksikkerhetsutstyr; tak- og sikkerhetsstiger med monteringstilbehør samt takbroer og snøfange­ re. Produktene kan fås både som ferdigmalte eller forsinkede. For våre takpro­ filer finnes det eget monteringstilbehør både for takbroer og snøfangere.

Lindab takrenner kompletterer yttertaket til en velfungerende enhet­. Tak­ avanning finnes i ulike dimensjoner. Til disse sytemene finnes det et mål­ tilpasset sortiment av takrennekroker, grenrør, utkastere, skjøtestykker, gavler og annet tilbehør som god takavvanning. Uansett hvilket tak du velger finnes det en komplett tilbehørs­pakke.

Takrenner sort/hvit rennestål pr. 4 meter lengde Kr

149 pr. stk.

,-

Nedløp sort/hvit pr. 3 meter lengde Kr

149 pr. stk.

,-

Legg kun ETT tak Våre takplater er et trygt valg. Du får et kvalitets­ produkt til en hyggelig pris. Takplatene gir ditt tak mange bekymringsløse år med kun normalt vedlike­ hold. Vi har produsert tynnplateprofiler i mer enn 50 år, og vi vet at takplatetene holder det de lover.

Kampanjepris på tilbehør

-50% Ruukki Ruukki er Nordens ledende stålkonsern og leverer beklednings-materialer for bygg basert på belagte stål- og aluminiumsplater. Gjennom våre fabrikker, har vi tilgang til et bredt spekter av profiler, beleggningssystemer, materialtyper og farger. Vi er totalleverandør av tak- og fasadeplater til boliger, driftsbygninger, industri­bygg­og forretningsbygg. Våre produkter gir gode muligheter for individuell­arkitektur­, lønnsom og rasjonell bygging og et godt resultat.

Takbladet 8s 248x365 nordekk vår13.indd 4

25.04.13 17:31


Monier takpakke Komplett takpakke 2013

% 0 -3

tige, , taks l l e i r e t stema av: Fe ønebånd, p ø j k m ved ister, tte. fuglel ilasjonshe t n ve

Gå inn på www.nor-dekk.no og se de forskjellige variantene du kan velge mellom!

Ved kjøp av kun takstein

25% rabatt!

Gjelder alle Monier produkter!

Kampanjepris på tilbehør

I tillegg til alle lagerførte beslag, produseres alt av beslag på bestilling. Leveringstid pipebeslag og luftehatter: ca.1 arbeidsuker.

-50%

Nedløp sort/hvit pr.3 meter lengde Kr

149 pr. stk.

,-

Takrenner sort/hvit rennestål pr. 4 meter lengde Kr

149 pr. stk.

,-

I takpakken inngår: • NORMAL- OG SPESIALSTEIN. Det er viktig at taket og alle utsatte punkter som gavler, møne og gjennomføringer dekkes godt. Dette gjøres pent og effektivt ved hjelp av normal- og spesialstein. • INNFESTING. For å sikre takets funksjon og sikkerhet under alle værforhold, skal taksteinene­festes med godkjente produkter. • TETTING. Et tett og riktig ventilert tak er en forutsetning for et sunt hus. Våre produkter, undertak, mønetetting, pipetetting, fugemasse osv. sørger for dette. • TAKSIKRING. Huseieren er ansvarlig for at taket er trygt å ferdes på. f.eks. for feiere. Også skader ved snøras er huseiers ansvar. Vi har testet og godkjent sikkerhetsutrustning for tak som passer til taksteinene. • VENTILASJON. Husets ventilasjon krever gjennomføringer i taket. Med produkter som er tilpasset taksteinen får man en sikker og pen løsning.

Takbladet 8s 248x365 nordekk vår13.indd 5

Landets ledende taksenter www.nor-dekk.no

25.04.13 17:31


takvindu og takstein TAKVINDU KAMPANJE

BE OM KAMPANJEPRIS!

Et VELUX takvindu er det orginale takvinduet! VELUX gruppen har levert takvinduer i høy kvalitet i 70 år. Produktenes overlegne funksjoner gir deg mulighet til å nyte den ideelle kombinasjonen av dagslys, frisk luft og fri utsikt – det perfekte miljø til din bolig. VELUX ligger også langt framme når det gjelder automatiske løsninger. Med et trykk på en knapp kan du betjene alle dine

VELUX vinduer og tilbehørsprodukter.Takket være det intelligente designet kan du lagre innstillingene dine slik at betjeningen blir enkel og grei.

Skap en unik og personlig stemning i rommet­med VELUX solskjerming

VELUX solskjermingsprodukter er dekorative og smarte – og er designet med fokus på funksjonaliteten. Du kan justere lysinnfallet og temperaturen i rommet, og dette reduserer samtidig energiforbruk og utgifter.

Gå inn på www.nor-dekk.no og se bilder av de forskjellige Velux produktene.

RIS! Kun P S M U E kr 279,JUBIL Benders Tegel Tvilling

SPRIS! M U E L I JUB Kun

kr

59,-

pr. m2 inkl. mva

pr. m2 inkl. mva

Glassert titansort, nøttebrun og grafitt. (eks.frakt/oppheising på tak)

Benders dobbelkrummet betongtakstein Std.Farger

(eks.frakt/oppheising på tak)

Vi tilbyr meget gode rabatter ved kjøp av komplette tak!

Landets ledende taksenter www.nor-dekk.no

Benders

– det naturlige valget! Med over 50 års erfaring som produsent av betongtakstein så er vi trygge på at vi kan tilby det taket du ønsker. 30 års garanti på holdfasthet, vanntetthet og frostbestandighet på vår betongstein gir kundene den beste garanti for deres tak. Som Nordens ledene leverandør av betongtakstein så har vi ett stort utvalg både i farge og form. Ta en titt på vår hjemmeside og la deg inspirer. Vi har også komplett utvalg av tegl og glasert om du ønsker det til ditt tak.

Gå inn på www.nor-dekk.no og se de forskjellige variantene du kan velge mellom.

Takbladet 8s 248x365 nordekk vår13.indd 6

25.04.13 17:31


KERABIT TAKSHINGEL Bruksområde: Takshingel for legging på nye tak og omtekking av gamle papptak eller shingeltak. Kerabit takshingel benyttes på “kalde tak” med takfall større enn 15o (1:4).

• Produsert med SBS asfalt! • Enkel montering både for selv byggeren og proffen! • Markedes største klebefelt (100% av ferdig montert shingel har klebing) • Har markedes ”sorteste” farge! • Holder i mer enn 30 år! • 20 års produktgaranti (produsentgaranti)!

VÅR KAMPANJEPRIS:

Type S Sort kr

Flott kvalitetsshingel til markedets laveste pris!

Type S Rød kr

69 79

,- m2

,- m2

BETONGTAKSTEIN DOBBELTKRUMMET • Klassisk form med moderne egenskaper • Passer i både nye og etablerte bebyggelser • Stort utvalg i farger • Velg mellom ubehandlet eller akrylbehandlet • Denne typen betongtakstein produsert kun av Skarpnes i Norge.

KAMPANJEPRIS

79,-

Fra

pr m2

eks. frakt/oppheising.

Gjelder ubh. eller akrylbehandlet

Landets ledende taksenter www.nor-dekk.no

Gå inn på www.nor-dekk.no og se de forskjellige variantene du kan velge mellom.

Strømmen pipehatter Kampanje på Strømmen pipehatter

BE OM prist ilbu

d

Standard størrelser på lager – kan også lages på spesialmål!

Takbladet 8s 248x365 nordekk vår13.indd 7

25.04.13 17:31


nor-dekk as

- Landets ledende spesialforretning for taktekkingsprodukter Stor utstilling: NOR-DEKK A/S har landets største utstilling av takstein, plater, shingel, takrenner og papprodukter.

NOR-DEKK A/S ble etablert i 1982. Siden starten har vi levert mer enn 4 millioner kvadratmeter tak, flere tusen kilometer med takrenner og beslag, til privatog proffmarkedet. Som kunde hos oss er du sikret kvalitetsprodukter, gode priser og de beste løsninger

Vårt rikholdige varespekter omfatter bl.a.:

for ditt behov.

• Takstein • Takrenner • Shingel • Takplater • Takpapp • Takvinduer • Sløyfer

• Lekter • Rupanel • Snøfangersystem • Taksikringsutstyr • Stigetrinn • Luftehatter • Pipehatter

• ­Alt av beslag lages etter mål • Verktøy • Spikerpistoler • Elektroverktøy • Skruer og spiker • Lim og fugemasser

• Isolasjon • Presenninger • Grunnmurspapp • Makita elektroverktøy • Fein elektroverktøy •P  anasonic elektroverktøy

Velkommen til en hyggelig takprat!

t

Våre selgere

Frode Norvik Dir.tlf.: 926 90 125

Lars Martin Norvik Dir.tlf.: 930 44 928

Roar Bjørnstad Dir.tlf.: 915 98 089

Petter Heia Dir.tlf.: 458 60 898

frode@nor-dekk.no

larsmartin@nor-dekk.no

roar.bjornstad@nor-dekk.no

petter.heia@nor-dekk.no

Våre leverandører/Samarbeidspartnere:

Man.-fre.: 07.15 - 17.00 Tors.: 07.15 - 18.00 Lørdag: 09.00 - 14.00 Besøk vår hjemmeside:

www.nor-dekk.no O.B Wiik

Coop Prix

Rodin

Meny

Industriveien

Statoil

NOR-DEKK

Skedsmo Ishall

Avancia Treningssenter

Industriveien 96,AS, 2020 Skedsmokorset - Tlf. 63 87 15 50 Nor-Dekk Industriveien 9C, 2020 Skedsmokorset

Skedsmo Senter

Shell Oslo

E6

E6

Trondheim

Gardermoen

Shell

Lil

les

trø

m

Takbladet 8s 248x365 nordekk vår13.indd 8

Postboks 67, 2021 Skedsmokorset Tlf: 63 87 15 50 • Fax: 63 87 15 61 • E-post: post@nor-dekk.no

www.nor-dekk.no

Kampanjetilbudene gjelder til og med 31.05.2013

Åpningstider:

25.04.13 17:31

Takbladet Nor-Dekk Våren 2013  

Takbladet Nor-Dekk Våren 2013, 8 sider.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you