Page 1

Portfolio Konceptudvikling, design og brugervenlighed

Ann Louise Jensen


Fotografi med spejlrefleks. Pasteleffekt opn책et med modlys.


Åbning af Godsbanen Koncept - studieprojekt For at skabe større kendskab til Godsbanen ved åbningen, skulle der skabes et opsigtsvækkende koncept. Denne opsigt hentes i bybilledet med en kombination af digitale medier og en aktiv inddragelse af brugeren. Godsbanen har til huse i den gamle godsbanegård på Skovgaardsgade i Aarhus og vi ville gerne vise folk vejen hertil samtidig med at de kunne opleve kunst og kultur fra Godsbanen. Konceptet lader sig inspirere af tog-metaforen og har derfor et metrokort som omdrejningspunkt.

Følger man kortet ledes man til Godsbanen. Kortet illustrerer tre ruter, der løber gennem Århus, én for hvert kulturscenter på Godsbanen. Ruterne er ligeledes marketet i den virkelige verden i form af en streg på gaden. I løbet af ruten vil man se inspirerende plakater med QR-koder, som giver en oplevelse, der passer til den rute man følger. Ruterne leder alle til Godsbanen. Videreudvikling: Lyd-app som automatisk afspiller lydklip på bestemte steder, når man følger ruten.


Logodesign Fotograf - Adobe Illustrator


Fotografi med spejlrefleks af “Double Blind” af Michael Kvium.


Crowdsourcing mod cykeltyveri Bachelorprojekt 70.000 cykeltyverier anmeldes hvert år. Det vil sige, at endnu flere bliver stjålet. Men der er mangel på ressourcer hos det danske politi og straffen for at stjæle en cykel er ikke særlig høj. Det betyder, at der er få risici forbundet med at stjæle cykler.

Målgruppen afgrænses til: Unge mænd mellem 15 - 26 år, Individorienteret, Knyttet til venner, Fester og går meget i byen, Er online 24/7, Svære at påvirke med moralske budskaber. Målgruppen formodes at være højt representeret hos brugstyve. Løsning: • Forvandle modtagere til deltagere • Give ejerskab over for budskabet • Ikke tale med moralsk løftet pegefinger • Være humoristisk involverende


Koncepttitel: “Dann haben wir andere Methoden” - Intet af det der er gjort indtil nu har virket. Hvad så med at prøve andre metoder af...? Kampagnetitel: “Forvir Cykeltyven!” En kampagne der ved hjælp af opsigtsvækkende aktioner i hverdagen skal forvirre cykeltyven og forhindre brugstyveri af cykler - samt gøre opmærksom på problemet. Kampagnen skal opfordre til at komme med idéer til hvordan man forvirer cykeltyven og derved forhindrer cykeltyveri: “Giv os dit bud på hvordan man forvirrer cykeltyven!”


DTP OpsĂŚtning af foldere i InDesign


Fotograferet med smartphone (Nexus 5). Juelsminde strand.


Online bannere Bannere til VELFAC email, affilate- og retargeting-kampagner.


Web design Hovedopgave p책 multimediedesignuddannelsen. Website til fiktiv kaffebar.


Fotograferet med smartphone (Nexus 5). Gavlmaleri i Horsens


Fotograferet med spejlrefleks. Lysning i skoven.


Grafik Kalenderforside 2010/2011.


Portfolio - Konceptudvikling, design og brugeroplevelse

Ann Louise Jensen Tlf 24 65 96 49 E-mail jensenannlouise@gmail.com LinkedIn dk.linkedin.com/in/ annlouisejensen/

Portfolio - Ann Louise  
Portfolio - Ann Louise  

Konceptudvikler og digital indfødt!

Advertisement