Page 18

Wilfa Malt kaffekvern er perfekt for filterkaffe og kan enkelt justeres bryggingens forskjellige mengder. Det er også den eneste kaffekvernen som er godkjent av Europan Coffee Brewing Center.

Bruk en kaffekvern og still den litt over medium innstilling. Kvern alltid kaffen!

Råvaren Selv om vi mener det er noen fastsatte prinsipper som må være på plass for å lage god kaffe, mener ikke vi at god kaffe er noe konstant. Smak er fortsatt en smakssak. Sterk, svak, mørkbrent, lysbrent osv. Her må man prøve seg frem, men en ting er sikkert: uansett hvor mye eller hva slags kaffe du skal ha, må den brygges ordentlig, og det er lett med SVART Presisjon. At vi som kaffekvernleverandør anbefaler å kverne kaffen, er kanskje ikke så overraskende, men sannheten er at bønner

holder seg bedre og lenger enn malt kaffe. Kaffe endrer karakter kun få minutter etter kverning og mange smaksnyanser forsvinner over tid. Wilfa Malt har fått gode skussmål av Tim Wendelboe og sørger for ferskere kaffe hver gang. I motsetning til mange kverner på markedet har Malt et kjegleformet kvernhode som maler bønnene i stedet for å hakke dem opp. Dette sørger for mer smak fra hver bønne. Malingsgraden stilles på medium for beste filtermalt kaffe.

Wilfa Malt kaffe

Wilfa Svart Presision NO  

Wilfa Svart Presision brosjyre

Wilfa Svart Presision NO  

Wilfa Svart Presision brosjyre