Page 1

WWW.EIRIKEHYKSET.COM

WWW.EIRIKEHYKSET.COM

KEHYSKUVASTO 2015


WWW.EIRIKEHYKSET.COM

Eiri Kehykset Oy

Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla käsillä, käyttäen suomalaisia raaka-aineita. Tätä yrityksemme perusarvoa sovelletaan myös alihankkijoittemme toimintaan. ASIAKASPALVELU JA LAATU KESKIÖSSÄ Asiakkaan palvelu, toimitusaikojen pitävyys ja tinkimätön laatu on sisäistetty koko toimintaketjuun. Jokainen kehys tehdään alusta loppuun käsin, jolloin laatua voidaan valvoa läpi valmistusprosessin. Käytämme suomalaisia materiaaleja korkean laatutason varmistamiseksi, aina kun se on mahdollista. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja palvelujamme. Annammekin kaikille tuotteillemme ikuisen takuun! OLEMME LAHTELAINEN PERHEYRITYS Eiri Kehykset Oy:n tehdas sijaitsee Lahdessa. Perheyrityksenä toimimme perinteitä vaalien, ja olemme nopeita ja joustavia. MISSIO Tehdä laadukkaita ja tyylikkäitä kehyksiä jokaiseen suomalaiseen kotiin ja jatkaa Eirikehys-perinnettä. VISIO Valokuvat siirtyvät muistitikulta piirongin

päälle Eirikehyksissä. Valokuvien kehystäminen on pysyvä sisustustrendi ja arvostettu lahjaidea. Eiri Kehykset Oy tunnetaan Suomessa ja Pohjoismaissa laadukkaista ja tyylikkäistä kehyksistään. Valokuville ja taiteelle valitaan ensisijaisesti Eiri Kehykset Oy:n kehys. EIRI KEHYKSET OY:LLÄ ON AVAINLIPPU Avainlippu takaa, että tuotteemme on tehty Suomessa, suomalaisiin oloihin. Avainlipun avulla rakennetaan suomalaisen työn ja osaamisen arvostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Tue Suomea, osta suomalaista!

YHTEYSTIEDOT YRITYSMYYNTI JUHA MIIKKULAINEN SALES@EIRIKEHYKSET.COM PUH. 040 486 3920 JÄLLEENMYYJÄKONTAKTIT HILPPA.MIIKKULAINEN @EIRIKEHYKSET.COM PUH. 0400 274456 WWW.EIRIKEHYKSET.COM FAX (03) 752 5533


KEHYSUUTUUDET 3 METALLIKEHYKSET 5 DECORA-PUUKEHYKSET 7 MUUT KEHYKSET

9

TILAAMINEN 11

HINNASTO LIITE WWW.EIRIKEHYKSET.COM/VERKKOKAUPPA/HINNASTO

WWW.EIRIKEHYKSET.COM

Sis채llysluettelo


METALLIKEHYKSET

3

Kehysuutuudet

Olemme laajentaneet kehysvalikoimaamme. Uudet Lumi- ja Huurre-valokuvakehykset on valmistettu suomalaisesta puusta, kuten muutkin puukehyksemme. Lumi- ja Huurrekehykset ovat näyttäviä leveitä kehysmalleja, jotka ovat jo nyt hurmanneet asiakkaamme. Lumi-kehys on 35 mm (3,5 cm) leveästä ja 14 mm paksusta kehyslistasta. Tämä näyttävä kehys on valkoiseksi maalattua puuta, jossa näkyy kauniisti puun juonteet. Kehyksen sisäreunalla on pitsimäinen pallokoristenauha. Lumi-valokuvakehys huokuu maalaisromantiikkaa ja puhdasta Suomen luontoa. Huurre-kehys on 40 mm (4 cm) leveästä ja 19 mm paksusta kehyslistasta. Kehyksen kaareva pinta on päällystetty metallinhohtoisella patinalla, joka huurteen omaisesti hehkuu hopeana. Tämä jykevä ja arvokkaan näköinen valokuvakehys kiinnittää katseen kotisi sisustuksessa.

KEHYSKOOT

15x20cm 15x23cm 20x20cm

18x24cm

20x25cm

20x30cm A4 (21x30cm)

24x30cm 30x40cm A3 (30x42cm)


Kehitimme uuden leijonakulman erityisesti kunniakirjojasi varten. Leijonavaakuna antaa kunniakirjallesi entistä näyttävämmän kehyksen. Voit itse valita haluatko leijonavaakunan kaikkiin kulmiin, keskelle kehyslistaa, tai vaikka vain yläkulmiin. Kuoseina hopea tai kulta. Tilaa nämä erikoiskehykset sähköpostilla kauppa@ eirikehykset.com tai puhelimitse 040 486 3920.

METALLIKEHYKSET

Leijonakehykset

4


DECORA-PUUKEHYKSET

5

Metallikehykset

Metallikehykset ovat Eirikehysten vankkaa aatelia. Metallisia valokuvakehyksiämme on valmistettu jo yli 60 vuotta. Niistä suosituin on sileäpintainen hopeakehyksemme. Patinoidun ruusukulmakehyksemme tunnistaa moni ja se onkin noussut jo eräänlaiseen kulttimaineeseen. Sileäpintaiset metallikehyksemme ovat pysyneet tuotannossa pitkään, sillä ne ovat yksinkertaisen ajattomia ja sopivat kuvaan kuin kuvaan.


KULTA RUUSUKULMA KULTA SILEÄ MUSTA MATTA HOPEA SILEÄ HOPEA RUUSUKULMA

KEHYSKOOT 6x9cm 9x13cm 10x13cm 10x15cm 13x18cm 15x20cm 15x23cm 20x20cm 18x24cm

20x25cm

20x30cm

A4 (21x30cm) 24x30cm

Laatutakuu Tiesithän, että kehyksillämme on ikuinen takuu?

DECORA-PUUKEHYKSET

Metallikehykset

6


OVAALIKEHYKSET

7

Decora-puukehykset

Eiri Kehykset Oy:n toinen menestysmallisto on Decora-puukehykset. Nämä kehykset palvelevat erinomaisesti asiakkaidemme moderneja tarpeita sisustustrendien mukaisesti. Decora-puukehys sopii niin valokuvien, mutta myös taideteostesi kehystämiseen. Decorapuukehystä on mahdollista saada jopa 30x42cm-kokoisena (A3), joka sopii myös monelle taideteokselle. Decora-puukehyksen listan leveys on noin 1.5cm.


HOPEA HOPEAJUOVALLA KULTA KULTAJUOVALLA

VALKOINEN KULTAJUOVALLA RUSKEA KULTAJUOVALLA MUSTA KULTAJUOVALLA

KEHYSKOOT 9x13cm 10x13cm 10x15cm 13x18cm 15x20cm 15x23cm 20x20cm 18x24cm 20x25cm 20x30cm A4 (21x30cm) 24x30cm 30x40cm

Kestävyys ja ulkonäkö Tiesithän, että taustapahvimme on markkinoilla olevia muita kehyksiä vahvempi?

KUNNIAKIRJAT

Decora-puukehykset

8


TILAAMINEN

9

Ovaalikehykset

Eiri Kehykset Oy:n ovaalikehykset tuovat sisustukseen takaisin ihanaa vintage-henkeä! Ovaalikehys on upea klassinen valokuvakehys, joka sopii sekä seinälle että pöydälle. Taustalevy on helppo irrottaa kuvan asettamista varten. Kehys on valmistettu Suomessa polystyreenistä. Kehystä on saatavana mustana ja valkoisena, kultaisella raidalla sisäreunassa. OVAALIKEHYKSISSÄ ON VALITTAVANA SEURAAVAT KOOT: • 6x9cm • 9x12cm • 10x15cm • 13x18cm • 15x20cm • 18x24cm


Kunniakirjat näyttävät upeilta Eirikehyksissä. Oli kyseessä sitten sertifikaatti, laatupalkinto, urheiluseuran palkinto- ja kunniakirja tai vaikkapa työpaikan tai koulutuksen todistus ja luottoluokitus, Eirikehyksissä ne saavat erityisen näyttävyyden ja arvokkuuden. Kunniakirjatilaisuudessa on hienoa jakaa kunniakirja upeassa kehyksessä. Saaja voi heti ripustaa kunniakirjan esille näyttävässä Eirikehyksessä. KUNNIAKIRJAAN SUOSITTELEMME SILEÄÄ METALLIKEHYSTÄ Kunniakirjat ansaitsevat näyttävän kehyksen, joka kuitenkin korostaa kunniakirjan sisältöä. Sileä metallikehys on tähän tarkoitukseen oiva valinta, ja sitä on saatavilla kultana, hopeana tai mustana. TILAA KUNNIAKIRJOILLESI KEHYKSIÄ VALMIIKSI Kunniakirjoja tarvitaan urheilu- ja muissa seuroissa sekä yrityksissä ympäri vuoden. Varmista nyt, että jokainen kunniakirja luovutetaan kauniisti ja näyttävästi Eirikehyksessä, ja tilaa ajoissa paketti kehyksiä odottamaan kunniakirjojen jakoa. Kunniakirjakehyksiä on saatavana sekä lasilla että särkymättömällä, ja kuljetuksen kestävällä, polykarbonaattilasilla.

TILAUSLOMAKE

Kunniakirjat

10


TILAAMINEN

11

Tilaaminen

NETISSÄ: WWW.EIRIKEHYKSET.COM/VERKKOKAUPPA

@

SÄHKÖPOSTILLA: KAUPPA@EIRIKEHYKSET.COM

Olemme avanneet verkkokaupan. Voit nyt ostaa valokuvillesi, kunniakirjoille ja taiteellesi kehyksiä suoraan netistä. Aloita ostokset selaamalla kehyskuvastoa tai suoraan valitsemalla kehykset tilauslomakkeesta. Eirikehyksiä voi ostaa myös jälleenmyyjiltä ympäri Suomea. Kehykset toimitetaan postitse. TILAUSLOMAKE Kun tiedät, mitä kehyksiä haluat tilata, voit helposti käyttää tilauslomakettamme verkossa. Täytä lomake ja valitse haluamasi kehykset, ja me toimitamme ne sinulle. Lasku lähetetään tilausvahvistuksen mukana.

OSTA VERKOSSA, NOUDA POSTISTA Verkkokaupastamme ostetut tuotteet lähetetään postipakettina lähimpään postiisi tai kirjelähetyksenä suoraan kotiisi. Toimituskulut ovat keskimäärin 9 euroa postipaketilla ja 5 euroa kirjelähetyksellä. Tilaus toimitetaan edullisimmalla mahdollisella tavalla. Saat tekstiviestillä tiedon kun paketti on valmis noudettavaksi.

ETSI LÄHIN EIRIKEHYKSET-JÄLLEENMYYJÄ: WWW.EIRIKEHYKSET.COM/MYYNTI/JALLEENMYYJAT TOIMITUSEHDOT NETISSÄ: WWW.EIRIKEHYKSET.COM/VERKKOKAUPPA/TOIMITUSEHDOT


TILAUSLOMAKE

Tilauslomake JÄLLEENMYYJÄ KULUTTAJA TILAUSLOMAKE MYÖS NETISSÄ: WWW. EIRIKEHYKSET.COM /VERKKOKAUPPA TUOTEKOODI

NIMI MATKAPUHELINNUMERO

12

SÄHKÖPOSTI MÄÄRÄ

TOIMITUSOSOITE

LASKUTUSOSOITE TULOSTA JA SKANNAA TÄMÄ LOMAKE. LÄHETÄ ALLEKIRJOITETTUNA KAUPPA@EIRIKEHYKSET.COM

KAMPANJAKOODI HYVÄKSYN TOIMITUSEHDOT

ALLEKIRJOITUS


OTA YHTEYTTÄ! ASIAKASPALVELU SALES@EIRIKEHYKSET.COM MARKKINOINTI / JÄLLEENMYYJÄKONTAKTIT HILPPA.MIIKKULAINEN@EIRIKEHYKSET.COM PUH. 0400 274456 YRITYSMYYNTI JUHA.MIIKKULAINEN@EIRIKEHYKSET.COM PUH. 040 486 3920 FAX 03 752 5533 WWW.EIRIKEHYKSET.COM OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN.

Eiri Kehykset Oy kuvasto  

Eiri Kehykset Oy:n kehyskuvasto vuodelle 2015. Valokuva, taide, kunniakirja suomalaisiin kehyksiin.

Advertisement