Page 1

Hoe Naar Resolve Outlook Niet Sending Emails Issues?


Hier leert u hoe u problemen met Microsoft e-mailclient oplost wanneer Outlook geen emails verzendt. Of het nu gaat om de versie variÍrend van Outlook 2002, 20003 of 2007, de oplossingen voor elk van die versies zijn hetzelfde. Er zijn echter bepaalde maatregelen die u moet nemen voordat u begint met de resoluties. Daarom kunt u uzelf helpen met de benodigde oplossingen in het volgende segment om het genoemde probleem op te lossen.


Maatregelen Die u moet nemen voordat u Problemen Oplost

 Allereerst moet u bepalen of uw Windows-apparaat een actieve internetverbinding ondersteunt of niet. Als de netwerksterkte op uw apparaat echter sterk is en u nog steeds geen e-mails kunt bezorgen, kunt u het volgende doen:

3


Neem contact op internetprovider

met

uw

Als Outlook geen e-mails verzendt, zelfs niet na een goede databaseverbinding, dan is het beter om contact op te nemen met uw ISP. Wanneer u klaar bent met het oplossen van het internetprobleem, probeert u een willekeurige e-mail naar een van de ontvangers te sturen. Controleer vervolgens of dit heeft geholpen bij het verwijderen van het probleem met het verzenden van e-mail via de Outlook-emailclient of niet.


Als u er geen effectief resultaat uit haalt, ga dan naar het volgende segment voor meer informatie. Te volgen stappen wanneer Outlook geen e-mails verzendt

Dit zijn enkele van de effectieve stappen die we hebben genoemd om de Outlook-fout snel op te lossen. Volg daarom de stappen een voor een en controleer of de oplossing werkt.

5


Stap 1: Ga naar het venster Mail Setup

Klik op Start en zoek eronder de optie Uitvoeren. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u “Control� moet typen en vervolgens op OK klikt. Afhankelijk van de Windows-versie van uw pc, volgt u een van de onderstaande instructies:

6


•

Als u een Windows XP-gebruiker bent, krijgt u de categorieweergave nadat u de bovenstaande stap hebt uitgevoerd. Klik daar op Gebruikersaccounts en klik vervolgens op de optie Mail. Als u de categorieweergave niet krijgt, dubbelklikt u op de optie Mail.

•

Als u een Windows Vista-gebruiker bent, klikt u op Gebruikersaccounts en klikt u verder op de optie Mail. Hiermee wordt een dialoogvenster van Mail Setup geopend.

7


Stap 2: Start New Mail Profile Wizard Nadat u de bovenstaande stap hebt voltooid, start u de wizard Nieuw profiel door te klikken op Toevoegen in het gedeelte Profielen weergeven.


Stap 3: Maak het e-mailprofiel

Ga naar het vak Profielnaam en voer daarin “Test” in. Klik vervolgens op OK om de naam van uw nieuwe e-mailprofiel te bevestigen. Selecteer en klik vervolgens op het selectievakje van Configuratie handmatig configureren voor de server. Ga naar de pagina Select Services en klik op de optie Internet Email. Klik vervolgens op Volgende en vul de vakken in het dialoogvenster van Internet Email Setup.

Zorg er ten tweede voor dat de optie Accounttype is ingesteld op POP3. Het is belangrijk op te merken dat u de ISP-informatie of e-mailbeheerdersgegevens moet typen in het dialoogvenster van “Server voor uitgaande e-mail” (SMTP). Klik nu op de optie Volgende om de pop-ups te volgen en de accountinstellingen te voltooien. Beëindig vervolgens het proces door op Voltooien te klikken. Uw e-mailprofiel is nu met succes aangemaakt.

Nou, dit zijn enkele van de belangrijkste suggesties die u kunt proberen wanneer Outlook geen emails verzendt. Neem voor meer hulp hierover contact met ons op.


Outlook Klantondersteuningsnummer is 24 Ă— 7 beschikbaar

Zijn de bovenstaande instructies niet nuttig voor u? Zo ja, dan kunt u op elk moment de klok rond onze technische experts raadplegen over Outlook die geen e-mails verzendt. Ons team bestaat uit ervaren en ervaren ambtenaren, dus het is geen probleem voor ons om het probleem met het verzenden van e-mail via Outlook op te lossen. Stuur een e-mail met details over je twijfels en serviceverzoeken. Anders belt u ons meteen op ons Outlook Nummer en worden uw twijfels binnen enkele minuten opgelost.


DANK JE Alexander Martensson Phone nummer

 +32-38084741 Email address

INFO@KLANTENSERVICENEDERLAND.CO

Profile for anniebarnes771

Hoe Naar Resolve Outlook Niet Sending Emails Issues?  

Stuur een e-mail met details over je twijfels en serviceverzoeken. Anders belt u ons meteen op ons Outlook Nummer en worden uw twijfels binn...

Hoe Naar Resolve Outlook Niet Sending Emails Issues?  

Stuur een e-mail met details over je twijfels en serviceverzoeken. Anders belt u ons meteen op ons Outlook Nummer en worden uw twijfels binn...

Advertisement