Page 1

Gemakkelijke hacks Naar Fix Outlook Data Bestand Kan niEt Zijn Toegang Tot Probleem

Outlook Telefoonnummer


1 2

Microsoft Outlook e-mailservice is een van de meest betrouwbare emailservices op de markt.

Maar het Outlook Data File Canot Accessed-foutbericht verschijnt vaak tijdens het gebruik van de Exchange-mailbox via de OSTbestanden.

3

In MS Outlook worden alle postvakgegevens opgeslagen in een OST-bestand (offline storage table) terwijl de uitwisselingsserver wordt aangesloten.

4

Als u downtime ondervindt tijdens het gebruik van het MS Outlookaccount, spelen deze OST-bestanden een cruciale rol. U hebt dus zonder onderbreking toegang tot uw MS Outlook-account.


Outlook Nummer +3238084741


Dit Outlook-probleem is een van de meest voorkomende problemen waarmee Outlook-gebruikers te maken hebben. Als u wat nuttige kennis wilt om het probleem op te lossen, is dit de perfecte plek daarvoor. Dit artikel is volledig gebaseerd op dit specifieke Outlookprobleem.


Redenen waarom Outlookgegevensbestand niet toegankelijk is


Internetverbinding

Redenen zijn het belangrijkste onderdeel dat u moet weten voordat u naar het oplossingsgedeelte gaat. Er zijn verschillende redenen voor het Outlook-probleem. Laten we enkele van de mogelijke redenen voor de fout bekijken:


• • • •

Ontbrekende OST-bestandslocatie. MS Outlook-profiel is beschadigd. Beschadigde of beschadigde OST-bestanden. Antivirus- en firewall-toepassing kunnen het probleem veroorzaken.


Deze redenen zijn de belangrijkste factoren achter het probleem. Als je het probleem zelf kunt oplossen, prima. Anders kunt u het artikel volgen om de oplossingen te kennen.


Manieren om Outlookgegevensbestand op te lossen kan niet worden benaderd Probleem

Nadat we naar de exacte reden voor de fout zijn gegaan, gaan we kijken naar de oplossingsprocedures. Er zijn veel manieren om het probleem op te lossen, afhankelijk van de oorzaken. Hier gaan we enkele eenvoudigste manieren bespreken waarmee u het Outlookgegevensbestand kunt repareren.


Methode 1: Open een nieuw account

Soms kan het OST-bestandsprobleem optreden vanwege het defecte MS Outlookaccount. Als het probleem voortvloeit uit dit beschadigde Outlook-account, is er geen optie om het te vervangen door een nieuw. Voordat u een nieuw account maakt, slaat u de gegevens van de OST-bestanden op een extern opslagapparaat op. Maak vervolgens een nieuw account en plak de gegevens in het nieuwe account waarmee u die bestanden opnieuw kunt openen.


Methode 2: Zoek de OST-bestanden

Vaak wordt gezien dat als u de OST-bestanden op uw apparaat niet kunt vinden, dit het probleem kan zijn. Open daarom het tabblad Configuratiescherm en zoek naar Mail. Klik vervolgens op de eigenschappen onder Profiel weergeven. Van daaruit kunt u de gegevensbestanden vinden en de bestanden openen en de locatie noteren. Daarna zul je het probleem niet meer onder ogen zien.


Methode 3: Firewall- en antivirusprogramma's uitschakelen Als u een firewall en antivirusprogramma's op uw systeem gebruikt, kunnen deze u mogelijk toegang tot de OST-bestanden ontzeggen. In dat geval kunnen de antivirusprogramma's en Firewall denken dat OST-bestanden een aantal bedreigingen voor uw apparaat met zich meebrengen. Schakel daarom, zodra u de problemen tegenkomt, de antivirus en Firewall tijdelijk uit.


Verwant bericht: Herstel Outlook Account Niet Working – Gemakkelijke Gids Ontvang het ultieme Outlook-ondersteuningsnummer +32-38084741 (gratis) Nadat u de oplossingen grondig hebt toegepast en u nog steeds geconfronteerd wordt met het probleem met het Outlook-gegevensbestand, kunt u contact opnemen met de Microsoft-klantenservice voor verdere hulp. De technici staan altijd klaar om u te helpen het probleem te vormen.


U kunt het Outlook nummer [+32-38084741] en uw vragen kiezen. Bovendien kunt u ook terecht voor de online chatfunctie om uw probleem rechtstreeks met de technici te bespreken. Daarom kunt u voor elk soort technische storing op elk gewenst moment bij ons terecht. We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Facebook Ondersteuning Nederland.


Dank je Contact Nummer: +32-38084741

Profile for anniebarnes771

Ontvang het ultieme Outlook-ondersteuningsnummer +32-38084741 (gratis)  

U kunt het Outlook-nummer [+ 32-38084741] en uw vragen kiezen. Bovendien kunt u ook terecht voor de online chatfunctie om uw probleem rechts...

Ontvang het ultieme Outlook-ondersteuningsnummer +32-38084741 (gratis)  

U kunt het Outlook-nummer [+ 32-38084741] en uw vragen kiezen. Bovendien kunt u ook terecht voor de online chatfunctie om uw probleem rechts...

Advertisement