Page 1

#quemaravillas

¡FES LA FOTO DE L’ESTIU!

PARTICIPA AL NOSTRE CONCURS A Instagram PESCA LA MILLOR IMATGE DE L’ESTIU I GUANYA UN PREMI MOLT MARÍTIM ! Paddle Surf - Windsurf - Sortida en Patí o Catamarà


#quemaravillas Participa al concurs #que maravillas i guanya una activitat de dues hores per dues persones al Centre Muncipal de Vela el Prat ! Pots triar entre una classe de Paddle Surf, Windsurf o de navegació en Patí Català o Catamarà. >> COM HI PARTICIPO?

1

FES UNA FOTO BEN ESTIUENCA AMB INSTAGRAM, QUAN MÉS DIVERTIDA I ORIGINAL MILLOR !

2

ETIQUETA-LA AMB EL HASHTAG #quemaravillas

3

FES-TE SEGUIDOR DE @elmaravillas A INSTAGRAM

Quantes més fotos facis més possibilitats tindràs de guanyar! El dia 30 d’agost triarem la fotografia guanyadora del concurs i farem públic el guanyador a les nostres xarxes socials! >> El guanyador s’haurà de posar en contacte amb l’equip del Maravillas o personar-se a la guingueta per recollir el seu premi a partir del dia 31 d’agost fins al 5 de setembre, ambdós inclosos. >> En cas de no recollida del premi es seleccionarà una segona imatge guanyadora. >> El guanyador concertarà la cita per fer l’activitat directament amb EL CENTRE DE VELA >> El MARAVILLAS es reserva els drets de publicació de les imatges participants a les seves xarxes socials.


El premi El guanyador podrà escollir 1 d’entre les 4 activitats! Totes les activitats tenen una durada de 2 hores i són per a 2 persones (guanyador + acompanyant). Es rebrà l’acompanyament d’un monitor del CENTRE MUNICIPAL DE VELA EL PRAT.

CLASSE DE PADDLE SURF CLASSE DE WINDSURF PASSEIG EN PATÍ CATALÀ PASSEIG EN CATAMARÀ

Bases concurs #quemaravillas  

Participa al concurs #quemaravillas i guanya una activitat marítima al Centre Municipal de Vela El Prat!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you