Page 1

THE WORLD OF


STORT PRODUKTPROGRAM Udover et bredt sortiment indenfor produktionsrengørings- og desinfektionsmidler tilbyder Novadan endvidere et stort program af produkter til personlig hygiejne, traditionel rengøring samt rekvisitter. Novadan er desuden leveringsdygtige i lavtryksanlæg og servicering heraf.


HYGIEJNE LØSNINGER Novadan har et bredt sortiment indenfor løsninger til rengøring og desinfektion i fødevareproducerende virksomheder. Vores løsninger er tilpasset virksomhedens krav til hygiene med udgangspunkt i dens processer og produkter.

Novadan er leveringsdygtig i alle typer produkter indenfor rengørings- og desinfektionsopgaver i fødevarekæden, helt fra primær producenten til detailleddet. Gennem høj produktinnovation sikrer Novadan løbende at udvikle de mest effektive og miljørigtige produkter til at imødekomme branchens krav.


CIP LØSNINGER Novadan har de rigtige løsninger indenfor rengøring og desinfektion af procesudstyr i fødevareindustrien og den farmaceutiske industri. CIP (Cleaning In Place) rengøring og optimering heraf, er én af Novadans kernekompetencer, hvilket har bragt Novadan i en førende position indenfor CIP løsninger. Rengøring af membrananlæg kræver stor viden og specialudviklede rengøringsmidler, afhængigt af produktsammensætningen, procesudstyret og membranernes egenskaber. Her er sammenspillet mellem kunde og Novadan yderst vigtigt, da korrekt brug og vejledning er vigtigt for optimalt udbytte af membranprocessen.


Courtesy of Alfa Laval


TAPNING OG FYLDNING

Novadan er en aktiv spiller inden for øl- og læskedrik produktion og lignende industrier med høje krav til tappe- og fyldeprocessen. Høj effektivitet er et nøgleord i optimal udnyttelse af virksomhedens ressourcer, og her spiller Novadan gerne en aktiv rolle.


MILJØ OG SIKKERHED Miljø er en stor del af Novadans hverdag. Der udvikles miljørigtige produkter, som ikke skader vores fælles natur, og som samtidig sikrer, at de lever op til alle de krav, der stilles fra myndighederne. Sikker brug af Novadans kemi ser vi som en del af vores ansvar overfor kunderne, og Novadan står gerne for en produktuddannelse på jeres virksomhed, så vi sammen med vores kunde sikrer, at produkterne anvendes korrekt. Novadan er en anerkendt leverandør af rengøringsprodukter blandt flere maskinleverandører indenfor procesudstyr. Dette er en sikkerhed for vores kunder i hverdagen.


Novadan er en dansk innovativ produktionsog servicevirksomhed, der blev etableret tilbage i 1980 med udgangspunkt i den danske mejeribranche. Novadan har egen produktion og egen udviklingsafdeling i Kolding, hvor der fremstilles et bredt kvalitetssortiment af rengørings-, vaske- og desinfektionsmidler. Novadan er leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger til såvel den danske som udenlandske farmaceutiske- og fødevareindustri, bl.a. slagterier, forædlingsvirksomheder, mejerier og bryggerier. Kort sagt; Novadan er en kompetent samarbejdspartner indenfor løsning af enhver rengøringsopgave.

Novadan ApS | Platinvej 21 | DK-6000 Kolding Tel.: +45 7634 8400 | Fax: +45 7550 4370 | novadan.dk

Food brochure DK 2010  

Mejeri, bryggeri, pharmacy

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you