Page 4

INNOVATION OG VÆKST Novadan er en innovativ dansk produktions- og servicevirksomhed, der blev etableret i 1980. Vi råder over et moderne laboratorium og eget produktionsapparat, hvor vi udvikler og fremstiller et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til rengøring, opvask, tøjvask og desinfektion. På disse områder er vores produkter blandt de førende i markedet.

KOMPETENT PARTNER Novadan lægger stor vægt på at være en kompetent samarbejdspartner inden for løsning af enhver rengøringsopgave. Vi leverer rengørings- og hygiejneløsninger til både private og offentlige virksomheder, hvor kvalitetsrengøring spiller en afgørende rolle.

KUNDEN I CENTRUM For Novadan har kundens behov altid været det centrale, og samarbejdet med vores kunder prioriteres meget højt. Vi tilbyder et konkurrencedygtigt produktsortiment af rengørings- og desinfektionsmidler, som effektivt og miljøvenligt dækker kundens behov.

HØJT SERVICENIVEAU Vi lægger stort vægt på at sikre vores kunder et højt serviceniveau i form af teknisk service og rådgivning fra vores erfarne konsulenter.

Rengøringsmidler til storkøkkener Opvaskemaskine

Alle Novadan pulver produkter kan anvendes til glas og aluminium.

Bistro 741

Bistro Powder 743

Bistro Glas 345

Bistro Rinse 780

BISTRO 741 anvendes til professionelle opvaskemaskiner. Er god til til hårdt vand. BISTRO 741 fjerner effektivt proteiner og belægninger af kaffe og te.

BISTRO GLAS 345 anvendes til professionelle opvaskemaskiner til hårdt vand. BISTRO GLAS 345 forebygger glaskorrosion, skåner dekorationer og er lugtfri.

Bistro CL 341

BISTRO CL 341 er velegnet i industrielle opvaskemaskiner med automatisk dosering og virker effektivt i blødt og mellemhårdt vand. Er effektiv til fjernelse af stivelse og belægninger af kaffe og te. Indeholder klor.

Bistro Alu 742

BISTRO ALU 742 anvendes i industrielle opvaskemaskiner med automatisk dosering. Er et svanemærket flydende middel. Binder effektivt kalk og jern og holder service og opvaskezoner fri for kalkbelægninger og misfarvning.

Dema

BISTRO POWDER 743 er velegnet til opvask i husholdnings- og små industriopvaskemaskiner. Svanemærket. BISTRO POWDER 743 fjerner effektivt alle typer fedt og madrester fra service og bestik. BISTRO RINSE 780 er et flydende, svanemærket neutralt afspændingsmiddel til alle typer opvaskemaskiner. Nedbryder vandets overfladespænding i skyllefasen og efterlader servicet skinnende blankt.

Bistro Rinse 380

BISTRO RINSE 380 er et flydende, surt afspændingsmiddel til alle typer opvaskemaskiner. Velegnet til hårdt vand. Nedbryder vandets overfladespænding i skyllefasen og efterlader servicet skinnende blankt.

Bistro Powder CL 349

BISTRO POWDER CL 349 er et klorholdigt opvaskemiddel i pulverform. Virker effektivt ved såvel hårdt som blødt vand. Virker effektivt over for kaffe- og tebelægninger, ligesom det forebygger kalkbelægninger i opvaskemaskinen.

Dema Doseringsanlæg er et pulver- og afspændingssystem monteret komplet på metalplade, som er klar til opsætning på væggen ved siden af maskinopvaskeren.

Gulve og vægge Nito skumudstyr

NITO SKUMPISTOL til rengøring af storkøkkener, sanitære rum samt mindre procesområder. Med skumsprøjten udlægges skum uden aerosoler ved normalt vandtryk. Altid korrekt dosering.

Foam Alka 334

FOAM ALKA 334 er et stærkt skumrengøringsmiddel, som anvendes på alkalibestandige overflader, hvor der ønskes en hurtig og effektiv rengøring, f.eks. på fliser, beton og rustfrit stål mm. Velegnet på lodrette flader.

Foam Acid 335

Måleudstyr

FOAM ACID 335 er et stærkt surt skumrengøringsmiddel til anvendelse på syrefaste overflader, hvor der ønskes en hurtig og effektiv rengøring. Velegnet på lodrette overflader. Må ikke anvendes på aluminium.

Novadan tilbyder måleudstyr som: Teknikerkuffert, ATP måler, Pro Clean Card, UV - Lampe.

Novadan • Platinvej 21 • 6000 Kolding • Tlf.: 76 34 84 00 • www.novadan.dk

Brochure Storkøkken DK  

Brochure Storkøkken DK

Brochure Storkøkken DK  

Brochure Storkøkken DK