__MAIN_TEXT__

Page 1


HĂŠt adres voor creatieve workshops in landelijke sfeer


...Even voorstellen

Uw gastvrouw: Laura Dam- van Schagen


Welkom bij de Basic Lodge, hĂŠt adres voor creatieve workshops in landelijke sfeer. In deze karakteristieke lodge creĂŤer je je geheel eigen en unieke werkstuk. Zelfs zonder talent kom je met behulp van onze technieken met een prachtige creatie thuis. Ga je mee naar binnen?


Taart en lekkers... Eerst wordt er geheel conform de sfeer, koffie en thee met zelfgebakken taart geserveerd. Later opgevolgd door frisdrank met lekkers.


Eerst maken we even tijd voor een bakkie, homemade (appel)taart en het uitzoeken van leuke hebbedingetjes!


Workshop: schilderij op BB-ruit


Workshop schilderij op BB-ruit Onze nieuw ontwikkelde workshop is uniek in Nederland, helemaal anno nu en met onze technieken voor iedereen uitvoerbaar! Ook altijd al gedroomd van een schilderij van eigen hand, maar tot op heden er niet in geslaagd? Dan ligt hier nu jouw kans. Er word je een keur aan illustraties en materialen aangeboden om jouw eindresultaat tot een succes te maken. Het staat natuurlijk vrij om hiervan gebruik te maken zodat ook de meer ervaren kunstenaar niet hoeft te schromen een bezoek te brengen aan Basic Lodge. Daarnaast kun je kiezen voor een thema gerelateerd aan de tijd van het jaar zoals Kerst of Pasen. Tevens lenen de schilderijen zich ook goed voor een sfeervol schilderij voor in de keuken, het kantoor of in de kinderkamer. Na afloop van de workshop kun je je werkstuk gelijk mee naar huis nemen.


Lets get the show on the road


Ingrediënten Goed humeur BB-ruit-stuff Linnuh doek Marker

Ezeltje prik

Een kloddertje roze hier

Niet-tang die het wél doet! Carbonpapier Sjabloon

BB-stof Tijdens de workshop wordt er geschilderd op een doek bekleed met een mooie BB-stof. Hierbij kun je zelf jouw keuze maken uit de diverse aanwezige kleuren. Indien je liever je eigen stof meebrengt dan is dit uiteraard ook mogelijk. Van belang is dat deze stof licht van kleur is en een dunne structuur heeft. Bij twijfel jouw stofje gewoon meenemen; je kunt altijd terugvallen op de hier aanwezige keuze. Wanneer je je eigen stof gebruikt is dit niet van invloed op de basisprijs. Stappen U zult op de volgende pagina’s de workshop doorlopen in 4 stappen.


In opperste concentratie...


Schilderkunst Probeer het niet in ĂŠĂŠn keer te laten dekken. Je krijgt een beter resultaat als je meerdere lagen over elkaar verft.


Optioneel; lunch...


Inwendige mens Voorafgaand aan de workshop kunt u ook optioneel starten met een lichte of uitgebreide lunch. U krijgt o.a. heerlijke broodjes, beleg, zelfgemaakte soep en quiche.


Back to work!


Artiesten aan het werk...


Schilderij van eigen hand


Vrijgezellig... Ook voor vrijgezellenfeesten is dit een ideale locatie om samen met vrienden ‘het feestvarken’ in het zonnetje te zetten.

‘Vriendschap’ Vriendschap vormt de basis van alle redenen waarom mensen de workshop(s) volgen in de Basic Lodge.


‘Teamgeest’


Ambiance Basic Lodge is een heerlijk plekje om even de wereld om je heen te vergeten en jezelf te verliezen in een creatieve landelijke ambiance waar een vriendelijke en prettige sfeer een belangrijke rol speelt.


Tevreden gasten


Workshop: servies beschilderen Blij en tevreden Doel van het uitstapje is dat een ieder blij en tevreden met zijn werkstuk huiswaarts keert. Om dit te bereiken bieden wij een keur aan illustraties en materialen, waarbij natuurlijk aan jou de keuze is of je hiervan gebruik wilt maken. Er is er een ruim gevulde servieskast aanwezig waarbij je kunt kiezen uit zeer uiteenlopend servies, zoals hapjesschalen, tapasbakjes, stokbroodschalen, borden, etc. maar ook de kop en schotels met theepot ontbreken niet. Er wordt geschilderd met professionele porseleinverf op reeds geglazuurd servies.


Afbakken Normaal gesproken blijft het servies bij ons achter, waarna wij het afbakken en het na een week opgehaald kan worden. In overleg is het ook mogelijk het servies direct na afloop van de workshop mee naar huis te nemen samen met een afbakbeschrijving. Deze keuze is niet van invloed op de basisprijs. Het servies is geschikt voor dagelijks gebruik en vaatwasserbestendig, maar niet onaantastbaar voor krassen.


Aan de slag


Benodigdheden Snufje inspiratie

Geglazuurd servies

Sjabloon / illustratie Carbonpapier Potlood

Porcelein-marker Vaste hand

Porcelein-verf

Dapperheidsdiploma Sjabloon / illustratie Mooie sjablonen worden aangeboden tijdens de workshop. Voor de Crea Bea’s onder ons kun je zelf ook uiteraard een voorbeeld meenemen of uit het blote hoofd een juweeltje op het servies zetten. Alles is mogelijk. Stappen U zult op de volgende pagina’s de workshop doorlopen in 4 stappen.


Keramiek-creaties in aantocht...

STAP 1

Kies mooi serviesgoed uit wat je wilt beschilderen. Zoek vervolgens naar een illustratie die je wilt gebruiken.

STAP 2

Breng de illustratie op het porcelein met een carbonpapiertje.


Het stappenplan voor elk pronkstukje:

STAP 3

Zet de basislijnen op met een porcelein-marker.

STAP 4

Kleur de vlakken in met porcelein-verf. Voor een gedekte kleur, meerdere keren aanbrengen met een dun laagje.


Juweeltjes


Vaste hand ‘Waar vakmanschap’ door een vaste hand.


Onverwachte creaties...


Met mooi weer is er uiteraard de mogelijkheid om lekker buiten creatief bezig te zijn en te genieten van de landelijke sfeer.


Mensgericht Laura laat op een warme en respectvolle manier gasten in contact komen met hun creatieve zijde. Zij zorgt ervoor dat mensen met een voldaan gevoel naar huis gaan. In alle opzichten!


Kom langs en ervaar het zelf...


Sfeerimpressie Met dit boek is er getracht een mooie sfeerimpressie te geven van de professionaliteit en het karakter van de workshops.


Foto Rechts Basic Lodge is een heerlijke plek om je creativiteit te laten opbloeien. Deze foto heeft voor Laura een emotionele lading omdat het precies laat zien hoe zij ooit begonnen is. De houtkachel is voor haar ‘n onmisbare stille vennoot en vriend geworden!

Colofon Vormgeving en fotografie:

Andrea Hulskamp

Conny Meijssen


Tot ziens!

Laura Dam


Hoopt u gauw een keer te verwelkomen


Profile for Kraanlijn 2.0

Basic lodge inspiratieboek  

Basic lodge inspiratieboek  

Profile for anneriet
Advertisement