Page 1

Heeft u een zittend beroep? En komt u niet aan bewegen toe? En wilt u daarbij ook nog gezond eten?! Wij hebben de oplossing voor u! Schrijf u nu in voor ons gezondheidsprogramma en krijg een nieuwe lifestyle in 2014!

Lifestyle 2013/2014


In week 1 wordt er een app gelanceerd genaamd gezond gewicht. Wij testen hierbij uw kennis over gezonde voeding. Wij gaan hierbij uit van een werkweek van vijf dagen. Daarbij komen elke dag leuke vragen, weetjes en plaatjes voorbij! Erg leerzaam!


In week 2 wordt er een voorlichting gegeven over voeding. Hoeveel koolhydraten hebben wij als mens nodig? Bestaan er ook ongezonde vetten?


Week 3. BMI? Wat is dat eigenlijk? Hoeveel vetpercentage bevat mijn lichaam? Belangrijke feiten om te weten. Onder begeleiding van professionele diĂŤtisten wordt er gekeken naar uw lichaamssamenstelling en een advies geschreven. Zodat er in week 4 gesport kan worden.


Week 4 Sportdag. Sport is voor iedereen! Weet u niet welke sport u wilt beoefenen? Een leuke sportdag met verschillende activiteiten! Maak kennis met verschillende sporten. Ga met uw collega sporten en schrijf u direct in!


Wilt u wel gezond eten? Maar heeft u geen idee hoe? Volg nu onze kookles in week 5 onder begeleiding van een professionele kok! Leer hoe u makkelijk en snel en natuurlijk vooral gezond leert koken. Aan het einde van deze les kookt u de sterren van de hemel en krijgt u een receptenboekje mee naar huis met handige tips en tops! Dat kunt u het nog eens na lezen en zelf bereiden!


Als afsluiter gebruiken we over een half jaar weer onze app! Waarmee we willen bekijken of u daadwerkelijk onze kennis heeft onthouden en toegepast! Leef gezond! Blijf fit!

Folder lifestyle 2013/2014  

Leef gezond! Blijf fit!

Folder lifestyle 2013/2014  

Leef gezond! Blijf fit!

Advertisement