Page 1

Designmanual

for brug af EtnoLogens logo

Formålet Ideen er at illustere og designe et genkendeligt logo, der får modtageren til at tænke på EtnoLogen. Logoet skal primært henvende sig til studerende. Logoet er skabt med udgangspunkt i det sociale fællesskab, som foreningen vægter højt.

Typografi Logotypografien er Tw Cen MT, som er let læselig, enkel og moderne. E’erne, L’et og G’et er specialtegnede for at gøre udtrykket mere unikt og øge genkendeligheden. Samtidig er der lavet hul i bogstaverne for at skabe luft og åbenhed, et af EtnoLogens nøgleord. Det anbefales at der i alle tryksager fra EtnoLogen anvendes den samme skrifttype, det er dog ikke et krav. Tw Cen MT har følgende skriftsnit: : regular : Italic : bold : bold Italic

Farver

Etnologen’s to grundfarver

EtnoLogens farver er med til at underbygge den visuelle profil og give forenigen karakter. Farverne er fundet med inspiration i ordene, fællesskab, social sammenhold, varm og glæde. Grundfarverne er grøn og orange. Disse farver er de eneste som må benyttes. Farverne må kun anvendes i 100% , aldrig i raster. Hvis der alligevel ønskes nedtoning af farverne bedes man kontakte designeren for en overensstemmelse derom. Vær opmærksom på at farverne kan variere afhængig af papirkvalitet.

GF1 100%

Logo

GF2 100%

GF1 C :90 M :30 Y :100 K :10

R :3 G :125 B :65

GF2 C :0 M :60 Y :100 K :0

R :245 G :130 B :32

Brug af logo • Logoets form må ikke ændres. • Logoets farver må ikke erstattes med andre farver. • Så vidt det er muligt skal logoet gengives i farve. Hvis dette ikke er muligt gengives loget i sort/grå. • Det er ikke tilladt at tilføje elementer til logoet. • Logo illustrationen og logotype må gerne anvendes hver for sig, men under samme regler som selve logoet. • Logoskriften må ikke erstattes af andre skrifter. • Det er tilladt at bruge et slogan sammen med logoet, dog skal der være luft omkring logoet. • Logoet skal som hovedregel bruges på en hvid baggrund, men det må også anvendes på mørk baggrund i farve eller negativ.

Design af Anne Christensen


Logoet

100 %

75 %

50 % 25 % 10 %

Negativ farve

Negativ s/h

Sort/hvid 80x40%

Design af Anne Christensen


Logoet anvendt p책 diverse produkter

Kuglepen med logo

T-shirt med logo

Postkasse med logo

Design af Anne Christensen

Etnologen  

School project about logo creation in Illustrator