Page 1

WereldVrouwen 1ste editie Juni 2012

Nieuwe vrouwenzender TLC De nieuwste cocktail trends van de zomer 2012

Top5 WereldVrouwen De passies van een WereldVrouw


Voor de beste deals gaat u naar Sweatdeal


Het verdelen van de aandacht en het toch maar even volhouden. Dat verdelen van de aandacht en het doorzetten, laat zien dat ook octomom een echte WereldVrouw is. Yolanthe Cabau van Kasbergen daarentegen is veel minder WereldVrouw dan octomom. Yolanthe interviewd octomom, maar zal zelf nooit weten hoe het is. Als heuze voetbalvrouw ziet ze weliswaar veel van de wereld, maar ziet ze dit als vanzelfsprekend.

WereldVrouwen, een nieuw tijdschrift met een nieuwe visie. Elke maand de nieuwste feitjes en weetjes over wie nou precies de echte WereldVrouw is en wat ze allemaal doet. Maar waarom dan het maken van een tijdschrift voor WereldVrouwe? Mannen hebben hun auto- en sporttijdschriften, er zijn tijdschriften voor natuurliefhebbers en tijdschriften voor de echte fashionista’s. Een combinatie van al die genre’s brengt u het nieuwe tijdschrift. Alles zal erin staan, van mode tot stedentrips en van cocktailbars tot loungen bij de golfclub. WereldVrouwen genieten van de dingen die ze in het leven doen. Ze ondernemen graag nieuwe avonturen, maar kunnen ook genieten van een lekker avondje voor de TV met een lekker wijntje en een borrelhapje. In het weekend lekker opstap met vriendinnen en doordeweeks weer hard aan het werk. Terwijl ik dit verhaal schrijf is de wedstrijd Nederland-Duitsland net afgelopen en staat de TV aan, waar octomom weer de aandacht krijgt. Ondanks dat ze veertien kinderen heeft staat octomom bij mij in het rijtje WereldVrouwen. In je eentje zorgen voor veertien kinderen, is niet iets wat alle vrouwen zouden kunnen.

Ontdek de andere WereldVrouwen in de rest van het tijdschrift, droom weg bij de verschillende steden en pak een lekker wijntje bij de nieuwste series. Ondertussen zit ik met een glas champagne en zeg ik “Cheers op het nieuwe tijdschrift Wereldvrouwen” Ik hoop dat u er net zo van kan genieten als dat ik heb gedaan tijdens het maken.

Inhoudsopgave Nieuwe cocktail trends van 2012 Barcelona oh Barcelona Top 5 WereldVrouwen De passies van een WereldVrouw Made in Chelsea TLC Het ultieme WereldVrouwen feest Hoe wordt u een echte WereldVrouw WereldVrouwen en wijn, waar moet je zijn? De nieuwste zomertrends: Strooienhoed H&M

Strapless top Supertrash


De nieuwste cocktail trends van 2012 Cocktails! Echte WereldVrouwen houden wel van een cocktailtje op zijn tijd. Maar wat zijn nou de nieuwe trends op cocktail gebied? Speciaal voor u ben ik op zoek gegaan om te kijken wat nieuw is in cocktailland. Barrel age Amerika, het land waar je op je 16de jaar in verschillende staten al auto mag rijden en pas vanaf je 21ste alcohol mag drinken. De nieuwste cocktailrage komt daar vandaan. Ze noemen het Barrel Aged. Klinkt u misschien wel bekend in de oren. Barrel aged gebeurt namelijk al bij wijnen en wiskeys. Er wordt een mixdrankje gemaakt, vervolgens wordt deze in een houten vat gedaan en kan het drankje een paar weken “agen”. Net zoals bij wijn en whiskey is het effect dat het drankje een eigentijdse smaak krijgt. De oude vertroude mojito krijgt een zachtere en rondere smaak. Ook kan er geexperimenteerd worden met de verschillende soorten hout. Zelf proberen kan natuurlijk ook. Jeffrey Morgenthaler inspireert mensen over de hele wereld om hun favoriete cocktail te gaan “agen”. Geparfumeerde Martini’s In Antwerpen is het al een rage. Het parfumeren van Martini’s. Het brengt een speciale belevenis met zich mee. Maar zijn wij Nederlanders niet iets te nuchten voor het parfumeren van onze drankjes? De WereldVrouw zeker niet. “Un Martini Au Parfum S’il Vous Plait”? De klasse straalt er vanaf. Een kaneel-appel luchtje of rozemarijn-gember. Zeker een must voor de komende zomer en misschien ruiken we ze wel in de strandtentjes in Scheveningen.

De Bojito Het klinkt als Bokito, maar smaakt naar Mojito. Van munt word je sterk. Deze Bojito is een mocktail (alcoholvrije cocktail). Het drankje wordt gemaakt met tonic, versemunt, limoen, suiker en ijs. WereldVrouwen houden wel van een drankje, maar wanneer u de BOB bent is dit drankje zeker een aanrader. Place to be in Nederland Havana-Tilburg Deze stad vol met studenten, heeft een heerlijke cocktailbar. Met echte Cubaanse sigaren, kan er binnen gerookt worden onder het genot van een heerlijke cocktail. Er hangt een warme en gezellige sfeer en de bediening is zeer vriendelijk. Het is geen chique bar, maar voor de sfeer is het toch zeker de moeite waard. TicTac-Den Bosch Dit kleine kroegje straalt veel klasse uit. De glazenwand aan de achterkant van de bar, is erg handig om nog even je haar te checken, of om te kijken hoe die leuke barman zijn biertje tapt. Op donderdagavond hebben ze een speciale lady’s cocktail. Het is een heerlijke zoete cocktail waardoor u zult gaan verlangen naar de zomer. De bar is een van de meest trendsettende bars van Den Bosch. Doordat het een smalle kroeg is, is zaterdag geen aanrader. Op donderdag met de cocktail voor de vrouwen en de pulletjes bier voor de mannen, heeft iedereen een geweldige avond. Zahara Cocktailbar Voor de liefhebbers van een lekkere cocktail op het strand is er de Zahara Cocktailbar. In de zomer bij de zee een lekkere cocktail drinken, is ultiem genieten van de vakantie. Ook is bij deze cocktailbar er een mogelijkheid om een workshop cocktails maken te volgen.

Vesper-Amsterdam Vernoemd naar James Bond’s lievelings drankje. Zo heeft deze cocktailbar ook de echte 007 sfeer. Voor de shoppers die naar de markt zijn geweest serveren ze zelfs een heuze high tea cocktail. In Amsterdam is dit een van de bekendste cocktailbars. Ook hier kunnen er workshops gevolgd worden. Vesper heeft een ideale ligging tussen de Haarlemmerdijk en de Brouwersgracht. Dus bent u een keer in Amsterdam, breng dan zeker een bezoekje aan Vesper. Place to be en Paris Paris je t’aime. WereldVrouwen en Parijs is een van de beste combinaties. Laten er in Parijs nou ook nog eens mooie en trendy cocktailbars zijn. Speciaal voor u ben ik afgereisd naar de stad van de liefde, Parijs. Red House Paris Een cocktail drinken in Parijs klinkt leuker dan in Amsterdam. Bij cocktailbar Red House hebben ze gekozen voor een typische Amerikaanse style. Een longhorn schedel hangt er achter de bar. De sfeer die een schedel kan maken in een bar is immens groot. De bar ligt op een mooie plaats in Parijs en ligt dichtbij een metrostation. Dus bent u toevallig een keer in Parijs, vergeet dan niet om bij Red House een drankje te gaan drinken.


Barcelona oh Barcelona Column Barceolona oh Barcelona, waarom zijt gij Barcelona? WereldVrouwen houden van reizen, van avontuur, van de wildernis, maar ook van shoppen. In deze column vertel ik u de ins en outs van deze wereldstad. Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik in Barcelona was. Lekker met het vliegtuig zou u denken, maar als u eerst helemaal naar Charleroi moet (nog onder Brussel), dan heeft uw reis al lang genoeg geduurt. Eenmaal aagekomen in “Barcelona” dat dus nog 1,5 uur met de bus van de stad afligt, bent u kapot. Het schattige hotelletje is zo schattig niet meer, als de koffer van een WereldVrouw via de trap naar boven moet worden getild. De rest van de avond slapen was dan ook zeker een must. De volgende ochtend lekker opstaan. Maar hoe weet je waar je naartoe wilt zonder kaart. Kaart van zeven euro gekocht. Veel geld, maar uiteindelijk zeker de moeite waard, omdat de kaart de vakantie heeft overleefd.

maken is dan toch ook wel weer een kunst. Ik zeg maar zo: Liever zij dan ik. Dan maar even een kijkje nemen bij de Sagrada Familia. Die kerk die iedereen vroeger tijdens kunstgeschiedenis heeft moeten bestuderen. Vanuit de metro even omhoog lopen en kijken waar de ingang is. De ingang was snel gevonden, maar wat een rij! Drie hoeken om is zelfs voor de Efteling veel. Dan maar niet in de Sagrada Familia kijken. In zo’n lange rij sta ik liever te wachten voor de FataMorgana. De volgende ochtend even lekker ontbijten, dat was in ieder geval wat ik dacht. “Wat een leuke broodjeszaak”. Not! Hoe moeilijk kan het zijn om een stokbroodje met kaas en ham te maken. Blijkbaar heel moeilijk. Daarna toch maar even een leuker restaurantje opgezocht om daar vervolgens elke ochtend te ontbijten. En dan weer richting Camp Nou, dat gezien moet worden door iedereen die in Barcelona is. Maar de prijs was minder prettig. Twintig euro voor een rondleiding en dan te bedenken dat FCBarcelona nog steeds in de schulden zitten. Kunnen ze mij beter laten voetballen, want van Madrid winnen lukt ze nog steeds niet dit jaar.

“Karma is a bitch”

“ De koffer van een WereldVrouw naar boven tillen”

Dan maar met de metro naar Placa de Catalunya. Had ik even de mazzel dat het hele plein vol met werkloze mensen zat. Tentjes, Dixie’s, waslijnen en vieze ongekamde haren. De Occupy protesten hadden het hele plein in beslag genomen. Die mensen zitten daar te leven van hun uitkering en gaan protesteren omdat ze het niet goed hebben. Echte WereldVrouwen zouden gaan werken en niet zeuren. Het oerlelijke beeld van Placa de Catalunya zal voorlopig nog wel door mijn hoofd zweven. Een plein zo mooi, zo lelijk kunnen

Na de verre reis in de metro richting Camp Nou vond ik wel dat ik verdient had om even lekker te gaan zitten in het park. Daar dacht alleen de hond naast mij anders over. Beetje jammer want de wind begon te waaien en de stank kwam recht mijn gezicht in. Een gezellig tapas restaurantje zou ook makkelijk te vinden moeten zijn, misschien ligt het aan mijn bourgondische levenstijl, maar ik heb er eentje kunnen vinden. Die overigens zeker voor herhaling vatbaar was, want bij de MacDonalds eten is ook zo zonde als je in Barcelona bent. Ze zeggen wel eens: “Karma is a bitch”. Ik weet niet wat ik fout heb gedaan, maar het

zat gewoon allemaal niet zo mee. Nou moet ik wel zeggen dat Barcelona mijn lievelings stad is. Barcelona is een gezellige stad, ik zou er wel kunnen wonen. Parijs en Milaan kunnen nog veel van Barcelona leren! VAMOS BARCA


Top vijf WereldVrouwen Wie zijn nou echte WereldVrouwen en waarom horen zij in de Top5. In deze speciaal gemaakte WereldVrouwen Top5 staan alle ins en outs over deze vijf vrouwen.

#5

Deze campagne begon ze in 2010. Hiermee bracht zij doktoren, docenten, huisvrouwen/huismannen en andere politiek belangrijke personen met elkaar in contact, om samen de strijd aan te gaan tegen obesitas onder kinderen. Michelle heeft een kijk op de wereld en probeert een groot probleem in Amerika aan te pakken. Dat maakt haar een echte WereldVrouw.

#4

Michelle Obama Ze is een van de machtigste vrouwen op de wereld en staat daarom in de Top5 WereldVrouwen. Ze is 48 jaar oud en is de “lucky woman� die in het Wittehuis mag wonen. Als vrouw van Obama heeft ze veel aanzien, zeker omdat Barack Obama de eerste gekleurde president van de United States of America is. Ze studeerde voor advocate wat ze later ook is geworden. Op haar werk heeft ze later ook Barack Obama ontmoet.

Wat maakt Michelle Obama een WereldVrouw? Ze is een voorbeeld voor de getinte mensen in de United States of America. Daarnaast is ze ook een campagne begonnen tegen obesitas onder kinderen.

Lady Diana (Lady D.) Ze is maar 36 jaar geworden en omgekomen in een auto-ongeluk. Toch is deze voormalige prinses van Wales nog steeds een WereldVrouw. In 1981 werd ze prinses van Wales. Dit was officieel in 1996 afgelopen na een scheiding van vier jaar.


Lady D. heeft zich altijd ingezet tegen de vooroordelen over aids. Ook heeft ze meegewerkt aan campagnes tegen het gebruik van landmijnen. Veel mensen zien Lady D. als voorbeeld. Ze was niet alleen een mooie vrouw, maar ook een sterke vrouw. Daarom is Lady D. de nummer vier in de top5 WereldVrouwen.

Waarom is Lady D. een WereldVrouw?

Hierdoor kwam ze in opspraak, omdat ze zich niet zou hebben gehouden aan de adoptiewet. Ondanks dat heeft ze de derde plek zeker verdient. Naast haar drukke schema voor kinderen zorgen, goede doelen steunen en er toch nog zo uit kunnen zien, van de hoeveelheid botox afgezien. Niet iedereen op de leeftijd van 53 kan zo’n druk schema als dat van Madonna aan. Plek nummer drie is haar zeker gegund.

#3

#2

Madonna (Queen of Pop) De Queen of Pop is haar bijnaam en ze verkocht meer dan 300 miljoen albums. Madonna is de nummer 3 van deze lijst. Ze is ouder dan ze eruit ziet, maar deze 53-jarige Queen of Pop heeft toch de derde plaats in deze Top5. Madonna bracht in 1983 haar debuutalbum genaamd “Madonna” uit. Deze werd dankzij MTV een grote hit.

Waarom staat Madonna op de derde plaats in de Top5?

Madonna is de Queen of Pop. Een zangeres met veel aanzien. Toch is ze niet bij iedereen even geliefd. Bij WereldVrouwen wordt ze wel graag gezien. Haar inzet voor goede doelen is altijd groot geweest. Zo heeft ze in Malawi twee weeshuizen geholpen waar kinderen zaten waarvan de ouders waren overleden aan Aids.

Kelly Cutrone (PR) Ze staat bekent als de Amerikaanse PR-bitch. Maar een plaatsje in de Top5 heeft ze met haar sterke karakter zeker verdient. Met haar PR-bureau People’s Revolution kennen we Kelly van TV-series als The Hills, The City, Kell on Earth en Dr. Phill. Ze heeft een duidelijke mening en is een harde werkster. Haar bureaus zitten in New York, Los Angeles en Parijs. Zo schreef ze ook een boek:”If you have to cry, go outside”.

Ze is niet heel bekend, waarom staat ze dan op nummer twee?

Kelly heeft een uitgesproken mening. Ze is niet bang om te zeggen wat ze wil. Een echte WereldVrouw weet wat ze wil en heeft een uitgesproken mening.


#1

Oprah Winfrey (Koningin van de talkshows)

De koningin van de talkshows is er ondertussen al meegestopt, maar ze blijft een van de meest graag geziene personen op de TV.

De 58-jarige TV-koningin is op 25 mei 2011 gestopt met haar talkshow die naar haarzelf vernoemd was. Ze heeft haar show precies 25 jaar lang gepresenteerd. De hoogtepunten van haar show waren het interview met Michael Jackson, bijna niemand was het gelukt om hem te mogen interviewen en het publiekelijk uit de kast komen van talkshow presentatrice Ellen Degeneres. Beide zorgden voor hoge kijkcijfers. De aflevering met Michael Jackson zorgde zelfs voor wereldwijde bekendheid van Oprah Winfrey.

Waarom is Oprah de nummer 1 van de Top5?

Iedereen mag Oprah en Oprah mag iedereen. Oprah is ondaks alle aandacht die ze krijgt nuchter gebleven. Oprah is eerlijk, grappig en liefdevol. Het zou raar zijn als ze niet de nummer 1 van deze lijst zou zijn.

Oprah Winfrey’s behind the scenes show is te zien op TLC, elke werkdag om 18:30 De TV-zender voor de WereldVrouw


De passies van een WereldVrouw Een WereldVrouw is een sterke vrouw, maar wat doet ze het liefst in haar vrijetijd? Hiervoor interviewde ik mevrouw Damoiseaux.

Een interview met mevrouw Damoiseaux laat zien wat de echte WereldVrouw aan passies heeft naast het dagelijks leven. Bent u altijd al een WereldVrouw geweest? Vanaf mijn 13e ben ik samen met mijn ouders gaan reizen. Sindsdien ben ik erachter gekomen dat ik graag van het leven wil genieten. Op latere leeftijd ging ik alleen samen met vriendinnen. Dan gingen we naar Griekenland, Italie of Spanje. Toen ik ging trouwen zijn we naar Thailand geweest. De verschillende culturen hebben het wereldse in mij nog verder laten uitkomen. Wat maakt u buiten het reizen om nog meer een WereldVrouw?

Ik en mijn man gaan vaak uiteten. Ik ben een bourgondische vrouw en hou heel erg veel van gezelligheid. ‘s Avonds drink ik graag samen met mijn dochter een wijntje in de keuken en roken we een sigaretje. Naast de gezelligheid van reizen en wijn drinken met mijn dochter, ga ik ook graag op stap met vriendinnen. We hebben vriendinnenweekendjes en gaan vaak met z’n alle lunchen en shoppen.

Zit u wel eens stil?

Het liefst nooit, maar natuurlijk zit ik wel eens stil. TV kijken doe ik vaak in de keuken. Meestal staan er programma’s als GTST, Gooische Vrouwen of Greys Anatomy op. Hierbij kan ik lekker wegdromen en hoef ik weinig na te denken. Dat vind ik heerlijk na een lange werkdag.

Wie is uw favoriete WereldVrouw?

Oprah Winfrey staat bij mij op nummer 1. Haar manier van omgaan met mensen bewonder ik. Ik probeer het altijd, maar het is moeilijk om zo rustig te blijven zoals zij.

Ik denk ook dat Oprah een inspiratiebron is voor veel vrouwen, niet alleen WereldVrouwen.

Heeft u een hobby die u niet aan de buitenwereld laat zien?

Ja, die heb ik zeker. Ik schilder graag. De schilderijen hangen bij mij thuis. Niemand weet verder dat ik deze maak. Het is echt een vrijetijds dingetje. Ook kook ik graag. Dit is natuurlijk moeilijk om aan de buitenwereld te laten zien. Maar de vriendinnen van mijn dochter komen vaak langs om lekker te eten.

Heeft u ook een stukje WereldMan in u zitten?

Ik rij heel graag auto. Mijn rijbewijs heb ik in 1x gehaald. De RangeRover Vogue is de auto die ik rijd. Natuurlijk rijd ik wel voorzichtig, maar ik kan er wel echt van genieten om lekker auto te rijden.

In welke opzichten geniet u het meest van uw leven? Het klinkt misschien heel cliche, maar ik geniet van alle goede momenten in het leven en van de slechte momenten probeer ik te leren, nog steeds. Ook probeer ik zo gezond mogelijk te leven en af en toe een keertje hardlopen kan ook geen kwaad. Zo voel ik me toch wat gezonder na al die wijntjes en sigaretjes *haha*.

Wat zou u andere WereldVrouwen mee willen geven?

Elke WereldVrouw heeft haar eigen specifieke passies. Verlies deze niet uit het oog door omstandigheden. Oppakken van de passies is altijd een mogelijkheid als het even niet lukt. Dichtbij jezelf blijven is ook altijd erg belangrijk, alleen dan kan zij een echte WereldVrouw uitstralen.


Het ultieme WereldVrouwen feest De WereldVrouw houdt wel van een feestje. Maar waar wordt dat feestje gehouden, welke bandjes of DJ’s komen er en hoe groot wordt het feest. Als echte WereldVrouw heb ik het perfecte WereldVrouwen feest bedacht. Het ultieme WereldVrouwen feest, een feest voor de echte WereldVrouw!

De Plaats:

Het feest wordt gehouden in Spaarnwoude. Hier wordt ook het festival DanceValley georganiseerd. De rede dat ik heb gekozen voor Spaarnwoude is door de heuvels die het terrein heeft. De heuvels geven een Wereldse sfeer. Zo kan er van “land naar land” gereisd worden.

Wanneer:

31 Augustus. Aan het einde van de zomervakantie zijn de meeste WereldVrouwen thuis. Ook is het aan het einde van de vakantie meestal lekker weer. Dit heeft voor het ultieme WereldVrouwen feest veel invloed. De WereldVrouwen kunnen wel tegen een beetje regen, maar het concept komt het beste tot zijn recht met zonneschijn.

Wat:

Het ultieme WereldVrouwen feest, voor de echte WereldVrouw. Er komen zeven verschillende tenten met de werelddelen. Elk werelddeel laat een eigenschap zien. Zo wordt er in het werelddeel Afrika, Afrikaanse muziek gespeeld en wordt er waterpijp in verschillende kleinere tentjes er omheen gerookt. Ook high tea komt aan bod. In het deel Azie gaat het vooral om het avond eten. Er worden Aziatische specialiteiten geserveerd en de WereldVrouwen kunnen een workshop buikdansen volgen. In het Noord-Amerikaanse deel kunnen er hotdogs gegeten worden. Er staat ook een rodeo waar de WereldVrouwen hun stoere kant moeten laten zien. De muziek in de grote tent van Noord-Amerika zal country muziek worden. De WereldVrouwen kunnen buiten de grote tent rond een kampvuurtje gaan zitten.

Het Europese gedeelte wordt wat lastiger om in te delen. Daarom heb ik voor een muziekgenre gekozen waarin vooral de Europese mannen zo goed in zijn om te maken en de WereldVrouwen van houden om naar te luisteren. Namelijk house en dance. De Europese tent zal een heuze WereldVrouwen disco worden. Het eten van de kleinere Europese tentjes zal bestaan uit een Frans lekkernij. Dat lekkernij is een Macaron. Het zijn speciale koekjes met allemaal verschillende smaken. Omdat ze moeilijk zijn om te maken, zijn het exclusieve koekjes. Zo worden alle werelddelen afgegaan voor het ultieme WereldVrouwen feest.

Heeft u nog suggesties, of kunt u niet wachten tot het feest er eindelijk is. Stuur dan een mailtje naar: WereldVrouwenFeest@wv-magazine.com Misschien ziet u dan uw suggestie wel verschijnen op het ultieme WereldVrouwen feest.


Made In Chelsea Alle afleveringen van The Hills en The City al gezien? Er is namelijk een nieuwe serie op de vrouwen zender TLC. Champagne, relaties, ruzies en feestjes. Dat is waar het om gaat in Made in Chelsea. De echte WereldVrouw houdt wel van een beetje drama. De nieuwe vrouwen zender TLC heeft er eentje! Een groep socialites tussen de 20 en 30 geven u een kijkje in hun leven in Chelsea, een buurt in Londen. Ze nemen u mee naar hun landhuizen, feestjes, sportverenigingen zoals de golfclub, kleiduif schieten en de poloclub. Ook mag u een kijkje nemen op de vakanties naar de sneeuw en naar de zon. Al met al is er genoeg te beleven voor deze groep rijke jongeren in Chelsea. Waar de Made in Chelsea castleden ook komen, er staat altijd champagne klaar. De hulpjes die ze thuis hebben kunnen dan ook champagne serveren als geen ander. Shoppen bij Chanel of Louis Vuitton is een van de normaalste zaken van de wereld en rijden in een Ferrari is ook heel normaal. Welkom in het leven van de castleden van Made in Chelsea. In het eerste seizoen zijn de belangrijkste personen uit de cast Caggie & Spencer. Ze kennen erlkaar nog van vroeger en hebben elkaar eigenlijk altijd wel leuk gevonden. Toch draaien ze bij elke gelegenheid die ze samen zijn om elkaar heen. Totdat er tijdens een polowedstrijd wordt gekust. Gaat Caggie voor hard to get of gaat het veroverings plannetje van Spencer werken. Overleven ze samen het eerste seizoen, of komt de flirterige Spencer toch met een andere vriendin aan op het volgende feestje? In het tweede seizoen komen we erachter dat een van de castleden Ollie homo is, of is hij toch bi, of toch homo. Voor zijn ex-vriendin Gabriella is het in ieder geval niet makkelijk.

Richard heeft een knappe assistente uit Polen. Maar nou is het zo dat Fredrik eigenlijk ook wel een oogje op haar heeft. Kunnen ze haar delen, of moeten ze haar uiteindelijk laten gaan? Bent u benieuwd geworden naar de castleden van Made in Chelsea en hun luxe leventjes? Kijk dan naar TLC.


Hoe wordt u een WereldVrouw Wereld vrouw word je niet zomaar. Er zijn bloed, zweet en tranen voor nodig. Daarom hier een paar tips en tricks om de beste WereldVrouw te worden. De eerste stap die gemaakt moet worden om een echte WereldVrouw te kunnen zijn is: Het hebben van een passie. Elke vrouw heeft wel een passie, maar dat maakt u nog niet meteen een WereldVrouw. Er vol voor gaan en een doel hebben, dat maakt de passie sterker. U zult er werkelijk volledig voor moeten gaan om uw doelen te bereiken, ben kritisch naar uzelf en verbeter uw verbeterpunten. Hierdoor komt u een stap dichterbij komt bij het worden van een echte WereldVrouw.

kijk op het leven en ook op het zakenleven.

De tweede stap die gemaakt moet worden om een echte WereldVrouw te kunnen zijn is: Genieten van het leven. Wanneer u ervoor zorgt dat u volop kan genieten van het leven en de kleine dingetjes die er gebeuren als niet vanzelfsprekend neemt, dit onder het mom van ‘ wie het kleine niet eert, is het grote niet weert’ . U zult uit elke kleine kans het maximale moeten halen om zo het beste resultaat te krijgen, ook dit brengt u een stap dichterbij tot het behoren tot de befaamde WereldVrouwen.

Als vijfde stap die gemaakt moet worden, moet een voor u misschien redelijk grote stap gezet worden. Deze stap zal voor u niet alleen invloed hebben op het zijn van een WereldVrouw, maar ook als moeder, vriendin, zus of tante. Het goed in uw vel zitten is de vijfde stap. Deze stap kan bereikt worden als u tevreden bent met uzelf. Uw zelfbeeld moet positief zijn en u moet trots op uzelf zijn. De buitenwereld zal dit kunnen zien, waardoor zij een vertrouwder gevoel krijgen. Het samenzijn met andere mensen verloopt soepeler, waardoor u nog beter in uw sas bent. Het is een heuze win-win situatie.

De derde stap die ondernomen moet worden om een echte WereldVrouw te kunnen zijn is: Het avontuur aan durven te gaan. Geen avontuur is te groot voor de echte WereldVrouw. Tip: Ga bungeejumpen, of boek die reis die u eigenlijk niet durfde te maken. Take a trip outside your comfortzone, om zo uw grenzen en mogelijkheden te ontdekken! Wanneer men niet alleen in zijn bekende omgeving opereert, maar ook eens zijn visie durft te verbreden, kan men makkelijker komen tot andere invalshoeken. Dit geeft je een andere

De vierde stap die gemaakt moet worden om een echte WereldVrouw te kunnen zijn is: Een sterke eigen mening hebben. WereldVrouwen weten waar ze voor staan en waar ze voor gaan. Zo onderscheiden ze zich van de rest. Hierdoor zult u de wereld bekend maken dat u degene bent waarmee er samengewerkt moet worden. Door u positievere instelling in het leven, zal de buitenwereld dit als positief ervaren.

Een andere belangrijke tip is: Blijf altijd dichtbij uzelf. Zorg dat u niet in een slecht daglicht komt te staan. Hierdoor zullen mensen raar van u op gaan kijken en wordt het vertrouwen in u minder. ‘Met beide benen op de grond blijven staan’ is bij deze tip dan ook van toepassing. Een rolmodel nemen kan een oplossing zijn, maar zorg ervoor dat u ‘one of a kind’ blijft.


Lady Gaga zit niet in de Top5 WereldVrouwen, toch heeft zij hier wel een aantal eigenschappen van. Wat zou zij moeten doen om bij deze Top5 te kunnen horen? Lady Gaga is een sterk persoon. Ze laat duidelijk zien wie ze is en wat ze wil. Toch doet ze er teveel moeite voor en is het niet duidelijk of ze nou werkelijk is wie ze wil zijn. Lady Gaga is te ver gegaan in de stap van het aandruven gaan van een avontuur. Als doel had ze om een popster te worden en zich te onderscheiden van de andere popsterren. Door zichzelf te profileren zoals ze doet door middel van haar outfits, wordt het beeld van haar te extreem. Mensen kunnen niet zien of ze echt is of nep. Blijf daarom dichtbij uzelf. Dit zal voorkomen dat mensen twijfelen over echtheid. Een andere stap waarin Lady Gaga te ver is doorgeslagen is haar zelfbeeld. Tevreden zijn met uzelf is belangrijk, maar zorg dat u uzelf blijft respecteren zoals u bent. Ga uzelf niet anders voordoen.

Als het dan nog niet gelukt is, dan is er nog een tip: Lees het boek van Kelly Cutrone; “If you have to cry, go outside�. Kelly Cutrone heeft een uitgesproken mening en is dus niet op haar mondje gevallen. Zij zal u laten zien wat er voor nodig is om in een harde wereld overeind te blijven staan. Heel veel succes met de tips en tricks!


WereldVrouwen en wijn, waar moet u zijn WereldVrouwen houden van een wijntje op z’n tijd. Bij Bottles&Bites in ‘s-Hertogenbosch vindt u de lekkerste wijnen.

Een schattige, maar sfeervolle wijnbar vindt u niet snel. In het pitoresk Den Bosch zit wel zo’n wijnbar genaamd Bottles&Bites. Vrijdag borrelavond is daar dan ook geen ongewoon verschijnsel. In de zomer staat de straat vol met borrelende mensen en zit het terras vol. Maar wat maakt Bottles&Bites nou the place to be in Den Bosch? Het concept Bottles&Bites is een niet veel voorkomend concept. Er zijn talloze verschillende soorten wijnen en u kunt er een heerlijk borrelhapje bij bestellen. De speciale zuurstof wijnkasten zorgen ervoor dat uw wijn nog beter smaakt. U kunt kiezen voor een wineflight. Dit houdt in dat u 3, 4 of vijf verschillende soorten wijnen kan proeven voor een laag prijsje. Daarbij wordt een heerlijk kaasplankje verzorgd en zult u duidelijke uitleg krijgen van de verschillende soorten wijnen die u proeft. Het personeel zorgt voor een goede en snelle service. De klant is letterlijk koning of koningin bij Bottles&Bites. Het personeel zal er voor zorgen dat u met een voldaan gevoel de wijnbar verlaat en u met alle plezier de volgende keer weer terugkomt. Ook voor een lunch kunt u bij Bottles&Bites terecht. De keuze uit verschillende lunchgerechten is groot. Zo kunt u kiezen voor soep, een broodje of salade.

Bottles&Bites past bij de echte WereldVrouw, omdat het een werelds concept is. De verschillende soorten wijnen komen uit verschillende landen. Ook zult u behandeld worden zoals u graag behandeld wilt worden. De echte WereldVrouw gaat de uitdaging aan om de verschillende wijnen te proeven en is niet bang om eerlijk haar mening te geven. Het personeel zal hierop uw wijntje aanpassen.

Wij zien u graag op Korenbrugstraat 1 in Den Bosch


Waarom ben ik een echte WereldVrouw? Ik hou heel erg veel van uitdagingen. Geen enkele uitdaging is te groot of moeilijk voor mij. Ik zal het altijd proberen en mijn uiterste best doen. Snel opgeven zal ik niet doen, dat zit niet in mijn karakter. Daarnaast weet ik wat ik wil. Een eigen PR-bureau is mijn doel. Hier zal ik naartoe werken om uiteindelijk het hoogst haalbare eruit te halen. Ik behandel mensen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Straight to the point vind ik daarvoor de beste manier. Zeg wat je denkt, maar doe dit wel subtiel. Ik wil niet gekwetst worden, dus zal ik dat ook niet bij andere mensen doen. Ook hou ik wel van gezelligheid en avonturen. Stilzitten is dan ook niet mijn sterkste punt. Met mijn negentien jaar op deze aardbol heb ik nog veel te leren, dus laat die uitdagingen maar komen. Ik ben er klaar voor! Met vriendelijke groet, Uw redactrice Anneke Horsch


WereldVrouwen Magazine  
WereldVrouwen Magazine  

Het eerste tijdschrift voor de echte WereldVrouw

Advertisement