Page 1

Lien van de kelder

r e m Sum 14 20

in Miami Vice

Ray-Ban met glazen op sterkte

â‚Ź119 ZONNE

ACTIE

EEN merkzonnebril MET GRATIS GLAZEN OP STERKTE


wist u dat u ook linksof rechts brillig bent?

Of u nu links- of rechtshandig bent, de progressieve glazen van Intuitiv™ passen zich automatisch aan uw lichaamshouding aan. En da’s belangrijk: zo schrijft en werkt u in uw natuurlijke houding, en die voelt heel wat makkelijker aan. Bovendien geniet u dankzij Intuitiv™ van een kijkgebied dat tot 35% breder is.

Geïnteresseerd? Uw EYE 5-opticien vertelt u er graag meer over.

Kies nu voor Intuitiv™ en ontvang gratis progressieve zonneglazen! actie geldig bij aankoop van een eerste paar Intuitiv met Neva Max UV (wit of Transitions) t.e.m. 31 mei 2014


HARTELIJK WELKOM BIJ Eye 5 EYE 5, dat zijn zo’n vijftigtal onafhankelijke opticiens die zich verenigd hebben onder één noemer. En dat doen ze niet zonder reden: ze wisselen ervaringen uit, stimuleren elkaar om mee te zijn, en kunnen betere prijzen aanbieden. Want samen sta je sterk. Tegelijkertijd zijn ze allemaal onafhankelijk genoeg om hun eigen accenten te leggen. Met een opvallend gamma, een exclusief merk, of buitengewone service. Spring eens binnen: je bent hartelijk welkom.

ZONNE

ACTIE

Meteen kiezen uit zonnebrillen met gratis glazen op sterkte? Blader snel door naar pagina 08.

Wil je geen enkele actie missen?

ik zie ... 5

sterke punten

Als Eye 5-opticien willen we maar één ding: topkwaliteit leveren. En daarvoor hebben we 5 troeven in huis. Unieke klanten, unieke brillen. Een bril bepaalt je zicht en je gelaat. Bij ons vind je dan ook een uniek en uitgebreid gamma brillen en lenzen op jouw maat.

Kijk dan snel op facebook.com/eye5opticiens

Ogen: jouw belangrijkste zintuig en onze passie. Bij ons in de winkel geen verkopers, maar vakmensen die gepassioneerd met ogen bezig zijn en zich permanent bijscholen.

Op de achterzijde vind je de EYE 5-opticien in je buurt.

Goed zien begint bij écht maatwerk. Elk oog is anders en evolueert anders. Daardoor is elke oplossing ook uniek. Bij ons krijg je altijd de perfecte mix van een juiste technische oplossing en een mooi design.

Onze kleine lettertjes zijn altijd leesbaar. Wij gaan voor vertrouwensrelaties, niet voor zakenrelaties. En da’s ook normaal: we hebben het over je ogen, en die zijn te belangrijk. Alles begint bij hartelijkheid. Onze deur staat altijd open. Je mag er zeker van zijn: bij ons ben je hartelijk welkom.

03


Lien van de kelder, 3 keer oogverblindend: Lien Van de Kelder is niet enkel een getalenteerde actrice, maar ook juriste en jonge mama.We vroegen haar hoe zij al haar verschillende rollen combineert - terwijl we haar in enkele iconische filmrollen onderdompelden. Met zonnebril, uiteraard.

04

Dior met glazen op sterkte

Foto’s: Diego Franssens

â‚Ź259


Wat vond je van de fotoreportage? Het was heel leuk, zo’n volledige metamorfose ondergaan. De foto’s zijn natuurlijk uitvergrotingen, zo loop ik er in werkelijkheid niet echt bij. Mijn favoriet is Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s. En wat een bril ook! Heb jij iets met zonnebrillen? Ik draag weinig juwelen, maar wel vaak een zonnebril. De bril die je draagt, zegt vaak iets over je persoonlijkheid of over hoe je je voelt op dat moment. Ik heb er dus veel verschillende: van een knalroze Vogue tot een extravagante chique. Hoeveel zijn dat er dan ongeveer? In mijn handtas zitten er steeds twee en in mijn handschoenenkastje een stuk of drie. In totaal liggen er wel een vijftiental in mijn kast. Maar daar zitten ook hele oude bij, want ik kan ze niet weggooien (lacht).

Hoe zorg je er dan voor dat je zonnebril bij je outfit past? Dat hangt er vanaf, soms past de kleur erbij, soms eerder de stijl. Het kan ook al eens botsen, maar dat moet kunnen vind ik.

De inspiratie voor de fotoshoot met Lien vonden we bij drie iconische brillen van het witte doek: Miami Vice, het Sin City van de jaren ‘80; Thelma and Louise, de klassieke roadmovie van Ridley Scott; en Breakfast at Tiffany’s, de doorbraakfilm van Audrey Hepburn uit 1961.

“Er liggen wel 15 zonnebrillen in mijn kast.” Je combineert een drukke job, een klein kindje, een nieuw samengesteld gezin. Hoe krijg je dat allemaal georganiseerd? Het is altijd wat zoeken naar het juiste evenwicht. Maar we zijn het wel al gewend om ons leven goed te organiseren en we zijn ook krakken in time management (lacht).

En reizen, lukt dat nog een beetje? Met een kindje van nog geen jaar oud is dat natuurlijk niet zo evident. We zijn in december

05


Lien van de kelder, 3 keer oogverblindend: tien dagen naar Zuid-Frankrijk gegaan, maar de rugzakreizen staan even ‘on hold’, dat geef ik toe. Ik ben niet zo honkvast, dus als we er tijd voor vinden, gaan we zeker nog op reis. Ik heb ook het gevoel dat reizen mijn blik verruimd heeft voor andere culturen. Ja, ik ben best graag on the move: zowel fysiek als in mijn hoofd!

06

Gucci met glazen op sterkte

€249

“Ik ben niet zo honkvast, dus als we er tijd voor vinden gaan we zeker nog op reis.” Hoe zie je je carrière verder evolueren, na rollen in Thuis, Vermist, Zone Stad en The Spiral? Het laatste grote project waarin ik zat, was The Spiral, een internationale productie die vorig jaar

Lien Van de Kelder is in de eerste plaats bekend als actrice, maar ze is van vele markten thuis. Naast haar hoofdrollen in onder meer Thuis, Vermist, Zone Stad en The Spiral, speelde ze als tiener al mee in de musical Annie en sprak ze stemmen in voor animatiefilms als The Simpsons Movie. Bij het publiek wordt ze bovendien vaak gezien als een stijlicoon met goede smaak en straffe looks.

genomineerd werd voor de International Digital Emmy Awards. Ik doe ook veel ‘self tapes’, dat wil zeggen dat je auditie doet vanop afstand. Daar kruipt best veel energie in. Er zijn ook een paar concrete projecten hangende, maar daar kan ik voorlopig nog geen uitspraken over doen. Wait and see…


UV 400 zonneglazen op sterkte

09

Zonder zorgen de zomer in Oog voor detail

www.hoya.be


EEN ZONNEBRIL

ZONNE MET gratis GLAZEN E

ACTI

OP STERKTE*

zeg nu zelf: wat heb je nog meer nodig om lachend de zomer in te stappen 08 Gucci

â‚Ź249

*Actie geldig tussen 22 april en 17 mei 2014 op unifocaal organische glazen (N 1.5/B6) van +4 tot -6 (cyl. +2 incl.). Niet cumuleerbaar met andere acties.


Foto’s: Diego Franssens

Hugo Boss

€199

09


EEN ZONNEBRIL

ZONNE MET gratis GLAZEN E

ACTI

OP STERKTE*

Ray-Ban

€139 10

Gucci

€269


Ray-Ban

€159

Ray-Ban

€139

11

Ray-Ban

€139

Tom Ford Ray-Ban

€119

Ray-Ban (kids)

€79

€269


EEN ZONNEBRIL

ZONNE MET gratis GLAZEN E

ACTI

12

OP STERKTE*

Gucci

Gucci

Dior

€249

€269

€259

Dior

Dior

Ray-Ban (kids)

€239

€259

€79

Ray-Ban

€79


Hugo Boss

€199

Hugo Boss

€209

13 Tom Ford Dior

€249

€259

Tom Ford

€269

Tom Ford

€209


ga voor kleurlenzen

AIR OPTIX® COLORS: geef jezelf kleur! AIR OPTIX® COLORS zijn niet zomaar kleurlenzen – ze zijn een statement. Een subtiele verandering of een opvallende accentuering van je oogkleur? Het kan allemaal: dankzij ons uitgebreide kleurengamma heb 14 jij meteen de perfecte nieuwe look. Voor

Na

Prachtige kleuren, prachtige ogen De unieke 3-in-1 kleurtechnologie van AIR OPTIX® COLORS contactlenzen zorgt voor een mooie, natuurlijke look: de kleur van de lens vloeit namelijk perfect over in je natuurlijke oogkleur. Zo geniet jij van fascinerende ogen, zonder in te leveren op gezondheid of comfort.

zorgt de unieke plasma oppervlaktechnologie heel de dag voor een uitstekend comfort1. Die technologie creëert namelijk een glad oppervlak, dat het lensoppervlak vochtig houdt en weerstand biedt tegen make-up en andere aanslag. Zo blijven je lenzen mooi helder én proper.

Technologische hoogstandjes AIR OPTIX® COLORS is een hoog zuurstofdoorlaatbare kleurlens*: da’s jouw garantie op witte, gezond uitziende ogen. Bovendien

9 beschikbare kleuren met of zonder visuscorrectie.

*AIR OPTIX® AQUA (lotrafilcon B), AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL (lotrafilcon B) and AIR OPTIX® COLORS (lotrafilcon B) contact lenses: Dk/t = 138 @ -3.00D. AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA (lotrafilcon A) contact lenses: Dk/t = 175 @ -3.00D. AIR OPTIX® for ASTIGMATISM (lotrafilcon B) contact lenses: Dk/t = 108 @ -3.00D -1.25 x 180. Other factors may impact eye health. 1. Eiden SB, Davis R, Bergenske P. Prospective study of lotrafilcon B lenses comparing 2 versus 4 weeks of wear for objective and subjective measures of health, comfort, and vision Eye & Contact Lens. 2013; 39(4):290-294.


15


16

READY FOR THE SUN!

SUNGLASSES

Prada

€212

Prada

€179

Prada

€212

Prada

€230

Dolce & Gabbana

€163

Dolce & Gabbana

€213


Oakley

€149

Oakley

€119

17 Oakley

€179

Serengeti

€270

Serengeti

€270


S I G NAT U R E COLLECTI ON VA N HE T I N N OVE R EN DE SCHA R N I ER TOT HET DESIGN, EL K DE TA I L TELT I N DE N I EU WE SI GNAT URE COLLECT IE.

PHOTOCHROMIC

SPECTRAL CONTROL

POLARIZATION

PAST ZICH AAN AAN HET LICHT

FILTERT SCHADELIJK BLAUW LICHT

SCHAKELT VERBLINDING UIT

T H E W O R L D’ S F I N E S T D R I V I N G S U N G L A S S TM

VERKRIJGBAAR MET CORRECTIEGLAZEN


Drukke dag voor de boeg ? Vlieg erin ! Drukke dag voor de boeg ? Vlieg erin ! Drukke dag voor de boeg ? Vlieg erin ! Naar de Optiflex Comfort contactlenzen hoef je alvast niet om te kijken. Naar de Optiflex Comfort contactlenzen hoef je alvast niet om te kijken. Ze garanderen

ZeNaar garanderen je de hele dag comfort. Dankzijniet hun uniek materiaal, de Optifl ex Comfort contactlenzen hoef je alvast om te kijken. garanderen je de hele dag comfort. Dankzij hun uniek materiaal, fosforylcholine, blijvenZe deze contactfosforylcholine, blijven deze contact-lenzen gehydrateerd en kan je ze je de hele dag comfort. Dankzij hun uniek materiaal, fosforylcholine, deze lenzen gehydrateerd en kan je ze in alle vrijheid dragen. Zo kan je bezigblijven zijn met watcontactécht inbelangrijk alle vrijheid dragen. Zojekan je bezig zijn met wat écht belangrijk is. écht lenzen gehydrateerd enPremium kan ze in alle vrijheid dragen. Zo kan jegeven bezig zijn met wat is. De Optifl ex silicone hydrogel contactlenzen je bovendien De Optiflex Premium silicone hydrogel contactlenzen geven je bovenbelangrijk De Optiflex Premium silicone hydrogel contactlenzen gevenvariant. je bovendien ook ‘s nachtsis.het nodige comfort. Deze zijn ook verkrijgbaar in een torische ook ‘s nachts het nodige zijn ookDeze verkrijgbaar in een torische variant. dien ook ‘s nachts hetcomfort. nodigeDeze comfort. zijn ook verkrijgbaar in een torische variant. Optiflex Comfort. Voor een hele dag comfort.

Optiflex Voor eenhele heledag dag comfort. Optiflex exComfort. Comfort.Een Voor een comfort. Optifl Premium comfortabel gevoel, dag én nacht. Optiflex comfortabelgevoel, gevoel,dag dag nacht. OptiflexPremium Premium Een comfortabel énén nacht.


Vind de EYE 5-kwaliteitsopticien in je buurt op www.eye5.be/opticiens V.U. Evert Stoot - Flanders Opticians CVBA - Korenmarkt 30 - 2800 Mechelen

Mag 5 summer 2014 1012635  
Mag 5 summer 2014 1012635  
Advertisement