Page 1

Tel. +302109023617- Mob. +306944733759 www.spaceinteriors.gr info@spaceinteriors.gr


Residence in Athens Renovation & Decoration


Before

After

Kitchen


Before

After


After

Entrance hall

Before


After

Before

Bathroom


After Before


After Before


Renovation of Residence in Athens


After Before


Bedroom


Decoration of Residence at Voula (South suburbs of Athens)

Living room


Living room


Living room


Dining room


Dining room


Girl’s room


Dressing room


Decoration of apartment in South Athens


Before

After Living room


Before

After

Kitchen


After

Dining room

Before


Boy’s bedroom


Details


Renovation of Villa in Athens

Dining room


Living room


Everyday Living room


Details


Construction and decoration of residence in Rafina (Suburb of Attica)

Entrance


Living room


Living room


Bathroom & WC


Kitchen


Kid’s Bedroom


Master Bedroom


Decoration of apartment In Kifissia (Suburb of North Athens)


Nursery


Construction and decoration of apartment at Giannitsa (North Greece)


Bathroom


Construction & Decoration of residence in Attica


After

Fireplace

Before


Master Bedroom


Decoration of apartment in Glyfada

Living room


Dining room


Bedroom


Kitchen


Renovation of apartment in Athens After

Before


After

Before


After

Before


Boy’s bedroom


Renovation of the Hotel “Belle Helene” in Peloponnese The renovation of the rooms and the rest spaces of the Hotel “Belle Helene”, based on the design ideas of Annastella Lazarou. The style of the renovation has to cover all needs and suits any taste. The decoration dominated wallpapers, unique designed lamps, curtains of linen and taffeta and special furniture, many of them designed especially for the hotel by our team. For the corridors, selected the painting style of hagiography in warm orange tones and atmospheric lighting.


The exterior renovated also, by following the colors of olive, combined with wood and glass, giving a more contemporary feeling. Recently renovated and the lobby of the hotel, following the warm style that starred in the rooms. The materials that have dominated here, was the combination of wood, stone and marble.


Renovation of British Council in Athens

“Space Interiors� qualified for its proposals, among other interior architecture offices and undertook the design and construction of the British Council, based in Kolonaki, Athens. Considering all the technical details of security due to the nature of space, we proceeded to completely renovate the British Council, in part by floor.


Converting an apartment in gynecological surgery The challenge in this work was to convert a residence to a gynecological office. We need a space warm and intimate, so women who being there, relaxing and avoid the stress of the medicine visit. We used warm colors combined with the pure femininity color, red. In the waiting area, a curved shape plaster construction , created the reception. Construction also indented plasterboard, invested with wallpaper to accommodate objects of art, which makes the atmosphere more intimate.


Details Feature of “Space Interiors� is the "game" with the details. In the examination room of the clinic, were selected upholstery colors that offer tranquility and relaxation. In the office, a more pleasant tone, was to simplify the doctor-patient relationship.


Configuration of Cosmotechnika company’s offices space .

In this project, we did the separation between storage and office-laboratory space with plasterboards. Our constructions, invested with wallpapers in metal tones to give a high –tech style. The offices and the rest furniture, designed by our team.


Design and construction of the agency OPAP* of the medalist Leonidas Sampanis. *Opap S.A. is member of European and International lotteries associations

A small and elongated space, was determined to operate well, despite its size. For this project, we chose materials and colors that do not bring to mind the classic lottery agencies. In modern design and special construction, with the right lighting and modern materials, the result was beyond the expectations of the owner and the patrons.


Materials For the agency OPAP, we chose materials like laminate, for the flooring and the front of the Fund. We used also wallpapers in orange tones in order to get away from the classic blue color that is used by the organization. The benches are made ​from MDF with oak in wenge veneer, combined with colored triplex glass.


Design and construction of “Peak Fitness Hall�

An area on the first floor of a luxury complex, formed at a gym. This is a completely modern space with emphasis on the right lighting, the necessary insulation and the use of modern decorative materials.


Design and construction of beer house “Cheers� The purpose of our company in this place, was a warm result, which exudes an air of a classic German beer house, but in a modernized form. Starting from the plans, we played with mirages. We accomplished this, by taking shapes as the zigzag design of the bar which is repeated on the ceiling. Diverse furniture give an intimate feel and the choice of sofas instead of chairs, create an asset to the space .


Materials The materials in this job were variable but tied to each other very harmonious. We choose investment with bricks for the bar, upholstered with natural materials as bamboo for the ceilings and some walls, wallpapers with classic designs for the wall details, solid oak for the bar and furniture and leather for the seats.


This was achieved with the use of individual backgrounds and colors that emulate the leather and wood, and with neo-Baroque elements, such as the frames of the displays, the base of cabinets and lamps.


“Polemis” jewelry


Design and construction Mistral S.A.

A single blank space is always the best canvas to create a functional and aesthetically acceptable result. So in this case, the first floor of an office building, was studied from the beginning by our office and taking into account the needs and tastes of our customers, we desired outcome in terms of use, function and aesthetics.


Details Based on the classic decor and modern aesthetic too, we separate the two styles, and we distributed them to the spaces. For managers and agents, we chose classic furniture with a traditional designed wallpaper. For the reception, the simple lines were the ones that prevailed, while in the meeting room the hot spot is the digital printing with the image of the sea, the hallmark of the company, one that specializes in fish farms. The curves give the sense of serenity, while the floors at the entrance play their role in signaling the Reception. we studied the lighting suitable for any space separate, while the vertically or horizontally openings at the curved walls, allow light to pass and also the distinctive control of the space through the offices.


The Office of Architecture and Decoration SPACE INTERIORS engaged in design and construction of commercial premises and residences with guaranteed results. Founded in1995 by Annastella Lazarou. Our purpose is the uniqueness, originality and functionality of each space, which achieves with the right combination of materials and colors, as well as the design and construction of special furniture, always taking into account the current trends. Samples of our work have been presented from time to time by the press and television (ET 3 "DESIGN“, MEGA CHANNEL).. Our clients, except of residential, among other are major hotels, the British Council, clinics, places of entertainment, offices, furniture stores, car showrooms, clothing, etc.

Portfolio Space Interiors  

A sample of the projects of Space Interiors

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you