Page 1

PrĂ ctica 3

Coordenades de Mapejat Anna Saperas LĂłpez Enginyeria de Disseny industrial i Desenvolupament del Producte


Ă?NDEX El mobiliari Cadira1 Cadira 2 Cadira 3 Quadres Plans Generals Plans de Detall


El mobiliari Cadira 1 Les diferents parts de la cadira s’han identificat amb Ids diferents, als que s’ha aplicat la mateixa textura de fusta en el bipmap corresponent. Aquests s’han escalat i modificat en el gizmo dels UVW maps corresponents. Per a donar l’efecte desitjat s’ha baixat la reflexió de la llum en el material.

Mapa de materials:


El mobiliari Cadira 2 Les diferents parts de la cadira s’han identificat amb Ids diferents, als que s’ha aplicat la mateixa textura de fusta en el bipmap corresponent. Aquests s’han escalat i modificat en el gizmo dels UVW maps corresponents. Per a donar l’efecte desitjat s’ha baixat la reflexió de la llum en el material.

Mapa de materials:


El mobiliari Cadira 3 Les diferents parts de la cadira s’han identificat amb Ids diferents, als que s’ha aplicat la mateixa textura de fusta en el bipmap corresponent. Aquests s’han escalat i modificat en el gizmo dels UVW maps corresponents. Per a donar l’efecte desitjat s’ha mantingut la reflexió de la llum en el material per donar l’aparença de barnissat.

Mapa de materials:


Pla general LLUMINOSITAT 1


Pla general LLUMINOSITAT 2


Pla general LLUMINOSITAT 3


Pla general LLUMINOSITAT 4


Plans de detall


Plans de detall


Habitació  
Habitació  
Advertisement