Page 1

STRANDGADE ANNA REVENTLOW EJENDOMSFORMIDLING - 2017

Strandgade 44 D, 3 1401 København K

All rights reserved by Anna Reventlow 2017


Få steder er vigtige end hjemmet. Vi forstår det, og vi er enige!

DIT FREMTIDIGE HJEM


ANNA REVENTLOW EJENDOMME 01 STRANDGADE 44 D, 3 - boligen 02 EJENDOMMEN - miljøet omkring huset 03 NÆROMRÅDET - geografi, område og historie 04 SPECIFIKATIONER - plantegning og fakta 05 ANNA REVENTLOW - hvem er vi ”Hos os ligger fokus på jer som kunder og på hver gang at overtrumfe jeres forventninger. Vi arbejder med nogle af Danmarks smukkeste boliger, og vi sætter en ære i at realisere jeres boligdrøm. Denne bolig er særligt udvalgt bl.a. pga. dens unikke beliggenhed, særegne atmosfære og smukke indretning. Vi vil guide jer gennem boligen og dens indretning, nærområdet og bydelens kendetegn og historie. Vi opstiller tallene og hjælper jer gerne uafhængigt med at kigge nærmere på finansieringen. Velkommen til Strandgade 44 D, 3 og til Anna Reventlow Ejendomsformidling”

ANNA REVENTLOW FOUNDER, SALGSCHEF TELEFON: +45 3155 4001 info@annareventlow.dk


CHRISTIANSHAVNER IDYL ØVERST OPPE

Boligen - 01


STRANDGADE 44 D, 3

S

trandgade er én af de hyggeligste gader på Christianshavn. Den ligger som den første gade på tværs, lige når man kommer over Knippelsbro, og går fra Christianskirken i den ene ende til broen over til Nyhavn i den anden ende. Beliggenheden er ideel i forhold til det hyggelige kanalliv på Christianshavn, de mange caféer, restauranter og butikker, samt i gåafstand til indre by, som ligger lige på den anden side af broerne. Ejendommen ligger i den fredede og meget eftertragtede Irgens gård, som blandt andet er kendt fra TV-serien Bryggeren, der brugte den smukke gård som kulisse. Man træder fra Strandgade ind i et helt unikt gårdmiljø - her er der Christianshavnerstemning, når det er allerbedst. De smukke gule pakhuse ligger rundt om den brostensbelagte gård, og langs murene står der roser og stokroser. De tre imponerende kastanjetræer i gården er også fredet og vidner om gårdens og ejendommens mangeårige historie. Virkelig hyggeligt og meget charmerende. Opgang D ligger i bunden af gården, og lejligheden ligger på 3. sal. Den ligger øverst oppe under taget, og består af i alt 3 niveauer. Man træder ind på nederste plan, der rummer en entré, to værelser i forlængelse af hinanden, et badeværelse og en stor stue med åbent køkken. Fra stuen går man via en trappe op på en indskudt etage, der i dag er indrettet som en ekstra stue. Herfra går der en stige op til en hems helt oppe under taget, som i dag bruges som ekstra soveplads. En unik og meget spændende planløsning, der gør lejligheden til noget helt særligt. Velkommen indenfor!

01 - Boligen


E

ntreen fungerer som fordelingsgang til de forskellige dele af lejligheden. Lige frem kommer det ekstra værelse og det store mastersoveværelse. Til højre ligger badeværelset, og til venstre træder man ind i køkkenet og stuen. Pladsen i gangen er i dag udnyttet til fryser og vaskemaskine.

Boligen - 01


01 - Boligen


Boligen - 01


RUSTISKT OG MODERNE

01 - Boligen


Det åbne køkken er godt integreret i stuen. De skrå vægge er udnyttet til fulde, og køkkenet er bygget ind i endevæggen med respekt for lejlighedens og stuens charme og særegne kendetegn. Køkkenet er i sine materialer både rustiskt og moderne. Det store gaskomfur er fra SMEG, og det mørke træ og de flotte kakler i brændte farver står i modig kontrast til de rustfrie stålflader.

Boligen - 01


01 - Boligen


D

en store åbne stue dominerer hele lejligheden med sine fantastiske skrå fritlagte bjælker. Det er smukt, originalt og meget charmerende. Stuen er i dag brugt kun som spisestue, hvilket giver masser af luft til det store rum. De smukke gamle trægulve giver lys til rummet, og brændeovnen sørger for varme og hygge. Læg mærke til de smukke kakler, der går igen fra køkkenet. Originalt og gennemført.

Boligen - 01


01 - Boligen


Boligen - 01


Den smukke trappe fører fra stuen op til den indskudte etage og hemsen under loftet. Den står fint placeret i enden af rummet og følger den samme skrå linje som de fritlagte bjælker. De harmoniske linjer giver en fin balance til rummet.

01 - Boligen


Boligen - 01


MED RUM TIL LOFTET Fra stuen er der udsyn op til den indskudte etage, der nærmest fungerer som en indvendig balkon. De imponerende fritstående bjælker går hele vejen op gennem rummet til taget, og det smukke rækværk i smedejern understreger de hvide loftsbjælker. Her ser man det gamle pakhus og den spændende planløsning fra sin smukkeste side.

01 - Boligen


Boligen - 01


HYGGESTUE UNDER TAGET

01 - Boligen


Boligen - 01


ENESTÅENDE HYGGELIGT På den indskudte etage er der i dag indrettet en dagligstue. De skrå vægge, de små tagvinduer og de mange fritlagte bjælker skaber tilsammen en virkelig dejlig stemning. Her kan man hygge sig med en god bog og en kop kaffe. Brug varme farver i indretningen, og skab kontrast til de lyse gulve og hvide bjælker.

01 - Boligen


Boligen - 01


Ø

verst oppe under taget, hvor bjælkerne mødes, er der indrettet en ekstra soveplads på hemsen. Man kommer derop fra den indskudte etage via en stige, der står frit placeret i rummet. Kreativt, originalt og virkelig hyggeligt.

01 - Boligen


MED GOD PLADS TIL AT DRØMME

Boligen - 01


01 - Boligen


Boligen - 01


D 01 - Boligen

et store mastersoveværelse ligger for enden af fordelingsgangen. Rummet ligger uforstyrret i forhold til resten af lejligheden. Her er der god plads, masser af lys og en rigtig dejlig stemning. De indbyggede skabe dækker den ene væg og har både hylder og bøjleplads. De lyse plankegulve går igen fra resten af lejligheden og skaber sammenhæng og harmoni mellem rummene.


DET EKSTRA VÆRELSE

Boligen - 01


01 - Boligen


Boligen - 01


I

nden man træder ind i mastersoveværelset kommer man igennem et lille ekstra værelse. Her er der i dag indrettet kontor, men det kan også sagtens bruges som børneværelse. Rummet har et flot vinduesparti, som giver masser af lys. Den indbyggede reol langs den ene væg giver god plads til opbevaring.

01 - Boligen


BADELUKSUS I TRÆ Badeværelsets store træbadekar dominerer hele rummet. Det er smukt, originalt og passer perfekt ind i stilen i det gamle pakhus. Det lækre mørke træ giver de hvide fliser modspil og gør badeværelset lækkert og harmonisk.

Boligen - 01


01 - Boligen


Ejendommen og miljøet omkring - 02


O

pgangen til lejligheden fremstår hvidmalet og fin, og som en rigtig Christianshavneropgang er den smal, snørklet og meget charmerende. Fra de skrå tagvinduer er der en vidunderlig udsigt ned i den smukke Irgens gård og til tårnet på Vor Frelser Kirke.

02 - Ejendommen og miljøet omkring


FORTRYLLENDE GÅRDMILJØ

Ejendommen og miljøet omkring - 02


02 - Ejendommen og miljøet omkring


Ejendommen og miljøet omkring - 02


FREDET IDYL Irgens Gård har en lang historie bag sig. Den blev opført i år 1700 og ejendommen har huset både Den Classiske Legatskole og Strandgade Kaserne. I 1970’erne blev der etableret ejerlejligheder, og ejendommen blev fredet. Når man træder ind i gården fra Strandgade 44, er det som at komme ind i en anden verden. Her træder man tilbage i tiden på bedste Christianshavnervis. De smukke gule huse stråler om kap med stokroserne, og der indbydes til grill, sommerhygge og masser af dejligt samvær.

02 - Ejendommen og miljøet omkring


Boligen -- 03 01 Nærområdet


VANVITTIGT CHARMERENDE CHRISTIANSHAVN

01 -- Boligen 03 Nærområdet


C

hristianshavn er et af de mest charmerende områder i København. Her er der masser af byliv med lækre caféer og restauranter samt et væld af butikker og små specialforretninger. Det unikke ved Christianshavn er selvfølgelig kanalerne. Det giver bydelen en helt særlig charme at kunne slentre langs vandet og se på alle de mange fine husbåde og både, som lægger til her. De mange gamle pakhuse, i området, som er sat i stand til luksuriøse og spændende boliger er berømte for deres særlige charme, og hele bydelen emmer af originalitet og hygge. Christianshavn ligger meget tæt på centrum af København. Man skal lige over på den anden side af Knippelsbro, så står man ved Christiansborg. Den nye gangbro fra Nyhavn til Christianshavn har samtidigt skabt en helt ny tilgængelighed til resten af byen, som har gjort bydelen endnu mere attraktiv. Broen er placeret for enden af Strandgade, og man skal kun bruge 5 min på cykel, så står man på Kgs. Nytorv. 5 min. fra Strandgade ligger metroen på Christianshavns Torv, som bringer dig til Nørreport station på et par minutter. Mange busser går også herfra både videre ud på Amager og ind til byen. Christianshavns volde ligger også meget tæt på. De grønne områder indbyder til gåture langs vandet og ud på Christiania, som med sine mange originale huse og særlige stemning også er med til at give Christianshavn sit særpræg. Velkommen til et af Københavns absolut lækreste kvarterer!

Nærområdet - 03


03 - Nærområdet


Voldene på Christianshavn ligger 5 minutter fra Strandgade. Gå en dejlig tur langs de smukke stier og nyd roen, vandet og den friske luft midt i byen.

Nærområdet - 03


03 - Nærområdet


PLANTEGNING Vejledende tegninger uden ansvar

Plantegning og fakta - 04


04 - Plantegning og fakta


STRANDGADE 44 D, 3 Denne skønne lejlighed under taget ligger i Irgens Gård på Christianshavn og er i en klasse for sig. På gaden, i gården, i opgangen og i selve lejligheden er stemning unik, original og virkelig hyggelig Christianshavn når det er allerbedst. Lejligheden i 3 niveauer har en meget spændende planløsning. Ejendommen er fra år 1700, og mange originale detaljer er bevaret. Lejligheden emmer af autencitet. Overalt er der fritlagte bjælker og smukke plankegulve, og der er noget helt særligt over de forskellige niveauer, som bringer dig helt op under taget. En fantastisk lejlighed på 78 meget veludnyttede kvm på en fredet og meget eftertragtet beliggenhed. Perfekt til kæresteparret eller den lille familie, som ønsker at blive boende i byen og samtidigt søger en unik bolig med karakter og charme. Strandgade 44 D, 3 1401 København K

SALGSOPSTILLING Download salgsopstillingen direkte fra vores hjemmeside, og kontakt os gerne for yderligere information om boligen. DOWNLOAD SALGSOPSTILLINGEN HER

Plantegning og fakta - 04


FAKTA Ejerudgift: 3.203 Boligareal:

78 kvm

Værelser:

2

Byggeår:

1700

Energimærke:

04 - Plantegning og fakta

Fredet


Drømme kan være mange ting Kig indenfor hos Anna Reventlow

VI REALISERER DIN BOLIGDRØM

Hvem er vi - 05


OM OS Vi er mere end bare et almindeligt ejendomsmæglerfirma. Vi går i dybden med de individuelle behov, I måtte have - om det er den helt rigtige plantegning eller den bedste beliggenhed. Vi ledsager jer uafhængigt gennem hele forløbet og i alt rundt omkring. Den fornemste opgave for os er at sætte os grundigt ind i, hvem I er, og hvilke behov I har, og derudfra skræddersy den præcise løsning til jer. Vi gør det, vi er allerbedst til, så I kan fokusere på det, som er vigtigst for jer.

KONTAKT OS Vi glæder os til at møde jer og realisere jeres boligdrømme! ANNA REVENTLOW EJENDOMSFORMIDLING SEGNERØDDDALSVEJ 1 DK-2970 HØRSHOLM TELEFON: +45 3155 4001 CVR: 34 88 22 82 MAIL: INFO@ANNAREVENTLOW.DK WWW.ANNAREVENTLOW.DK

05 - Hvem er vi

ANNA REVENTLOW Efter mange og lærerige år ved større ejendomsmæglerkæder, voksede savnet efter noget mere genuint og personligt. Dét at sætte fokus på ejendommene og ikke på at brande firmanavnet bag salget, at kigge på mennesket bag hver handel og på hver gang at overtrumfe forventningerne. Vi ser ikke kun på boligen, men betragter det som en helhed at forene mennesket og boligen med alle dens facetter. Det betyder, at vi betragter forholdet til vores kunder som kernen i vores virksomhed. At sætte os ind i hvor man befinder sig i livet, hvilke store udfordringer, der kommer i fremtiden, drømme, ønsker og behov, er udgangspunktet for at kunne skabe rammerne dertil.


WWW.ANNAREVENTLOW.DK

Profile for Anna Reventlow

Strandgade 44 D, 3  

Strandgade er én af de hyggeligste gader på Christianshavn. Beliggenheden er ideel i forhold til det hyggelige kanalliv på Christianshavn....

Strandgade 44 D, 3  

Strandgade er én af de hyggeligste gader på Christianshavn. Beliggenheden er ideel i forhold til det hyggelige kanalliv på Christianshavn....