Page 1

SKJ OLD GÅRDSV EJ 8 ANNA REVENTLOW EJENDOMSFORMIDLING - 2017

Skjoldgårdsvej 8 2920 Charlottenlund

All rights reserved by Anna Reventlow 2017


DIT FR EMTIDIGE H J EM Få steder er vigtigere end hjemmet.. Vi forstår det, og vi er enige!


ANN A REV ENTLOW EJ END OM ME 01 SKJOLDGÅRDSVEJ - boligen 02 SPECIFIKATIONER - plantegning, fakta og priser 03 EJENDOMMEN - miljøet omkring boligen 04 NÆROMRÅDET - geografi, område og historie 05 ANNA REVENTLOW - hvem er vi “Hos os ligger fokus på jer som kunder og på hver gang at overtrumfe jeres forventninger. Vi arbejder med nogle af Danmarks smukkeste boliger og vi sætter en ære i at realisere jeres boligdrøm. Denne bolig er særligt udvalgt bl.a. pga. dens unikke beliggenhed, særegne atmosfære og smukke indretning. Vi vil guide jer gennem boligen og dens indretning, nærområdet og bydelens kendetegn og historie. Vi opstiller tallene og hjælper jer gerne uafhængigt med at kigge nærmere på finansieringen. Velkommen til Skjoldgårdsvej 8 og til Anna Reventlow Ejendomsformidling”

ANNA REVENTLOW FOUNDER, SALGSCHEF TELEFON: +45 3155 4001 info@annareventlow.dk


2 ETAGERS LEJLIGHED I EN S MUK PATR ICIERVILLA FRA 192 0 ’ ERNE Beliggende blot 700 m fra Charlottenlund Strandpark, og tæt ved skov, slot, børnehave og travbane. Boligen - 01


S KJ O LD GÅR DSV EJ 8

B

eliggende mellem Charlottenlund centrum og Strandvejen ligger en smuk og sjælfuld villalejlighed på to etager med stor lækker have, og hele 2 altaner, hvorfra man kan se ind i Charlottenlund travbane.

211 kvm er fordelt på de to øverste etager af i alt tre i en flot bevaringsværdig patriciervilla fra 1920’erne, hvor husets historie og sjæl er nærværende. Stilen er klassisk og autentisk med tre imponerende stuer en suite, lyse trægulve, stuk og smukke sprossede vinduer samt en charmerende tagetage med skrå vægge og loft til kip med synlige bjælker. Fra indkørslen ankommer man via egen hoveddør til en trappe, der fører op til, hvor udsigten gemmer sig. Her møder man en lys smuk hall, hvorfra der er adgang til tagetagen og til husets køkken og spisestue, der fungerer som et køkken-alrum. Spisestuen udgør én af husets tre stuer en suite, der uden tvivl er husets hjerte. Her er de to andre stuer med østvendt og sydvendt altan samt brændeovn. Derudover finder man på samme etage to store værelser og et charmerende badeværelse. Ovenpå finder man bl.a. et hyggeligt mastersoveværelse med direkte adgang til et andet fint værelse, der er oplagt at indrette som børneværelse eller evt. som et walk-in closet. Derudover er der et stort opholdsrum, der kan indrettes som hyggestue med plads til leg samt et disponibel rum. Her er alt hvad den store familie behøver og lidt til. Velkommen indenfor!

01 - Bo lig e n


S KJ OLD GÃ…RDSV EJ 8

Boligen - 01


V

01 - Bo lig e n

elkommen ind i en lys og indbydende hall. Her fornemmer man allerede husets historie, varme og sjæl. Herfra er der adgang til spisestuen samt adgang til badeværelset og to af værelserne. En smuk trappe fører dig videre op til 2. sal.


SK Ø N SPIS ESTUE M ED KIG TIL K Ø K K EN & DE TO STUER ÉN SUITE Fra hall’en kommer man ind i den skønne spisestue, der fungerer som køkken-alrum. Her er plads til den store familie samt de store middagsselskaber.

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


K Ø K K EN

Boligen - 01


K

01 - Bo lig e n

økkenet er velfungerende og udstyret med induktion, emhætte, ovn, opvaskemaskine, køle og fryserskab. Her er godt med opbevaringsplads i både højskabe samt over- og underskabe.


KØK K ENDETALJ ER Boligen - 01


01 - Bo lig e n


S

pisestuen er i åben forbindelse med køkkenet, hvilket gør det til et godt samværskøkken. Børnene kan sidde beskæftiget ved spisebordet, mens forældrene laver mad i køkkenet.

Boligen - 01


S 01 - Bo lig e n

mukt view fra spisestuen gennem husets tre stuer, og husets sydvendte altan.


O PH O LDS STUE MED Ø ST V ENDT ALTAN & B RÆNDEOV N

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


Boligen - 01


S

01 - Bo lig e n

tuen er perfekt til de kolde vinterdage, hvor sneen falder udenfor, og brændeovnen varmer. Sæt dig til rette i en lækker behagelig sofa med et tæppe og en god bog.


KO NTO R & B IB LIOTEK MED UDGANG TIL SYDV ENDT ALTAN

M

ed 3 stuer er det oplagt at indrette den ene stue til kontor eller kreativt rum i omgivelser, der fordrer til ro og fordybelse. Her er det godt at indtænke god opbevaringsplads til eks. bøger. Gå efter den åbne version, så bøgerne præger rummets stemning.

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


Husets sydvendte altan er stor og rummelig, og kan både indrettes med spiseplads og loungemøbler. Her er også nok plads til at kunne indrette med et væld af planter og en mindre køkkenhave med krydderurter. Træk planterne med ind i stuen og indret, som her, med store planter og træer. Planter gør godt for indeklimaet og er med til at skabe ro.

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


VÆ R ELS E

Boligen - 01


S

01 - Bo lig e n

kab kant og stil i teenage værelset ved en gennemgående sort/ hvid grafisk streg, som eksempelvis her, hvor der er striber på sengetøjet, sort/hvid textur på gulvtæppet og plakater.


VÆRELS E

Boligen - 01


F

01 - Bo lig e n

remhÌv husets historiske og autentiske kvaliteter med romantiske detaljer i indretningen eks. med puder med flÌser og feminine mønstre.


Et hjem med sjæl Villalejligheden på Skjoldgårdsvej rummer mange gode og praktisk disponerede rum i en yderst velfungerende planløsning. Sammenhængene mellem rummene skaber et godt flow og fantastiske views gennem husets rum, der gør det overskueligt. Stilen er enkel, stilfærdigt, æstetisk og autentisk, og den uberørte oprindelig stil gør, at man straks fornemmer historiens tilstedeværelse. Her er en ganske unik og fredfyldt atmosfære. Husets lyse og historiske rammer gør det oplagt at indrette med et miks af arvestykker, antikviteter og nyt design, som kontrasterer det historiske hus, hvilket er med til at fremhæve et hus med historie, karakter og charme.

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


B

adeværelset er udstyret med to håndvaske, brusebad, vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringplads.

BADEVÆ R ELS ET Boligen - 01


01 - Bo lig e n


Boligen - 01


BØ RNEV ÆRELSE V I A FO R Æ LDRE SOV EV ÆRELSE På 2. sal finder man mastersoveværelset, hvorfra der er adgang til et fint lyst værelse, der er oplagt at indrette som børneværelse eller som walk-in closet.

Lejligheden byder på et stort afsides sove-værelse med rolige omgivelser.

LYS E DRØ M ME

01 - Bo lig e n


B

løde tekstiler og tæpper er med til at bryde rummets lyse og hårde flader, hvilket giver en hyggelig og imødekommende atmosfære.

Boligen - 01


EV ENTYR LIGT B ØRNEV ÆRELSE En sengehimmel er en skøn måde at få en smule eventyr ind i et børneværelse.

01 - Bo lig e n


Børneværelser skal sætte gang i fantasien og inspirere til leg, men de må også gerne være smukke. Når du skal indrette et flot og eventyrligt børneværelse, der inviterer til leg og ro er det godt at holde farverne i pastelfarver. Det skaber ro uden at larme for meget. Derudover kan du med fordel bruge dit barns pæne legetøj til at pynte værelset, og gemme resten væk. Billeder og plakater er en rigtig god måde at skabe stemning i børneværelset, og lav, som her, en hyggelig siddekrog, der inviterer til samvær.

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


SOVEVÆ R ELSE De skrå vægge er med til at skabe en intim stemning på soveværelset. Hold indretningen simpelt, og gerne med personlige ting, der har værdi for dig.

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


F

remhÌv lejlighedens stemninger med detaljer af forskellige tekstiler, mønstre og lyse nuancer. Rammerne er lyse og herved für farverne virkelig plads og fokus.

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


Det synlige mørke bjælker skaber en hyggelig atmosfære. Fremhæv de mørke bjælker med møbler og tekstiler i samme mørke nuance.

HYGGESTUE M ED LOFT TIL KIP Boligen - 01


R

01 - Bo lig e n

ummet er stort nok til at kunne inddele i zoner og flere hyggekroge, der enten inviterer til samvĂŚr eller alenetid, hvor du kan sidde og lĂŚse.


H YGGESTUE DETALJ ER

Boligen - 01


01 - Bo lig e n


PLANTEGNING Vejledende tegning uden ansvar

Plantegning, fakta og priser - 02


0 2 - Plantegning, fakta og priser


SKJ O LDGÅRDSVEJ 8 Dette smukke villalejlighed ligger på den rolige Skjoldgårdsvej i nr. 8, tæt ved Charlottenlund Station og Slot samt skov og strand. Ejendommen er fra år 1922. Skjoldgårdsvej 8 2920 Charlottenlund

Plantegning, fakta og priser - 02


FA KTA Kontantpris:

Ejerafgift:

5.788

Boligareal:

212 kvm

Værelser:

8

Stuer:

3

Byggeår 1922 Energimærke E

0 2 - Plantegning, fakta og priser


Ejendommen - 03


IND KØRSLEN TIL S KJ O LD GÅRDSV EJ 8

03 - E je ndo m m e n


EJENDOM M EN Ejendommen er fra år 1922, og er på 3 etager samt kælder. Villalejligheden befinder sig på de to øverste etager og har tilhørende stor have.

Ejendommen - 03


03 - E je ndo m m e n


HAVE M ED PLADS TIL UDFO LDELSE Ejendommen - 03


H 03 - E je ndo m m e n

aven er et fantastisk sted. Her har fantasien frit spil, og her kan man realisere drømme. Haven, der hører til villalejligheden, har mange muligheder, hvor det kun er fantasien, der sÌtter grÌnsen.


Ordrupgaard Museum

Bellevue Strand

Bernstorff Slotshave

Skjoldgårdsvej 8 2920 Charlottenlund Charlottenlund Station

Charlottenlund Strandpark

St

ra

nd

sv

ej

en

Charlottenlund Slot

He lsi ng ør mo

Hellerup

to rve jen

Experimentarium

Østerbro

Geografi, område og historie - 04


Charlottenlund Slot

Ordrupgaard Museum

S

kjoldgårdsvej nr. 8 ligger forholdsvis centralt i Charlottenlund mellem Strandvejen og stationen, og ikke langt fra Travbanen og Charlottenlund Slot. Charlottenlund er en nordlig bydel i Storkøbenhavn og er beliggende ved Øresundskysten som en del af Gentofte Kommune. Kommunen har 75.805 indbyggere (2017). Mod syd ligger bydelen Hellerup og mod nord ligger Klampenborg. Som de fleste af kommunens bydele, er Charlottenlund ét af de mest velhavende områder i Danmark. De fleste palæer og ejendomme finder man langs Strandvejen der begynder i Hellerup, der går igennem Charlottenlund og videre op langs Nordsjællands østkyst til Helsingør. Den anerkendte danske arkitekt Arne Jacobsen designede mange af Charlottenlunds

0 4 - Geografi, område og historie

Charlottenlund Strandpark

og Klampenborgs bygninger bl.a. boligkomplekset Bellavista og Bellevue Teatret - alle bygget i Jacobsens berømte funktionalistiske stil. Ikke langt fra villalejligheden på Skoldgårdsvej ligger desuden Ordrupgaard Museum. Museet udstiller primært fransk impressionisme og dansk guldalder med en eksklusiv samling af malerier af kunstnere som Monet, Gauguin og Hammershøi, og har skiftende særudstillinger og kunst under åben himmel i Kunstpark Ordrupgaard. Med en tilbygning af stjernearkitekt Zaha Hadid i 2005 og Finn Juhls hus i 2008 har museet fået en stærk arkitektonisk profil. Få hundrede meter derfra ligger desuden et af Arne Jacobsens egne huse. Velkommen til et af Danmarks skønneste og mest eftertragtede områder!


CHAR LOTTENLUND TRAV BANE Historisk Travbane, der skaber samvær og liv for Charlottenlunds borgere og resten af København.

Fra villalejligheden på Skjoldgårdsvej kan man se den historiske Charlottenlund Travbane. Travbanen er den ældste i hele Norden og var indtil 1922 den eneste af sin art herhjemme. Det er stadig Det Danske Travselskab, der driver travbanen, og det er her, de store mesterskaber er blevet afgjort i næsten 120 år. Historien I april 1891 solgte gårdejer Oluf Jacobsen fra Skjoldgården 20 tønder land af gårdens jorder øst for Ordrup Jagtvej. Køberen var Det Danske Travselskab, og selskabet spildte ikke tiden, men lod straks en travbane opføre. Allerede i maj samme år blev det første løb kørt på Charlottenlund Traverbane, som det hed dengang. Det var arkitekten Gotfred Tvede, der tegnede bygninger og stalde. Han var en af sin tids største arkitekter og stod blandt andet bag Ordrupgård. Indgangspartiet blev flankeret af to tårne. De stammede oprindeligt fra Den Nordiske Industri-, Landbrugs- og Kunstudstilling i 1888. Søndag den 24. maj lød startskuddet til det første løb på Charlottenlund Travbane. Ikke færre end 10.000 københavnere tog del i begivenheden.

Geografi, område og historie - 04


0 4 - Geografi, omrĂĽde og historie


Drømme kan være mange ting Kig indenfor hos Anna Reventlow

V I R EALIS ERER DIN B O LIGDR Ø M

Hvem er vi - 05


OM OS Vi er mere end bare et almindeligt ejendomsmæglerfirma. Vi går i dybden med de individuelle behov I måtte have, om det er den helt rigtige plantegning eller den bedste beliggenhed. Vi ledsager jer uafhængigt gennem hele forløbet og i alt rundt omkring. Den fornemste opgave for os, er at sætte os grundigt ind i hvem I er og hvilke behov I har og derudfra skræddersy den præcise løsning til jer. Vi gør det vi er aller bedst til, så I kan fokusere på det som er vigtigst for jer.

KONTAKT OS Vi glæder os til at møde jer og realisere jeres boligdrømme!

ANNA REVENTLOW EJENDOMSFORMIDLING Birkehøj 4 DK-2900 Hellerup Telefon: +45 3155 4001 CVR.: 34 88 22 82 info@annareventlow.dk www.annareventlow.dk

0 5 - Hvem er vi

ANN A REV ENTLOW Efter mange og lærerige år ved større ejendomsmæglerkæder, voksede savnet efter noget mere genuint og personligt. Dét at sætte fokus på ejendommene og ikke på at brande firmanavnet bag salget, at kigge på mennesket bag hver handel og på, hver gang at overtrumfe forventningerne. Vi ser ikke kun på boligen, men betragter det som en helhed at forene mennesket og boligen med alle dets facetter. Det betyder at vi betragter forholdet til vores kunder som kernen i vores virksomhed. At sætte os ind i hvor man befinder sig i livet, hvilke store udfordringer der kommer i fremtiden, drømme, ønsker og behov er udgangspunktet for at kunne skabe rammerne dertil.


WWW.ANNAREVENTLOW.DK

Profile for Anna Reventlow

Skjoldgårdsvej 2017  

Beliggende mellem Charlottenlund centrum og Strandvejen ligger en smuk og sjælfuld villalejlighed på to etager med stor lækker have, og hele...

Skjoldgårdsvej 2017  

Beliggende mellem Charlottenlund centrum og Strandvejen ligger en smuk og sjælfuld villalejlighed på to etager med stor lækker have, og hele...