Page 1

Julefrokoster 2019 Udgivelse # 06

Til HR eller festudvalget

VI

EVENTS

på the plant Julefrokost fyldt med shows og underholdning, 3 retters julemiddag, fri bar og natklub til kr. 1195,- ex. moms

til julefrokosten Firmajulegaven I ville ønske, I aldrig havde fået!

på teglværket Nostalgisk julefrokost med dansk julehygge og dansebajere på programmet fra kun 895,- ex. moms pr. person

center

eget domicil

Fri bar, højkvalitets julebuffet og julefrokostshow med Anders Matthesen i eksklusive rammer til kr. 1395,- ex. moms pr. person

Afhold julefrokosten på arbejdspladsen og bliv gæst i eget hus

Københavns største udvalg af firmajulefrokoster Vælg mellem mere end 50 forskellige julefrokostpakker Forskellige prisklasser - til både større og mindre virksomheder WWW.FIRMAJULEFROKOSTER.DK


“Endelig Jul Igen!” “GADEN ER SÅ SMUK MED SIN JULEPYNT, MINDER MIG OM EN DRØM, SOM JEG HAVDE SIDST JEG BLEV FØDT, NU ER DET ENDELIG JUL...JUL IGEN...

H

J

O

V

os Copenhagen Event elsker vi Events og vi elsker at hylde store danske personligheder, der I den grad har gjort sit indtog i vores danske kulturhistorie. Med Rabalderstræde og sprut i stride strømme, hvor lamperne aldrig går ud, er vi nu klar med nye og spændende julefrokostkoncepter, der slet slet ikke får for lidt! g der er lidt for enhver smag... til enhver virksomhed... I Tivoli Kongres Center gentager vi succesen fra sidste år og slår igen dørene op til et julefrokostarrangement i stilrene og luksuriøse rammer i hjertet af København. Denne gang har vi sørget for “Jule”Anden, der leverer et fuldt julefrokostshow til dig og dine kollegaer. Vi tør ikke sige, om der er stegt and i ordets reneste forstand eller and med grovkornede gloser, men en ting er dog sikkert; til denne julefrokost får I Andens repertoire af sjov og stand-up sammen med hans forfriskende politiske nonchelance.

P

Copenhagen Event Denmark Tårnby Torv 11, 1A 2770 Kastrup Kundeservice Hverdage 9.00 - 17.00 Tlf.: 60 24 52 25 info@copenhagenevent.dk www.copenhagenevent.dk

VI

EVENTS

å The Plant, Københavns nyeste event venue ved den driftige Refshaleø, byder vi på et inferno af showoplevelser med årets nok største showpakke, når vi afholder The Christmas Dinnershow! Her er der sørget for underholdning under hele julefrokosten med trylleri, magi og metalisme leveret af mindfucker Henrik Svanekiær samt jule- og licenseshow med verdensklasse scenepreformance af Mike Colin Andersen. Glæd jer til 3 x 45 minutters forrygende musik og showfest, energifyldt tankeoverføring, udsøgt christmas sharefood, royale guardere, rød løber og meget meget mere i rammerne af rå lækker elegance og professionelle visuals! Vi tilbyder kun julefrokosten 2 forskellige datoer på hovedstadens absolutte fedeste venue, så skynd jer at booke jeres billetter!

ulerabalderen på Teglværket byder på dansk nostagisk julehygge, når Gasbox leverer live musik efter middagen. Bandet er kendt fra “Danmark har talent” og med René Hejdmann som forsanger, der båder lyder og ligner Kim Larsen, så man tror, det er løgn, er I garanteret musikalsk og klassisk julestemning!

il I holde julefrokosten i eget domicil eller i eget selskabslokale, har vi masser af hyggelige, unikke og spændende venues og muligheder rundt omkring i København. Med Tivoli, Clarion og andre eventyrlige venues som fast samarbejdspartnere, kan vi hos Copenhagen Event sammensætte præcis den julefrokostoplevelse, jeres virksomhed ønsker og som skaber værdi for jeres medarbejdere.

L

æs mere og bliv inspireret til en af vores julefrokoster, events eller indslag til den årlige julefest her i magasinet eller på en af vores hjemmesider. Vi har med sikkerhed en julefrokostløsning indenfor netop det budget, som jeres virksomhed har fået stillet til rådighed til julefrokosten 2019 og vi vil med sikkerhed rigtig gerne hjælpe jer...

V

i glæder os til endnu engang at byde jer velkommen til vores julefrokoster, fylde jeres maver med landets julelækkerier og underholde jer med vores forskellige julefrokostprogrammer. Alt kan ske når det er jul og måske vores sne bliver gul? - så husk nu at bestille julefrokosten i god tid... Rigtig glædelig Jul!

Anna Elin Hasselby ANSVARSHAVENDE REDAKTØR Team Copenhagen Event


04

CHRISTMAS DINNERSHOW

Oplev psykologisk magi, Santa Baby show og 3-retters christmas sharefood med årets absolut mest omspændende underholdningspakke, når Christmas Dinnershow afvikles d. 29. november og 13. december på Københavns nyeste eventvenue. Glæd jer til et inferno af oplevelser, udsøgte ginbarer og lækre drinks - det hele er inkluderet!

10 ESCAPE FROM YOUR CHRISTMAS PRESENT Firmajulegaven I ville ønske, I aldrig havde fået! Her har I årets indslag til julefrokosten. 90 minutters nervepirrende og underholdende event, der specielt er udviklet til firmajulefrokosten og der kan afvikles og gennemføres på alle landets kontorer... Jeres julefrokost... jeres regler... på nær én!

06

Firmajulefrokoster.dk Webportalen med det største udvalg af firmajulefrokoster i København og omegn. Traditionelle som utraditionnelle julefrokostpakker med forskelligt indhold og i forskellige prisklasser.

09 TIVOLI KONGRES CENTER Julefrokost i Tivoli Kongres Centrets eksklusive rammer hvor vi har sørget for jule”ANDEN”. 45 minutters stand-up show med Anders Matthesen, højkvalitets julebuffet og drinksbar allerede fra kl. 21.30. Efter middagen bydes der på et fyldt dansegulv takket være aftenens fantastiske live orkester og én af Europas top 5 DJ’s!

12 14

16

Afhold julefrokosten i eget domicil Bliv gæst I eget hus! Skræddersyede totalløsninger hvor vi sørger for det hele eller assisterer i delvise løsninger. Vores professionelle produktioner er jeres garanti for et vellykket arrangement!

Julerabalder på Teglværket 8 timers julefrokostarrangement med nostalgi, dansk julehygge og dansebajere på programmet på Teglværket. GASBOX live optræden, traditionel julebuffet og fri blød bar under hele julefrokosten.

SELSKABSLOKALER I KØBENHAVN

Afhold firmajulefrokosten i eget selskabslokale, selskabsbåd eller restauration. Vi har et bredt udvalg af hyggelige, spændende, rustikke og moderne lokaler samt venues i København.


JULEFROKOSTEN DER ER FYLDT MED SHOWS OG FANTASTISK UNDERHOLDNING! Til denne julefrokost byder vi på et inferno af oplevelser hele aftenen igennem. Nyd top underholdning med et fantastisk mix af både sang, magi, dans og musik.

F

orkæl medarbejderne med billetter til Christmas Dinnershow! Her har I julefrokosten hvor der er sørget for det hele - hele aftenen igennem. Fri bar, udsøgt 3 retters sharefood, ginbar og drinks efter middagen samt underholdende shows under hele julefrokosten er blot nogle af de få ting, I kan glæde jer til på Københavns nyeste og flotteste eventvenue, når vi afholder vores Christmas Dinnershow d. 29. november og 13. december i år.

Simsalabim, abrakadabra og psykologisk magi er på julemenuen, når Henrik Svanekiær tryllebinder hele publikum til årets Christmas Dinnershow. Erle perle.. pif paf puf!

IMPONERENDE VISUALS & GARANTERET JULESTEMNING

C

hristmas Dinnershow byder på sensationel lyd- og lys opsætning hvor der er kælet for detaljerne, lyden og de mange visuals. Alle Christmas Dinnershow gæster bydes velkommen på den røde løber, hvor I tages godt imod af de royale guardere i rammerne af The Plant’s rå elegance.

D

innershowene byder på en bred vifte af forskellige underholdende indslag, lige fra psykologisk magi og mindfucking til verdensklasse scene performance med License to spy show, medley med Europas bedste Elvis imitator og et gennemført Santa Baby show, hvor selv julemanden ville skamme sig over at kysse mor!

Christmas Dinnershow bliver afholdt på The Plant Cph, der ligger ved den driftige Refshaleø. Stedet er Københavns nyeste og absolut fedeste eventvenue og vi har naturligvis sørget for shuttlebusser!

4

Julefrokost: Christmas Dinnershow

E

n aften med masser af energifyldte shows og hvor der skabes akut julestemning blandt alle jeres kollegaer! Efter middagen bydes der op til mere show med Legends in concert, der sammen med aftenens party DJ sørger for et fuldt dansegulv! UDPLUK AF AFTENENS UNDERHOLDNING:

N

edenfor følger et uddrag af nogle af de indslag, der venter til Christmas Dinnershow. Se hele programmet på vores hjemmeside.

Henrik Svanekiær: Magi, manipulation og tankeoverføring! Oplev Henrik Svanekæir, der med over 400 optrædener årligt er en af landets mest kendte illusionister. I år er han klar til at levere et energifyldt show til vores julefrokostgæster indenfor mentalisme genren som underholdningsform, hvor intuition og dele fra hypnose vil efterlade en stærk følelsesmæssig oplevelse i jeres kollegaers og medarbejders bevidsthed som under bevidsthed! Mike Colin Andersen: Alt er på plads når den 25. film om James Bond vises på verdens skærme til næste år – og det er det også hos Copenhagen Event! Derfor ruller vi den røde løber ud når Mike Colin Andersen og hans kompagni byder på et stort spion og hyldestshow med en fantastisk musikalsk tidsrejse gennem de mange legendariske Bond film. Musikken til showet er indspillet af Golden Gate Orchestra og vi har skaffet The Royal Academy Guard som speciel guest!


VENUE: THE PLANT CPH - RAFFINADERIVEJ 22 - COPENHAGEN


KØBENHAVNS STØRSTE UDVALG AF FIRMAJULEFROKOSTER Mange års omfattende erfaring har gjort, at vi trygt kan kalde os eksperter indenfor julefrokostbranchen - og vi har med sikkerhed den rette løsning til dig og dine kollegaer! Firmajulefrokosten står atter snart for døren og så melder de mange tanker og ønsker sig til årets firmatradition. Hver arbejdsplads har sine egne firmatraditioner og den obligatoriske bestanddel af vores arbejdsmarkeds kultur er dermed ikke længere et spørgsmål om, hvornår den skal afholdes, men i stedet hvad den skal indeholde i en julefrokostbranche, hvor udbuddet af firmajulefrokoster stiger for hvert år. Firmajulefrokoster.dk har mere end 12 års erfaring med firmajulefrokoster og vi kender til alt fra skrapet til ubegræn-

set budgetter, allergier eller andre forbehold eller betingelser, der skal tages højde for. Af samme årsag har vi gjort det nemt at navigere i nettets omfattende annoncer af diverse julefrokostarrangementer, for vi har samlet et bredt udvalg af firmajulefrokostpakker og arrangementer med forskelligt indhold, aftenprogrammer og priser. Hos Firmajulefrokoster.dk tager vi ALTID udgangspunkt i jeres behov. Vi har masser af spændende bud på de traditionelle firmajulefrokoster med duftende julebuffeter og sil-

8 timers luksusarrangement, hvor der er kræset om det hele - skræddersyet specielt til jer! Fra 80 - 120 gæster. 3 retters middag, udsøgte vine og cocktails fra kr. 1.300,- ex. moms

Venue med unikt tilpasset stil fra de gamle slagterier placeret i Kødbyen, mekkaet og hjemstedet for det kreative erhverv.

Moderne og kunstnerisk festsal i historiske rammer ved Slotsholmskanalen. Lokalet er flot istandssat med stor respekt for de oprindelige karakteristika. Fra 50 - 85 gæster.

Julemenu og fri bar

8 timers arrangement, julemiddag og drinksbar

fra kr. 800,- ex. moms

6

Æstetisk luksus i storslået og smuk guldsal midt i København. Guldsalen er med sine originale stukke, relieffer og smukke lysekroner den perfekte venue til den eksklusive julefrokost.

Firmajulefrokoster.dk. Kundeservice tlf.: 41 57 00 00

fra kr. 1.250,- ex. moms


Prisvenligt julefrokostarrangement med stor jule-grillbuffet midt på H. C. Andersens Boulevard ved Rådhuspladsen. Julebuffet og fri bar

fra kr. 500,- ex. moms

VI HAR MED SIKKERHED OGSÅ LØSNINGEN TIL DIG OG DINE KOLLEGAER

Unik indretning med magisk og intim stemning midt på Kompagnistræde. Vine fra egen import og høj service. Fra 60 - 85 gæster.

Lyst selskabslokale ved Islands Brygge med panoramavinduer og udsigt ud mod den belyste “bølge”. Fra 60 - 150 gæster.

Centralt placeret julefrokost i privat selskabslokale med hyggelige og rustikke rammer. Fra 45 - 50 gæster.

Julemenu og fri bar

Julebuffet og fri bar

Julebuffet og fri bar

de-, sylte-, og snapseborde, luksuriøse og ekstravagante a la carte julefrokoster eller utraditionelle og moderne firmafester - alle på nogle af Københavns bedste og hyggeligste restaurationer ud fra jeres prisklasse og ønsker.

holdning og indhold på vores hjemmeside.

fra kr. 995,- ex. moms

"

Her på siden har vi blot listet nogle af årets julefrokostmuligheder og pakker, hvorimod I finder hele julefrokostoversigten med alle vores firmajulefrokostprogrammer, under-

fra kr. 995,- ex. moms

Kontakt os direkte på telefonen for personlig og professionel rådgivning, hvis I har svært ved at vælge, hvad der skal stå på programmet til årets julefrokost, så indfrier vi både jeres kollegaers og ledelsens forventninger og I kan i stedet ligge kræfterne og ressourcerne i medarbejdernes tilmeldninger.

fra kr. 900,- ex. moms

Ønsker I at afholde julefrokosten i eget lokale, med eller uden selskab fra andre firmaer, så har vi ligeledes et bredt udvalg af hyggelige og dejlige lokaler, selskabsbåde og andre spændende venues i København og omegn. Firmajulefrokoster.dk så er jeres julefrokost i sikre hænder!

"

Stemningsfyldt julefrokost i Tempelriddersalen i de samme rammer som de københavnske tempelriddere afholdte deres hemmelige logemøder og private middage. Fra 60 - 90 gæster.

Amerikanske klassikere, jule rock og signatur farvoritter med udsigt over Rådhuspladsen. 8 timers julefrokostarrangement med flæskesteg, live band og Hard Rocks berømte cocktails efter middagen.

Julemiddag og fri bar

Julemenu, fri bar, cocktails og live band

fra kr. 995,- ex. moms

fra kr. 1.050,- ex. moms

7


JULEFROKOST 2019

1.395,PR. GÆST EX. MOMS MULIGHED FOR EGET LOKALE

6

(fra 30 - 350 gæster)

DECEMBER 2019

45 MIN. LIVE JULESHOW LIVE

BAND FEAT. MARIE URHE

Sax &

DJ

PETER SAX

TOTAL FRI

BAR

LONG DRINKS

SE MERE OM PROGRAM OG INDHOLD PÅ WWW.FIRMAJULEFROKOSTER.DK ELLER RING OG BOOK JERES FIRMAJULEFROKOST PÅ TLF. 41 57 00 00


FIRMAJULEFROKOSTEN HVOR VI HAR SØRGET FOR “JULE”ANDEN! Glæd jer til et fuldt julefrokostshow d. 6. december 2019 med lækker middag, fantastisk live band, fri hård bar og årets nok sjoveste julefrokostprogram - i hjertet af København ... ik I glip af billetterne til årets firmajulefrokost i Tivoli Kongres Center i 2018, hvor vi sikrede en suveræn julefrokost for 800 festglade gæster? – Så fortvivl ej, for nu har I muligheden for at købe pladser til dette års julefrokostarrangement.

I

gen i år slår Copenhagen Event dørene op til et brag af en fælles julefrokost i Tivoli Kongres Center og vi har arbejdet ihærdigt for at tilbyde jer top underholdning af den højeste klasse og gøre gæsteoplevelsen endnu vildere end nogensinde! Glæd jer til en aften med ANDEN som optræder i minimum 45 min., Peter “SAX” Beim og et solidt underholdningsorkester med den kvindelige sanger ”Maria Keis Uhre fra” X-FACTOR bandet. Sidst men ikke mindst, er der fri hård bar med i prisen, så jeres kollegaer kan nyde godt af de våde varer hele aftenen igennem. FIRMAJULEFROKOST I EKSKLUSIVE RAMMER

J

ulefrokosten bliver afholdt i den imponerende Kongress Hal, tegnet af Kim Utzon Arkitekter, og der er blevet gjort et stort stykke arbejde i at levere en julefrokost, med lys og lyd i ekstra høj klasse, hvor du som arrangør kan forvente en rigtig høj kvalitet i Kongres Centrets ekslusive rammer. AFTENENS UNDERHOLDNING:

V

i tør godt at garantere at denne julefrokost bliver forrygende! Vi hylder filosofien “less is more” og byder på det bedste af det bedste,

hvis vi selv skal sige det! Anden, Anders Matthesen: Vores bud på den bedste ”and” til en julefrokost. Stand up komiker, skuespiller, sanger/rapper, manuskriptforfatter og instruktør - behøver vi at sige mere? Peter “Sax” Beim: At spille sammen med en DJ kræver et utroligt gehør og musikforståelse af genre og stil. Peter Beim er i top 5 inden for denne kategori i Europa. Peter Beim har spillet på større klubber, diskoteker, festivaler i indland som i udland og med store kunstnere samt DJ’s – heriblandt DJ Aligator, Tiesto, Kygo, Snoop Dog og Infernal.

8 timers julefrokostarrangement i eksklusive rammer med højkvalitets julebuffet og drinksbar. Blandt aftens underholdning har vi et 45. minutters julefrokostshow leveret af “Anden”.

VI TØR GODT GARANTERE AT DENNE AFTEN BLIVER FORRYGENDE!

Live Orkesteret: Spiller party musik med et glimt i øjet og sved på panden. De stiller stærkt op i en solid opstilling og indtager scenen med intet mindre end Marie Keis Urhe som sang med hver fredag på TV2 som en del X – FACTOR bandet

B

emærk vi tilbyder kun denne julefrokost d. 6. december og mindste salget er 10 billetter. Er I mindre end 10 personer, opkræves der et ekstra gebyr pr. person.

ARRANGEMENTET INKLUDERER: Saltede snacks, fri blød bar med øl og husets rødvin og hvidvin, div. sodavand og isvand, stor julebuffet i høj kvalitet samt dessertbuffet med kaffe & te. Fuldt julefrokostshow med Anders Matthesen, party DJ: PETER “SAX” BEIM samt fantastisk Live band samt stort lysshow. 4 timers drinksbar med long drinks 22.00 – 02.00, fri garderobe samt veloplagt personale & god service.

"

G

Nu’ det jul igen, og hvad rager det mig?

"

Julefrokost: Tivoli Kongres Center

9


ÅRETS JULEFROKOST INDSLAG FIRMAJULEGAVEN I VILLE ØNSKE, I ALDRIG HAVDE FÅET! Jeres julefrokost... jeres regler... på nær én! Denne firma escape oplevelse er specielt udviklet til julefrokosten. En yderst underholdende og nervepirrende event - i et kapløb mod tiden! 90 nervepirrende og underholdende minutter! Lykkedes det at knække koden på den mystiske firmajulegave ud fra alle pakkens komponenter eller må I i stedet erkende nederladet ?

Å

rets firmajulegave syner noget større, end den I plejer at få. En stor tung kasse, pakket ind i gavepapir og gavebånd, lokker kollegaerne tættere på. Øverst på pakken, under den store sløjfe, bemærker en af jer en forseglet kuvert “Åben mig”, står der. Spændte på, hvad julegaven byder på, flår I gavepapiret fra hinanden, åbner pakken og ser til jeres store skræk og rædsel, at idet I åbnede pakken, udløste I en installation, der nu langsomt, men sikkert tæller ned! I kigger uforstående på hinanden “hvad er nu det?” og hvad har det mon af betydning? Nysgerrige og ivrige efter at få svar på jeres spørgsmål, kigger I forsigtigt ned i pakken...

E

n låst safety boks, nogle nøgler, et brev, en mærkværdig julekrans og andre besynderlige elementer bliver nu jeres bedste bud på komponenter, der kan hjælpe jer videre til at få åbnet safety boksen og komme til bunds i den mystiske julegave - alt i kapløb mod det nedtællende apparat! ESCAPE KONCEPTET

I

løbet af de seneste år er escape konceptet med real-life escape rum og spil for alvor blevet rigtigt populært i hele landet.

En låst safety boks, nogle nøgler, et brev, en mærkværdig julekrans og andre besynderlige

E

scape konceptet består i at knække koder og løse en række opgaver i fællesskab indenfor en given tid.

E

scape From Your Christmas Present er netop denne spiloplevelse, bare hvor I slipper for, at bruge tid på at besøge special designede rum i byen med manglende eller passende tider. Escape From Your Christmas Present kan afvikles og gennemføres på alle landets kontorer, mødelokaler, saloner og øvrige arbejdsfaciliteter. FRA 2 - 100 DELTAGERE:

E

scape From Your Christmas Present tager 90 minutter at gennemføre. Eventen er specielt udviklet i julens ånd som julefrokostindslag til den mindre eller mellemstore virksomhed, med escape presents op til 5 deltagere eller udgaver helt op til 100 medarbejdere.

U

dgaverne differentierer sig i antallet af escape presents I modtager, således at samtlige deltagere bliver involveret og holdt beskæftiget i deres escape oplevelse med spillets forskellige komponenter. Spillet er udformet autentisk og troværdigt med masser af sjove hovedbrud og udfordrende opgaver, hvor der skal kommunikeres, knækkes koder og tænkes kreativt.

elementer bliver nu jeres bedste bud på komponenter, der kan hjælpe jer videre!

10

Julefrokostindslag: Escape From Your Christmas Present

Læs mere om eventen på www.copenhagenevent.dk


AFHOLD JULEFROKOSTEN

I EGET

DOMICIL MED FLOT PRODUKTION

LAD COPENHAGEN EVENT ARRANGERE FIRMAFESTEN I JERES RAMMER VI SØRGER FOR DET HELE - SÅ I BLIVER GÆST I EGET HUS! VI LEVERER SKRÆDDERSYEDE TOTALLØSNINGER BESTÅENDE AF FLOTTE PRODUKTIONER MED PROFESSIONELLE VISUALS, LYD- & LYSOPSÆTNINGER, VELSMAGENDE OG BÆREDYGTIGE MENUER ELLER BUFFETER, MODERNE BARLØSNINGER, TEMAUDSMYKNING & DEKORATIONER, UNDERHOLDNING & INDSLAG ELLER DELELEMENTER DERAF, EFTER JERES ØNSKER OG BEHOV! VI PLANLÆGGER & EKSEKVERER ALLE FESTER OG PRODUKTIONER SELV - DET ER JERES GARANTI FOR ET VELLYKKET ARRANGEMENT!

RING TIL OS I DAG FOR AT HØRE NÆRMERE

VI

EVENTS

WWW.COPENHAGENEVENT.DK - TLF.: 60 24 52 25


FIRMAFEST PÅ ARBEJDSPLADSEN BLIV GÆST I EGET HUS Slip for forsinkelser og besværlig kollektiv transport i sne og slud, udsolgte pladser på den ønskede julefrokostdato eller julefrokostprogrammer der ikke matcher jeres ønsker og forventninger - og lad os i stedet forkæle jer i jeres eget domicil! Vi leverer skræddersyede totalløsninger eller delelementer som produktion, personale, catering og barmoduler, events og indslag, bands, DJ eller andet underholdning til julefrokosten efter jeres ønsker og behov.

F

irmaets årlige julefrokost er en af de begivenheder, der er forskellig fra firma til firma, men som alle medarbejdere har store forventninger til, uanset hvilket firma de arbejder for - og det er med god grund. Afslutningen på året giver anledning til at fejre resultater, lære sine kollegaer bedre at kende og komme firmaet ved på en mere slap og uformel måde. Af samme årsag kan I med fordel afholde julefrokosten på arbejdspladsen og få fuld valuta for jeres driftsomkostninger.

H

Lad Copenhagen Event forvandle jeres kantine eller mødelokale til et gennemført dansegulv!

os Copenhagen Event har vi mange års erfaring i at planlægge, producere og eksekvere julefrokoster rundt omkring i hovedstadsområdet i kundernes egne rammer. Vi har både mulighed for at levere en delvis løsning, hvor vi assisterer med nogle enkelte elementer eller vi kan sammensætte en skræddersyet totalløsning, præcis efter jeres ønsker og behov!

TRADITIONEL ELLER MODERNE JUL I FIRMAET?

T

ema, amerikansk, moderne nordisk eller traditionelt dansk? Det er op til jer! Vi forvandler jeres kantine og øvrige kontorfaciliteter til alt fra en eksklusiv gallamiddag, et winter wonderland med sne og frost dekoret lofter, til den traditionsbundet julefrokost med sylte, snaps og sild og granguirlander i metervis. Vi har mange spændende bud på en moderne nordisk juleproduktion, der er tidssvarende til tidens mange mad- og bartrends.

V

i afstemmer alt indhold, dekorationer, produktioner, logistik, eksekvering og underholdning og ud fra de kriterier, I vægter højst - det gør vi altid for at give jer den bedst tænkelige og unikke festoplevelse i rammerne af jeres daglige arbejdsgang, hvor I på denne éne aften bliver gæst i eget hus!

Julefrokost i eget domicil

13


DANSK JULEHYGGE NOSTALGI OG DANSEBAJERE 8 timers julefrokostarrangement med nostalgi, dansk julehygge og dansebajere på programmet! Denne julefrokost har plads til 350 gæster på Teglværket ved Sydhavn.

ens nye kanalby.

TAK FOR ALLE SANGENE DU DEJLIGE SPILLEMAND!

I Live optræden leveret af GASBOX med forsangeren René Hejdmann, der båder lyder og ligner Kim Larsen, så man tror, det er løgn. GASBOX spiller og synger Gasolins numre med stor respekt og musikalsk magi!

over 40 år sang vores alle sammens spillemand sig ind i både familiers og kollegaers hjerter og det er nok ikke en overdrivelse at sige, at alle kender én, der kender én af nationalskjaldens sange.

M

ed et ønske om at gendanne fortiden byder vi hos Copenhagen Event på et festligt og nostalgisk julefrokostarrangement med en dejlig veltilberedt julebuffet, fri bar, DJ og Gasbox, som gang på gang imponerer gæster og publikum. SKØN VENUE MED ORIGINAL TONER OG AUTENTISK MIMIK

V

i tilbyder to forskellige billettyper til denne julefrokost. Standardbilletten hvor I får 8 timers fri blød bar med øl, vin og sodavand og Rabalderbilletten hvor vi udover den frie bar også har tilføjet fri drinksbar i fire timer fra kl. 22.00. Ved begge billettyper kan gæsterne benytte sig af vores shuttlebusser, der kører i pendulfart til DGI byen allerede fra kl. 22.00.

M

Venue: Teglværket Teglholmsgade 27 2450 København Datoer 2019: November: 22. 23. 29. og 30. December: 6. 7. og 13.

D

ed Julerabalder på Teglværket får I en julefrokost, der med sin smukke beliggenhed med udsigt til Københavns kanaler er en venue, der råder over egen privat strand, hvor de mange båltønder skaber varme og hyggelig stemning. Glæd jer til en koncertoplevelse leveret af GASBOX, gruppen der tog samtlige “Danmark har talent” dommere på TV2 med storm og en live optræden, der er fyldt med intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den

Julefrokost: Julerabalder på Teglværket

TRADITIONEL JULEBUFFET MED ANMELDERROSTE VINE OG BOBLER

aden til denne julefrokost er også dedikeret Danmarks ubetinget største sangskriver, dog ikke med livretten pasta pomodoro, men med traditionel dansk julebuffet bestående af karry- og hvide sild, æg og rejer og knasende sprøde fiskefileter, der serveres på delevenlige fade som det kolde bord sammen med den efterfølgende varme julebuffet, hvor I både finder flæskeog andesteg, hønsesalat, roastbeef, skinke og meget mere, så er madrammerne sat for et godt måltid. Til dessert byder vi på den obligatoriske ris á la mande med lun kirsebærsauce - alt i selskab med velkomstdrink samt anmelderroste bobler og vine under hele julefrokosten.

M

14

ægte vare, som man overhovedet kan komme.

er er naturligvis mulighed for at tilkøbe snaps eller bustransport fra firmaet, så det eneste spørgsmål, der står tilbage, er vel: “hvis din chef giver dig lov - tager du så med os ud i skoven”?


KØBENHAVNS STØRSTE UDVALG AF JULEFROKOSTER Vi har listet nogle af de mest stemningsfulde selskabslokaler og julefrokostpakker i forskellige prisklasser til både større og mindre virksomheder. Vælg mellem den traditionsrige julefrokost med klassisk julebuffet eller menu, eller prøv en mere uformel og anderledes firmajulefrokost i år!

tæt på metro

Eget selskabslokale med gennemført lysproduktion. Vælg mellem moderne eller utraditionel julemenu med økologiske og bæredygtige råvarer. Fra 60 - 125 gæster.

Skjult rustik perle med hyggelig atmosfære midt i København. Højkvalitets julesortiment af signaturretter med perfekte rammer til den mellemstore virksomhed med plads til 145 gæster.

Julemenu, fri bar, cocktails og DJ

Julemiddag, fri bar og udvalgte cocktails

fra kr. 1250,- ex. moms

ved Skt. Hans Torv

fra kr. 995,- ex. moms

på Refshalevej

Hyggelig julefrokost i den charmerende Mere end 10.000 julefrokostgæster har Julefrokost i historiske rammer med gamle frikirke fra 50’erne. Velkomsthaft fornøjelsen af denne julefrokost udsigt til flot arkitektur bevaret siden 1859. drink, fri blød bar, julemenu med avec til med velkomstdrink, valgfri 3 retters 8 timers julearrangement med ALT desserten samt Party DJ. menu, fri bar i 4 timer og natdiskotek på inkluderet! Restaurant Barcelona! Hos Firmajulefrokoster samarbejder vi med flere forskellige ILLUM ROOFTOP råder over mange eksklusive og stilrene lokaler. selskabsbåde og kan derfor tilbyde at I afholder jeres Ring til os i dag for at høre mere om byens bedste cocktails og firmajulefrokost på vandet. Fra 30 200 gæster. forskellige muligheder. Fra 20ex. - 250 gæster. Pr. person kr. 895,moms Pr. person fra kr. 680,- ex. moms Pr. person kr. 800,- ex.restauranternes moms Julemiddag, fri bar og DJ

7 timers arrangement

fra kr. 800,- ex. moms

fra kr. 995,- ex. moms

Alle priser er pr. person. Se hele vores udvalg af firmajulefrokoster på www.firmajulefrokoster.dk eller ring til os på tlf. 41 57 00 00 for at høre nærmere om de mange muligheder og prisklasser

VI

JULEFROKOSTER

Profile for Anna Elin Hasselby

Firmaoplevelser # 6  

Eventmagasinet der giver dig den nyeste inspiration til firmafesten

Firmaoplevelser # 6  

Eventmagasinet der giver dig den nyeste inspiration til firmafesten

Advertisement