Page 1

I MPORTANT!

SORTIDA A DELTARI U M

-

-

-

Divendres, 11 de juny de 2010 Alumnat de P-4

-

Respectar les dates i els horaris que estableixi el centre. Signar i retornar tota la documentació que s’entregui des del centre. Portar: ESMORZAR amb una BOSSA , CANTIMPLORA amb aigua, ROBA i SABATES de RECANVI, GORRA i CREMA SOLAR (Portar posada des de casa). El preu de l’excursió és de 8€ a entregar a


Isabel Martí abans del dia 4 de juny.

ORDRE DEL DIA

DESCOBREIX ELS ANIMALS

9:00 – Arribada a l’escola. 9:30 – Pugem a l’autobús i... arranquem!! 10.30- Arribada a Deltarium i esmorzar. 11.00 – Experimentació amb els diferents animals. 12.30- Jocs d’aigua. 13.15 – Dinar. 14.30 – Joc lliure. 15.00 - Activitat conta-contes. 15.45 – Ens acomiadem i marxem cap a l’escola. 17.00 – Arribada a l’escola.

A DELTARI U M Aquesta és una activitat plena de vivències, sons, olors i textures noves per al tacte dels més menuts. El contacte amb les plantes, la terra i els animals és la base per al descobriment de la natura. Ens acompanyaran els monitors especialitzats de Deltarium Descobreix els animals a Deltarium és una activitat que es complementarà amb les activitats de jocs d’aigua, abans de dinar, i el conta- contes, després de la menjada.


MENÚ INFANT I L (inclós en el preu) Macarrons Llibrets amb llom i formatge Gelat Aigua i pa

ACTIVI TATS COMPLEMEN TÀR I ES (incloses en el preu) JOCS D’AIGUA Activitat on els infants es remullaran i jugaran amb l’aigua. CONTA- CONTES Activitat on els infants escoltaran un conte que els explicarà un personatge molt especial de Deltarium.

Tríptic sortida Deltarium  

Sessió informativa famílies

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you