Issuu on Google+

Referents fotogràfics

Sharbat Gula, la niña afgana Steve McCurry - 1985

Bombardeo de Napalm (guerra de vietnam) Nick Ut - 1972

La Agonía de Omayra Sanchez - Frank Fournier - 1985

Totes aquestes imatges, entre moltres altres han marcat a la història per ser fotografies les quals han marcat un fet que en sí mateix ja va passar a la història. En el meu cas, si la meva noticia hagués de passar a la historia i junt amb ella, la meva fotografia, considero que hauria de ser presa en el moment de l'acció, o en un moment en el qual s'intuís una possible acció.


Esbossos i idees:


DESMANTELADA EN OLOT UNA OPERACIÓN QUE PONDRÍA EN MARCHA A 100.000 ROBOTS CHINOS. La pasada madrugada, la Guardia Civil en una redada conjunta con el cuerpo de los Mossos d'Esquadra, desmantelaron un almacén de un bazar chino dentro del cual habían más de 100.000 cajas de jueguetes los cuales, según fuentes de la policia, fueron modificados para ser convertidos en robots y activarse en caso de guerra. Esta operación confirma el rumor que corría hasta ahora de la posibilidad de que estos bazares repartidos por nuestro país, sean una tapadera para distribuir en masa robots de carácter bélico. Hasta la fecha la policia desconoce cuántos juguetes fueron vendidos antes de la operación “Oso amoroso”.


Valoració final.

Finalment he escollit la notícia dels robots xinos degut a que lamajoria de les nostres joguines han set i són inventades en terres orientals i aprofitant això junt amb moltes de les diverses llegendes dels bazars que corren (no me les he inventat) he cregut que aquesta notícia seria interessant. He decidit fer la imatge amb un telèfon mòbil degut a que en aquestes botigues no et permeten realitzar fotos, i amb un mòbil seria més dissimulat que amb una càmera rèflex (a falta de leica...) i alhora és una bona manera d'aprofitar-nos de les tecnologies actuals que tots tenim a l'avast. Crec que finalment, a la imatge he conseguit un bon resultat visual i, tot i que potser no seria la foto escollida per a passar a la historia, estic molt satisfeta amb el meu treball personal. Amb temps i molta paciència, si hagués de canviar alguna cosa, m'agradaria probar la de demanar a la gent que corri de nit pel barri espantada per a probar a ficar uns “rajos” exterminadors amb photoshop a les cases tipo “la guerra de los mundos”.


Noticia