Page 1

Spar på energien – spar penge

Lad Bachmann Energi-Center undersøge ejendommen og energiforbruget. Vi viser vejen til bedre indeklima og bedre økonomi.

Tlf.: 36 46 56 26 · Info@b-energi.dk · www.b-energi.dk


Et mindre energiforbrug kan ses på bundlinjen Måske du har en formodning om, at bygningen med fordel kunne blive energioptimeret til gavn for økonomien og indeklimaet. Men hvor høstes de største gevinster, og hvor er det rigtige sted at starte? Bachmann Energi-Centers energiteknologer undersøger bygningens klimaskærm, gransker energiforbruget og undersøger energibehovet i den daglige drift. Vores rapport giver konkrete anbefalinger til forbedringer, der kan ses på bundlinjen og giver et bedre indeklima. Bygningen energioptimeres Vi hjælper dig også med at få realiseret energiforbedringerne. Vi varetager alt i processen fra koordinering til byggeledelse og sikrer, at de rigtige materialer bruges, og at arbejdet udføres efter gældende regler. Vi har faste samarbejdspartnere, der er nøje udvalgt, fordi de har stor erfaring med at udføre energioptimeringer af høj kvalitet og med stor effekt. Vi sikrer dig tilskud og grønne tal Med en energirapport fra Bachmann Energi-Center er du samtidig sikret viden om, hvilke tilskud energirenoveringen kan opnå. Vi holder styr på det for dig. Vi er hele tiden opdateret på energiområdet – både teknologisk og politisk.


Energieffektiv drift fra A til Z Bachmann Energi-Center bistår dig med: • Energirådgivning • Energiscreening af klimaskærm • Termografering • Måling af radon • Måling af indeklima • Energianalyse • Optimering af lysinstallationer • Optimering af varme- og vandinstallationer • Indberetning af energitilskud • Beregning af tilbagebetalingstid og rentabilitet • Uvildig rådgivning om bedste opvarmningsform • Kvalitetskontrol af byggeri • Rådgivning før, under og efter renovering Det energirigtige produkt er afgørende Måske er en ny varmepumpe eller solceller, hvad bygningen har brug for til at sænke energiforbruget. Vi har undersøgt, hvilke produkter der er det rigtige valg. Markedet er fyldt med produkter, som erklærer sig energivenlige. Vi anbefaler kun produkter, der er testet af Teknologisk Institut og godkendt af Energistyrelsen, og hvor vi kan stå inde for forhandleren. Vi har en viden og et netværk, som vi lader komme dig til gavn.


Gør som Collectia – få en energianalyse og bliv grøn Bachmann Energi-Center foretog en komplet energiscreening af inkassovirksomheden Collectias domicil i Brøndby. Solceller producerer strøm til computeren Collectia har 130 medarbejdere, der sidder ved deres computer i dagtimerne. Vi har anbefalet Collectia at sænke energiforbruget ved at lade solceller på taget producere strøm til computerne. Ny varmestyring reducerer varmeforbruget Med en ny varmestyring sikrer vi, at varmeanlægget altid er i optimal drift ved at overvåge temperaturen døgnet rundt. Det reducerer varmeforbruget med 20 procent. Vil du vide mere om energianalyse af din ejendom? Kontakt mig allerede i dag. Med udgangspunkt i dit behov, dine forventninger og vores erfaring laver vi en aftale om en analyse af ejendommen.

André Kjøller Energiteknolog ved Bachmann Energi-Center

Tlf: 2179 1077 Mail. Ankj@b-energi.dk www.b-energi.dk

Bachmann Energi  
Bachmann Energi  
Advertisement