__MAIN_TEXT__

Page 1

Mitä sinä voit tehdä eläinten eteen

Tue työtä eläinten hyväksi

Huomioi eläimet ostopäätöksissäsi. Korvaa eläinkunnan tuotteet kasviperäisillä tuotteilla. Käytä vain sellaista kosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä. Älä osta turkkia tai asustetta, jossa on turkissomisteita tai muita eläinperäisiä materiaaleja. Allekirjoita kudosluovutuskortti – ja pidä se mukanasi. Näin voit olla mukana vaikuttamassa eläinkokeiden määrään. Voit tilata kortin ilmaiseksi Animaliasta.

Tykkää, jaa, kommentoi. Hyödynnä sosiaalista mediaa ja keskustele eläinoikeusasioista tuttavapiirissäsi. Kirjoita yleisönosastokirjoituksia. Tue Animalian toimintaa. Liity jäseneksi, anna lahjoitus tai ryhdy vapaaehtoiseksi.

Eläimet eivät voi puhua omasta puolestaan. Tue toimintaa ja varmista, että eläinten ääni kuuluu. Animalia toimii lähes täysin jäsenmaksujen ja lahjoitusten varassa.

Tule kuukausilahjoittajaksi

Onneksi on ihmisiä, jotka välittävät

Kuukausittainen tuki on tehokas tapa auttaa. Liity mukaan animalia.fi/kuukausilahjoitus

Liity jäseneksi Kannata toimintaa vuosijäsenenä. Halutessasi voit myös osallistua käytännön toimintaan. Tervetuloa mukaan animalia.fi/liity

Tee lahjoitus Jokainen lahjoitus on arvokas. Tee lahjoitus verkossa osoitteessa animalia.fi/lahjoita tai tee tilisiirto lahjoitustilille FI24 1011 3000 260629 viitteellä 1012.

Yhdessä voimme vaikuttaa!

Animalia ry Suvilahdenkatu 4 00500 Helsinki 09 720 6590 animalia@animalia.fi

#animaliary @animaliary

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.

Kuva: shutterstock

Kuva: shutterstock

Lämmin kiitos tuestasi.


Vaikuttamistyötä

eläinten puolesta

Animalia on eläinten oikeuksia edistävä kansalais- ja asiantuntijajärjestö, joka on toiminut jo yli 55 vuotta eläinten puolesta. Vastustamme sellaista eläinten kohtelua, joka aiheuttaa eläimille kärsimystä tai estää olennaisesti niiden luontaista käyttäytymistä. Vaadimme, että eläinten oikeudet ja hyvinvointi huomioidaan nykyistä paremmin lainsäädännössä, koulutuksessa ja jokapäiväisissä suhteissamme eläimiin. Animalia toimii tiedottamalla, kampanjoimalla ja vaikuttamalla lainsäädäntöön. Pyrimme saamaan ihmisiä mukaan eläinoikeustoimintaan ja teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa. Vaikutamme myös EU:n alueella tehtävään eläinsuojelulainsäädäntöön yhteistyössä muiden maiden eläinjärjestöjen kanssa.

Kuva: shutterstock

Animalia on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Turkistarhaton Suomi ja maailma Turkistarhoilla miljoonat eläimet joutuvat elämään pienissä ja virikkeettömissä häkeissä. Ketuilla, supikoirilla ja minkeillä ei ole juuri lainkaan mahdollisuuksia lajityypilliseen käyttäytymiseen. Eläinten hyvinvointiongelmat ovat erittäin suuria. Turkikset ovat tarpeettomia ylellisyystuotteita, joista suuri osa tuotetaan koristeiksi. Animalia vastustaa turkistarhausta ja tähtää sen lopettamiseen lainsäädännöllä.

Tuotantoeläinten käytöstä luovuttava – kohti vegaanista maailmaa Ruoantuotantoon käytettävät eläimet elävät lyhyemmän elämän ja tuottavat tehokkaammin kuin koskaan aiemmin. Ahtaat tilat ja virikkeetön ympäristö estävät niiden luontaisen käyttäytymisen. Animalian tavoitteena on lopettaa eläinten laajamittainen hyväksikäyttö osana ruoantuotantoa. Kuitenkin niin kauan kuin eläimiä käytetään ruoantuotannossa, on niiden hyvinvointi taattava huomattavasti nykyistä paremmin.

Eroon eläinkokeista Eläinkokeet aiheuttavat eläimille suurta kärsimystä. Animalian perimmäisenä tavoitteena on eläinkokeeton maailma. Työskentelemme turhimpien ja eläimille kipua aiheuttavien kokeiden kieltämiseksi välittömästi. Edistämme eläinkokeille vaihtoehtoisten menetelmien kehittämistä sekä tieteen ja terveydenhuollon toimintatapojen muuttamista eläinkokeettomiksi.

Animalian toiminta tuottaa tuloksia - Suomen eläinsuojelulakiin on Animalian toiminnan ansiosta tehty monia parannuksia. Esimerkiksi parsinavetoiden lypsylehmät on nykyisin päästettävä kesäisin ulkoilemaan. - Animalian ja muiden eurooppalaisten järjestöjen yhteistyön ansiosta EU:ssa astui voimaan perinteisten häkkikanaloiden kielto vuonna 2012. Eläinkokein testatun kosmetiikan myynti on kielletty vuodesta 2013 lähtien. - Särkänniemen delfinaarion sulkeutuminen vuonna 2015 on merkittävä edistysaskel. Olimme myös toteuttamassa turkistarhauksen kieltämiseksi Suomen historian ensimmäistä kansalaisaloitetta. - Animalian kampanjoinnin ansiosta eläinsuojelun ja eläinten oikeuksien painoarvo yhteiskunnallisessa keskustelussa on noussut merkittävästi. Yhä useammat kuluttajat ottavat ostopäätöksissään eläimet huomioon.

Profile for Animalia ry

Onneksi on ihmisiä, jotka välittävät – Animalian yleisesite  

Onneksi on ihmisiä, jotka välittävät – Animalian yleisesite  

Advertisement