Page 1

MAPA

Centre Cívic Torre Llobeta

Bus: 11, 19, 32, 45, 47, 50, 51, H6, N1, N4, N6 Metro: L4 i L5 parada Maragall Bicing: C/ Subirats i C/ Cartellà

III JORNADES DE SALUT INTEGRAL DE TORRE LLOBETA 11 i 12 de maig 2018

ADREÇA

HORARIS

C/ Santa Fe, 2 bis 08031 Barcelona Tel. 93 358 56 14 i 93 358 57 11

Dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 21.30 h Dissabtes de 10 a 14 h i de 16.30 a 21.30 h

MÉS INFORMACIÓ info.cctorrellobeta@esport3.org ajuntament.barcelona.cat/ccivics/torrellobeta Segueix-nos a Facebook: centrecivic.torrellobeta Adaptat per a persones amb mobilitat reduïda


Aquest any celebrem les III Jornades de Salut Integral de Torre Llobeta, una proposta al voltant de la salut holística. Un treball amb el nostre cos físic, mental i emocional. A partir de conferències i tallers, podrem obtenir informació que ens donarà una perspectiva més ampla pel nostre desenvolupament personal. Tots els tallers i les conferències són gratuïtes. Cal inscripció prèvia pels tallers. Pots inscriure't als tallers a partir del 16 d'abril.

Divendres 11 de maig TALLER Dia 11 de maig de 16 a 17.30h NUMEROLOGIA Sabies que el teu nom i data de naixement vibren amb una energia que influeix sobre la teva personalitat i evolució espiritual? En aquest taller pràctic aprendràs a conèixer-te més profundament i amb quins recursos contes per a la teva pròpia evolució. A càrrec de Mónica Effes, especialista en numerologia, Registres Akashics, Radiestesia i Pèndol Hebreu.

TALLER Dia 11 de maig de 17.30 a 19h LA SALUT COMENÇA EN L’EMOCIÓ Al llarg del dia passem per molts estats emocionals. De la majoria d’aquestes emocions no som conscients i quan aporten càrrega negativa, s’acumulen i ens fan patir. A través d’aquest taller podrem descobrir les bases per aprendre a gaudir de la nostra vida amb una bona salut emocional. A càrrec de Mirari Bolumburu, Coach Personal i Terapeuta.

TALLER Dia 11 de maig de 17.30 a 19h COM FUNCIONA LA MENT AMB LA PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA (PNL) La PNL ens ajuda a entendre com interpretem les nostres experiències de forma subjectiva en funció de la nostra història personal. D'aquesta forma, comprendrem com la nostra interpretació determina la forma en que pensem, ens sentim i interactuem amb els altres. A càrrec de Cesca Cintas, Màster en Desenvolupament personal i Màster en Programació Neurolingüística.

ACTIVITAT Dia 11 de maig de 18 a 19 h TU CONTES - HISTÒRIES QUE ALIMENTEN L’ÀNIMA Espai de narració oral per a adults. Et convidem a explicar contes. Et convidem a escoltar-ne. Et convidem a viure’ls! A càrrec de Las Lindas.

CONFERÈNCIA

TALLER

Dia 11 de maig a les 19.15 h COM ACONSEGUIR UNA VIDA SALUDABLE La vida saludable no és una fita, és una forma d’entendre el dia a dia, adaptant-nos a les circumstàncies quotidianes. A partir de eines com la kinesiologia, la bioenergètica, el biomagnetisme i la Quàntica, descobrirem com podem portar a terme una vida saludable, a nivell físic, emocional i energètic. A càrrec de Jaume Porta Vidal, graduat en Medicina Tradicional Xinesa, Kinesiòleg, Aromaterapeuta, Restauració Bioenergètica, Shiatsu, Yuki, Mestria de Reiki, Biomagnetisme quàntic, Bioingenieria quàntica. I Maria Montserrat Llucià Santanach, Kinesiòloga, Reflexòloga, Aromaterapeuta, Biomagnetisme Quàntic, Massatge Neurosedant, Biòloga i Màster en inmunologia.

Dia 12 de maig d'11.30 a 13 h 20 HÀBITS SALUDABLES PER VIURE AMB ENERGIA Mantenir-nos amb energia és fonamental per a tenir una bona salut. Parlarem dels hàbits que aporten energia i que fan que ens trobem bé amb nosaltres mateixes i amb l'entorn. A càrrec de Cristina Reinoso, Naturòpata, kinesiòloga holística i emocional i terapeuta de Medicina Tradicional Xinesa.

Dissabte 12 de maig TALLER Dia 12 de maig de 10.15 a 11.15 h MEDITACIÓ I RELAXACIÓ En aquest taller realitzarem meditacions i relaxacions guiades que ens ajudaran a parar el pensament repetitiu i a connectar amb la nostra essència, amb l’objectiu de treballar bloquejos i límits, per poder viure amb una major harmonia i pau. Cal dur roba còmoda. A càrrec de Margarita Herrero, Artterapeuta Gestalt i Pedagoga.

TALLER Dia 12 de maig d'11.30 a 13 h L’ARTTERÀPIA EN EL DESENVOLUPAMENT PERSONAL Aquest taller et convida a experimentar l'art des de la llibertat i l'espontaneïtat, amb la finalitat de comunicar-te amb la riquesa del teu món intern, descobrir el teu potencial creatiu i utilitzar-ho com a eina de desenvolupament personal. A càrrec d’Alejandra Vicuña, Artterapeuta

TALLER Dia 12 de maig d'11.30 a 13 h UN NOU RITME DE VIDA A TRAVÉS DE LA BIODANSA Vine a relaxar-te ballant i troba maneres més saludables d’afrontar el teu ritme de vida amb la Biodansa. En aquest taller farem diferents dinàmiques per obtenir recursos que ens ajudin en el dia a dia a afrontar un ritme de vida que, sovint, és massa accelerat. No cal saber ballar ni tenir experiència prèvia. Cal dur roba còmoda i una ampolleta d'aigua. A càrrec de Neus Batlle, Facilitadora de Biodansa SRT titulada per la IBF

TALLER Dia 12 de maig de 16.30 a 17.30 h TXI KUNG PER ALLEUJAR L’ESTRÈS I L’ANSIETAT El Txi Kung és una tècnica psicofísica mil·lenària d'origen xinès. En aquest taller s'ensenyaran exercicis per millorar els estats d'estrès i d'ansietat, tan freqüents en l'actualitat. Cal dur roba còmoda. A càrrec de Joan Galcerán, Instructor de Tai-txí, Txi-kung, Lu Jong i Meditació.

TALLER Dia 12 de maig de 17.30 a 19 h MOVIMENT EXPRESSIU Taller d’autoconeixement i creixement personal des de la visió del Moviment Expressiu i la Gestalt. Un espai de trobada vivencial on desenvolupar la nostra consciència a nivell corporal, emocional i cognitiu. Cal dur roba còmoda. A càrrec de José Francisco Martínez, diplomat en Teràpia Gestalt, Terapeuta Corporal Sistema Moviment Expressiu Centres d’energia, Formació en Teatre terapèutic, Postgrau Cuerpo y Arte.

CONFERÈNCIA Dia 12 de maig a les 19.15 h ALLIBERA’T DE LA POR, GESTIONA LES TEVES EMOCIONS En aquesta conferència veurem quines són les principals pors i com ens limiten a l'hora d'aconseguir els nostres objectius. A través d’eines de la teràpia Gestalt i la PNL, podem aconseguir alliberarnos de l'angoixa i de la impossibilitat d'enfrontar-nos a les pors per poder superar-les. A càrrec d’Ada San Millán, Terapeuta integrativa (Naturopatia, Flors de Bach, Gemoteràpia, Chamanisme femení, Biodescodificació, Medicina Xinesa i Medicina Ayurveda).

Original fulleto jornadesalut2018  
Original fulleto jornadesalut2018  
Advertisement