Page 1


Prezantim reforma rajonet  

“Rajonalizimi i Shqipërisë: Reforma qeverisëse, administrative dhe territoriale që i duhet Shqipërisë në nivel rajonal” - Propozim i Co-PLAN...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you