Page 1

Spesialtilbud fredag 1. april Informasjon om kveldens 4 retters meny Med utgangspunkt i at 1. april er verdens dag for spøk og moro, har våre kokker tatt en utfordring. I 3 uker har de jobbet og spekulert om hvordan lage en humoristisk og kreativ 4 retters meny. Inspiransjon er hentet fra topp restauranter som El Bulli og Fat Duck. Ingenting av det du spiser er hva du tror….. Det eneste vi kan love er at maten smaker fantastisk, og at en slik meny opplever du kanskje kun én gang i livet på våre trakter.

Kun Middag

Kr 750,-

Inkluderer følgende: Aperitiff som serveres fra klokken 19 til 19.30 Kveldens 4 retters middag i Restaurant Bøkkerstua kl 19.30 (presis)

Hotellpakke (per person i dbl rom)

Kr 1750,-

Inkluderer følgende: Aperitiffsom serveres fra klokken 19 til 19.30 Kveldens 4 retters middag i Restaurant Bøkkerstua kl 19.30 (presis) Adgang til Badehuset Spa fredag og lørdag Lettere lunsj før avreise på lørdag

Bestill i dag! Tlf : 71291300 Epost: post@angvik-hotell.no

Begrenset plass - Kun 35 personer Alle gjester som bor på hotellet er garantert bord. Grunnet kapasitet utnyttelse tar vi kun imot 10 personer som ikke bor på hotellet. Første mann til mølla.


Matfilosofi Vi er så heldige at vi held til i eit skattekammer av kortreist mat. Råvarene er foredla av våre flinke kokker, og komponert til spanande menyer. Kveldens 4 retters meny inkluderer både apetittvekkarar og petit four. Vi prøver å bruke av det naturen tilbyr oss lokalt – det såkalla ”nordisk kjøkken”, men bruker også innslag og impulsar fra utlandet.

Drikke Vi søker kvar dag den perfekte balanse mellom mat og drikke. Matens eleganse kjem best til uttrykk med riktig drikke servert til kvar enkelt rett.

Med vennlig hilsen

Pakke med 4 glass Pakke med 5 glass

Jørn Aase Hotellvert Angvik Gamle Handelssted

kr 390,kr 490,-

ANGVIK GAMLE HANDELSSTED  

Prøv vår unike første april menyspøk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you