Page 1

EL VIATGE A MART. Hi havia una vegada, 4 amics que volien fer un viatge per tranquilitzar-se de tants deures i exàmens. Un dia al Gerard se li va acudir que podrien anar a un altre planeta. Van estar rumiant i rumiant, mentre de cop a l'Edgar li va venir una idea boníssima. Podien anar a Mart!! Però.... Com ho podien fer per arribar a aquell planeta vermell que els tenia a tots amb la intriga? De cop al Abraham se li va passar pel cap que podien anar a una estació espacial. Van tenir que agafar un tren, un avió, un vaixell.... I al cap d'una semana van arribar a la estació espacial. Van anar a preguntar al encarregat del cohet si els deixava agafar-lo per anar al planeta MART. El encarregat va dir: -Això es gravíssim!!!, si no han aconseguit anar uns homes especialitzats, com podrien anar uns merrecs?? -Perdona, ens estas dient que no podem anar al planeta vermell? -Si, perquè sou uns insolents. -Si vols et demostrem que podem anar a la Lluna. -D'acord, si torneu en 3 dies us deixaré el cohet. I així va ser com a la Lluna van trobar un extraterrestre que els volia acompanyar al planeta Mart. Només van tardar 2 dies i el encarregat els va tenir que deixar el cohet. El viatge va tenir molts entrebancs, però van arribar. L'extraterrestre es va quedar a viure i els nens van tornar a la Terra i van demostrar que a Mart hi pot haver vida. Als nens els hi van donar un premi ( un pin amb forma de planeta) i un joc de la play3. Carles


UN VIATJE A MART 4 amics sempre sonyaven amb anar a Mart, cada dia estaven parlant de Mart, el seu color , la temperatura que hi fa, els descobriments que es feien i totes les coses que es podien dir de d'aquell planeta. Ells volien anar sigui com sigui, pero aixó si, colien anar amb el millor astronauta del mon que es deia: Igor Gabilondo. Un dia, estaven al bar jugant al futbolí i de sobte va veure un anunci a la televisió del bar que deia: “T'agrada Mart?, t'agradaria anar-hi? Dons envia un missatge amb la paraula MART al 8834 i podràs guanyar 4 bitllets a Mart amb Igor Gabilondo. Carles que era el que mes li agradava l'astronomia, va agafar el movil i va començar a enviar missatges, pero veia que ningú mes enviava el missatge. -Que no envieu el missatge nois?- va dir el Carles -Mm... esque, segur que sera una estafa i la meva mare no emdeixara enviar-ho, segur que es molt car el missatge- va dir l'Arnau amb una veu com de timid. -L'Arnau te raó segur que es molt car- Va respondre convençut Alberto. -Pero nois... no voleu anar a Mart? I ames Alberto i Arnau a vosaltres os entusiasma a Mart. Carles es va anar a la seva casa una mica enfadat. Al dia següent a l'institut van parlar sobre el viatge i l'Arnau i al Alberto se li va escapar un somrirure, Carles als beures li va dir: -Que pasa? -D'onç... que ens han deixat enviar el missatge! A Carles es va posar a saltar de l'alegria . Al cap de 2 dies van anar al bar a veure el concur. El presentador feia rodar una bola amb els noms dels concursants... el 1 era: Arnau!, el 2 era: Alberto i el 3: Jose. A Carles se li va quedar la cara blanca, l'Arnau estava pero trucar a l'ambulància però... qui era el Jose? De sobte el amo del bar es va acercar a Carles i li va dir: -Carles, te el meu tiquet per anar a Mart, crec que t'ho ho disfrutarás molt mes amb els teus amics. Carles se li va quitar la cara de mort i va agafar el tiquet, era el seu millor regal que li feien, i tota la gent del bar va aplaudir a Jose el amo del bar.

EDGAR


VIATGE A MART

Hi havia una vegada 4 amics que tenien 13 menys en Gerard que tenia 12 anys que era el mes petits, que es deien Edgar,Carles,Gerard i Abraham que el seu somni en comu era anar a mart, era una pasió que tenien els 4 es coneixien desde petits i siempre parlaven d'aixo d' anar a mart,a una estacio espacial, tot el que estigui relacionat amb l'espai.L' Edgar va sacat l'idea i va dir:escolteu nois per que no anem a mart quan tinguem 18 anys? En Carles Arbaham i Gerard van dir tot convençuts i a la matieixa hora:d' acord m'agradaria molt!! aixi doncs van acavar aixi el dia, esperant que tinguin 18 anys,pero...Tenien duvtes per que com anirien a mart?els i deixarien?. Tenien que sacarse estudis de molts anys i no anaven per el cami de estudiar molt,pero com era el seu somni alomillor es posaven les piles i estudiaven i estudiaven.Van anar al institut a el endema,i van estar tot l'hora de clase i pati parlant de aixo, i tambe de les dubtes que hi tenien que i eren moltes, pero ara no hi estaven per els dubtes, hi estaven per estudiar-hi molt i sacarse la carrrera d'astronauta que no son pocs anys i falta molta preparacio, en edgar va dir a tots els profesors i profesores va dir:que os sembla si en Carles l'Abraham ,en Gerard i yo quant tinguem 1 anys ens anirem a mart o ser astronautas i navegar per tot l'espai?¿ tots les profesores es van reir mentres que els profesors els animaven i els deien:molt bé pero... teniu que estudiar molt i sacar-vos la carrera d' astronauta i estudiar-hi molt, mentres ho feu aixo i os ho mereixeu llavors estarem tots contents de vosaltres donariau molt bé exemples.Els nens es van posar les piles per que el profesor els va animar i molt, i van decidir estudiar i sacars-en la carrera d'astronauta i consegui el seu somni com ser astronauta i els seus millors son que es anar a mart.

GERARD


el viatge a mart, edgar, carles, abraham i gery  
el viatge a mart, edgar, carles, abraham i gery  

uns nens que van a mart

Advertisement