Page 1

Anja De Cnuydt (34) uit Laarne combineert twee drukke jobs, helpt haar grootmoeder bij het huishouden en staat altijd klaar voor haar naasten in nood. Redenen genoeg voor mama Marie-Thérèse om dochterlief in te schrijven voor een welverdiende restyling! Karaat nam haar mee voor een ontspannend dagje aan zee.

VOOR&NA

Helpende hand in de bloemetjes Kledij: outfit die verslankt Anja draagt vooral bruin en dat zou haar echtgenoot graag zien veranderen. Gedempt bruin is volgens styliste Angelika wel een goede keuze, maar Anja mag haar kleurenpalet gerust uitbreiden met kakitinten, warm lichtblauw, petrol, warmrood en mosgroen. Angelika kiest bij Caroline Biss een toon op toon outfit uit de nieuwe lentecollectie. Het camelkleurige linnen basisensemble staat het volslanke figuur van Anja perfect. De kraag zorgt voor een breekpunt in de lange hals en de riem in het vestje accentueert de taille. De diepe V-hals van het topje en de lange halsketting creëren een slanker silhouet. Een driekwartmouw is dan weer een gedroomde oplossing voor iemand met lange armen, zeker in combinatie met één of meerdere armbanden. De zilveren juweeltjes die Anja dagelijks draagt, zijn te koel voor haar type. Gouden of bronzen juwelen of parels daarentegen flatteren haar gelaat.

Kapsel: sportieve snit in warme kleuren Volgens Steve Landuyt van kapsalon Jean-Luc Alexandre zijn de lichtgolvende haren van Anja ideaal voor een speels kapsel. Er wordt flink geknipt, maar de lengte laat toch nog een klein staartje toe. Zo kan het kapsel zowel los als opgestoken gedragen worden. Een te kort kapsel zou Anja te bolle kaaklijnen bezorgen. De koele, zwarte haarkleur waarvoor zij nu al jaren kiest, verbleekt het gezicht en wordt met succes omgetoverd in een donkerbruine tint met warme toetsen mahonie. De grijze haartjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en de balayage zorgt voor een natuurlijk zomers effect.

De maquillage van Anja wordt volledig afgestemd op haar outfit en combineert warme en lichte tinten tot een harmonieus geheel. Zo worden de ogen opgelicht met een helderblauwe tint die zacht overschaduwd wordt door warm oranje. De fijne oogleden lijken zo wat groter. Met een glossy lippenstift schitteren de lippen in glanzend koraal. Maar met make-up hoeft Steve uiteindelijk niet veel accenten aan te brengen. Anja’s pittige haarsnit doet al het werk.

FOTO’S MARC MASSCHELEIN - TEKST LESLIE VAN HECKE

Make-up: accent op de ogen

Met dank aan Kleur- en stijladvies: Angelika De Buck - Patrijspark 89, Deinze, (0478)345444, www.adb-adviesbureau.be Kapsel, juwelen en make-up: Jean-Luc Alexandre, Kustlaan 283, 8300 Knokke-Zoute, (050)625558, www.jeanluxalexandre.be Kledij: Caroline Biss, Kustlaan 57, 8300 Knokke-Zoute, (050)621676 KARAAT - SEPTEMBER 2004 1 Hebt u ook zin in een nieuwe look? STUUR UW BRIEF EN FOTO NAAR: KARAAT - VOOR EN NA - Vlasstraat 17, 8710 WIELSBEKE OF MAIL (MET FOTO EN ADRES) NAAR REDACTIE@KARAAT.BE

2009 008 maart brugge voorenna  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you