Page 1

Ellen De Smet (44) uit Brugge heeft twee drukke jaren achter de rug. De garage van haar man Rob is onlangs verhuisd naar een nieuwbouw en Ellen heeft loopbaanonderbreking genomen om dat project te begeleiden. Ze is er nog niet helemaal uit of ze haar job als laborante weer zal oppikken. Omdat ze de laatste jaren weinig tijd genomen heeft voor zichzelf vroeg ze het Voor- en na-team van Karaat om haar eens in de watten te leggen en een nieuwe look aan te meten voor de opening van de nieuwe zaak.

VOOR&NA vrouwelijk en pittig Kleding

Ellen is een zomertype. Koele, gedempte kleuren met een grijze ondertoon staan haar uitstekend, net zoals jeansblauw, framboos, oudroze en blauwgroen. Ze is groot en heel slank en daarom adviseert kleur- en stijlconsulente Angelika De Buck laagjes en lichte en soepele stoffen die wat meer volume creëren. Bij Carbouche vinden we een jurk in voile met pofmouwtjes, die gecombineerd wordt met een transparante sous-pull (beide Essentiel) en een legging van Mer du Nord. De knielaarzen van Essentiel accentueren de lange benen van Ellen en zorgen tegelijkertijd voor een pittige, sportieve look. Ze is in de wolken met deze keuze: “Mijn man zal dit zeker leuk vinden”, glundert ze met pretlichtjes in de ogen.

Karin van Hairconcept Verso neemt het kapsel onder handen, en krijgt daarbij de hulp van haar dochter Melissa. De balayage is te blond en te egaal. Om opnieuw contrast in het haar te brengen werkt Karin met twee tinten: asblond en een tint die de natuurlijke haarkleur benadert. Zo komt het effect van de balayage beter uit en is de uitgroei minder zichtbaar. Het doffe, droge haar krijgt nog een voedend masker van Redken en wordt in laagjes geknipt voor een los en natuurlijk effect.

Make-up Ellen heeft opvallende felgroene ogen en Femke van Instituut Jeunesse accentueert die nog eens extra door te werken met contrasterende aardekleuren. De rest van de make-up wordt sober gehouden om de natuurlijke uitstraling te bewaren: een lichte fond de teint egaliseert de huid en een gloss laat de lippen iets voller lijken. Een combinatie van een rode en bruine blush zorgt voor een gezonde blos op de wangen. Het resultaat: een stralende Ellen die zich duidelijk kiplekker in haar vel voelt.

FOTO’S MARC MASSCHELEIN - TEKST HILDE LOBBENS

Kapsel

Met dank aan Kleur- en stijladvies: Angelika De Buck, 0478-34 54 44 , www.adb-adviesbureau.be Kapsel: Hairconcept Verso, Brugsestraat 94, 8020 Oostkamp, 050-82 67 89 Kleding: Carbouche, Kortrijksesteenweg 43, 8020 Oostkamp, 050-82 45 05 Make-up: Instituut Jeunesse, Kortrijkstraat 110A, 8020 Oostkamp, 050-20 87 61 KARAAT - SEPTEMBER 2004 1 Hebt u ook zin in een nieuwe look? STUUR UW BRIEF EN FOTO NAAR: KARAAT - VOOR EN NA - Vlasstraat 17, 8710 WIELSBEKE OF MAIL (MET FOTO EN ADRES) NAAR REDACTIE@KARAAT.BE

2008 010 nov deinze voorenna  
2008 010 nov deinze voorenna  
Advertisement