Page 1

DESCRIPCIONS DE PAISATGES. ALUMNES DE 6èC. Escola Àngela Bransuela


En aquest paisatge hi ha un sol lluminós i destaca molt. Davant del sol hi ha costa. La mar és blava i no hi ha gaire onades. A la dreta del sol si veu un penya-segat molt alt. A l’esquerra no s’hi veu res. Abans d’arribar a la costa hi ha moltes pedres grises com la punta d’un llapis i sorra fina.

Fet per: Sami i Eric


Al fons es pot veure el mar blavós, el sol ilumina tota la costa , a la munanya verda una mica ovalada. A la dreta hi ha un mar molt blau i una muntanya amb un castell. A sota del castell es veu un tros de montanya verda i l’altra marró de les pedres.

Fet per Adrian Belmonte i Andres Garcia.


És un paisatge de muntanya amb vistes molt boniques. Al fons de la imatge veiem : una serra amb molts arbres i pedres ovalades a l’ interior hi ha: cavalls, herba i un llac amb l’aigua cristal—lina. Els cavalls veuen aigua i es situen al extrem inferior dret. El cavall més proper és l’alazan una raça de cavall que normalment és salvatge. Les muntanyes són molt altes, sobretot la que hi ha al darrere del tot, en general s’ hi veuen muntanyes hi ha 6 cavalls. FET PER: DANIEL BÁRCENA MOLINA I ANDREI JIMÉNEZ ÁLVAREZ


Aquest riu és transparent, davant té unes roques que tenen herba a sobre . A l’esquerra, hi ha un arbre alt i prim com un semàfor, a la dreta hi ha roques gruixudes una sobre l’altre i fulles molt verdoses. Al fons hi ha una cascada d’aigua molt neta, la imatge en general té moltes roques i el que més destaca és el riu blavós. En concret, el que més es veu són, les roques, les fulles verdoses, la cascada i l’arbre.

Fet per: Andrea, Yasmine i Soukaina.


Un paisatge bonic

EL MONTSENY: En primer lloc hi tenim una cascada que és blanca com la neu, fins i tot està molt neta. També a la dreta com a l’esquerra hi trobem moltes roques amb molsa a sobre com en un pessebre, hi ha moltes fulles ,ni han pocs pals. A darrere ni ha un petit bosc ple d’arbres alts com un gegant amb les fulles verdes com la molsa. Fins hi tot hi trobem molts arbres alts i joves rabassuts de fulles grogues i verdes ,una cascada neta , pulida i freda. Finalment hi trobem: molts arbres, un riu i molta molsa.

Fet per: Ariadna i Alícia


Descripció d’un paisatge del Pol Nord

És un paisatge natural de l’Aurora boreal. El paisatge es lluminós com la llum, hi ha mar tranquil. Al fons del paisatge es veu una posta de sol. A la imatge es veu l’Aurora boreal. A l’esquerra es veu el sol amagant-se, a la dreta es veu el mar, darrere suposem que hi ha aigua i sorra, finalment al davant de la imatge hi ha sorra i muntanyetes. En general es veu l’Aurora boreal, en concret es veu l’aigua il·luminada per l’Aurora boreal. En el cel es veuen estels.

Fet per : Iván García i Sandra Aguilar


Es un paisatge de mar, te set estrelles de mar, l’aigua es cristal·lina i molt blavosa . Aquí al davant del tot tenim una estrella que te quatre puntes que es veuen i una que s’amaga darrera. El paisatge es submarí, molt bonic i pacífic. Es veu el reflex de les estrelles de mar a sobre d’elles.

Fet per: aroa cuartero i Judith neila.


Aquesta imatge és una imatge molt famosa . És de gel i de color blau i també te un forat i endavant hi ha aigua freda i a la dreta hi ha gel i a l’esquerra hi ha un forat. En General hi ha molta aigua i gel i en concret no hi ha Peixos I també veig un forat al mig. Fet per khalid lefhal i fatumatra touray


És un paisatge molt bonic i gran. Quan estava al costat dels gratacels , em sentia com una formiga .En aquest barri de Nova York fa mal temps i sembla que hagi de ploure .Manhattan , és més gran que una ciutat d’aquí i amb més habitants (Mataró). És una de les ciutats mes modernes del món, a part de ser la ciutat més gran del món i la més habitada. Tots els gratacels, són molt alts i gairebé tots tenen un heliport i els que no en tenen , acaben amb punxa és molt bonic!!!!!!!!!!!

Fet per en Roger i en Sergio


Descripció d’un paisatge

En aquest paisatge de costa davant es pot veure dues muntanyes amb arbres d’un color verd fosc i es pot veure camins i un algun talla foc . Mes cap a baix es pot veure la sorra d’un color daurat com l ‘or. També es poden veure grans cales entrelligades entre la sorra , sota l’aigua es poden veure grans roques. A la dreta es poden veure uns quants arbres i l’ Oceà Pacífic , també es poden veure molts vaixells de pesca. A la dreta es poden veure dos restaurant de costa i unes escales gegants per arribar al pàrking Darrere meu es poden veure molts cactus d’un verd tan clar com l’ herba . En general es pot veure unes muntanyes i una platja molt bonica ,i en concret hi amb molta aigua, sorra i arbres. FET PER : Alex Viñals i Alejandro Montero


Aquest paisatge és d’una platja. És molt agradable estar en un lloc com aquest. El cel és blau amb núvols blancs intensos. Les roques son gegants i el mar és blau i verd Clar, al fons S’hi veuen arbres i algun arbre no té fulles. Hi ha un núvol que sembla un peix saltant , l’altre sembla un peix també. Hi ha un arbre tocant l’aigua i sembla que esta apunt de caure. A les roques que es veuen sembla que estan juntes I també apunt de caure. Hi ha pins ,arbusts ,Un pal amb una cosa rosa que no es veu molt bé al fons. A dalt hi ha fulles d’una palmera però la palmera no es veu. Molt al fons sembla que hi ha unes muntanyes I que son molt llargues . On hi ha els pins hi ha roques que estan en l’aigua. A l’aigua hi ha parts més fosques i d’altres més clares les fosques son color blau obscur mentre que les clares son de color verd fosforescent. Fet per:Lídia Mateos i Emiliano Rodríguez.

Descripcions 6è C  

Descripcions de paisatges.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you