Page 1

Angela Chusko

Interior Design Portfolio


Table of Contents Senior Captsone Project

Pg. 3

Hypothesis Office

Pg. 9

Carlyle Condominium

Pg. 15

Sustainable Cottage

Pg. 19

Pediatric Office

Pg. 24

Folsom Bar and Elixir Restaurant

Pg. 28

Vincentian Nursing Home

Pg. 34

Additional Renderings

Pg. 38


“To say the built environment is us is a slight exaggeration. And it is certainly no exaggeration to say that the built environment shapes who we are and how we move through the world physically, socially, and cognitively, as well as in the sense of how we construct and reconstruct our identity� -Sarah Williams Goldhagen


Senior Capstone Project

Inspiration


Plans

Concept : The intent of this design is to create a holistic healing shelter to aide women who have suffered abuse in grounding through a light and natural space that is uplifting and recognizes individuality. This haven will promote healing and renewal of women and children through development of skills, transformations of confidence, and blossoming of hope and opportunities for the future. Community spaces and shared resources will unify a community of women to flourish and radiate through the process together.


Renderings-Above Ground



Rednderings-Below Ground



Hypothesis Office

Inspiration






Concept : 









 















Plans To create an eclectic office that emphasizes spacial harmony, powerful relationships, and creativity. As a reflection of the company, the design instills an engaging, youthful environment using interesting patterns and stimulating colors. The use of glass and ope’n ceilings allow for transparency and connectivity throughout the space.


Enlarged Plans & Elevations GFI

GFI

Toilet Accessory Schedule Mark

Type Mark

4

Elevation 1 - b

Elevation 1 - d

T-B T-BB

T-D

240V

Combo-Ppr-Twl-Waste_Bobrick_B-3 2 8030: 240V

T-E

A5202 Dispenser, Toilet Paper W Utility Shelf, SS, 2-Roll

A5202 - Dispenser,Toilet Paper W Utility Shelf, SS, 2-Roll: A5202 Dispenser,Toilet Paper W Utility Shelf, SS, 2-Roll

3

T-F

ESD-2000

Soap_Dispenser-Sloan-ESD-2000: ESD-2000

4

1 Elevation 1 - a A411

2

Level 1 - Callout 1 1/2" = 1'-0"

2' - 6"

2' - 10"

6' - 1"

8' - 0"

2' - 0 7/8"

1 Elevation 1 - a 1/2" = 1'-0"

4 Elevation 1 - d 1/2" = 1'-0"

2 Elevation 1 - b 1/2" = 1'-0"

3 Elevation 1 - c 1/2" = 1'-0"

3' - 6"

3' - 6"

Count

Specialty_Equipment-Hadrian-Floor 3 _Mount-Toilet_Partition-PC: Elite Powder Coat Specialty_Equipment-Hadrian-Urinal 1 _Screen-PC: 24 x 48 Wall Mounted Powder Coated

GFI

GFI

Contract Documents

Family and Type

Elite Powder Coat 24 x 48 Wall Mounted Powder Coated

3 Elevation 1 - c

5

Type


Breakroom Millwork Details

IDSN FALL

LA ROCHE

Consultant Address Address Address Phone

Marble Countertop ML-1

Marble Countertop ML-1

Consultant Address Address Address Phone

Marble Countertop ML-1

Wood Laminate WL-1

0' - 4"

Consultant Address Address Address Phone

Wood Laminate WL-1

3' - 0"

0' - 6"

Consultant Address Address Address Phone

1' - 1 3/4"

3' - 0"

3' - 0"

0' - 6"

Wood Laminate WL-1

0' - 4"

0' - 5 1/4"

0' - 4"

Adjustable Shelves

Level 1 0' - 0"

Level 1 0' - 0"

Level 1 0' - 0"

Consultant Address Address Address Phone

No.

1

DETAIL - BASE CABINET WITH SINK 1" = 1'-0"

2

DETAIL - BASE CABINET w 4 DRAWERS 1" = 1'-0"

3

DETAIL - BASE CABINET (TYPICAL) 1" = 1'-0"

Desc


Rednderings



The Carlyl Condominiums

Inspiration


Plans Concept : The Carlyle creates a comfortable and universally accessible space, while incorporating the inspiration of Greece’s geography. The cool color pallette comes from the Meditteranean Sea and neutral pallette resembles the mountains that overflow the country. In the middle of a city environment, one can feel calm and peaceful in this condominium


Rednderings



Sustainable Cottage

Inspiration


Plans

Concept :

PRODUCED BY AN AUTODESK STUDENT VERSION

PRODUCED BY AN AUTODESK STUDENT VERSION

PRODUCED BY AN AUTODESK STUDENT VERSION

To create a sustainable space that incorporates natural elements and reflects the dynamic transitions of a butterfly through stages of metamorphisis. The design of the space helps to create a sense of openess and connection with the surrounding wildlife.

Features: • • • • • • • • •

Rain water collection Solar panels to store energy Sustainable materials Energy efficient lighting Fireplace for heat regulation Sealed doors and windows Sustainable fixtures Sensored windows Programmable thermostat

PRODUCED BY AN AUTODESK STUDENT VERSION


Rednderings



Pediatric Office

Inspiration


Plans Concept : To create a simplistic pediatric office where the patients can find balance and centrality between fear and curiosity, mimicking the relationship between a star, it’s magnetic field, and space. The bright space promotes a feeling of cleanliness, while the vibrant colors add an exciting impression to the children that are using the space.


Rednderings



Folsom Bar

Inspiration


Plans Concept : Folsom is a rusticated bar that provides a space to unwind and relax. The higher ambient light levels enhance conversation and creates an open space for gathering. Natural elements of unfinished wood, exposed brick, and polished concrete create a simple country feel, inspired by Johnny Cash’s music.


Elixir Restaurant

Inspiration


Plans

Concept : Elixir is an upscale restaurant inspired by the rock and roll, edgy personality of Johnny Cash. The contrast in low ambient light and mainly focal lighting creates a dramatic space that will enhance the appetite of the user. Still using natural elements of wood and polished concrete, the user can connect the bar and the restaurant aesthetically. The velvet materials and gold details provide a more elegant feel, while the dark and dramatic aspects give a grungy feel to the space.


Rednderings

Folsom


Elixir


Vincentian Home

Inspiration


Plans

Concept : To create a natural and transcendent space which promotes connectivity while instilling community through independence.

Goal : The goal with this redesign of the central portion of Vincentian was to inspire a sense of community and connection between both the residents and members of the surrounding area. We focused mainly on creating large gathering spaces where residents may come to experience events, play games, eat food, or simply enjoy the buzz of what is going on within the building. In addition to the gathering spaces, there are also smaller spaces where residents may enjoy a coffee, some music, or a good book. We also made sure to incorporate adequate employee offices and break spaces.


Rednderings



Other Renderings



Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.