Page 1

Smykkenes Verden 2012 - 2013


Diamanter

6

Frieri / Forlovelse / Bryllup

36

Perler

46

Gull

62

DĂĽp / Bunad / Bestikk

90

Sølv

104

Fashion

140

Herre

150

Produktinfo

156

Mestergull Vinter 2012 - 2013

3


Mestergull er anerkjent for sitt store utvalg og fremstår som landets smykkespesialist. Nå har vi gjort det enda enklere for deg som kunde å orientere deg i alle våre muligheter gjennom vår komplette nettside. Her kan du i ro og mak vurdere alle våre smykker og planlegge et besøk i en av våre mange butikker.

Ønsker du varene tilsendt kan du enkelt kontakte butikken eller vår nettbutikk om dette. Våre gavebarrer er også et populært produkt – de finnes i alle sedlenes pålydende. Mestergull er din leverandør av flotte smykker og gaver til livets minnebok.


kjære kunde Det er en glede å kunne presentere sesongens nye store Mestergull – katalog. Her finner du vakre og spennende smakebiter fra våre smykkekolleksjoner og ledende merker som selges i våre butikker. Våre produkter er ikke bare smykker, men et uttrykk for kjærlighet mellom mennesker. De blir gitt i gave, i beundring, i glede og som overraskelser og er vakre symboler på minnerike og hyggelige øyeblikk i livet. Hos oss finner du også mange fristelser til deg selv – både som en påskjønnelse og som prikken over i-en til kveldens antrekk. Mestergull er landets ledende aktør i gullsmedbransjen og stolthet er en god energi som kan sees gjennom hele vårt arbeid. Vår faglighet, kvalitet og kompetanse gir oss gode fortrinn i markedet og ikke minst en mye hyggeligere og spennende dag på jobben. Vi gleder oss over å ha deg som kunde og å få jobbe med vakre smykker, salg og service. Vår service gir deg som kunde trygghet og en rekke fordeler, og alle Mestergull-butikkene vil kunne hjelpe deg med eventuelt bytte, målforandring og annen faglig service. Vi gleder oss til å vise deg vårt spennende utvalg i butikken og ønsker deg velkommen til en hyggelig handel.

Greger Hansen kjededirektør

Utvalget av merker og kolleksjoner i katalogen varierer fra butikk til butikk. Fullstendig oversikt finner du på www.mestergull.no

Mestergull Vinter 2012 - 2013

5


Diamanter på 1,00 carat koster fra 20.000,- til 300.000,- hvilken kvalitet vil du ha?

Hver diamant er unik og vurderes med faktorene Carat, Colour, Clarity og Cut – også kalt de fire C`er. Riktig bruk av disse fastsetter prisen og får frem egenskaper som brillianse og ild. Dette krever kompetanse og erfaring og det får du hos Mestergull.

Med 4C Diamonds kan du vurdere kvalitetene, oppleve forskjellene og velge din helt spesielle unike diamant.

Mestergull Mest s ergu rgull Vinter rgu V Vinte inte nt r 2012 nte 2012 2 - 2013 201 20 013

7


Carat 0,25

0,50

0,75

1,00

1,50

2,00

3,00

ct.

ct.

ct.

ct.

ct.

ct.

ct.

Colour - Farge D-E

F-G

H

I

J-K

K-L

M-

sjeldnest hvit

sjelden hvit

hvit

lett tonet hvit

tonet hvit

lett gul-lig

gul-lig

River

Top Wesselton

Wesselton

Top Crystal

Crystal

Top Cape

Cape

R

TW

W

TCR

CR

TC

C

Clarity - Renhet LC

Vvs1

lupe ren

Vvs2

Vs1

Vs2

synlig kun i 10X lupe

Si1

Si2

P1

P2

P3

synlig for øyet

Cut - Slip CUT betegner hvordan diamantens proporsjoner og overflate pĂĽvirker dens fremtoning og kvalitet. CUT kan angi diamantens proporsjon, polering og symmetri og angis i gradene excellent (EX), very good (VG), good (G) og fair (F). SHAPE betegner diamantes slipeform og type. Mest vanlig er rund brilliantslip med sine 57 eller 58 fasetter.


Diamanter og Kvalitet

En diamants vekt (carat), farge (colour), renhet (clarity) og slip (cut) - ofte kalt de 4 C’er, er sentrale elementer i gradering og verdifastsettelse. Mestergull går lenger enn dette og samarbeider med anerkjente gemmologiske institutter og diamantslipere for å finne de beste diamantene. En rund brilliantslipt sten har 57 eller 58 nøyaktig plasserte fasetter, som alle jobber sammen i en geometrisk union. Fasettene på toppen av stenen fungerer som et vindu og samler lys inn til hjertet av stenen. Fasettene på undersiden speiler lyset frem og tilbake og slipper alt ut gjennom toppen av stenen i en fantastisk ild av lys. Forholdet i størrelsen og plasseringen på alle fasettene angir diamantens proporsjoner og her er det store forskjeller i kvalitet. Med kunnskap om dette og de 4 C´er finner vi de flotte diamantene vi bruker i våre kolleksjoner.

ß

Mestergull Vinter 2012 - 2013

9


Av alle edelstener pü markedet er det bare en som har den fullkomne egenskap i brillianse, kan fange og reflektere lys og funkle over dem alle – diamanten. I vür rikholdige diamantkolleksjon finner du alt hva hjertet begjÌrer av vakre, klassiske, elegante og moderne diamantsmykker i alle prisklasser.

Vi er stolte over ĂĽ besitte den beste kunnskap innen diamantgradering, smykkedesign og fatting. For oss er dette viktige elementer i et kvalitativt og troverdig arbeide og din garanti for en god handel.


11 Mestergull V책r & Sommer 2012


Cinderella™ finnes i hvitt eller gult gull med diamanter fra 0,10 ct. til 2,00 ct. Til større diamanter blir smykkene spesiallaget. Vår standard kvalitet på diamantene er HSI men vi tilbyr også andre diamantkvaliteter for å matche ditt budsjett og ønsket uttrykk.


Madonna™ finnes finnes i hvitt eller gult gull med diamante diamanter fra 0,10 ct. til 2,00 ct. Til større diamanter blir smykkene spesiallaget. Vår standard kvalitet på diamantene er HSI men vi tilbyr også andre diamantkvaliteter for å matche ditt budsjett og ønsket uttrykk.

Mestergull Vinter 2012 - 2013

13


Prinsesse™ finnes i hvitt eller gult gull med diamanter fra 0,03 ct. til 0,25 ct. Til større diamanter blir smykkene spesiallaget. Vår standard kvalitet på diamantene er HSI men vi tilbyr også andre diamantkvaliteter for å matche ditt budsjett og ønsket uttrykk.


Diva™ finnes i hvitt eller gult gull med diamanter fra 0,10 ct. til 2,00 ct.

15

Til større diamanter blir smykkene spesiallaget. Vår standard kvalitet på stenene er HSI men vi tilbyr også andre diamantkvaliteter for å matche ditt budsjett og ønsket uttrykk.

Mestergull Vinter 2012 - 2013


Klondike™ er solitaire-serien med de gode prisene. Her kombineres hvitt gull og diamanter i kvaliteten JPique og prisene blir utrolig lave.


Carmen™ er et spennende design med uante muligheter. Du bestemmer selv om ringen skal utføres i hvitt eller gult gull, med blank eller børstet overflate og diamantenes størrelse, antall og plassering. Alle Carmen™ringer blir spesiallaget etter kundens ønsker.

17 Mestergull Vinter 2012 - 2013


a d

e

b c f

g

i

h


a

c b

Rubin, Smaragd og Safir er blant de mest kjente og kjĂŚre av vĂĽre edelstener.

19

Disse fargesterke skjønnhetene finner man ofte i klassiske design - og alltid med diamanter.

Mestergull Vinter 2012 - 2013


a

b c d

e

Gull legeres i flere farger og nyanser. Det klasiske gule gullet, det rene og elegante hvite gullet eller som vist her rosĂŠgull - den nye gulltrenden.


a

b c

d e

Mestergull Vinter 2012 - 2013

21


a

b

d

c


a

b

c

d

e

f

Mestergull Vinter 2012 - 2013

23


a

c

b

d

e

g

f


Enhver diamant er unik og har sin helt spesielle karakteristikk. Dette er beskrevet i graderingen av diamanten. Carat er betegnelsen pü diamantens vekt og forstüs ofte som stenens størrelse - men beskriver ikke verdien alene. To diamanter med samme carat kan variere enormt i verdi pü grunn av forskjeller i andre kvaliteter. En av disse kvalitetene er farge. Begrepet farge (colour) kan virke litt misvisende da det faktisk er stenens mangel pü farge som verdsettes.

b a d c

25 Mestergull Vinter 2012 - 2013


Mestergull har innført Kimberley-prosessen og vi kan basert på kunnskap og skriftlig garanti fra våre leverandører garantere at alle våre diamanter er konfliktfrie.

a

b

c

d

e


a b

c

e d

f

27 Mestergull Vinter 2012 - 2013


a

b

c

d

Utsøkte materialer, kvalitet og faglig kompetanse er vår stolthet og din trygghet. I våre butikker finner du selgere som kan diamanter, trend og mote. Våre gullsmeder leverer stolt det beste håndverket i dine favorittsmykker og utfører ettersyn og service ved behov.


a

b

c

d

29 Mestergull Vinter 2012 - 2013


din minnebok i diamanter

Som en minnebok i diamanter lar Allianse™ hver diamant fortelle sin helt spesielle historie om livets mange gleder og store øyeblikk. Her kan du bygge på med gnistrende stener for hver ny anledning, og skape et personlig, tidløst og elegant smykke. I Allianse™ finner du smykker i gult eller hvitt gull til hånd, arm, hals og øre i mange diamantstørrelser.

31 Mestergull Vinter 2012 - 2013


Allianse™ finnes med diamanter i størrelsene 0,04ct – 0,06ct- 0,08ct – 0,10ct – 0,12ct – 0,15ct – 0,20ct – 0,25ct Allianse™ lar deg velge ringer, ørepynt og amringer med diamanter i størrelsene gjerne i kombinasjon med safir. 0,04ct - 0,06ct - 0,08ct - 0,10ct - 0,12ct - 0,15ct - 0,20ct - 0,25ct gjerne i kombinasjon med safir.


33 Mestergull Vinter 2012 - 2013


a

b

Allianse™ lar deg velge ringer, ørepynt og amringer med diamanter i størrelsene 0,04ct - 0,06ct - 0,08ct - 0,10ct - 0,12ct - 0,15ct - 0,20ct - 0,25ct gjerne i kombinasjon med safir.


a

b

c

35 Mestergull Vinter 2012 - 2013


Det største i livet er kjærligheten mellom m to me menne mennesker nneske skerr og en av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er valget av ringer som symbol på deres kjærlighet.

Hos oss finner du verdens største utvalg i ringer til denne anledningen – alt fra tradisjonelle til moderne løsninger – til frieri, forlovelse og bryllup


37 Mestergull V책r & Sommer 2012


design your love Lykkeringene™ er landets største og mest komplette kolleksjon på glatte ringer. Kun Lykkeringene™ gir dere muligheten til å designe deres helt personlige og unike ringer gjennom bevisste valg av alle detaljer. Resultatet blir et par skreddersydde ringer – kun til dere.

Design your love!

39 Mestergull Vinter 2012 - 2013


www.lykkeringene.no

Lykkeringene™ har egen designmodul på internett og der kan dere visuelt designe deres egne ringer og skape et helt personlig uttrykk. Ringenes profil, farge, bredde, mønster, diamanter og gravering er alle viktige detaljer og er med på å understreke deres personlighet.I butikken kan dere prøve ringene og få kyndig hjelp til å skape et unikt produkt kun for dere.


41 Mestergull Vinter 2012 - 2013


a b

c

De kontinentale trendene er nå gjeldende her hjemme også og frieriet skal gjøres med diamanter. Her kan du velge fritt fra vår rikholdige diamantmeny - hva med en fantastisk enstensring, våre tidsriktige rekkeringer eller vår helt spesielle frierring med tre diamanter. Valget er ditt – og vil få din utvalgte til å føle seg elsket og helt spesiell – for deg


ffrieri ogg forlovelse a

b

c

43 Mestergull Vinter 2012 - 2013


s


a love story

storyy love story På eget et verksted lager Mesterg Mestergull erg rg gull ul ssp spennende penn e ende smykker av høy kvalitet og faglighe faglighet. g des d ign kun for deg om du ønsker noe helt spesielt Her kan vi utvikle personlige design spesielt. Hva med å fatte en diamant i hjertefatning på innsiden av ringen melig symbol dere imellom - noe kun dere forstår – med hodet, hjertet og kkroppen. som et hemmelig

45


Perler ble tidligere sagt å være tårer fra guddommelige engler, havfruer og månen. De skulle bringe visdom, kjærlighet og trygghet til de som bærer dem.

Perler er tidløse skjønnheter og i likhet med diamanter kreves store ferdigheter for å finne de mest utsøkte kvaliteter.

Perler finner du gjennom våre kolleksjoner som spennende og klassiske smykker.


b a

c

Mestergull Mest M e ergu erg gull l Vinter V Vinte inte nte ter 2012 20 2 1 12 2 - 2013 201 20 201 13

47


c

b

a

d e


b

a

c

Mestergull Vinter 2012 - 2013

d

49


b

a

c d


a

b

51

c

Perlens klassiske eleganse og skjønnhet har vÌrt med i smykkenes verden siden tidenes morgen.

Mestergull Vinter 2012 - 2013


Gellner ble grunnlagt i 1967 av Heinz Gellner og hans norske kone Tove. I dag ledes firmaet av deres sønn Jørg Gellner. Gellner`s designsmykker er håndverk av ypperste klasse og kun de beste perler - som de finner på sine mange reiser til Asia - blir brukt. Ved en perfekt balanse mellom trend og tradisjon skal «The Spirit of Pearls» glede kvinnen som bærer et Gellner smykke - det er hun som står i fokus når smykkene skapes.

a

Mestergull Vinter 2012 - 2013

53


a

b

d

c


a

b

c

Mestergull Vinter 2012 - 2013

55


a

b

c


a b

c

d

Mestergull Vinter 2012 - 2013

57


THE ORIGINATOR OF CULTURED PEARLS SINCE 1893

Mikimoto - det verdensberømte japanske selskapet, ble etablert av Kokichi Mikimoto i 1893. Den legendariske Mr. Mikimoto, “Perlekongen”, var den som oppfant teknikken med å dyrke kulturperler. I dag er nesten alle perler som blir solgt i verden kulturperler og de blir fortsatt dyrket på den samme måten som Kokichi Mikimoto utviklet. Mikimoto er en av verdens ledende merkevarer og høster stor anerkjennelse for sitt produktdesign, håndverk og kvalitet.

a

Mestergull Vinter 2012 - 2013

59


a

b

c


a

b

c

Mestergull Vinter 2012 - 2013

61


Gull ull - det mag magiske metallet har vært med oss fra tidenes morgen og sies å ha uovertrufne egenskaper.

I tillegg til å være et av de mest formbare og bestandige materialer, er gull symbolet på solen, opplysthet og rikdom.

I Mestergull bruker vi kun legeringer med 585 gull eller høyere for å få de egenskaper vi ønsker i våre smykker. Her blandes det inn andre edle metaller som sølv, palladium og kobber for å skape ønsket farge, smidighet og styrke alt etter hva det skal brukes til.


a

Mestergull Mest M e ergu erg gull l Vinter V Vinte inte nte ter 2012 20 2 1 12 2 - 2013 201 20 201 13

63


a

b

c

d

e


c

a

b

d

Mestergull Vinter 2012 - 2013

65


a

b c


b

a

c

d

e

g

f

Mestergull Vinter 2012 - 2013

67


a

c

b

d


b a

c

69

d

Mestergull Vinter 2012 - 2013


Ole Lynggaard Copenhagen ble grunnlagt i 1963. I dag drives det luksuriøse brandet av Ole Lynggaard og hans datter Charlotte Lynggaard, også hun utdannet designer og gullsmed. Familiefirmaet har gjennom de siste 50 årene skapt et veletablert renommé som et luksuriøst merke med fokus på høy kvalitet og nyskapende design.

a-f

NATURE

Mestergull Vinter 2012 - 2013

71


a

c

d

f

b

e

g

MY LITTLE WORLD


a

b c

d

e

f

LOTUS

Mestergull Vinte Vinter er 2012 - 2013

73


j a

b

i

c

e

d

h g

f k

n l m

DEW DROPS


a

b

c

d

KATRINE e

Mestergull Vinter 2012 - 2013

75


Georg Jensen ble grunnlagt i Danmark i 1904 og er et av de mest anerkjente danske merkene på markedet. Georg Jensen er kjent for å skape eksklusive korpusartikler og smykker, med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Det enkle og elegante skandinaviske design er foretrukket av millioner av mennesker over hele verden.

a-e

FUSION

Mestergull Vinter 2012 - 2013

77


a

b

b

MAGIC IC


a

b

c

INFINITY ITY

Mestergull V책r & Sommer 2012

79


a

b

c


b a

81 c

SPHERE

Mestergull Vinter 2012 - 2013


Van Bergen er norsk design og håndverk av ypperste klasse. De lager smykker for den norske kvinne som er opptatt av design, kreativitet og kvalitet. Smykkene fremmer din personlige utstråling, og skal samtidig være brukervennlige og funksjonelle. Kolleksjonen består av eksklusive smykker i gull og sølv, besatt med perler, diamanter og andre edelstener.

a

ATLANTIS

Mestergull Vinter 2012 - 2013

83


a

b c

e

d

PAPILLON


a

b

c

85

d

GOLDEN HEART

Mestergull Vinter 2012 - 2013


Inspirert av kontinentale trender skaper Elaine Firenze vakre smykker i gull. Sesongens former og farger kombineres med utsøkt hündverk i et design med lekker eleganse.

a

Mestergull Vinter 2012 - 2013

87


b

a

c


a

b

Mestergull Vinter 2012 - 2013

89


Vi er stolte av å kunne tilby produktene som er en del av våre kjære tradisjoner og kulturarv.

Til fest og høytid – dåp, konfirmasjon og bryllup – er vakre dekkede festbord med skinnende sølv kronen på verket. Mange av gjestene kommer i sine flotte bunader med nypusset bunadsølv.

Disse produktene er også oppskattet på gavebordet – og også her har vi i mange gode løsninger – hva med å gi bort en funklende diamant?


91 Mestergull Mest M e ergu erg gull l Vinter V Vinte inte nte ter 2012 20 2 1 12 2 - 2013 201 20 201 13


g minner gode er en vakker arv Gode düpsgaver gir minner for livet, og knytter deg som giver til de vakreste øyeblikk i livet. Der andre gaver blir kastet og glemt blir vüre produkter brukt med glede, og gitt i arv til nye generasjoner.

Gode minner er en vakker arv.

a

Mestergull Vinter 2012 - 2013

93


b

c

a

f e

d

g


a

b d

c

e

95 Mestergull Vinter 2012 - 2013


a

Per Spelmann™ er det ultimate barnesølvet til jente og gutt. Her får du bestikk, krus og eggeglass i sølv og porselen grøtbolle. Per Spelmann er utviklet i samarbeide mellom Th. Marthinsen Sølvvarefabrikk, Teknologisk Institutt og Mestergull. Resultatet er en barneserie ergonomisk utformet og passer perfekt i barnehånden og like godt i munnen.

Gi gullungen en god start på livet – med Per Spelmann™.


a

b

c

Mestergull Vinter 2012 - 2013

d

97


Sylvsmidja har i mer enn 70 år produsert bunadssølv til alle landets bunader. At all produksjon foregår i Norge og på Voss er vi stolt over. Derfor er det viktig at vi har kunnskapen, historien og fagfolkene som setter oss i stand til å videreføre god norsk handverkstradisjon.


99 Mestergull Vinter 2012 - 2013


Th. Marthinsen ble etablert i 1883 i Tønsberg og er i dag ledende i Skandinavia innenfor tradisjonsrike og nyskapende produkter i sølv. Produktene reflekterer en historie av norsk kultur og tradisjon. Evigvarende kunststykker utført med klassisk håndverk av høy kvalitet. Gjennom 4 generasjoner Marthinsen-gullsmeder har vi med respekt lyktes i å ta vare på tradisjonsrik håndverkskunst og arv. I dag hentes det beste fra selskapets historie og setter produktene inn i en ny tid.

101

Th. Marthinsen produserer alt fra bestikk til lysestaker, vaser og skåler, kaffekanner og serveringsfat i sølv og sølvplett, og lager også gjerne noe helt spesielt for deg på bestilling.

Mestergull Vinter 2012 - 2013


Et godt måltid handler om mer enn mat. dal og Stian Floer Mesterkokkene Tom Victor Gausdal er naturligvis svært nøye når de velger råvarer til kjøkkenet på Strand Restaurant i Oslo/Bærum. elsen av å spise der. De legger i tillegg vel så mye arbeid i opplevelsen a Th. Marthinsen. Her spiser gjestene alltid med sølvbestikk fra d atmosfære Det er tidløst og vakkert, det skaper en god levelse. og vi mener det gir en bedre smaksopplevelse.


103

OPPHテ郎ET ROSE

Mestergull Vinter 2012 - 2013


Smykker følger sesongenes trender og moter og er en viktigere del av det komplette antrekk enn noensinnne. Smykkene er med pü ü uttrykke din personlighet og stil. Med dette som utgangspunkt designer Mestergull smykker og kolleksjoner i ekte materialer.


a

105 Mestergull Mest M e ergu erg gull l Vinter V Vinte inte nte ter 2012 20 2 1 12 2 - 2013 201 20 201 13


a


GID – glad i deg – er Mestergull`s egen kolleksjon med enkle, rene, spennende og trendy sølvsmykker. GID er laget med faglige kvaliteter og ekte materialer. Våre innkjøpere henter impulser fra kontinentale trender og internasjonale smykkemesser og resultatet er GID – for deg.

a

Mestergull Vinter 2012 - 2013

107


b

a

e

d c


a

b

c

109 Mestergull Vinter 2012 - 2013


GID gir deg nye spennende ringer som disse der du stabler og setter sammen flere ringer for å matche dagen, antrekket og tiden. Alle er de utført i 925 Sterling sølv og det beste håndverk. Forbausende gode priser!

a

b

c

d

e

f

g

h

i


stackable k

a

b

c

d

e

f

Mestergull Vinter 2012 - 2013

g

111


c

a b

d

e


a

b

c

Mestergull Vinter 2012 - 2013

113


a

c

b

d

e


a

b

c

Mestergull Vinter 2012 - 2013

115


S T O C K H O L M

Efva lagde sitt første smykke da hun var 11 år. Etter å ha jobbet som modell, mote-redaktør, låtskriver og designer, falt det naturlig å komme tilbake til smykkenes verden i 1996. Siden den gang har hun etablert et av Skandinavias største varemerker, som selges over hele verden. Kolleksjonen består av Sølv, Gull, Wedding, Attling Man, og Attling Ur. Smykkene reflekterer hennes lidenskap for god design, høy kvalitet og har alle ”det lille ekstra”. Efva ønsker å berøre mennesker med sin design. Hun kaller det “Beauty with a thought”

a

YOU AND ME

Mestergull Vinter M V 2012 - 2013

117


S T O C K H O L M

a

DEFINE NORMAL


S T O C K H O L M

b

a

DANCING QUEEN

Mestergull V책r & Sommer 2012

119


Viventy er en sølvkolleksjon med mange spennende linjer og stilretninger. Her finner du alt fra det klassiske og elegante til det moderne og trendy. Viventyy er skapt p av anerkjente j europeiske p designere g som hele tiden tar p pulsen på catwalkene catwal cat walken kene e til til de sto store re internasjonale intern int ernasj asjona onale le mot motehu motehusene. ehusen sene. e. Smykkene Smykke Smy kkene ne er utf utført ørt me med d kval kkvalitet valite itett og og ekte ekte ma mater materialer terial ialer er og alt de dette tte gj gjør ør Viventy Vivent Viv entyy til til et ledende ledend led ende e merk m merke erke e i Eu Europ Europa. ropa. a.

a

Mestergull Vinter 2012 - 2013

121


JEWELS

a

b c

Uansett anledning og uansett budsjett – vi har smykkene du leter etter. Skal du gi en gave til et lite dåpsbarn eller en god venninne, uttrykke din kjærlighet til din utkårede eller rett og slett toppe kveldens antrekk - ønsker vi deg velkommen til oss. Våre selgere kan smykker og diamanter, trend og mote - og vil hjelpe deg til å velge det rette – for deg.


JEWELS

a

b

c

d

Mestergull Vinter 2012 - 2013

123


JEWELS

a

b


JEWELS

a

125 c

b

Mestergull Vinter 2012 - 2013


JEWELS

c b a


JEWELS

a b

127

c

Mestergull Vinter 2012 - 2013


Smykkedesigner og gemmolog Susanne Friis Bjørner startet i 1991 sitt eget brand og ble fra første stund en stor suksess. Med Susanne og hennes datter Benedictes felles interesse for motesmykker, skaper de årlig to fantastiske kolleksjoner. Inspirasjonen henter de på sine reiser og fra bybildet i København.

a

Mestergull Vinter M V 2012 - 2013

129


a

b

c

d


a

b

d c

Smykkene fra Susanne Friis Bjørner kan leveres i flere utførelser. Her finner du rent sølv, forgylt sølv eller sort rhodinert sølv.

Mestergull Vinter 2012 - 2013

131


Bjørg Nordli-Mathisen vokste opp nord i Norge, men det er smykkenes nomadiske kvaliteter som har gjort Bjørg til den internasjonale merkevaren det er i dag. Inspirasjonen til kolleksjonene er hentet fra nær og fjern, både i form av tid og sted. Antikk mytologi, surrealisme og naturens egen geometri er konsepter som går igjen. Selv om kolleksjonene er en evig søken etter det spennende, uutforskede og ukonvensjonelle, er det balansen mellom denne råskapen og en tidløs eleganse som oftest går igjen når smykkene beskrives av den internasjonale motepressen.

STACK OF THREE

a

Mestergull Vinter 2012 - 2013

133


a

ODYSSAY


c

b a

c

e

CLASSIC

Mestergull Vinter 2012 - 2013

135


Inspirert av en leken blanding av historier fra dagliglivet og eksotiske reiser lager Celine Engelstad eksklusive og feminine smykkekolleksjoner. De er kjent for ĂĽ benytte klassiske smykketeknikker, men skaper samtidig noe nytt og sĂŚregent. Resultatene blir like unike som de som bĂŚrer dem.

a b

Mestergull Vinter 2012 - 2013

137


a

b


a

b

139 Mestergull Vinter 2012 - 2013


Smykker - det perfekte tilbehøret.

Sesongens trender og moter finner r. sitt naturlige tilbehør i aktuelle smykker. Bijouteri betegner tidsriktige smykker i uedelt mat materi materiale, eriale ale,, og mange designere uttrykker seg nettopp p her. her. Materialene gir frihet i form og farge, ggel gelig ig pri pris. s. og du får muligheten til å finne tilbehøret til en hyggelig

I butikken finner du det siste og mest spennende av fashion jewellery.


141 Mestergull Mestergull Mest M e ergu erg gVinter ull l Vinter V Vinte inte nte 2011 ter 2012 20 2- 2012 12 1 2 - 2013 201 20 201 13


ck Calvin Klein har linjer som er flytende, organiske sensuelle, og integrerte – en refleksjon av samtidens trender. Smykkene har et sexy image, og oversetter raffinerte linjer og metalloverflater til sensuelle kurver.

a

BILLOW

Mestergull Vinter 2012 - 2013

143


a

c

b

d

BORN


a

d

b

c

DUTY / GRADE

Mestergull Vinter 2012 - 2013

145


SNÖ of Sweden ble startet i 2002 av Lena Johnsson Näslund med en visjon om å lage unike produkter til gode priser, som kan brukes av kvinner med ulik lik bakgrunn og i alle aldre. Navnet SNÖ er valgt for å feire det re rene, hvite og krystallklare i materialene fra nord.

a-c

ISAK

Mestergull Vinter 2012 - 2013

147


c

b a

f

e

d

ISAK


c a

b

d

e

f

GARDEN

g

Mestergull Vinter 2012 - 2013

149


Gutta bruker smykker mer enn noen gang og det gjenspeiler også utvalget i våre kolleksjoner. Her finner du alt fra tøffe smykker i lær og stål til det klassiske og elegante i gull.


a

b

Mestergull Mest M e ergu erg gull l Vinter V Vinte inte nte ter 2012 20 2 1 12 2 - 2013 201 20 201 13

151


a b

c

e

d

f

g

h


a

b

c

Mestergull Vinter 2012 - 2013

153


a

b

e

c

d


a

b

c

d e

f

g

Mestergull Vinter 2012 - 2013

155


Produktinformasjon

Her finner du informasjon om alle produkter og serier i denne katalogen. De forskjellige kolonnene henviser til sidereferanse - artikkelnr. - merke og beskrivelsen av produktet. Prisliste får du i butikken eller på www.mestergull.no

12

INFO

CINDERELLA

Ring, ørepynt og anheng med dia. fra 0,10ct-2,00ct. Hvitt eller gult gull

13

INFO

MADONNA

Ring, ørepynt og anheng med dia. fra 0,10ct-2,00ct. Hvitt eller gult gull

14

INFO

PRINSESSE

Ring, ørepynt og anheng med dia. fra 0,03ct-0,25ct. Hvitt eller gult gull

15

16

17

INFO

INFO

INFO

DIVA

KLONDIKE

CARMEN

Ring, ørepynt og anheng med dia. fra 0,10ct-2,00ct. Hvitt eller gult gull Ring, ørepynt og anheng med dia. fra 0,03ct-0,20ct. J Pique Hvitt gull Ring med dia. fra 0,25ct2,00ct.Hvitt eller gult gull

18 a 20-4690

MG

WG Anh. Dia.0,09ct. HSI-Safir

18 b 20-4694

MG

WG Ørep. Dia.0,19ct. HSI-Safir

18 c 20-4686

MG

WG Ring Dia. 0,09ct. HSI-Safir

18 d 20-4719

MG

WG Ring Dia.0,09 ct. HSI Smaragd

18 e 20-4720

MG

WG Anheng Dia. 0,10 ct. HSI Smaragd

18 f 20-4721

MG

WG Ørepynt Dia. 0,19ct. HSISmaragd

18 g 20-4723

MG

WG Anh. Dia.0,10ct.HSI-Rubin

18 h 20-4724

MG

WG Ørepynt Dia.0,18ct. HSI-Rubin

18

i 20-4722

MG

WG Ring Dia. 0,09 ct. HSI - Rubin

19 a 20-4809

MG

WG Ring Dia. 0,23 ct. HSI - Safir

19 b 20-1020

MG

WG Ring Dia. 0,22ct. HSI-Smaragd

19 c 20-4810

MG

WG Ring Dia. 0,23 ct. HSI - Rubin

20 a 20-9629

MG

RG Ring Dia. 0,71 ct. HSI

20 b 20-0050

MG

WG Ring Dia 0,32 ct. HSI

20 c 20-0034

MG

RG Ring Dia. 0,23 ct. HSI

20 d 12-0612

MG

WG Ring Dia 0,20 ct. HSI

20 e 20-0040

MG

RG Ring Dia. 0,96 ct. HSI

21 a 20-0093

MG

WG Ring Dia. 0,44 ct. HSI/Sort

21 b 12-0632

MG

WG Ring Dia. 0,20 ct. HP1/Sort

21 c 12-0633

MG

WG Ring Dia. 0,15 ct. HP1/Sort

21 d 20-9865

MG

WG Ring Dia. 1,40 ct. HSI

21 e 20-9939

MG

WG Ring Dia. 1,09 ct. Sort

22 a 82-0611

MG

WG Anheng Dia. 0,25 ct. HSI


34 a INFO

ALLIANSE

V-armring med dia. opp til 0,15 ct. 1-3 eller 5 stener.

34 b INFO

ALLIANSE

WG Ørep.Dia.0,18ct. HSIBlå topas

Armring med dia. opp til 0,15 ct. 1-3 eller 5 stener.

35 a INFO

ALLIANSE

MG

WG Anh. Dia. 0,14ct.HSIBlå topas

V-alliansering med dia. opp til 0,15 ct. 1-3 eller 5 stener.

35 b INFO

ALLIANSE

23 c 82-0578

MG

WG Ring Dia.0,14ct. HSIBlå topas

Dobbel ring med dia. str 0,040,08 og 0,12 ct. 6 eller10 stener.

35 c INFO

ALLIANSE

23 d 20-9936

MG

WG Ring Dia. 0,13 ct. HSI

Ringer med dia. og safir. Alle str. se info ovenfor.

23 e 20-9937

MG

WG Anheng Dia. 0,17 ct. HSI

41

23 f 20-9938

MG

WG Ørepynt Dia. 0,26 ct. HSI

LYKKERINGENE Mulighetenes kolleksjon Be om egen brosjyre

24 a 20-4698

MG

WG Anheng Dia. 0,75 ct. HSI

24 b 20-4321

MG

WG Anheng Dia. 1,50 ct. HSI

22 b 82-0474

MG

WG Øreringer Dia. 0,25 ct. GVS

22 c 20-0096

MG

WG Anheng Dia. 0,32 ct. HSI

22 d 20-0097

MG

WG Ørepynt Dia. 0,32 ct. HSI

23 a 82-0580

MG

23 b 82-0579

24 c 20-4320

MG

WG Anheng Dia. 0,50 ct. HSI

24 d 20-4330

MG

WG Anheng Dia. 0,25 ct. HSI

24 e 20-4322

MG

WG Anheng Dia. 2,00 ct. HSI

24 f 20-4886

MG

WG Ørepynt Dia. 0,27 ct. HSI

24 g 20-1980

MG

WG Anheng Dia. 1,00 ct. HSI

25 a 20-0030

MG

WG Ring Dia. 0,88 ct. HSI

25 b 20-1018

MG

WG Ring Dia. 0,65 ct. HSI/Brun

25 c 20-1003

MG

WG Ring Dia. 1,15 ct. Brun

25 d 20-1004

MG

WG Ring Dia. 0,53 ct. Brun

26 a 27-0404

MG

WG Ring Dia. 0,09 ct. JP1

26 b 27-0438

MG

WG Ring Dia. 0,10 ct. JP1

26 c 27-0425

MG

WG Ring Dia. 0,05 ct. JP1

26 d 27-0417

MG

WG Ring Dia. 0,04 ct. JP1

26 e 27-0415

MG

WG Ring Dia. 0,07 ct. JP1

27 a 27-0216

MG

WG Ørepynt Dia. 0.09 ct. HP1

27 b 27-0013

MG

WG Ørepynt Dia. 0,08 ct. HP1

27 c 27-0014

MG

WG Ørepynt Dia. 0,10 ct. HP1

27 d 37-5599

MG

WG Anheng Dia. 0,13 ct. HP1

27 e 27-0439

MG

WG Anheng Dia. 0,11 ct. JP1

27 f 27-0265

MG

WG Anheng Dia. 0,16 ct. HP1

28 a 20-9971

MG

WG Ring Dia. 0,09ct. HSI - Safir

28 b 20-9969

MG

WG Armb. Dia.0,09ct. HSI - Safir

28 c 20-1001

MG

WG Anh. Dia.0,09ct. HSI - Safir

28 d 20-1002

MG

WG Ørepynt Dia.0,15ct.HSI-Safir

29 a 20-9958

MG

WG Anh. Dia. 0,10 ct. HSI - Safir

29 b 20-9959

MG

WG Ring Dia. 0,10ct. HSI - Safir

29 c 20-1021

MG

WG Armb.Dia. 0,10ct. HSI - Safir

29 d 20-9960

MG

WG Ørep. Dia. 0,16ct. HSI - Safir

32

ALLIANSE

Komplett serie med dia.i str 0,04-0,06-0,08-0,10-0,120,15-0,20 og 0,25ct. 1-3-5-7 eller 9 stener også i kombinasjon med safir. Hvitt eller gult gull.

INFO

INFO

42 a 20-1014

MG

WG Ring - Dia. 0,25 ct. HSI

42 b 20-1025

MG

WG Ring - Dia. 0,50 ct. HSI

42 c 20-1024

MG

WG Ring - Dia. 0,35 ct. HSI

43 a

MADONNA

Se info i punkt 13.

43 b 2240-000

LYKKERINGENE WG Ring - Dia. 0,72 ct. HSI

43 c 2240-000

LYKKERINGENE WG Ring - Dia. 0,72 ct. HSI

47 a 22-5102

MG

WG Ring Dia. 0,17 ct. HSI Ferskvannsperle

47 b 22-5109

MG

WG Anheng Dia. 0,02 ct. HSI Ferskvannsperle

47 c 22-5106

MG

WG Ørepynt Dia. 0,04 ct. HSI Ferskvannsperler

48 a 22-5096

MG

WG Øreringer Dia. 0,18 ct. HSI Ferskvannsperler

48 b 22-5098

MG

WG Anheng Dia. 0,06 ct. HSI Ferskvannsperle

48 c 22-5053

MG

WG Armbånd - Ferskv.perler

48 d 22-5097

MG

WG Ørepynt Dia. 0,13 ct. HSI Ferskvannsperler

48 e 22-5099

MG

WG Ring Dia. 0,13 ct. HSI Ferskvannsperle

49 a 22-5062

MG

WG Ørepynt Dia. 0,15 ct. HSI Ferskvannsperler

49 b 22-5087

MG

WG Kjede Dia. 0,14 ct. HSI Ferskvannsperler

Mestergull Vinter 2012 - 2013

157


49 c 22-5061

MG

WG Anheng Dia. 0,07 ct. HSI Ferskvannsperle

61 c 21-0038

Mikimoto

Olive - WG Ørepynt Perle AA Dia. 0.26 ct. FGVS

49 d 22-5060

MG

WG Ring Dia. 0,14 ct. HSI Ferskvannsperle

63 a 20-1022

MG

YG Ring Dia. 0,43 ct. HSI

64 a 82-0146

MG

YRH Anheng Dia. 0,25 ct. HP

64 b 20-5034

MG

YWG Anheng Dia. 0,07 ct. HSI

64 c 28-2511

MG

YG Ørepynt Dia. 0,006 ct. HP Røkkvarts

64 d 28-2513

MG

YG Ring Dia. 0,004 ct. HP Røkkvarts

64 e 28-2512

MG

YG Anheng Dia. 0,004 ct. HP Røkkvarts

50 a 38-5048

MG

YG Ørepynt Dia. 0,11 ct. HSI2 Ferskvannsperler

50 b 38-5047

MG

YG Anheng Dia. 0,07 ct. HSI2 Ferskvannsperle

50 c 28-2519

MG

YG Ørepynt - Ferskvannsperler

50 d 28-2528

MG

YG Anheng - Ferskvannsperle

51 a 37-5473

MG

YG Anheng - Ferskvannsperle

51 b 28-5634

MG

YG Ring - Ferskvannsperle

65 a 28-2417

MG

YG Ring - Ametyst

51 c 37-5472

MG

YG Ørepynt - Ferskvannsperler

65 b 28-2422

MG

YG Anheng - Ametyst

WG Ring Tahiti Perle 13/13,5 mm. Dia. 0,53 ct. TWvs

65 c 28-2425

MG

YG Ørepynt - Ametyst

65 d 20-4852

MG

YWG Anheng Dia. 0,28 ct. HSI

53 a 5-010-17860.. Gellner 54 a 2-050-80398.. Gellner

Røkkvartskj. Tahiti Perler 9/10 mm

66 a 12-0629

MG

YG Ring Dia. 0,06 ct. HP1

66 b 12-0631

MG

YG Ring Dia. 0,01 ct. HP1

66 c 12-0630

MG

YG Ring Dia. 0,05 ct. HP1

67 a 12-0626

MG

YG Ring Dia. 0,10 ct. HP1

MG

YG Anheng Dia. 0,10 ct. HP1

54 b 2-010-80499.. Gellner

S Ring Tahiti Perle 11/12 mm

54 c 2-010-80523.. Gellner

S BKRH Ring Tahiti Perle 11/12mm

54 d 2-010-80520.. Gellner

S Ring Tahiti Perle 13/14 mm

67 b 12-0627

55 a 2-010-80514.. Gellner

S BKRH Ring Tahiti Perle 12/12,5 mm - Sorte Dia.

67 c 12-0628

MG

YG Ørepynt Dia. 0,16 ct. HP1

67 d 20-1008

MG

YG Ring Dia. 0,24 ct. HSI/Brun

S BKRH Armbånd Tahiti Perle 12,5/13 mm - Sorte Dia.

67 e 20-1010

MG

YG Anheng Dia. 0,48 ct. HSI/Brun

67 f 20-1009

MG

YG Ørepynt Dia. 0,24 ct. HSI/Brun

S BKRH Ørepynt Tahiti Perler 10/11 mm - Sorte Dia.

67 g 20-1023

MG

YG Armbånd Dia. 0,38 ct. HSI/Brun

56 a 5-010-17765.. Gellner

WG Ring South Sea Kulturperle 10/11 mm - Dia. 0,08 ct. TWVS

68 a 92-0100

MG

YG Ørepynt

68 b 92-0099

MG

YG Ørepynt

56 b 5-010-17765.. Gellner

WG Ring Tahiti Perle 10/11 mm Dia. 0,08 ct . TWVS

68 c 39-5146

MG

YG Armbånd

68 d 92-0103

MG

YRH Ørepynt - CZ

YG Ring Tahiti Perle 10/11 mm Dia. 0,09 ct . Brun

69 a 38-5057

MG

YG Ørepynt - Grå Terbium

69 b 38-5063

MG

YG Anheng - Grå Terbium

69 c 85-0615

MG

YG Anheng

69 d 85-0616

MG

YG Ørepynt

71 a A2681-503

Ole Lynggaard

Nature - WG Ring nr. 2 Nature - YG Ring nr. 3

55 b 2-080-80514.. Gellner 55 c 2-020-80514.. Gellner

56 c 5-010-17765.. Gellner 57 a 5-030-18058.. Gellner

WG Anheng Tahiti Perle 11,5/12 mm Dia.0,10ct. TTLBSI

57 b 5-050-15917.. Gellner

WG Kjede

57 c 5-010-18058.. Gellner

WG Ring Tahiti Perle 11/11,5 mm Dia.0,12ct. TTLBSI

71 b A2682-401

Ole Lynggaard

57 d 5-020-18058.. Gellner

WG Ørepynt Tahiti Perler 10/11 mm Dia. 0,20 ct. TTLBSI

71 c A2681-701

Ole Lynggaard

Nature - RG Ring nr. 2

71 d A2680-401

Ole Lynggaard

Nature - YG Ring nr.1

YG Ring Perle AA Dia. 0.08 ct. FGVS

71 e A2684-401

Ole Lynggaard

Nature - YG Ring Dia. 1,0ct. TWVS

71 f A2683-701

Ole Lynggaard

Nature - RG Ring nr. 4

59 a 21-0035 60 a 21-0036

Mikimoto Mikimoto

WG Ring Perle A+ Dia. 0.31 ct. FGVS

72 a C2017-401

Ole Lynggaard

YG Kjede 80 cm

72 b A2813-401

Ole Lynggaard

My Little World - YG Eple Charm leveres på sort snor

72 c A2815-402

Ole Lynggaard

My Little World - YG Liljekonvall Charm leveres på sort snor

60 b 21-0037

Mikimoto

YG Ring Perle AA Dia. 0.18 ct. FGVS

60 c 21-0019

Mikimoto

YG Lås Perlerad A1

61 a 21-0040

Mikimoto

Olive - WG Ring Perle AA Dia. 0.21 ct. FGVS

72 d A2664-403

Ole Lynggaard

My Little World - YG Korall Charm leveres på sort snor

61 b 21-0039

Mikimoto

Olive - WG Anheng Perle AA Dia. 0.24 ct. FGVS

72 e A2821-401

Ole Lynggaard

My Little World - YG Blomst Charm - Dia. 0,01 ct. TWVS - leveres på sort snor


72 f A2823-402

Ole Lynggaard

My Little World YG Sommerfugl Charm leveres på sort snor

72 g C2012-401

Ole Lynggaard

My World - YG Armbånd

73 a C2009-401

Ole Lynggaard

73 b A2658-408

Ole Lynggaard

73 c A2633-403

75 e A2640-401

Ole Lynggaard

Katrine - YG Ørepynt Dia. 0,054 ct. TWVS

77 a kombinasjon

Georg Jensen

Fusion - WG Ring Dia. fra 1,32 ct. TWVS

Gull Ankerkjede 90 cm

77 b kombinasjon

Georg Jensen

Lotus - YG Ørepynt Rutilkvarts

Fusion - RWG Ring Dia. 0,63 ct. TWVS

77 c kombinasjon

Georg Jensen

Ole Lynggaard

Dugdråpe - YG Anheng Hvit Månesten

Fusion - WG Ring Dia. 1,95 ct. TWVS

77 d kombinasjon

Georg Jensen

Fusion - RWG Ring

73 d A2655-408

Ole Lynggaard

Lotus - YG Anheng Dia. 0,10 ct. TWVS Rutilkvarts

77 e kombinasjon

Georg Jensen

Fusion YRWG Ring Dia. 0,16 ct. TWVS

78 a 3519817

Georg Jensen

73 e A2613-401

Ole Lynggaard

Midnat - YG Blad Anheng

Magic - WG Ørepynt Dia. 0,04 ct. - Ferskv.perler

73 f A2653-407

Ole Lynggaard

Lotus - YG Ring Dia. 0,14 ct. TWVS - Rutilkvarts

78 b 3517556

Georg Jensen

Magic - WG Anheng Dia. 0,04 ct. - Ferskv.perle

74 a A2536-001

Ole Lynggaard

Sweet Drops - Silke Armbånd Smaragd Grønn

78 c 3570180

Georg Jensen

Magic - WG Ring Dia. 0,08 ct. - Ferskv.perle

74 b A2535-001

Ole Lynggaard

Sweet Drops Silke Armbånd Blå

79 a 3532979

Georg Jensen

Infinity - S Kjede

79 b 3539267

Georg Jensen

Infinity - S Øreringer

Sweet Drops Silke Armbånd Brun

79 c 3531066

Georg Jensen

Infinity - S Armring

Dew Drop - YWG Charm Dia. 1,37 ct. TWVS

80 a 3559320

Georg Jensen

Heart - S Ring

80 b 3559300

Georg Jensen

Butterfly - S Ring

80 c 3559440

Georg Jensen

Flower - S Ring

81 a 3536328

Georg Jensen

Sphere - S Anheng Grå Månesten

81 b 3539310

Georg Jensen

Sphere - S Ørepynt Grå Månesten

81 c 351110

Georg Jensen

Sphere - S Armring Grå Månesten

83 a 9-9412-20..

Van Bergen

Atlantis - WG Ring Topas - Dia. 0,40ct. Papillon - Stål Kjede

74 c A2535-001 74 d A2670-401

Ole Lynggaard Ole Lynggaard

74 e A2633-406

Ole Lynggaard

Dew Drop - YG Charm Grønn Akvamarin

74 f A2639-403

Ole Lynggaard

Dew Drop - YG Ørepynt Dia. 0,06 ct. TWVS Hvit Månesten

74 g A2635-407

Ole Lynggaard

Dew Drop - YG Charm Dia. 0,03 ct. TWVS Swiss Blue Topas

74 h A2633-406

Ole Lynggaard

Dew Drop - YG Charm Grønn Akvamarin

84 a 2-150-339..

Van Bergen

74

Ole Lynggaard

Dew Drop - YG Charm Swiss Blue Topas

84 b Sgh7-103

Van Bergen

Papillon - S Lås

Dew Drop - YG Charm Dia. 0,03 ct. TWVS Grønn Akvamarin

84 c Sgh1-078

Van Bergen

Papillon - S Ring

84 d Sgh2-068

Van Bergen

Papillon - S Ørepynt

84 e 5-5116

Van Bergen

Papillon - Stål Armbånd YG Sommerfugl

74

i A2633-407 j A2635-406

Ole Lynggaard

74 k A1731-401

Ole Lynggaard

Love - YG Armbånd

74

l A2635-406

Ole Lynggaard

Dew Drop - YG Charm Dia. 0,03 ct. TWVS Grønn Akvamarin

74 m A2633-406

Ole Lynggaard

Dew Drop - YG Charm Grønn Akvamarin

74 n A2669-401

Ole Lynggaard

Dew Drop - YG Charm Dia. 0,72 ct. TWVS

75 a A2644-402

Ole Lynggaard

Katrine - YG BKRH Ring Dia. 0,027 ct. TWVS

75 b A2647-402

Ole Lynggaard

Katrine - YG BKRH Ørepynt

75 c A2644-401

Ole Lynggaard

Katrine - YG Ring Dia. 0,027 ct. TWVS

75 d A2647-401

Ole Lynggaard

Katrine - YG Ørepynt

Mestergull Vinter 2012 - 2013

159


85 a 2-150-220..

Van Bergen

Stål Ankerkjede 8 rader

110 c 16-8731

GID

S Ring - Swarovski Krystall

85 b 7-7136-C

Van Bergen

Golden Heart - YG Lås

110 d 16-8732

GID

S Ring - Swarovski Perle

85 c 5-5055-19

Van Bergen

Stål Ankerarmbånd - YG hjerte

110 e 16-8733

GID

S RGP Ring

85 d 5-5057

Van Bergen

Stål Ankerarmbånd -YG hjerte

110 f 16-8734

GID

S BKRH Ring

87 a 89-1714

E. Firenze

RG Ring Dia. 0,17 ct. HSI

110 g 16-8735

GID

S BKRH Ring - CZ

88 a 89-1717

E. Firenze

RG Ring Dia. 0,08 ct. HSI Månesten

110 h 16-8737

GID

S Ring - Swarovski Krystall

110 i 16-8743

GID

S RGP Ring - Glass

RG Anheng Dia. 0,14 ct. HSI Månesten

111 a 16-8744

GID

S RGP Ring - Glass

111 b 16-8740

GID

S RGP Ring - CZ

111 c 16-8738

GID

S BKRH Ring S BKRH Ring - CZ

88 b 89-1716

E. Firenze

88 c 89-1715

E. Firenze

RG Ørepynt Dia. 0,15 ct. HSI Månesten

89 a 89-1718

E. Firenze

RWG Armbånd Dia. 0,21 ct. HSI

111 d 16-8739

GID

89 b 89-1719

E. Firenze

RWG Collier Dia. 0,21 ct. HSI

111 e 16-8741

GID

S RGP Ring - CZ

GID

S BKRH Ring - CZ

93 a B29900

Per Spelmann

S Barnekrus

111 f 16-8736

94 a 31-0020

MG

YG Anheng

111 g 16-8742

GID

S BKRH Ring - Swarovski Krystall

94 b 31-0412

MG

WG Anheng Dia. 0,13 ct. HSI

112 a 16-7077

GID

SRH Anheng - CZ inkl kjede

94 c 31-0028

MG

YG Anheng

112 b 16-7063

GID

SRH Anheng - CZ inkl kjede

YG Anheng

112 c 16-7076

GID

SRH Anheng - CZ inkl kjede

GID

SRH Anheng - CZ inkl kjede

94 d 34-0046

MG

94 e 34-0203

MG

WG Anheng - CZ

112 d 16-7073

94 f 37-5536

MG

WG Anheng

112 e 16-7071

GID

SRH Armbånd - CZ

94 g 31-0215

MG

YG Anheng

113 a 16-8746

GID

S Kjede - CZ

WG ID-Armbånd

113 b 16-8747

GID

S Ørepynt - CZ

GID

S Armbånd - CZ

95 a 39-5129

MG

95 b 39-5035

MG

YG ID-Armbånd

113 c 16-8745

95 c 39-5038

MG

YG ID-Armbånd

114 a 16-6512

GID

SRH Ørepynt - CZ

95 d 34-0193

MG

WG Anheng

114 b 16-6514

GID

SRH Ring - CZ

95 e 37-5459

MG

YG Anheng

114 c 16-6513

GID

SRH Anheng - CZ inkl kjede

GID

S Armbånd - CZ - Synt. Perler

96 a B29890

Per Spelmann

S Eggebeger

114 d 16-8723

97 a B29030

Per Spelmann

S Barneskje liten

114 e 16-8722

GID

S Ørepynt - CZ - Ferskvannsperle

97 b B29010

Per Spelmann

S Barneskje

115 a 92-0121

GID

SRH Ring - CZ

97 c B29360

Per Spelmann

S Barnekniv

115 b 92-0120

GID

SRH Collier - CZ

S Barnegaffel

115 c 92-0122

GID

SRH Ørepynt - CZ

Vi fører alle sølvbestikk

117 a O442

Efva Attling

You&Me - WG Ring Dia.

97 d B29020 103

Per Spelmann

INFO

105 a 16-7067

GID

SRH Sett Ørepynt/Anheng CZ inkl kjede

118 a O540

Efva Attling

Define Normal - S Anheng Rock Crystal inkl kjede

107 a 16-6511

GID

SRH Ring - CZ

119 a O547

Efva Attling

108 a 16-6524

GID

SRH Ørepynt - Synt. Perle

Dancing Queen - S Anheng Onyx inkl kjede

108 b 16-6523

GID

SRH Kjede - Synt. Perle

119 v O545

Efva Attling

Dancing Queen - S Ring - Onyx

108 c 92-0112

GID

SRH Ørepynt - CZ Ferskvannsperler

121 a 84-3455

Viventy

SRH Ring

122 a 84-3695

Viventy

SRH Ring - CZ - Skjellperle

108 d 92-0110

GID

SRH Anheng - CZ Ferskvannsperle inkl. kjede

122 b 84-3696

Viventy

SRH Ørepynt - CZ - Skjellperler

122 c 84-3694

Viventy

SRH Anheng - CZ Skjellperle inkl kjede

108 e 92-0111

GID

SRH Ring - CZ - Ferskvannsperle

109 a 16-7060

GID

SRH Armbånd - CZ

123 a 84-3564

Viventy

SRH Armring - CZ

109 b 16-7058

GID

SRH Armbånd - CZ

123 b 84-3604

Viventy

SRH Anheng - CZ - inkl kjede

109 c 16-7059

GID

SRH Armbånd - CZ

123 c 84-3603

Viventy

SRH Ring - CZ

110 a 16-8729

GID

S Ring - CZ

123 d 84-3605

Viventy

SRH Ørepynt - CZ

S Ring

124 a 84-3571

Viventy

SRH Ørepynt - CZ - Oliventre

110 b 16-8730

GID


124 b 84-3570

Viventy

SRH Anheng - CZ Oliventre - inkl. kjede

125 a 84-3473

Viventy

SRH Ring - CZ

125 b 84-3474

Viventy

SRH Anheng - CZ - inkl. kjede

125 c 84-3475

Viventy

SRH Øreringer - CZ

126 a 84-3596

Viventy

SRH Ørepynt - CZ

126 b 84-3595

Viventy

SRH Anheng - CZ - inkl kjede

126 c 84-3594

Viventy

SRH Ring - CZ

127 a 84-3614

Viventy

SRH Ørepynt - CZ - Grå Kattøye

127 b 84-3612

Viventy

SRH Ring - CZ - Grå Kattøye

127 c 84-3613

Viventy

SRH Anheng - CZ - Grå Kattøye

129 a 1650-2

S.Friis Bjørner

Forgylt S Ring

130 a 5149-2

S.Friis Bjørner

Forgylte S Øreringer - Grønn kvarts

130 b 4055-2

S.Friis Bjørner

Forgylte S Øreringer - Grønn kvarts

130 c 1104-2

S.Friis Bjørner

Forgylt S Anheng Grønn kvarts inkl. kjede

130 d 1162-2

S.Friis Bjørner

Forgylt S Armbånd

131 a 1367-1

S.Friis Bjørner

S Armring - Sorte Agater Ferskvannsperler

131 b 1649-1

S.Friis Bjørner

131 c 5217-1

S.Friis Bjørner

145 d kj0gbr1901

Calvin Klein

147

445-3100

Snö of Sweden Isak - Armbånd

Grade - Stål Ring

147

445-4400

Snö of Sweden Isak - Armbånd Small

148

445-4451

Snö of Sweden Isak - Armbånd Chain Small

149

461-3151

Snö of Sweden Garden - Armbånd

149 d 461-5600

Snö of Sweden Garden - Ørepynt

149 g 461-6500

Snö of Sweden Garden - Ørepynt

151 a 30-0140

Mister

151 b 30-1197

Mister

RGP Mansjettknapper

152 a 32-0082

MG

SRH Mansjettknapper

152 b 32-0101

MG

SRH Mansjettknapper

152 c 32-0092

MG

SRH Slipsnål

152 d 82-0575

MG

YWG Ring Dia. 0,03 ct. HSI

152 e 34-0018

MG

YG Ring

152 f 34-0228

MG

YG Ring - Onyx

152 g 92-0124

MG

WG Mansjettknapper

152 h 92-0106

MG

WG Slipsnål

153 a 30-1224

Mister

Anheng inkl skinnsnor

S Ring - Sort Agat

153 b 30-1222

Mister

Anheng inkl skinnsnor

S Ørepynt - Sort Agat

153 c 30-1223

Mister

Anheng inkl skinnsnor

MG

Skinn Armbånd SRH Lås

RGP Slipsnål

131 d 1305-1

S.Friis Bjørner

S Anheng - Sort Agat inkl kjede

154 a 39-5104

133 a 6367

Bjørg

Stack of three - S Ringer

154 b 39-5103

MG

Skinn Armbånd SRH Lås

134 a 6571

Bjørg

Odyssay - Kobber Anheng inkl. kjede

154 c 94-5095

MG

Stål Armbånd

154 d 94-5093

MG

Stål Armbånd

135 a 6143

Bjørg

Classic - S Anheng inkl kjede

154 e 94-5096

MG

Stål Armbånd

135 b 6141

Bjørg

Classic - S Anheng inkl kjede

155 a 30-1177

Mister

RH Slipsnål

135 c 6140

Bjørg

Classic - S Anheng inkl kjede

155 b 30-1158

Mister

RH Mansjettknapper

135 d 6252

Bjørg

Classic - S Ring

155 c 94-5075

MG

Stål Ring

135 e 6008

Bjørg

Classic - S Armbånd

155 d 94-5073

MG

Stål Ring

137 a 103703

C. Engelstad

S Ring CZ

155 e 94-5127

MG

Stål Ring

137 b 133701

C. Engelstad

S Ørepynt CZ

155 f 32-0088

MG

SRH Slipsnål

138 a 133704

C. Engelstad

S Ørepynt Swarovskikrystaller og Onyx

155 g 32-0087

MG

SRH Mansjettknapper

138 b 123703

C. Engelstad

Skinn Armbånd Ferskvannsperler og Røkkvarts

139 a 113704

C. Engelstad

S Kjede Ferskvannsperler og Røkkvarts

139 b 133707

C. Engelstad

S Ørepynt - Røkkvarts

143 a kj93dj1101

Calvin Klein

Billow - Stål Armring PVD Gull

144 a kj94pf1001

Calvin Klein

Born - Stål Armring PVD Rosè

144 b kj94pj1001

Calvin Klein

Born - Stål Klave PVD Rosè

144 c kj94pr1001

Calvin Klein

Born - Stål Ring PVD Rosè

144 d kj94pe1001

Calvin Klein

Born - Stål Ørepynt PVD Rosè

145 a kj0fbr1001

Calvin Klein

Duty - Stål Ring

145 b kj0fbp1001

Calvin Klein

Duty - Stål Anheng inkl kjede

145 c kj0gbp1901

Calvin Klein

Grade - Stål Anheng inkl kjede

Mestergull Vinter 2012 - 2013

161


24

1

ØMERKE T ILJ

1

M

8 Trykksak 6

Mestergull Vår & Sommer 2012


www.mestergull.no

Mestergull sesongkatalog 2012-2013  

Mestergulls nye sesongkatalog for høst/vinter 12-13. Se alle merker og produktgrupper.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you