Page 1

by Hottie Von Dottie

Hæklerier

Vis mig din garnkurv og jeg skal sige dig, hvem du er…

Hjemme hos Hottie Von Dottie er der fyldt med projekter, som ikke er lavet færdige, projekter, der venter på at komme i gang og andre igen, der ikke rigtigt liiige blev som forventet. Men jeg har lavet et lille katalog, så du kan blive inspireret – måske.


Mit første babytæppe

Det allerførste babytæppe jeg nogensinde lavede. Opskriften følger senere.


Babytæppe # 2

2. babytæppe – endnu en gravid bekendt, der skulle have en dreng. Jeg syede denne gang små bjældeklokker på hjørnerne. (Det må sgu da være lidt kedeligt at ligge nede i barnevognen indimellem, eh?)


Babytæppe # 3 3. babytæppe – Denne gang til en veninde. Jeg syntes det var RET kedeligt at lave de samme farver i længden…


Babytæppe # 4

4. babytæppe er stadig ikke forsvundet fra min hylde. Hvis du kender nogen, der vil købe det, så sig til! Pris: 400 kroner


Babytæppe # 5 5. babytæppe – Et bestillingsarbejde til et drengebarn. Pris: 400 kroner


Opskrift på babytæppe Garnforbrug til et tæppe på ca. 100 x 70 cm.: ca. 20 nøgler Hæklenål str. 2,50 eller 3 Fleece eller andet stof til at sy på bagsiden i tæppets mål – 2 lag. Sådan gør du: Start med 225 luftmasker Når alle disse masker er lavet, laver du lige 2 mere – dette er den første stangmaske. Lav herefter 8 stangmasker. Efter den 8. stangmaske laver du en luftmaske – og så en ekstra stangmaske, som du hæfter i samme hul. De to masker skal ligne et ”V”. Dette er zigzag-mønsterets ”top”. Så hækler du atter 8 stangmasker. Nu springer du 1 luftmaske over og laver en stangmaske i den næste luftmaske. De to masker skal lige et omvendt V – således: /\ - Dette er zig-zag-mønsterets ”bund”. Herefter hækler du 7 stangmasker mere og laver en ”top”. Bliv ved indtil du når de sidste luftmasker, og begynd på næste omgang med 2 luftmasker som første stangmaske. Man må godt hive lidt i garnet for at få det i den rigtige form. Når du har lavet en allerhelvedes masse rækker – er tæppet færdigt.


Hagesmækker – hæklede


HagesmÌkker fortsat‌

HomeMadeHeaven - crochet  

A collection of Hottie Von Dotties crochet projects