Page 1

2017

Italië-Griekenland VENETIE - IGOUMENITSA - PATRAS ANCONA - CORFU - IGOUMENITSA - PATRAS BARI - CORFU - IGOUMENITSA - PATRAS

VROEG BOEKING

20%

NIEUW

Voor ANEK Smart Bonus Leden !

JAAR

Kreta

• Chania • Heraklion

w w w . a n e k . g r

Aegeische eilanden See

you

on

board

!


JAAR

April 1967. Het Kretenzische volk heeft de basis gelegd zodat ANEK LINES de Middellandse Zee meer dan 50 jaar onafgebroken heeft kunnen bevaren. Het diepe respect voor haar volk zowel als haar Griekse roots is wat ANEK LINES ĂŠĂŠn grote familie maakt wiens doel het is met een state-of-the-art vloot duizenden reizigers van dienst te zijn en te accommoderen door iedereen een reisvriendelijke ervaring aan te bieden. Tegelijkertijd staat ANEK LINES aan de zijde van de mensen van het land waar zij is opgericht, door middel van het sponsoren van sportieve, culturele en academische projecten, zowel als het teruggeven aan de gemeenschap en aan die mensen onder ons die in nood zijn. ANEK LINES heeft een duidelijke visie: 23 unieke bestemmingen Elke hiervan vormt een onvergetelijke ervaring voor iedere en elke individuele passagier. ANEK LINES. Comfort. Luxe. Professionaliteit. Altijd klaar voor een nieuwe reis, voor het uitvaren naar nieuwe ervaringen.

Boek online op www.anek.gr


Laat ons u van harte welkom heten in de wereld van ANEK LINES. Uw aangename en comfortabele reis in de Adriatische Zee en in de helderblauwe wateren van de Egeïsche Zee is net begonnen. De mediterrane zon, de diverse unieke routes, ons constante aanbod van hartverwarmende gastvrijheid, evenals de ervaren bemanning staan allemaal voor u klaar om u te helpen met het ontdekken wat zorgeloos reizen inhoudt. Geniet van het comfort en de kwaliteit van uw verblijf. Proef onze unieke mediterrane keuken in combinatie met verfrissende drankjes. Ontspan u met uw favoriete drankje in de hand en ontmoet uw vrienden in de bar. Geniet van een onvergetelijke winkelervaring met alles wat je ooit gewenst hebt en dan nog iets dat niet op de lijst stond. Ervaar alles op zee. Ervaar alles aan boord. Ancona, Venetië, Bari, Corfu, Igoemenitsa, Patras en 17 andere bestemmingen in de Egeïsche Zee wachten op u om elke keer weer opnieuw ontdekt te worden.

VENETIE

Ancona

Italie bari De routes ITALIE - GRIEKENLAND en PIRAEUS - KRETA worden gezamenlijk met SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES uitgevoerd.

Egnatia snelweg Igoumenitsa – Turkse grens In 6 uur en 10 min 670 km

ADRIATISCHE ZEE

Griekenland

alexandroupolis

THESSALONIKI

Igoumenitsa

corfu

aEGEISCHE ZEE

IONIAN SEA

IONISCHE ZEE

Deze routes worden gevaren met AIGAION PELAGOS

Patras

Deze routes worden gevaren met LANE SEA LINES

Piraeus

peloponesOS

cycladeN DODEKANESOS

kythIra

Chania Heraklion

20%

NIEUW

KretA

Op tarieven voor passagiers en voertuigen voor ANEK Smart Bonus Leden! Geniet van kortingen, gratis tickets en exclusieve privileges! www.aneksmart.gr


www.anek.gr

À LA CARTE RESTAURANT Geniet van geïnspireerde mediterrane recepten. Verse producten, puur en van het land, extra vergine olijfolie uit Kreta zijn slechts een paar van de wapens in het arsenaal van onze top chefs om een gastronomische schotel gevoed door grenzeloze inspiratie te creëren. Geen maaltijd is compleet zonder een superieure wijnkaart, klaar om uw meest extreme wensen naar een hoger gastronomisch niveau te verheffen. Onze dienstverlening is het best ervaren in persoonlijke service. Kies een à la carte menu en geef uzelf over aan de handen van onze ervaren staf.

CAFÉ – BAR Ontspanning, sereniteit, geriefelijkheid, gecombineerd met de luxe van onze Café Bars. Geniet van uw drankje of koffie op uw eentje, met uw partner, uw vrienden, uw boek en tijdschrift of alleen met het eindeloze blauw van de Middellandse Zee. En waarom ook geen proefje nemen van onze plaatselijke delicatessen.

ZELFBEDIENINGSRESTAURANT Oorspronkelijke smaak kent geen grenzen en stopt niet bij de à la carte restaurants. Maak zelf uw keuze tussen de nieuwe en traditionele recepten van het hoogste mediterrane niveau. De pure ingrediënten kunnen in elk gerecht gevonden worden. Voel u vrij om uw eigen menu te maken en hier in één van onze comfortabele en ruime eetzalen van te genieten. Er zijn geen grenzen aan de gastronomische combinaties. (1)

(2)

Certificatie voor de kwaliteitsborging VOOR SCHEPEN: (1) h/s/f olympic champion, h/s/f hellenic spirit, f/b elyros (2) f/b elyros, f/b kriti i

De unieke scheepvaartmaatschappij in Europa, welke gebruikt maakt van Exclusieve Griekse Extra Virgin Olijf olie in haar restaurants aan boord.

WINKELS AAN BOORD

WiFi

hot spot

Services is niet beschikbaar op alle schepen. Voor meer informatie zie www.anek.gr

Vernieuw je garderobe met essentiële modeartikelen voor geweldige prijzen. Schoenen, kleding, zonnebrillen en cosmetica zijn slechts enkele van ons uitgebreide assortiment. ANEK LINES eersteklas souvenirs voor uw persoonlijke collectie, zowel als boeken en speelgoed voor volwassenen en kinderen om de tijd met plezier door te komen. Onze scheepswinkels zullen uw vrije tijd aan boord transformeren zodat u alles bij de hand heeft wat u nodig heeft.

INTERNET WiFi HOT SPOTS

Verbonden blijven, jezelf vermaken, contact met kantoor houden zijn slechts een paar van de dingen die je kunt doen met de internettoegang bij ons aan boord. Webtoegang is beschikbaar voor iedereen via een satellietverbinding en Wifi hotspots, terwijl betaaltelefoons telefoondiensten aan een ieder bieden.

AAN BOORD KAMPEREN Het is van 1 april tot 30 oktober mogelijk om aan boord te kamperen. Speciaal ontworpen ruimtes bieden een comfortabele reis voor de gehele overtocht, terwijl u van alle ANEK faciliteiten kunt profiteren. Toegang tot alle openbare ruimtes, bars, restaurants en winkels wordt aangeboden voor de prijs van een DEK-accommodatie plus het betreffende voertuigentarief.

CAMPER SPECIAL VENETIE ROUTE Uw speciaal ontworpen voertuig reist met u mee in de speciaal daarvoor bestemde ruimtes in onze garage. U geniet van het comfort en het gemak van een interne hut door het betalen van alleen het dektarief en het betreffende voertuigentarief, terwijl u van alle accommodaties van het openbare gebied kunt genieten.

tele – hulpdienst

Zwembad

Gokkasten


JAAR

ONTSPAN AAN BOORD ! Laat ons uw reis tot een plezierige ervaring maken. Comfortabele hutten en luxueuze gemeenschappelijke ruimtes, zowel als het vermaarde karakter van de Griekse gastvrijheid, zijn er om voor een comfortabele en ontspannen reis te zorgen. Lux, 2-bedden, 3-bedden, of 4-bedden, aan de buiten- of aan de binnenkant; al onze hutten zijn functioneel en perfect comfortabel om een ideaal verblijf te bieden. Ontspan en geniet van uw reis met state-of-the-art accommodatie. Voor liefhebbers van meer functionaliteit en gastvrijheid, zijn er speciale hutten met een mooi ontworpen decor, tv, koelkast

HUISDIEREN AAN BOORD Uw onvoorwaardelijke liefde voor uw huisdieren is ook de onze. Met ons huisdiervriendelijke hutten zullen uw viervoetige vrienden zich thuis voelen en net zo van de overtocht genieten als u. Ook goed ingerichte gebieden met beveiligde kennels zijn beschikbaar op het dek. Declareer uw huisdier bij het reserveren van uw plaats, om de best mogelijke service te garanderen en vraag om informatie met betrekking tot de relevante vervoersvoorwaarden.

en een kleine zithoek beschikbaar. Door voor een LUX klas ticket te kiezen, kunt u genieten van een gratis ontbijt in één van de restaurants van het schip. Dit alles in combinatie met onze perfect opgeleide medewerkers zal er gegarandeerd voor zorgen dat uw verblijf een onvergetelijke ervaring wordt.

DIENSTEN VOOR MENSEN MET SPECIALE BEHOEFTEN Mensen met speciale behoeften genieten van een comfortabele en gastvrije reis aan boord van één van de schepen van onze vloot. Praktische hutten zijn uitgerust met gemakkelijke toegang tot ruime kamers en toiletfaciliteiten. Roltrappen en liften zorgen voor gemak in het transport tussen de dekken. Onze getrainde medewerkers staan klaar om aan al uw wensen tegemoet te komen.


Venetië Route

www.anek.gr

VERTREK VANUIT VENETIE

LAAG SEIZOEN

MIDDEN SEIZOEN

HOOG SEIZOEN

MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA JULI

3 4 7 10 11 14 17 18 21 24 25 28 1 5 8 12 15 19 22 26 29

AUG.

2 5 9 12 16 19 23 26 30

JUNI

VERTREK VANUIT PATRAS MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA JULI

2 6 9 13 16 20 23 27 30

AUG.

3 6 10 13 17 20 24 27 31

11 14 15 18 21 22 25 28 29 SEPT. 3 7

PRIJSLIJST PER VOERTUIG IN € VAN 01.01.2017

PRIJSLIJST VOOR PASSAGIERS PER PERSOON IN € VAN 01.01.2017

• Alle andere data welke niet zijn vermeld in bovenstaande tijdschema’s zijn laagseizoen data. • Voor vertrek 06:30 vanuit Igoumenitsa wordt het seizoensschema van de dag ervoor gepakt (vertrek uit Patras).

Van VENETIE naar IGOUMENITSA en PATRAS of V.V.

KLASSE ACCOMODATIE CATEGORIEEN

LAAG SEIZOEN

HEEN TERUG

DECK

Dek

ATS

Slaapstoel

DOR (1)

Slaapzalen met gemeenschappelijke douche & WC

AB4

4-Bed binnen cabine

A4

4-Bed buiten cabine

AB3

3-Bed binnen cabine

aA3

3-Bed buiten cabine

AB2

2-Bed binnen cabine

A2/AA2

2-Bed buiten cabine

LUX (2)

2-Bed buiten cabine

MIDDEN SEIZOEN

HOOG SEIZOEN

HEEN TERUG

HEEN TERUG

63 44 75 53 85 60 80 56 94 66 104 73 114 80 141 99 172 120 133 93 156 109 189 132 147 103 178 125 209 146 156 109 188 132 232 162 175 123 214 150 255 179 178 125 218 153 272 190 200 140 241 169 299 209 292 204 349 244 406 284

KLASSE VOERTUIG CATEGORIEEN

LAAG SEIZOEN

HEEN TERUG

MIDDEN SEIZOEN

HOOG SEIZOEN

HEEN TERUG

HEEN TERUG

3.

Voertuigen of aanhangwagens van 6,01m tot 8m lang

4.

Voertuigen of aanhangwagens van 8,01m tot 10m lang

5.

Voertuigen of aanhangwagens van meer dan 10m lang

6.

Aanhangwagens tot 2,50m lang en 2m hoog

7.

Campers / Caravans OPEN DEK tot 6m lang en 2m hoog

8.

Campers / Caravans OPEN DEK van 6m lang en meer dan 2m hoog

9.

Campers / Caravans OPEN DEK van 6,01m tot 8m lang

10.

Campers / Caravans OPEN DEK van 8,01m tot 10m lang

11.

Campers / Caravans OPEN DEK van meer dan 10m lang

12.

Motorfietsen

95 67 120 84 154 108 156 109 227 159 288 202 266 186 357 250 431 302 381 267 493 345 580 406 549 384 672 470 759 531 72 50 96 67 118 83 99 69 129 90 166 116 164 115 245 172 311 218 279 195 385 270 464 325 400 280 532 372 626 438 576 403 727 509 820 574 37 26 45 32 53 37

13.

Rijwielen

GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

1.

Voertuigen of aanhangwagens tot 6 meter lang en 2 meter hoog

2. Voertuigen of aanhangwagens tot 6 meter lang en meer dan 2 meter hoog

Aanhangwagens, indien geboekt in combinatie met een OPEN DEK Camper, worden in rekening gebracht als OPEN DEK voertuigen (al naar gelang hun afmetingen).

Alle cabines zijn voorzien van een douche en WC. (1) Slaapzalen met 6 bedden bevinden zich in een gemeenschappelijke ruimte, verdeeld in een ruimte voor mannen en een voor vrouwen ieder met gemeenschappelijke douches en rustkamers. Reizigers die beddengoed wensen, kunnen dit bij de receptie vragen. (Slaapzalen zijn beschikbaar op de Superfast XI). (2) inclusief ontbijt. Bepaalde accommodatie types zijn niet beschikbaar op bepaalde schepen die deze route varen. Iedere hut wordt gekenmerkt en aangeboden als 2-bed, 3-bed of 4-bed hut afhankelijk van het aantal passagiers die dit gebruiken, en niet het aantal bedden in de hut, of de extra faciliteiten die daarvoor gekenmerkt worden.

Voorwaarden voor de tarieven

DIERENVERVOER (Tarieven per dier in €)

HEEN

TERUG

Dieren in de cabine 50

50

Dieren in de kennel 20

20

• Dierenvervoer in de cabines: Dieren cabines zijn 4-bed binnen en buiten cabines die geboekt kunnen worden als 4-bed, 3-bed, 2-bed of enkele bezetting cabines. Enkele besetting cabines hebben een toeslag van 70% op de respectievelijke dubbele besetting. Niet beschikbaar op basis van een bed. Maximaal twee huisdieren per hut toegestaan.

• Enkele bezetting heft 70% toeslag en is alleen beschikbaar bij cabine categorien LUX, A2 en AB2. • Accommodaties kunnen per bed worden geboekt en zijn beschikbaar in de volgende cabinecategorieën: A2, A3, A4, AB2, AB3, AB4. • De heen- en terugreiskosten worden berekend door de heen en terugreiskosten van het respectievelijke seizoen samen te tellen. • Hutten beschikbaar voor passagiers met speciale behoeften. Aan boord van onze schepen zijn special cabines ingericht met ruimere toegangsdeuren en gebaseerd op mindervalide passagiers. Door een beperkt aantal hutten moeten deze wel vroegtijdig geboekt worden. Voor assistentiebel de klantenservice van de rederij.

CABIN (Tarieven in €)

HEEN

Cabine toeslag 50

TERUG

50

• PURE cabins: Dit zijn LUX, A4 of AB4 cabines en zijn beschikbaar op Superfast XI. Enkele besetting van een binnen of buiten cabine (AB4 of A4) hebben een toeslag van100% op de respectievelijke dubbele bezetting. Enkele bezetting van een LUX PURE cabine heeft een toeslag van 70% op de respectievelijke dubbele besetting. Niet beschikbaar op basis van een bed.

• Er is een brandstoftoeslag van €10 per enkele reis, per passagier (met uitzondering van zuigelingen) en per voertuig van toepassing. De brandstoftoeslag kan, indien passend, worden aangepast (niet opgenomen in de bovenstaande tarieven). • Maaltijden en drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen. • De tarieven en tijdschema’s zijn geldig vanaf het tijdstip waarop de brochure in December 2016 is gedrukt. • De algemene voorwaarden voor prijzen zijn te vinden op de achterpagina op www.anek.gr • De maatschappij behoudt zich het recht voor de routes, schepen en aanbiedingen zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen.


Venetië - Igoumenitsa - Patras

JAAR

In samenwerking met SUPERFAST FERRIES

Van 01.01.2017 tot 29.06.2017 en van 11.09.2017 tot 31.12.2017 Italie ► Griekenland

VENETIE IGOUMENITSA PATRAS

Griekenland ► Italie

PATRAS IGOUMENITSA VENETIE

VERTREK AANKOMST AANKOMST

VERTREK VERTREK AANKOMST

14:30(1)

MAA, DON, VRIJ

WOE, ZAT, ZON

12:00

21:00(1)

06:30(1)

23:59

07:00(2)

Van 30.06.2017 tot 10.09.2017 Italie ► Griekenland

VENETIE IGOUMENITSA PATRAS

Griekenland ► Italie

PATRAS IGOUMENITSA VENETIE

WOE, ZAT

VERTREK AANKOMST AANKOMST

DON, ZON

VERTREK VERTREK AANKOMST

12:00

14:30(1)

21:00(1)

06:30(1)

23:59

07:00(2)

Geen vertrek op zondag 10/09/2017

(1) De volgende dag. (2) 2 dagen later. • De bovengenoemde tijdschema’s gelden niet voor de data waarop het vaartuig niet vaart vanwege onderhoud. • Vertrek- en aankomsttijden zijn lokale tijden. • De vermelde aankomsttijden geven de tijd aan waarop het schip aankomt bij de ingang van de haven. • De maatschappij behoud het recht om wijzigingen in het vaarschema of schepen te maken zonder voorafgaande waarschuwing. U word verzocht contact op te nemen met uw reisagent om uw reisdetails door te nemen. Wijzigingen in het vaarschema zijn ook te vinden op www.anek.gr.

KORTINGEN & AANBIEDINGEN

!

VROEGBOEKING

• Geldig voor reserveringen en ticketuitgifte die tot 28 februari 2017 worden gedaan. •Geldig voor een enkele reis of retour tot 31 december 2017. • Korting is van toepassing op de tarieven voor individuele passagiers en voor alle voertuigencategorieën. • Korting geldt niet voor huisdieren of zuivere hutten en brandstoftoeslagen. • Zodra het ticket is uitgegeven, mag de reservering worden gewijzigd, maar niet geannuleerd (indien de reservering na 28 februari 2017 wordt veranderd, moet het verschil tussen het vroeg boekings tarief en de brochuretarieven worden betaald) – het verschil wordt gecalculeerd op basis van het desbetreffende deel van het retourticket. • Tickets kunnen worden uitgegeven met een open retour (de heenweg met de VBK-korting, de terugweg met de brochuretarieven - geen verdere VBK-korting). • De korting geldt alleen voor tarieven die in deze officiële brochure worden geïllustreerd. • Korting is cumulatief met alle andere op deze pagina vermelde kortingen (exclusief de kinderkorting). • Beperkte capaciteit beschikbaar.

20

% JONGEREN

Alle passagiers tussen de 17 en 25 jaar oud hebben recht op een korting van 20% als zij met of zonder voertuig (auto of minibus tot 6m lang & 2m hoog & motorfiets) reizen. Dit is eveneens toegestaan aan de houders van een Internationale Studenten Identiteitskaart (ISIC) en een Europese Jongerenkaart (OJC), ongeacht hun leeftijd. De korting is van toepassing op de tarieven voor passagiers en voertuigen (bovengenoemde categorieën). Passagiers jonger dan 18 jaar die in hutten reizen moeten door een volwassene worden begeleid.

20

% SENIOREN

Alle passagiers van 60 jaar oud en ouder hebben recht op een korting van 20% als zij met of zonder voertuig (auto of minibus tot 6m lang & 2m hoog & motorfiets) reizen. De korting is van toepassing op de tarieven voor passagiers en voertuigen (bovengenoemde categorieën).

CAMPER SPECIAAL De aanbieding is geldig voor het schip "ASTERION" op de Venetië-route voor de volgende reisperiodes: Venetië – Griekenland: 01/01/2017 - 29/06/2017 & 15/08/2017 – 31/12/2017, Griekenland – Venetië: 01/01/2017 - 13/08/2017 & 15/09/2017 – 31/12/2017. De speciale aanbieding voor de Venetië Camper is inclusief accommodatie in een binnenhut, ruimte voor uw voertuig aan boord, 30% korting op alle maaltijden en drankjes die in het zelfbedieningsrestaurant geserveerd worden; dit alles voor de prijs van het tarief voor dek en voertuig. Geldig voor officieel geregistreerde campers/caravans (voertuigen moeten volledig met eigen sanitair zijn uitgerust). Beperkte capaciteit beschikbaar.

20

% VRIENDEN & FAMILIE

20% reductie voor 3 of 4 passagiers reizend in een AA3/AB3 of A4/AB4 hutaccommodatie met of zonder voertuig (alle categorieën – exclusief aanhangwagens en motoren). Alle passagiers moeten reizen met dezelfde reserveringscode. Beperkte beschikbaarheid.

20

% VLIEGTUIGSTOEL & DEK

20

NIEUW

% ANEK Smart KORTING

Alle leden van het ANEK Smart Bonus Programma hebben recht op een korting van 20%. De korting is van toepassing op tarieven voor passagiers, voertuigen (behalve OPEN DEK categorieën) en is niet cumuleerbaar met andere kortingen behalve de Vroegboekingsaanbieding. De korting is niet van toepassing op huisdieren, zuivere hutten en brandstoftoeslagen. Bij het boeken moet het lidmaatschapskaartnummer worden opgenomen in de reservering en gepresenteerd tijdens de check-in in de haven. Beperkte capaciteit beschikbaar.

30

% KORTING OP DE TERUGREIS

Uitsluitend geldig voor passagiers en hun voertuig wanneer Geldig voor 3 tot 7 passagiers die op vliegtuigstoelen de tickets voor de heen- en terugreis tegelijkertijd zijn uitgegeven en onder dezelfde reserveringscode. De (ATS) of DEK reizen met of zonder voertuig (auto namen van de passagiers en het type van het voertuig of minibus tot 6m lang/2m hoog). Alle passagiers moeten onder dezelfde reserveringscode reizen. moeten hetzelfde zijn op beide reisdelen. De korting is al in De korting is van toepassing op de tarieven voor de prijslijst inbegrepen. De korting is cumuleerbaar met alle passagiers en voertuigen. De korting is niet van andere kortingen. toepassing op reserveringen voor aan Boord Kamperen. Beperkte capaciteit beschikbaar.

25

AUTOMOBIELBONDEN

% CAMPING CLUBS

Leden van bepaalde automobielbonden en campingclubs ontvangen een korting van 25%* uitsluitend voor voertuigentarieven. Het lid van de club moet het voertuig bij zich hebben. Tijdens het maken van de reservering en bij het inchecken in de haven moet de lidmaatschapskaart van de vereniging van automobilisten of campingclub worden overlegd. Wanneer dit niet wordt gedaan, moet het verschil tussen het gereduceerde tarief en het officiële tarief worden bijbetaald. De korting kan worden gecombineerd met de vroegboekkorting (mits het type voertuig hiervoor in aanmerking komt) en de senioren-, jongeren- en kinderkorting. Beperkte beschikbaarheid. Geldt niet voor nietvergezelde voertuigen.

20

% TRENITALIA korting

• ANEK LINES biedt passagiers van TRENITALIA die aankomen in de Italiaanse havens Ancona, Bari en Venetië 20 % korting wanneer zij een reis met zijn schepen willen maken. • TRENITALIA biedt alle passagiers van ANEK LINES die reizen vanuit de haven van Ancona, Bari of Venetië 20 % korting op de standard en economy class en 30 % korting op de business en first class van de hogesnelheidstreinen Frecciarossa / Frecciargento / Frecciabianca van Trenitalia. Bezoek onze website www.anek.gr voor de algemene voorwaarden.

Boek online op www.anek.gr

* Voor alle voertuigencategorieën (ook open dek) voor de leden van: ADAC, ACE, ARCD, FREEONTOUR, DCC DEUTSCHER CAMPINGCLUB, OEAMTC, ARBÖ AUTOMOBILE CLUB, CAMPING & CARAVANING CLUB, TCS, NKC, ANWB, FFCC, ACA, FFACCC. TOURING CLUB, KAMPEERTOERIST, TOURING CLUB ITALIANO, PLEINAIR, CONFEDERCAMPEGGIO voor alle camper en caravan voertuigen (ook open dek) voor de leden van: CAMPER CLUB ITALIANO, VIAGGARE IN LIBERTA, TURISMO ITINERANTE, UNIONE CLUB AMICI, CAMPERLIFE, A.C.T. ITALIA, VIVICAMPER, MOTORHOMECLUB GREECE. • De kortingen zijn niet van toepassing op de kosten voor het vervoer van huisdieren en op de brandstof- en Pure cabin-toeslag. • De bovenstaande kortingen en aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd, tenzij anders vermeld. Er wordt slechts één korting (de hoogste) per keer toegekend.

30

% OP NATIONALE TICKETS

Geldig voor passagiers en hun voertuigen (alle categorien). De korting is geldig op de heenreis van de domestic service ticket en is niet cumulative met andere kortingen op de domestic line. Geldig in combinatie met een Adriatische Zee. De Adriatische Zee tickets en binnenlandse tickets (KRETA: •Chania •Heraklion en Aegeische eilanden), moeten gelijktijdig worden uitgegeven. 10% korting voor Lane Sea Lines routes.

50

% KINDEREN

• Kinderen jonger dan 4 jaar oud die geen bed/ligplaats of slaapstoel (ATS) bezetten, betalen € 5,50 per reis. • Kinderen jonger dan 4 jaar oud die een bed/ligplaats of slaapstoel (ATS) bezetten, betalen 50% van het geselecteerde volwassene tarief. • Kinderen tussen de leeftijd van 4 en 16 jaar betalen 50% van het geselecteerde volwassene tarief. Kinderen die in een cabine reizen moeten worden begeleid door een volwassene.

DE LUX CABINES - GRATIS ONTBIJT

Wij bieden GRATIS ontbijt aan in het A la Carte of Zelfbedienings Restaurant voor onze reizigers die reizen in luxe cabines.(Luxe hutten beschikbaar op de OLYMPIC CHAMPION, HELLENIC SPIRIT & SFXI ).

CAMPING AAN BOORD Camping aan boord is beschikbaar van 01.04.17 – 31.10.17. Passagiers genieten gedurende de gehele overtocht van het comfort van hun eigen camper/caravan terwijl gebruik gemaakt kan worden van onze aan boord zijnde douches, WC’s en 220 volt stopcontacten. Daarenboven hebben zij toegang tot alle openbare ruimtes aan boord zoals bars, restaurants, etc. Alles voor de prijs van DEK-accomodatie voor de overtocht van de passagiers en de kosten van het respectievelijke voertuig.


Ancona Route

www.anek.gr

VERTREK VANUIT ANCONA

LAAG SEIZOEN

MIDDEN SEIZOEN

HOOG SEIZOEN

MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 4 6 8 11 13 15 18 20 22 25 27 29

JULI, Vertrek 13:30 JULI, Vertrek 16:30 AUGUST, Vertrek 13:30

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

AUGUST, Vertrek 16:30

1 3 5 8 10 12 15 17 19 22 24 26 29 31

VERTREK VANUIT PATRAS MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA AUGUST, Vertrek 14:30

AUGUST, Vertrek 17:30

2 4 7 9 11 14 16 18 21 23 25 28 30

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

SEPTEMBER, Vertrek 14:30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SEPTEMBER, Vertrek 17:30 1 4 6 8 11 12 13 15 16 17 18 19 20 22 23 24 25 26 27 29 30

PRIJSLIJST PER VOERTUIG IN € VAN 01.01.2017 PRIJSLIJST VOOR PASSAGIERS PER PERSOON IN € VAN 01.01.2017

• Alle andere data welke niet zijn vermeld in bovenstaande tijdschema’s zijn laagseizoen data. • Voor vertrek na middernacht van Igoumentisa en Corfu wordt het seizoensschema van de dag ervoor berekend.

Van ANCONA naar CORFU, IGOUMENITSA & PATRAS of V.V. KLASSE

ACCOMODATIE CATEGORIEEN

DECK

Dek

ATS

Slaapstoel

DOR (1)

Slaapzalen met gemeenschappelijke douche & WC

AB4

4-Bed binnen cabine

A4

4-Bed buiten cabine

AB3

3-Bed binnen cabine

AA3

3-Bed buiten cabine

AB2

2-Bed binnen cabine

A2

2-Bed buiten cabine

AA2

2-Bed buiten cabine

LUX (2)

2-Bed buiten cabine

LAAG SEIZOEN

HEEN TERUG

MIDDEN SEIZOEN

HOOG SEIZOEN

HEEN TERUG

HEEN TERUG

63 44 75 53 85 60 75 53 88 62 97 68 107 75 132 92 161 113 124 87 146 102 177 124 137 96 166 116 195 137 146 102 176 123 217 152 164 115 200 140 238 167 166 116 204 143 254 178 187 131 225 158 279 195 198 139 242 169 286 200 273 191 326 228 379 265

KLASSE VOERTUIG CATEGORIEEN

LAAG SEIZOEN

HEEN TERUG

MIDDEN SEIZOEN

HOOG SEIZOEN

HEEN TERUG

HEEN TERUG

3.

Voertuigen of aanhangwagens van 6,01m tot 8m lang

4.

Voertuigen of aanhangwagens van 8,01m tot 10m lang

5.

Voertuigen of aanhangwagens van meer dan 10m lang

6.

Aanhangwagens tot 2,50m lang en 2m hoog

7.

Campers / Caravans OPEN DEK tot 6m lang en 2m hoog

8.

Campers / Caravans OPEN DEK van 6m lang en meer dan 2m hoog

9.

Campers / Caravans OPEN DEK van 6,01m tot 8m lang

10.

Campers / Caravans OPEN DEK van 8,01m tot 10m lang

11.

Campers / Caravans OPEN DEK van meer dan 10m lang

12.

Motorfietsen

84 59 106 74 136 95 138 97 201 141 255 179 235 165 316 221 381 267 337 236 436 305 513 359 486 340 595 417 672 470 64 45 85 60 104 73 88 62 114 80 147 103 145 102 217 152 275 193 247 173 341 239 411 288 354 248 471 330 554 388 510 357 643 450 726 508 33 23 40 28 47 33

13.

Rijwielen

GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

1.

Voertuigen of aanhangwagens tot 6 meter lang en 2 meter hoog

2. Voertuigen of aanhangwagens tot 6 meter lang en meer dan 2 meter hoog

Aanhangwagens, indien geboekt in combinatie met een OPEN DEK Camper, worden in rekening gebracht als OPEN DEK voertuigen (al naar gelang hun afmetingen).

Alle cabines zijn voorzien van een douche en WC. (1) Slaapzalen met 6 bedden bevinden zich in een gemeenschappelijke ruimte, verdeeld in een ruimte voor mannen en een voor vrouwen ieder met gemeenschappelijke douches en rustkamers. Reizigers die beddengoed wensen, kunnen dit bij de receptie vragen. (Slaapzalen zijn beschikbaar op de Superfast XI). (2) inclusief ontbijt. Bepaalde accommodatie types zijn niet beschikbaar op bepaalde schepen die deze route varen. Iedere hut wordt gekenmerkt en aangeboden als 2-bed, 3-bed of 4-bed hut afhankelijk van het aantal passagiers die dit gebruiken, en niet het aantal bedden in de hut, of de extra faciliteiten die daarvoor gekenmerkt worden.

Voorwaarden voor de tarieven

DIERENVERVOER (Tarieven per dier in €)

HEEN

TERUG

Dieren in de cabine 50

50

Dieren in de kennel 20

20

• Dierenvervoer in de cabines: Dieren cabines zijn 4-bed binnen en buiten cabines die geboekt kunnen worden als 4-bed, 3-bed, 2-bed of enkele bezetting cabines. Enkele besetting cabines hebben een toeslag van 50% op de respectievelijke dubbele besetting. Niet beschikbaar op basis van een bed. Maximaal twee huisdieren per hut toegestaan.

• Enkele bezetting heft 50% toeslag en is alleen beschikbaar bij cabine categorien LUX, A2 en AB2. • Accommodaties kunnen per bed worden geboekt en zijn beschikbaar in de volgende cabinecategorieën: A2, A3, A4, AB2, AB3, AB4. • De heen- en terugreiskosten worden berekend door de heen en terugreiskosten van het respectievelijke seizoen samen te tellen. • Hutten beschikbaar voor passagiers met speciale behoeften. Aan boord van onze schepen zijn special cabines ingericht met ruimere toegangsdeuren en gebaseerd op mindervalide passagiers. Door een beperkt aantal hutten moeten deze wel vroegtijdig geboekt worden. Voor assistentiebel de klantenservice van de rederij.

CABIN (Tarieven in €)

HEEN

Cabine toeslag 50

TERUG

50

• PURE cabins: Dit zijn LUX, A4 of AB4 cabines en zijn beschikbaar op Superfast XI. Enkele besetting van een binnen of buiten cabine (AB4 of A4) hebben een toeslag van100% op de respectievelijke dubbele bezetting. Enkele bezetting van een LUX PURE cabine heeft een toeslag van 50% op de respectievelijke dubbele besetting. Niet beschikbaar op basis van een bed.

• Er is een brandstoftoeslag van €5.00 per enkele reis, per passagier (met uitzondering van zuigelingen) en per voertuig van toepassing. De brandstoftoeslag kan, indien passend, worden aangepast (niet opgenomen in de bovenstaande tarieven). • Maaltijden en drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen. • De tarieven en tijdschema’s zijn geldig vanaf het tijdstip waarop de brochure in December 2016 is gedrukt. • De algemene voorwaarden voor prijzen zijn te vinden op de achterpagina op www.anek.gr • De maatschappij behoudt zich het recht voor de routes, schepen en aanbiedingen zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen.


Ancona - Corfu - Igoumenitsa - Patras

JAAR

In samenwerking met SUPERFAST FERRIES

Van 01.01.2017 tot 29.06.2017 en van 11.09.2017 tot 31.12.2017 Italie ► Griekenland

ANCONA IGOUMENITSA PATRAS

Griekenland ► Italie

PATRAS IGOUMENITSA ANCONA

VERTREK AANKOMST AANKOMST

VERTREK VERTREK AANKOMST

08:00(1) 09:30(1)

MAA, DIN, WOE, ZON VRIJ*, ZAT*

DIN, WOE, DON, VRIJ ZAT*, ZON*

13:30 16:30

14:30(1) 15:00(1)

(1) De volgende dag. *21-uurs schema. • Geen vertrek op: 03/01/2017.

17:30 17:30

16:30(1) 14:00(1)

23:59 23:15

(1) De volgende dag. *21-uurs schema. • Geen vertrek op: 01/01/2017.

Van 30.06.2017 tot 13.08.2017 Italie ► Griekenland ANCONA CORFU IG/TSA PATRAS

Griekenland ► Italie PATRAS IG/TSA CORFU ANCONA

VERTREK AANKOMST

VERTREK VERTREK din, don, vrij, zAT, zon 14:30 20:15 maa,** Woe** 14:30 20:15 Maa, Woe, vrij 17:30 23:15

DAGELIJKS din,** don** zAT

13:30 - 16:30 08:30(1) 16:30 -

AANKOMST AANKOMST 06:30(1) 09:45(1) 09:30(1)

12:00(1) 15:30(1) 15:00(1)

(1) De volgende dag. (**) Via Corfu (vertrek vanuit Ancona): 04/07, 06/07, 11/07, 13/07, 18/07, 20/07, 25/07, 27/07, 01/08, 03/08, 08/08 & 10/08.

VERTREK AANKOMST - 21:30 -

11:00(1) 11:30(1) 14:00(1)

(1) De volgende dag. (**) Via Corfu (vertrek vanuit Patras): 03/07, 05/07, 10/07, 12/07, 17/07, 19/07, 24/07, 26/07, 31/07, 02/08, 07/08, & 09/08.

Van 14.08.2017 tot 10.09.2017 Italie ► Griekenland ANCONA CORFU IG/TSA PATRAS

Griekenland ► Italie PATRAS IG/TSA CORFU ANCONA

VERTREK AANKOMST

VERTREK VERTREK DAGELIJKS 14:30 20:15 ** ** MAA, WOE 17:30 23:15 VRIJ 17:30 23:15

AANKOMST AANKOMST

Maa, WOE, VRIJ, ZAT, ZON DIN,** DON**

13:30 13:30 05:30(1)

06:30 06:45(1)

12:00 12:30(1)

DIN, DON, ZAT

16:30 -

09:30(1)

15:00(1)

(1)

(1)

(1) De volgende dag. (**) Via Corfu (vertrek vanuit Ancona): 15/08, 17/08, 22/08, 24/08, 29/08, 31/08, 05/09 & 07/09.

VERTREK AANKOMST - 00:30(1)

11:00(1) 14:30(1)

-

14:00(1)

(1) De volgende dag. (**) Via Corfu (vertrek vanuit Patras): 14/08, 16/08, 21/08, 23/08, 28/08, 30/08, 04/09,& 06/09.

• De bovengenoemde tijdschema’s gelden niet voor de data waarop het vaartuig niet vaart vanwege onderhoud. • Vertrek- en aankomsttijden zijn lokale tijden. • De vermelde aankomsttijden geven de tijd aan waarop het schip aankomt bij de ingang van de haven. • De maatschappij behoud het recht om wijzigingen in het vaarschema of schepen te maken zonder voorafgaande waarschuwing. U word verzocht contact op te nemen met uw reisagent om uw reisdetails door te nemen. Wijzigingen in het vaarschema zijn ook te vinden op www.anek.gr.

KORTINGEN & AANBIEDINGEN

!

VROEGBOEKING

• Geldig voor reserveringen en ticketuitgifte die tot de 28e februari 2017 worden gedaan. •Geldig voor een enkele reis of retour tot 31 december 2017. • Korting is van toepassing op de tarieven voor individuele passagiers en voertuigen, voor voertuigen (auto’s of minibussen) tot 6 meter lang en 2 meter hoog, aanhangwagens tot 2,50 meter lang en 2 meter hoog en motorfietsen • Korting is niet van toepassing voor reserveringen voor aan Boord Kamperen • Korting geldt niet voor huisdieren of zuivere hutten en brandstoftoeslagen. • Zodra het ticket is uitgegeven mag de reservering worden gewijzigd, maar niet geannuleerd (indien de reservering na de 28e februari 2017wordt veranderd, moet het verschil tussen het vroegboekingstarief en de brochuretarieven worden betaald) – het verschil wordt gecalculeerd op basis van het desbetreffende deel van het retourticket. • Tickets kunnen worden uitgegeven met een open retour (de heenweg met de VBK-korting, de terugweg met de brochuretarieven - geen verdere VBK-korting). • De korting geld alleen voor tarieven die in deze officiële brochure worden geïllustreerd. • Korting is cumulatief met alle andere op deze pagina vermelde kortingen (exclusief de kinderkorting). • Beperkte capaciteit beschikbaar.

20

% JONGEREN

Alle passagiers tussen de 17 en 25 jaar oud hebben recht op een korting van 20% als zij met of zonder voertuig (auto of minibus tot 6m lang & 2m hoog & motorfiets) reizen. Dit is eveneens toegestaan aan de houders van een Internationale Studenten Identiteitskaart (ISIC) en een Europese Jongerenkaart (OJC), ongeacht hun leeftijd. De korting is van toepassing op de tarieven voor passagiers en voertuigen (bovengenoemde categorieën). Passagiers jonger dan 18 jaar die in hutten reizen moeten door een volwassene worden begeleid.

20

% SENIOREN

20

% VRIENDEN & FAMILIE

20% reductie voor 3 of 4 passagiers reizend in een AA3/AB3 of A4/AB4 hutaccommodatie met of zonder voertuig (alle categorieën – exclusief aanhangwagens en motoren). Alle passagiers moeten reizen met dezelfde reserveringscode. Beperkte beschikbaarheid.

20

% VLIEGTUIGSTOEL & DEK

Geldig voor 3 tot 7 passagiers die op vliegtuigstoelen (ATS) of DEK reizen met of zonder voertuig (auto of minibus tot 6m lang/2m hoog). Alle passagiers moeten onder dezelfde reserveringscode reizen. De korting is van toepassing op de tarieven voor passagiers en voertuigen. De korting is niet van toepassing op reserveringen voor aan Boord Kamperen. Beperkte capaciteit beschikbaar.

25

AUTOMOBIELBONDEN % CAMPING CLUBS

20

NIEUW

% ANEK Smart KORTING

Alle leden van het ANEK Smart Bonus Programma hebben recht op een korting van 20%. De korting is van toepassing op tarieven voor passagiers, voertuigen (behalve OPEN DEK categorieën) en is niet cumuleerbaar met andere kortingen behalve de Vroegboekingsaanbieding. De korting is niet van toepassing op huisdieren, zuivere hutten en brandstoftoeslagen. Bij het boeken moet het lidmaatschapskaartnummer worden opgenomen in de reservering en gepresenteerd tijdens de check-in in de haven. Beperkte capaciteit beschikbaar.

30

% KORTING OP DE TERUGREIS

Uitsluitend geldig voor passagiers en hun voertuig wanneer de tickets voor de heen- en terugreis tegelijkertijd zijn uitgegeven en onder dezelfde reserveringscode. De namen van de passagiers en het type van het voertuig moeten hetzelfde zijn op beide reisdelen. De korting is al in de prijslijst inbegrepen. De korting is cumuleerbaar met alle andere kortingen.

30

% OP NATIONALE TICKETS

Geldig voor passagiers en hun voertuigen (alle categorien). De korting is geldig op de heenreis van de domestic service ticket en is niet cumulative met andere kortingen op de domestic line. Geldig in combinatie met een Adriatische Zee. De Adriatische Zee tickets en binnenlandse tickets (KRETA: •Chania •Heraklion en Aegeische eilanden), moeten gelijktijdig worden uitgegeven. 10% korting voor Lane Sea Lines routes.

Leden van bepaalde automobielbonden en campingclubs ontvangen een korting van 25%* uitsluitend voor voertuigentarieven. Het lid van de club moet het voertuig bij zich hebben. Tijdens het maken van de reservering en bij het inchecken in de haven moet de lidmaatschapskaart van de vereniging van automobilisten of campingclub worden overlegd. Wanneer dit niet wordt gedaan, moet het verschil tussen het gereduceerde tarief en het officiële tarief worden bijbetaald. De korting kan worden gecombineerd met de vroegboekkorting (mits het type voertuig % hiervoor in aanmerking komt) en de senioren-, jongeren- en • Kinderen jonger dan 4 jaar oud die geen bed/ligplaats of kinderkorting. De korting geldt niet voor reserveringen voor slaapstoel (ATS) bezetten, betalen € 5,50 per reis. Camping aan boord tijdens: 1 juli - 15 augustus voor vertrekken • Kinderen jonger dan 4 jaar oud die een bed/ligplaats of vanuit Ancona naar Griekenland en van 1 augustus - 15 septemslaapstoel (ATS) bezetten, betalen 50% van het geselecteerde ber voor vertrekken vanuit Griekenland naar Ancona). Beperkte volwassene tarief. beschikbaarheid. Geldt niet voor niet-vergezelde voertuigen. • Kinderen tussen de leeftijd van 4 en 16 jaar betalen 50% van het geselecteerde volwassene tarief. Kinderen die in een cabine reizen moeten worden begeleid door een volwassene.

50

20

% TRENITALIA korting

• ANEK LINES biedt passagiers van TRENITALIA die aankomen in de Italiaanse havens Ancona, Bari en Venetië 20 Alle passagiers van 60 jaar oud en ouder hebben recht op een korting van 20% als zij met of zonder voertuig (auto % korting wanneer zij een reis met zijn schepen willen maken. of minibus tot 6m lang & 2m hoog & motorfiets) reizen. De • TRENITALIA biedt alle passagiers van ANEK LINES die reizen korting is van toepassing op de tarieven voor passagiers vanuit de haven van Ancona, Bari of Venetië 20 % korting op de standard en economy class en 30 % korting op de en voertuigen (bovengenoemde categorieën). business en first class van de hogesnelheidstreinen Frecciarossa Boek online op / Frecciargento / Frecciabianca van Trenitalia. Bezoek onze website www.anek.gr voor de algemene voorwaarden. www.anek.gr * Voor alle voertuigencategorieën (ook open dek) voor de leden van: ADAC, ACE, ARCD, FREEONTOUR, DCC DEUTSCHER CAMPINGCLUB, OEAMTC, ARBÖ AUTOMOBILE CLUB, CAMPING & CARAVANING CLUB, TCS, NKC, ANWB, FFCC, ACA, FFACCC. TOURING CLUB, KAMPEERTOERIST, TOURING CLUB ITALIANO, PLEINAIR, CONFEDERCAMPEGGIO voor alle camper en caravan voertuigen (ook open dek) voor de leden van: CAMPER CLUB ITALIANO, VIAGGARE IN LIBERTA, TURISMO ITINERANTE, UNIONE CLUB AMICI, CAMPERLIFE, A.C.T. ITALIA, VIVICAMPER, MOTORHOMECLUB GREECE. • De kortingen zijn niet van toepassing op de kosten voor het vervoer van huisdieren en op de brandstof- en Pure cabin-toeslag. • De bovenstaande kortingen en aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd, tenzij anders vermeld. Er wordt slechts één korting (de hoogste) per keer toegekend.

KINDEREN

DE LUX CABINES - GRATIS ONTBIJT

Wij bieden GRATIS ontbijt aan in het A la Carte of Zelfbedienings Restaurant voor onze reizigers die reizen in luxe cabines. (Luxe hutten beschikbaar op de OLYMPIC CHAMPION, HELLENIC SPIRIT & SFXI ).

CAMPING AAN BOORD Camping aan boord is beschikbaar van 01.04.17 – 31.10.17. (Camping ααn boοrd is niet beschikbaar op Italië – Corfu v.v.). Passagiers genieten gedurende de gehele overtocht van het comfort van hun eigen camper/ caravan terwijl gebruik gemaakt kan worden van onze aan boord zijnde douches, WC’s en 220 volt stopcontacten. Daarenboven hebben zij toegang tot alle openbare ruimtes aan boord zoals bars, restaurants, etc. Alles voor de prijs van DEK-accomodatie voor de overtocht van de passagiers en de kosten van het respectievelijke voertuig.


Bari Route

www.anek.gr

VERTREK VANUIT BARI

LAAG SEIZOEN

MIDDEN SEIZOEN

HOOG SEIZOEN

MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA JUNI JULI

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

AUG.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

VERTREK VANUIT PATRAS MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA DIN WOE DON VRIJ ZAT ZON MAA JULI

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

AUG.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

SEPT. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

PRIJSLIJST PER VOERTUIG IN € VAN 01.01.2017

PRIJSLIJST VOOR PASSAGIERS PER PERSOON IN € VAN 01.01.2017

• Alle andere data welke niet zijn vermeld in bovenstaande tijdschema’s zijn laagseizoen data. • Patras - Igoumenitsa - Corfu - Bari: de seizoensgebondenheid van de vorige dag geldt voor het vertrek van Corfu en Igoumenitsa naar Bari.

Van BARI naar CORFU, IGOUMENITSA & PATRAS of V.V. ACCOMODATIE CATEGORIEEN

DECK

Dek

ATS

Slaapstoel

DOR (1)

Slaapzalen met gemeenschappelijke douche & WC

AB4

4-Bed binnen cabine

a4

4-Bed buiten cabine

AB3

3-Bed binnen cabine

AA3

3-Bed buiten cabine

AB2

2-Bed binnen cabine

A2/AA2

2-Bed buiten cabine

LUX (2)

2-Bed buiten cabine

57 40 68 48 81 57 68 48 79 55 92 64 102 71 125 88 153 107 118 83 139 97 159 111 130 91 158 111 185 130 139 97 167 117 195 137 156 109 190 133 226 158 158 111 194 136 229 160 178 125 214 150 265 186 259 181 310 217 360 252

KLASSE

KLASSE

LAAG SEIZOEN

HEEN TERUG

VOERTUIG CATEGORIEEN

Voertuigen of aanhangwagens tot 6 meter lang en 2 meter hoog

LAAG SEIZOEN

HEEN TERUG

MIDDEN SEIZOEN

HOOG SEIZOEN

HEEN TERUG

MIDDEN SEIZOEN

HEEN TERUG

HOOG SEIZOEN

HEEN TERUG

HEEN TERUG

3.

Voertuigen of aanhangwagens van 6,01m tot 8m lang

4.

Voertuigen of aanhangwagens van 8,01m tot 10m lang

5.

Voertuigen of aanhangwagens van meer dan 10m lang

6.

Aanhangwagens tot 2,50m lang en 2m hoog

7.

Campers / Caravans OPEN DEK tot 6m lang en 2m hoog

8.

Campers / Caravans OPEN DEK van 6m lang en meer dan 2m hoog

9.

Campers / Caravans OPEN DEK van 6,01m tot 8m lang

10.

Campers / Caravans OPEN DEK van 8,01m tot 10m lang

11.

Campers / Caravans OPEN DEK van meer dan 10m lang

12.

Motorfietsen

62 43 80 56 98 69 108 76 146 102 183 128 170 119 209 146 248 174 245 172 290 203 335 235 400 280 445 312 489 342 47 33 60 42 73 51 65 46 84 59 103 72 113 79 153 107 192 134 178 125 219 153 260 182 257 180 304 213 352 246 420 294 467 327 513 359 30 21 37 26 44 31

13.

Rijwielen

GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

1.

2. Voertuigen of aanhangwagens tot 6 meter lang en meer dan 2 meter hoog

Aanhangwagens, indien geboekt in combinatie met een OPEN DEK Camper, worden in rekening gebracht als OPEN DEK voertuigen (al naar gelang hun afmetingen).

Alle cabines zijn voorzien van een douche en WC. (1) Slaapzalen met 6 bedden bevinden zich in een gemeenschappelijke ruimte, verdeeld in een ruimte voor mannen en een voor vrouwen ieder met gemeenschappelijke douches en rustkamers. Reizigers die beddengoed wensen, kunnen dit bij de receptie vragen. (Slaapzalen zijn beschikbaar op de Superfast XI). (2) inclusief ontbijt. Bepaalde accommodatie types zijn niet beschikbaar op bepaalde schepen die deze route varen. Iedere hut wordt gekenmerkt en aangeboden als 2-bed, 3-bed of 4-bed hut afhankelijk van het aantal passagiers die dit gebruiken, en niet het aantal bedden in de hut, of de extra faciliteiten die daarvoor gekenmerkt worden.

Voorwaarden voor de tarieven

DIERENVERVOER (Tarieven per dier in €)

HEEN

TERUG

Dieren in de cabine 50

50

Dieren in de kennel 20

20

• Dierenvervoer in de cabines: Dieren cabines zijn 4-bed binnen en buiten cabines die geboekt kunnen worden als 4-bed, 3-bed, 2-bed of enkele bezetting cabines. Enkele besetting cabines hebben een toeslag van 70% op de respectievelijke dubbele besetting. Niet beschikbaar op basis van een bed. Maximaal twee huisdieren per hut toegestaan.

• Enkele bezetting heft 70% toeslag en is alleen beschikbaar bij cabine categorien LUX, A2 en AB2. • Accommodaties kunnen per bed worden geboekt en zijn beschikbaar in de volgende cabinecategorieën: A2, A3, A4, AB2, AB3, AB4. • De heen- en terugreiskosten worden berekend door de heen en terugreiskosten van het respectievelijke seizoen samen te tellen. • Hutten beschikbaar voor passagiers met speciale behoeften. Aan boord van onze schepen zijn special cabines ingericht met ruimere toegangsdeuren en gebaseerd op mindervalide passagiers. Door een beperkt aantal hutten moeten deze wel vroegtijdig geboekt worden. Voor assistentiebel de klantenservice van de rederij.

CABIN (Tarieven in €)

HEEN

Cabine toeslag 50

TERUG

50

• PURE cabins: Dit zijn LUX, A4 of AB4 cabines en zijn beschikbaar op Superfast XI. Enkele besetting van een binnen of buiten cabine (AB4 of A4) hebben een toeslag van100% op de respectievelijke dubbele bezetting. Enkele bezetting van een LUX PURE cabine heeft een toeslag van 70% op de respectievelijke dubbele besetting. Niet beschikbaar op basis van een bed.

• Er is een brandstoftoeslag van €3.00 per enkele reis, per passagier (met uitzondering van zuigelingen) en per voertuig van toepassing. De brandstoftoeslag kan, indien passend, worden aangepast (niet opgenomen in de bovenstaande tarieven). • Maaltijden en drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen. • De tarieven en tijdschema’s zijn geldig vanaf het tijdstip waarop de brochure in December 2016 is gedrukt. • De algemene voorwaarden voor prijzen zijn te vinden op de achterpagina op www.anek.gr • De maatschappij behoudt zich het recht voor de routes, schepen en aanbiedingen zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen.


Bari - Corfu - Igoumenitsa - Patras

JAAR

In samenwerking met SUPERFAST FERRIES

Van 01.01.2017 tot 30.05.2017 en van 01.10.2017 tot 31.12.2017 Italie ► Griekenland

ΒΑRI

IGOUMENITSA

PATRAS

Griekenland ► Italie

PATRAS IGOUMENITSA

VERTREK

AANKOMST

AANKOMST

VERTREK

DAGELIJKS behalve ZON ZON

19:30 13:30

05:30(1) 23:00

13:00(1) 07:00(1)

(1) De volgende dag. • Geen vertrek op: 01/01/2017 Opmerking: Via Corfu op Donderdag 13/04/2017: Bari (vertrek 19:30) – Corfu (aankomst 04:30 14/04) – Igoumenitsa (aankomst 06:00 14/04) – Patras (aankomst 13:00 14/04)

DAGELIJKS 18:00

BARI

VERTREK

AANKOMST

00:30(1)

09:30(1)

(1) De volgende dag. • Geen vertrek op: 01/01/2017 Opmerking: Via Corfu op Maandag 17/04/2017: Patras (vertrek 18:00) – Igoumenitsa (vertrek 23:59) – Corfu (vertrek 02:00 18/04) – Bari (aankomst 10:00 18/04)

Van 31.05.2017 tot 29.06.2017 en van 15.09.2017 tot 30.09.2017 Italie ► Griekenland

BARI CORFU IG/TSA PATRAS

VERTREK AANKOMST MAA, DIN, WOE, VRIJ, ZAT 19:30 - DON 19:30 04:30(1) ZON 13:30 -

AANKOMST AANKOMST (1)

05:30 06:00(1) 23:00

(1)

13:00 13:00(1) 07:00(1)

Griekenland ► Italie PATRAS IG/TSA CORFU BARI VERTREK VERTREK DAGELIJKS behalve wOE 18:00 00:30(1) WOE 18:00 00:30(1)

VERTREK - 02:00(1)

AANKOMST 09:30(1) 10:00(1)

Van 30.06.2017 tot 27.07.2017 en van 01.09.2017 tot 14.09.2017 Italie ► Griekenland

BARI CORFU IG/TSA PATRAS

VERTREK AANKOMST

AANKOMST AANKOMST

MAA, DIN, WOE DON, VRIJ, ZAT ZON

19:30 19:30 04:30(1) 13:30 -

Italie ► Griekenland

BARI CORFU IG/TSA PATRAS

(1)

05:30 06:00(1) 23:00

(1)

13:00 13:00(1) 07:00(1)

Griekenland ► Italie PATRAS IG/TSA CORFU BARI VERTREK VERTREK MAA, DIN, DON, VRIJ WOE, ZAT, ZON

18:00 18:00

00:30 00:30(1) (1)

VERTREK - 02:00(1)

AANKOMST 09:30(1) 10:00(1)

Van 28.07.2017 tot 31.08.2017

VERTREK AANKOMST AANKOMST AANKOMST MAA, DIN, WOE, ZAT 19:30 - 05:30(1) 13:00(1) DON 19:30 04:30(1) 06:00(1) 13:00(1) VRIJ, Zat 13:00 22:00 23:30 ZON 13:30 - 23:00 07:00(1)

Griekenland ► Italie PATRAS IG/TSA CORFU BARI VERTREK VERTREK VERTREK MAA, DIN, DON, VRIJ, ZON 18:00 00:30(1) - wOE 18:00 00:30(1) 02:00(1) Zat, ZON - 02:00 03:30

AANKOMST 09:30(1) 10:00(1) 10:30

(1) De volgende dag. • De bovengenoemde tijdschema’s gelden niet voor de data waarop het vaartuig niet vaart vanwege onderhoud. • Vertrek- en aankomsttijden zijn lokale tijden. • De vermelde aankomsttijden geven de tijd aan waarop het schip aankomt bij de ingang van de haven. • De maatschappij behoud het recht om wijzigingen in het vaarschema of schepen te maken zonder voorafgaande waarschuwing. U word verzocht contact op te nemen met uw reisagent om uw reisdetails door te nemen. Wijzigingen in het vaarschema zijn ook te vinden op www.anek.gr.

!

KORTINGEN & AANBIEDINGEN VROEGBOEKING

• Geldig voor reserveringen en ticketuitgifte die tot 28 februari 2017 worden gedaan. •Geldig voor een enkele reis of retour tot 31 december 2017. • Korting is van toepassing op de tarieven voor individuele passagiers en voor alle voertuigencategorieën. • Korting geldt niet voor huisdieren of zuivere hutten en brandstoftoeslagen. • Zodra het ticket is uitgegeven, mag de reservering worden gewijzigd, maar niet geannuleerd (indien de reservering na 28 februari 2017 wordt veranderd, moet het verschil tussen het vroeg boekings tarief en de brochuretarieven worden betaald) – het verschil wordt gecalculeerd op basis van het desbetreffende deel van het retourticket. • Tickets kunnen worden uitgegeven met een open retour (de heenweg met de VBK-korting, de terugweg met de brochuretarieven - geen verdere VBK-korting). • De korting geldt alleen voor tarieven die in deze officiële brochure worden geïllustreerd. • Korting is cumulatief met alle andere op deze pagina vermelde kortingen (exclusief de kinderkorting). • Beperkte capaciteit beschikbaar.

20

% JONGEREN

Alle passagiers tussen de 13 en 25 jaar oud hebben recht op een korting van 20% als zij met of zonder voertuig (auto of minibus tot 6m lang & 2m hoog & motorfiets) reizen. Dit is eveneens toegestaan aan de houders van een Internationale Studenten Identiteitskaart (ISIC) en een Europese Jongerenkaart (OJC), ongeacht hun leeftijd. De korting is van toepassing op de tarieven voor passagiers en voertuigen (bovengenoemde categorieën). Passagiers jonger dan 18 jaar die in hutten reizen moeten door een volwassene worden begeleid.

20

% SENIOREN

Alle passagiers van 60 jaar oud en ouder hebben recht op een korting van 20% als zij met of zonder voertuig (auto of minibus tot 6m lang & 2m hoog & motorfiets) reizen. De korting is van toepassing op de tarieven voor passagiers en voertuigen (bovengenoemde categorieën).

Boek online op www.anek.gr

20

% VRIENDEN & FAMILIE

20% reductie voor 3 of 4 passagiers reizend in een AA3/AB3 of A4/AB4 hutaccommodatie met of zonder voertuig (alle categorieën – exclusief aanhangwagens en motoren). Alle passagiers moeten reizen met dezelfde reserveringscode. Beperkte beschikbaarheid.

20

% VLIEGTUIGSTOEL & DEK

Geldig voor 3 tot 7 passagiers die op vliegtuigstoelen (ATS) of DEK reizen met of zonder voertuig (auto of minibus tot 6m lang/2m hoog). Alle passagiers moeten onder dezelfde reserveringscode reizen. De korting is van toepassing op de tarieven voor passagiers en voertuigen. De korting is niet van toepassing op reserveringen voor aan Boord Kamperen. Beperkte capaciteit beschikbaar.

25

AUTOMOBIELBONDEN

% CAMPING CLUBS

20

NIEUW

% ANEK Smart KORTING

Alle leden van het ANEK Smart Bonus Programma hebben recht op een korting van 20%. De korting is van toepassing op tarieven voor passagiers, voertuigen (behalve OPEN DEK categorieën) en is niet cumuleerbaar met andere kortingen behalve de Vroegboekingsaanbieding. De korting is niet van toepassing op huisdieren, zuivere hutten en brandstoftoeslagen. Bij het boeken moet het lidmaatschapskaartnummer worden opgenomen in de reservering en gepresenteerd tijdens de check-in in de haven. Beperkte capaciteit beschikbaar.

30

% KORTING OP DE TERUGREIS

Uitsluitend geldig voor passagiers en hun voertuig wanneer de tickets voor de heen- en terugreis tegelijkertijd zijn uitgegeven en onder dezelfde reserveringscode. De namen van de passagiers en het type van het voertuig moeten hetzelfde zijn op beide reisdelen. De korting is al in de prijslijst inbegrepen. De korting is cumuleerbaar met alle andere kortingen.

30

% OP NATIONALE TICKETS

Geldig voor passagiers en hun voertuigen (alle categorien). De korting is geldig op de heenreis van de domestic service ticket en is Leden van bepaalde automobielbonden en campingclubs ontvangen een korting van 25%* uitsluitend voor voertuigenta- niet cumulative met andere kortingen op de domestic line. Geldig rieven. Het lid van de club moet het voertuig bij zich hebben. in combinatie met een Adriatische Zee. De Adriatische Zee tickets Tijdens het maken van de reservering en bij het inchecken in en binnenlandse tickets (KRETA: •Chania •Heraklion en Aegeische de haven moet de lidmaatschapskaart van de vereniging van eilanden), moeten gelijktijdig worden uitgegeven. 10% korting voor automobilisten of campingclub worden overlegd. Wanneer dit Lane Sea Lines routes. niet wordt gedaan, moet het verschil tussen het gereduceerde tarief en het officiële tarief worden bijbetaald. De korting kan worden gecombineerd met de vroegboekkorting (mits % het type voertuig hiervoor in aanmerking komt) en de senio• Kinderen jonger dan 4 jaar oud die geen bed/ligplaats of ren-, jongeren- en kinderkorting. Beperkte beschikbaarheid. slaapstoel (ATS) bezetten, betalen € 5,50 per reis. Geldt niet voor niet-vergezelde voertuigen. • Kinderen jonger dan 4 jaar oud die een bed/ligplaats of slaapstoel (ATS) bezetten, betalen 50% van het geselecteerde volwassene tarief. • Kinderen tussen de leeftijd van 4 en 12 jaar betalen 50% van het % geselecteerde volwassene tarief. Kinderen die in een cabine reizen • ANEK LINES biedt passagiers van TRENITALIA die aankomen moeten worden begeleid door een volwassene. in de Italiaanse havens Ancona, Bari en Venetië 20 % korting wanneer zij een reis met zijn schepen willen maken. • TRENITALIA biedt alle passagiers van ANEK LINES die reizen Wij bieden GRATIS ontbijt aan in het A la Carte of Zelfbedienings vanuit de haven van Ancona, Bari of Venetië 20 % korting op Restaurant voor onze reizigers die reizen in luxe cabines. de standard en economy class en 30 % korting op de business en first class van de hogesnelheidstreinen Frecciarossa / CAMPING AAN BOORD Frecciargento / Frecciabianca van Trenitalia. Bezoek onze Camping aan boord is beschikbaar van 01.04.17 – 31.10.17. (Camping ααn boοrd website www.anek.gr voor de algemene voorwaarden.

50

20

KINDEREN

TRENITALIA korting

* Voor alle voertuigencategorieën (ook open dek) voor de leden van: ADAC, ACE, ARCD, FREEONTOUR, DCC DEUTSCHER CAMPINGCLUB, OEAMTC, ARBÖ AUTOMOBILE CLUB, CAMPING & CARAVANING CLUB, TCS, NKC, ANWB, FFCC, ACA, FFACCC. TOURING CLUB, KAMPEERTOERIST, TOURING CLUB ITALIANO, PLEINAIR, CONFEDERCAMPEGGIO voor alle camper en caravan voertuigen (ook open dek) voor de leden van: CAMPER CLUB ITALIANO, VIAGGARE IN LIBERTA, TURISMO ITINERANTE, UNIONE CLUB AMICI, CAMPERLIFE, A.C.T. ITALIA, VIVICAMPER, MOTORHOMECLUB GREECE. • De kortingen zijn niet van toepassing op de kosten voor het vervoer van huisdieren en op de brandstof- en Pure cabin-toeslag. • De bovenstaande kortingen en aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd, tenzij anders vermeld. Er wordt slechts één korting (de hoogste) per keer toegekend.

DE LUX CABINES - GRATIS ONTBIJT

is niet beschikbaar op Italië – Corfu v.v.). Passagiers genieten gedurende de gehele overtocht van het comfort van hun eigen camper/caravan terwijl gebruik gemaakt kan worden van onze aan boord zijnde douches, WC’s en 220 volt stopcontacten. Daarenboven hebben zij toegang tot alle openbare ruimtes aan boord zoals bars, restaurants, etc. Alles voor de prijs van DEK-accomodatie voor de overtocht van de passagiers en de kosten van het respectievelijke voertuig.


www.anek.gr

Wij allemaal, hier bij ANEK LINES, respecteren en erkennen de liefde van onze reizigers die ervoor kiezen om met onze vloot de Middellandse Zee over te steken. Dat is de reden waarom ANEK LINES is gecertificeerd naar de hoogste Griekse en internationale normen (ISMcode voor veilig beheer, ISPS-code voor schip- en havenveiligheid, MLC 2006 voor maritieme arbeid, STCW voor kwaliteitsnormen voor de bemanning en het RINA Italiaanse scheepvaartregister). De maaltijden die aan boord van ANEK LINES schepen worden aangeboden, zijn gecertificeerd volgens de normen van de Griekse Nationale Toeristenbond (EOT) voor de Griekse keuken, met ISO 9001:2008 en ISO 22000 voor hygiëne en voedselveiligheid,

maar ook in overeenkomst met het certificaat "Alles met plaatselijke producten". Bovendien hebben we bij ANEK LINES vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor onze schepen, onze kwalitatief hoogstaande diensten en algemeen functioneren, waaronder die voor Beste Passagierssch eepvaartmaatschappij 2008 op Lloyd's List, 5de Griekse Scheepvaart Prijs, Top Binnenlands en Internationaal Passagiersveerbootbedrijf 2009 door Conde Nast Reismagazine, terwijl het ook is verkozen als nationaal kampioen bij de Europese Ondernemingsprijzen van 2016. En we varen door. Met trots!

H/S/F OLYMPIC CHAMPION • Paardekrachten: 68.500 hp • Snelheid: 30 Knopen • Lengte: 204 m. • Breedte: 25,8 m. • Passagiers: 1.850 • Voertuigen: 670 • Dekken: 11

H/S/F HELLENIC SPIRIT • Paardekrachten: 68.500 hp • Snelheid: 30 Knopen • Lengte: 204 m. • Breedte: 25,8 m. • Passagiers: 1.850 • Voertuigen: 670 • Dekken: 11

F/B ASTERION • Paardekrachten: 29.376 hp • Snelheid: 23,5 Knopen • Lengte: 187m. • Breedte: 26 m. • Passagiers: 820 • Trucks: 125, Voertuigen:195 • Dekken: 7

(1) (1)

(2) (2)

F/B ELYROS The ShipPax Award for Ferry Conversion of 2008

Certificatie voor de kwaliteitsborging VOOR SCHEPEN: (1) h/s/f olympic champion, h/s/f hellenic spirit, f/b elyros (2) f/b elyros, f/b kriti i

EUROPESE ONDERNEMINGSPRIJZEN 2016/17


JAAR

20% NIEUW

Op tarieven voor passagiers en voertuigen voor ANEK Smart Bonus Leden!

Word nu lid !

Geniet van kortingen, gratis tickets en exclusieve privileges !

ANEK Smart is een innovatief loyaliteitsprogramma dat de passagiers beloont die voor ANEK LINES schepen en boordservices kiezen.

Uw ANEK Smart Kaart stelt u in staat om punten te verzamelen en uit te wisselen, voor de gedeeltelijke of totale waarde van uw volgende reisticket, eenvoudig en snel! Gebruik uw ΑNEK Smart Kaart voor ticketreservering en -aankoop, in de Café Bars, in de à la carte & selfservice restaurants aan boord, en win 1 punt voor elke 1 € die u uitgeeft.

EXTRA VOORDELEN

• Kortingen op tickets • Gratis tickets • tot 15% korting bij de Café Bars • tot 20% korting bij de à la carte Restaurants

• tot 15% korting bij de Selfservice Restaurants • tot 10% korting bij de boordwinkels.

EXTRA punten BONUS Met uw online registratie

U kunt meer informatie vinden op www.aneksmart.gr

Aankomst of vertrek terminal Adriatic Routes Inschepingsplaats schip

TERMINAL

A14 ANCONA NORD

SS 11

SP 81

VIA BANFRATEL DIER LI A

A4 PADOVA

SS 11

SP 24

SS 309 ROMEA RAVENNA MALCONTENTA

Havenkantoren

SS 14 VENETIE

VIA DELL’ELETTRONICA

CO R DE SO A TU NTO LL NI IO O

TICKET/CHECK IN Meldingsplaats

ITTORIO

CORSO V

A14 ROME

TERMINAL FUSINA

ANCONA

VENETIE (Fusina)

Inschepings kantoor / Check In: Via Einaudi n. 2/3

Inschepings kantoor / Check In: Via dell’Elettronica 30176 Fusina (Venezia)

Tel.: +39 071 2072275, Fax: +39 071 2076387 E-mail: info@anekitalia.com

Tel.: +39 041 5286522, Fax: +39 041 2419247 E-mail: info@anekitalia.com

VENETO

A16 NAPLES

Inschepings kantoor / Check In: 6, Corso Antonio de Tullio, I-70120 Bari

Ioni o

u Pe lago us S

tr.

ATHENS

PORT’S MAIN GATE NORTH CORFU

ETHNIKIS ANTISTASEOS CORFU TOWN

EGNATIA ODOS

NIEUWE ZUIDENLIJK HAVEN

EGLIKADOS KNOOPPUNT

GATE A Akti Dimaion Str.

GLAFKOS KNOOPPUNT

OVRIA KNOOPPUNT PYRGOS

CORFU

IGOUMENITSA

Inschepings kantoor / Check In: 1, Ethnikis Antistaseos Str.

Inschepings kantoor / Check In: Nieuwe haven

Inschepings kantoor / Check In: Haven - Service kantoor Patras zuid

Tel.: +30 26610 24503, Fax: +30 26610 36935 E-mail: mancan@otenet.gr

Tel.: +30 26650 25934, Fax: +30 26650 27519 E-mail: ticket@anekigo.gr

Τel.: +30 2610 341984, Fax: +30 2610 342672 Email: ticket@anekpat.gr

ISPS CODE ISO 9001:2008

ISO 22000

PATRAS


www.anek.gr

Algemene vervoersvoorwaarden over de international routes Het vervoer van Passagiers, hun baggage en hun meegevoerde voertuigen is in overeenstemming met de Internationale verdragen en conventies, De Greek Private Maritime Code en de algemene vervoersvoorwaarden van Anek Lines, Superfast Ferries, en Blue Star Ferries schepen (hierna te noemen “schip/schepen”) als deze condities (gezamenlijk aangeduid als Algemene Voorwaarden en Condities) werden bepaald door de managers van de schepen die handelen in naam van de Scheepseigenaren (hierna worden de manager en de scheepseigenaren gezamenlijk genoemd als “de Maatschappij”). Deze algemene voorwaarden en condities bevatten uitsluitingen en beperkingen van de vervoerders verantwoordelijkheid voor dood, ziekte of van schade aan of verlies van voertuigen en baggage of voor vertraging of afwijking. Kopieen van de algemene voorwaarden en condities van vervoer van de maatschappij zijn op verzoek beschikbaar. Dienstregeling Tarieven De tarieven en dienstregelingen die in de catalogus van het Bedrijf zijn opgenomen, zijn gebaseerd op de voorwaarden die op het moment van afdrukken van toepassing waren. Indien er voorwaarden veranderen na het tijdstip van drukken behoudt de maatschappij zich het recht voor veranderingen aan te brengen in de dienstregeling, tarieven en routes of zich te onthouden van contractuele verplichtingen zonder voorafgaande waarschuwing. In het onwaarschijnlijke geval dat contractuele verplichtingen niet nagekomen kunnen worden heeft de klant recht op een volledige terugbetaling van de gemaakte betaling zonder enige extra compensatie. De Maatschappij, echter, is niet aansprakelijk voor enige schade die daaruit voorkomt. In het geval van een stijging van de olieprijzen, valutakoers fluctaties of andere onvoorziene omstandigheden, behoudt de Maatschappij zich het recht voor de tarieven te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en indien nodig een brandstoftoeslag in te voeren. De Maatschappij kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige vertraging die veroorzaakt wordt door derden, haven autoriteiten of extreme en ongebruikelijke weercondities. In zulke gevallen kunnen schema’s gewijzigd worden zonder voorafgaande aankondiging. Reserveringen In overeenstemming met internationale SOLAS voorschriften en EU wetgeving (richtlijn van de Raad 98/41/EC van 18 juni 1998) dienen passagiers de navolgende informatie bij reservering te verstrekken: Naam en voornaam, geslacht, nationaliteit, geboortedatum, contact telefoonnummer, mobiel telefoonnummer, type en kentekennummer van het voertuig (indien van toepassing). Reizigers uit niet-Europese Unie landen (en niet Schengen) dienen de navolgende extra informatie te verstrekken: Paspoortnummer en vervaldatum, Visum en vervaldatum (indien vereist). Geldigheid van Reisdocumenten Tickets zijn een jaar geldig vanaf de datum van uitgifte, behoudens tickets met een beperkte geldigheidsduur. Een ticket is niet overdraagbaar tenzij de wet er in voorziet. De persoon die mag reizen is de persoon die vermeld staat op het ticket (overtocht contract). De maatschappij behoudt zich het recht voor aan de passagiers voor het reizen te verzoeken geldige indentificatiepapieren te tonen en is niet aansprakelijk indien een passagier, anders dan de persoon die gerechtigd is met een ticket te reizen, aan de maatschappij indentificatie papieren heeft getoond, overeenkomstig met de passagier die op het ticket is vermeld, heeft gereisd en/of is vergoed. Wisselkoers De tarieven van de tickets die in andere landen of aan boord zijn gekocht kunnen ten gevolge van koersfluctaties verschillen Annuleringen - Terugbetalingen Annuleringen kunnen worden gedaan bij het Reisagentschap, Havenagentschap, Premium Verkoopagent of bij de buro’s van de maatschappij waar de reserveringen en betalingen zijn gedaan. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden de navolgende bedragen terugbetaald (speciale aanbiedingen uitgesloten): * 100% terugbetaling bij annulering tot 22 dagen voor vertrek. * 80% terugbetaling bij annulering van 21 dagen tot 8 dagen voor vertrek. * 50% terugbetaling bij annulering van 7 dagen tot 24 uur voor vertrek. * de Maatschappij heeft geen verplichting tot terugbetaling in het geval van annulering binnen 24 uur voor vertrek van het schip of indien de passagier zich niet inchecked. De tickets kunnen worden omgezet in tickets zonder datum of tickets met een andere vertrekdatum. Wanneer deze tickets worden geannuleerd, wordt de datum waarop de tickets zijn omgezet in tickets zonder datum of tickets met een andere vertrekdatum gezien als datum van annulering en wordt de terugbetaling berekend op basis van de oorspronkelijke reisdatum. Open retour ticket, oorspronkelijk uitgegeven als open, niet gewijzigd naar open, word 100% terugbetaald bij annulering (de open retour tocht). * Bij een gedeeltelijke annulering van een retour tocht waarvan de heenreis geweest is, de passagiers zal een terugbetaling ontvangen als hierboven vernoemd (gebaseerd op de tijd van annulering) voor de niet gemaakte tocht. * In het geval van een volledige annulering van een heen- en terugreis wordt de passagier terugbetaald conform het bovenstaande (gebaseerd op het tijdstip van annulering).Een verzoek om terugbetaling dient schriftelijk te worden gedaan Annuleringen en terugbetalingen kunnen alleen plaats vinden via de reisagent, Premium Verkoopagent of buro’s van de Maatschappij waar de tickets waren verstrekt. Havenagentschappen kunnen een ticket alleen annuleren wanneer de check-in is afgerond, maar kunnen geen terugbetaling verrichten. De Maatschappij is gerechtigd de totale waarde van het ticket te behouden indien de passagier zijn reis onderbreekt in een tussenliggende haven, tenzij de onderbreking het gevolg is van ziekte, ongeluk of overmacht. Open terugreis Open retour tickets zijn 1 jaar geldig vanaf de uitgegeven datum (niet de geprinte datum). Passagiers met een open ticket dienen hun terugreis vroegtijdig te reserveren bij de reisagent, premium verkoopagent, havenagent of buro’s van de maatschappij, waar de reservering en de betaling zijn gedaan. Open terugreis tarieven worden altijd berekend op basis van het laagseizoen tarief. In het geval dat een reiziger reist in het midden of hoogseizoen of gedurende een periode waarin een nieuw tarief van kracht is , dan dient het verschil tussen het dan geldende tarief en de vooruitbetaalde reiskosten door de passagier te worden bijbetaald. De maatschappij kan niet altijd garanderen dat de reservering van de passagiers voor een door hen gewenste reisdatum of accommodatie type beschikbaar is. Alternatieve reisdata of accommodatie types kunnen worden aangeboden. Verloren tickets Bij verlies van een ticket moet de passagier onmiddellijk het reisbureau, de premium-verkoopagent of het havenkantoor waar het ticket is gekocht of het Bedrijf hiervan op de hoogte stellen. Het opnieuw afgedrukte ticket kan alleen door de passagier zelf met geldig legitimatiebewijs in de haven van vertrek worden opgehaald. Let op: Bij het inchecken moeten alle passagiers een geldige identificatiekaart of een geldig paspoort overleggen. Kortingen Geldig bewijs kan verlangd worden door de maatschappij m.b.t. tarieven met korting: (A) kinderen tot 4 jaar. (B) kinderen (C) senioren (D) studenten. (E) jongeren. (F) leden van automobiel verenigingen & campingclubs. Kortingen dienen te worden aangevraagd bij het maken van de reservering. Na de reis worden geen reiskosten terugbetaald. Groepstarieven Groepstarieven kunnen worden aangevraagd bij de maatschappij, reisagentschappen en premium verkoopagenten Een groep bestaat uit minimaal 16 passagiers. In de periode van 15/7 tot 15/9 dient een groep uit minimaal 20 personen te bestaan. Niet begeleide kinderen De maatschappij accepteerd geen reserveringen voor kinderen jonger

dan 15 jaar die niet worden begeleid door volwassenen. Reserveringen voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud kunnen worden geaccepteerd met specifiek geschreven toestemming van de ouders of wettelijke voogd. Desbetreffende formulieren zijn beschikbaar bij de kantoren van de maatschappij. (klantenservice tel: +30 210 8919010 email: cs.adriatic@ superfast.com voor Superfast Ferries. En tel: +30 210 4197470 email: customerservice@anek.gr voor Anek Lines Reizigers met speciale behoeftes Aan boord van onze schepen zijn speciaal ontworpen hutten met gemakkelijke toegang en gebruik, geschikt voor passagiers met speciale behoeftes. Vanwege het beperkte aantal beschikbare hutten is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Voor nadere informatie wordt u verzocht contact op te nemen met de Klanten Service Direct lijn. Huisdieren Aan boord van onze schepen zijn een aantal kennels beschikbaar die vooraf geboekt dienen te worden. Bovendien zijn er een beperkt aantal hutten beschikbaar voor huisdiervervoer. Ook hiervoor is het noodzakelijk vooraf de hutten te reserveren. Huisdieren die niet begeleid worden, worden niet geaccepteerd. Eigenaren of begeleiders dienen geldige gezondheidsdocumenten van hun huisdieren tijdens het reizen bij zich te hebben (EU inwoners dienen daarbij ook hun EU-huisdier Paspoort bij zich te hebben) en dienen alle inreisvoorschriften na te volgen. Voor alle katten, honden en fretten zijn geldige hondsdolheid vaccinatie documenten vereist. Voor meer informatie wordt u verzocht contact op te nemen met uw dierenarts en uw locale reisagent. Huisdieren zijn binnen (bars, restaurants en andere openbare ruimtes) niet toegestaan of in voertuigen (tenzij u Camping on Board heeft geboekt), daar toegang tot het voertuigdek tijdens de overtochten verboden is. Wanneer men wandelt op het open dek dienen huisdieren muilkorven te dragen en aangelijnd te zijn en begeleid door de huisdier eigenaar of begeleider. De huisdier eigenaar of begeleider wordt volledig verantwoordelijk gehouden voor de zorg, veiligheid en hygiene van het huisdier en voor het navolgen van alle wetten en regelementen m.b.t. het bovenstaande. Bovendien zijn huisdier eigenaren verantwoordelijk voor enig mogelijk letsel of schade veroorzaakt door hun dieren aan een derde partij. Uitgesloten van de bovengenoemde restricties zijn de dieren die mensen met speciale behoeften begeleiden en helpen en hun eigenaren aan boord begeleiden. De eigenaren dienen de betreffende certificaten van de dieren bij zich te hebben. Note: Vervoer van levende dieren (nietzijnde huisdieren) vallen onder de cargo voorwaarden en condities van de maatschappij. Voor meer informatie kunnen de passagiers contact op nemen met de Klantenservice van de Maatschappij. Camping aan Boord Camping aan Boord is toegestaan van 1 april tot 31 oktober. Passagiers die reizen met een caravan of camper dienen ten minste 3 uur voor de geplande vertrektijd in te checken. Verlate aankomst van een camper of caravan kan inschepen op het open dek belemmeren. In verband met de beperkte ruimte voor Camping aan Boord wordt geadviseerd tijdig van te voren te reserveren. Uit veiligheidsoverwegingen is koken en het gebruik van gas of vuur door Camping aan Boord passagiers ten strengste verboden. U wordt verzocht speciale aandacht te besteden aan de Camping aan Boord instructies. Camping aan Boord is toegestaan voor passagiers die reizen met voertuigen die officieel geregistreerd zijn als kampeer voertuigen, campers en caravans. Gewone auto’s en/of minibus-voertuigen komen niet in aanmerking voor Camping aan Boord. Een voertuig dat niet geregistreerd is als kampeer voertuig komt niet in aanmerking voor Camping aan Boord en passagiers wordt de toegang tot het open dek geweigerd.

CHANIA

HERAKLION

Maaltijden Maaltijden zijn niet in de prijs van het ticket inbegrepen. Persoonlijke eigendommen Passagiers kunnen hun waardevolle bezittingen bij het kantoor van de Purser van het schip ter bewaring afgeven indien de totale waarde minder is dan € 500,-. De maatschappij is niet verantwoordelijk voor het verlies van geld of waardevolle zaken die in open opslagruimtes of hutten zijn achter gelaten. U wordt vriendelijk verzocht het verlies van enig persoonlijk bezit gedurende de reis te melden bij de receptie aan boord of bel de klanten service direct lijn. Persoonlijke bezittingen geplaatst in of op voertuigen zijn niet toegangkelijk gedurende de overtocht ,na het vertrek van het schip is toegang tot het garagedek verboden. Inschepingsprocedures / Instapregelement Ten einde te voldoen aan de regels van de ISPS (international Ship an Port Facility Securety) wordt alle passagiers verzocht zich ten minste 2 uur voor vertrek naar de incheck ruimte te begeven. Na deze tijdslimiet behoudt de maatschappij zich het recht voor de reservering te annuleren zonder terug betaling van de reiskosten. Alle passagiers dienen hun boarding kaart en een geldig paspoort of ID-kaart aan het geautoriseerde personeel van het schip te tonen. De maatschappij behoudt zich het recht voor de inscheping van enig persoon te weigeren die, volgens beste weten van de Maatschappij, niet een geldig reisdocument blijkt te bezitten of zonder twijfel hun identiteit niet kunnen bewijzen. Indien door de immigratie dienst een boete wordt opgelegd aan de Maatschappij, wordt het bedrag ten laste gelegd aan de passagier die niet in staat was de vereiste juridische documenten te tonen. De Maatschappij kan niet verantwoordelijk worden gesteld in het geval dat autoriteiten een passagier niet toestaan hun reis te vervolgen. In het geval van het feit dat immigratie functionarissen de toegang weigeren, zal de passagier op eigen kosten teruggestuurd worden naar zijn/haar vertrekplaats. Wij adviseren passagiers, van alle landen, contact op te nemen met het betreffende consulaat voor nadere details. Voor zuigelingen en kinderen is ook een officieel indentificatie vereist. Alle personen en alle voorwerpen die aan boord komen van het schip kunnen onderzocht worden. Personen die dit verzoek weigeren zal de toegang tot het schip worden ontzegt en zullen naar de betreffende haven autoriteiten worden gebracht. Indien een passagier aan boord is gegaan van het schip en daarna voor vertrek het schip wil verlaten dient alle bij zich hebbende baggage en/of auto mee te nemen. Met betrekking tot alle soorten voertuigen dient men er rekening mee te houden dat er een mogelijkheid bestaat dat het onmogelijk is het voertuig uit de garage van het schip te halen tengevolge van de afgesproken parkeerplaats. Vervoer van geweren, cartridges, explosieven, brandbare stoffen en in het algemeen gevaarlijke stoffen is ten strengste verboden. Valuta aan boord De valuta aan boord is de EURO. Wisselkantoren en pinautomaten alleen beschikbaar op de Superfast Ferries schepen. De meest gangbare creditcards worden geaccepteerd. Telecommunicatie & Internet De navolgende communicatie mogelijkheden zijn aan boord: • Kaart en Munttelefoons via satelliet. • Het gebruik van mobiele telefoons gedurende de gehele duur van de reis (deze service is alleen beschikbaar op Superfast schepen). Er zijn verschillende tarieven voor deze satelliet verbindingsservice. Voor nadere informatie over de tarieven van deze service kunt u contact opnemen met uw mobiele netwerk provider. • Internet hoek (Olympic Champion en Hellenic Spirit en draadloze internet verbinding (WI-FI) gedurende de gehele reis. Klanten Service Direct lijn Voor elke informatie, commentaar of suggestie kunnen passagiers contact opnemen met de Klanten Service voor Superfast vessels tel: +30 210 8919010 of een e-mail sturen naar cs.adriatic@superfast.com voor Anek Lines schepen tel: +30 210 4197470 of een e-mail sturen naar customerservice@anek.gr Nuttige informatie Iedere hut wordt gekenmerkt en aangeboden als 1-bed, 2-bed, 3-bed of 4-bed hut afhankelijk van het aantal passagiers dat de hut gebruikt en niet het aantal bedden dat in de hut aanwezig is of de (extra) mogelijkheden die beschikbaar zijn. Passagiers kunnen vrijelijk gebruik maken van alle openbare ruimtes van de schepen (bars, restaurants, lounges etc.). Slapen in de lounges en gangen is verboden. Passagiers dienen zicht te houden aan de instructies van de bemanning m.b.t. het naleven van veiligheidsregels en het goed opereren van het schip.

SANTORINI

RHODES

KYTHIRA


JAAR

Binnenlandse diensten KRETA

• Piraeus - Chania • Piraeus - Heraklion

Aegeische eilanden

F/B ELYROS

Piraeus I CycladeN I KretA I DodecanesOS

• Paardekrachten: 35.600 hp • Snelheid: 24 Knopen • Lengte: 192 m. • Breedte: 27 m. • Passagiers: 1.880 • Voertuigen: 620 • Dekken: 10

• Piraeus • Milos • Santorini • Anafi • Heraklion • Sitia • Kasos • Karpathos • Diafani • Chalki • Rhodes

Piraeus I KythIra I KretA I PeloponesOS • Piraeus • Kythira • Antikythira • Kissamos • Gythio • Kalamata

IONISCHE ZEE

Piraeus

PATRAs

aGEISCHE ZEE

peloponnese kalamata

De routes Piraeus - Kreta worden gezamenlijk met BLUE STAR FERRIES uitgevoerd. Deze routes worden gevaren met AIGAION PELAGOS Deze routes worden gevaren met LANE SEA LINES

30

milos

gythio

cycladeN santorini

kythIra antikythIra kissamos

Chania

chalki

anafi

KretA

Heraklion

rhodes

Dodekanesos diafani

sitia

karpathos kasos

% OP NATIONALE TICKETS

F/B KYDON

Geldig voor passagiers en hun voertuigen (alle categorien). De korting is geldig op de heenreis van de domestic service ticket en is niet cumulative met andere kortingen op de domestic line. Geldig in combinatie met een Adriatische Zee. De Adriatische Zee tickets en binnenlandse tickets (KRETA: •Chania •Heraklion en Aegeische eilanden), moeten gelijktijdig worden uitgegeven. 10% korting voor Lane Sea Lines routes.

Voor informatie van de binnenlandse diensten zoals tarieven en schema’s van passagiers en voertuigen, neem contact op met u reisagent of kijk op de website van de rederij.

• Paardekrachten: 35.600 hp • Snelheid: 25 Knopen • Lengte: 192 m. • Breedte: 27 m. • Passagiers: 1.750 • Voertuigen: 703 • Dekken: 10

www.anek.gr


JAAR

www.anek.gr

CENTRAAL KANTOOR EN HAVENKANTOREN VAN ANEK LINES

G. TELONIS - FERRY CENTER 12, Othonos Amalias str., 26223 Patras, Tel.: +30 2610 634 000 Fax: +30 2610 634 090 E-mail: info.patrasport.bari@superfast.com

BELGIE

ARMANDO FARINA FERRIES Cederlaan 14, 2630 Aartselaar Tel: +32 3 2315650 E-mail: info@farina.be

CORFU MANCAN TRAVEL Ethnikis Antistaseos 1, Nieuwe haven 49132 Corfu Tel.: +30 26610 24503-4 Fax: +30 26610 36935 E-mail: mancan@otenet.gr

BULGARIEN

ANESI EMDI LTD Sofia 1142, 68, Vasil Levski blvd. entr.1, Floor 1, Ap.1 Tel.: +359 879832815, +359 29868820 Fax: +359 2 9818778 E-mail: anesi@superfast.com

ÖAMTC REISEN Schubertring 1-3, A - 1010 Wien Tel.: +43 1 711 99 34041 Fax: +43 1 711 99 34030 E-mail: oeamtc@superfast.com VOIGT SEEREISEN-AGENTUR GmbH Herrenholz 10 – 12, 23556 Lübeck Tel.: +49 451 88 00 6 166 Fax: +49 451 88 00 6 129 E-mail: info@seereisen-agentur.de

POLEN

CYPRUS

AIK. ATHANASIOU & CO. L.T.D. Ethnikis Antistaseos 22, Nieuwe haven, 49100 Corfu Tel.: +30 26610 81 222, +30 26610 26 660 Fax: +30 26610 26 426 E-mail: info.corfuport@superfast.com

DUITSLAND

PRISTINE / KOSOVO 1244 F.Y.R.O.M. EUROBERISHA TRAVEL Kodra e Diellit – Qendra Tregtare nr 1 AGENTUR D.O.O. - SKOPJE Lok 1C, Pristine / Kosovo 1244, Ruzveltova 5-a / No. 7, 1000 Skopje, tel: +381 38 552 744 tel.: +389 2 3091 108/3091 109, fax: +381 38 552 745 fax: +389 2 3072 116, E-mail: berisha@superfast.com email: agentur@superfast.com

KATERINA TRAVEL & TOURS LTD. 23, Makarios str., 4620 Episkopi, Limassol Tel.: +357 70 00 55 70, +357 25 93 27 48 Fax: +357 25 93 31 13 E-mail: katerina.travel@cytanet.com.cy VASILOPOULOS GMBH & CO KG Salzburgerstr. 7, 70469 Stuttgart Tel.: +49 711 8106435, +49 711 8179743 Fax: +49 711 813884 E-mail: info@ionian.de

ISRAEL

A. ROSENFELD SHIPPING LTD 104 Hatzmauth Road, PO BOX 74, 31000 Haifa Tel.: +972 4 8613 613 Fax: +972 4 8537 002 E-mail: reservations@rosenfeld.net

VOIGT SEEREISEN-AGENTUR GmbH Herrenholz 10 – 12, 23556 Lübeck Tel.: +49 451 88 00 6 166 Fax: +49 451 88 00 6 129 E-mail: info@seereisen-agentur.de

ITALIE

FRANKRIJK

ANEK LINES ITALIA s.r.l. Via XXIX Settembre 2/0, 60122 Ancona Information & Booking Center: +39 071 2072346 Fax: +39 071 2077904 E-mail: info@anekitalia.com Stazione Marittima di Ancona Tel.: +39 071 2072275 Fax: +39 071 2076387

EUROMER & CIEL VOYAGES 5 Quai de Sauvages – CS 10024, 34078 Montpellier Cedex 3 Tel.: +33 4 67 65 67 30, +33 4 67 65 95 14 Fax: +33 4 67 65 77 57 E-mail: euromer@euromer.net

GRIEKENLAND

IGOUMENITSA EUROLINE - S. BAKOLIAS & CO L.T.D. Terminal Station Nieuwe haven Egnatia, 46100 Igoumenitsa Tel.: +30 26650 26081, +30 26650 29063 Fax: +30 26650 28705 E-mail: ticket@anekigo.gr E-mail: cargo@anekigo.gr

F.LLI MORANDI & C. SRL 2/0, Via XXIX Settembre, 60122 Ancona Call Center Prenotazioni: +39 071 20 20 33 Infoline: +39 071 20 20 34 Fax: +39 071 20 89 234 E-mail: morandi@superfast.com

PITOULIS S.A. Terminal Station Nieuwe haven Egnatia, 46100 Igoumenitsa Tel.: +30 26650 28 150, +30 26650 24 252 Fax: +30 26650 28 156 E-mail: info.igoumenitsaport@superfast.com

POLYPLAN REIZEN Aalsmeerderdijk 66, 1438 AT Oude Meer (Schiphol-Rijk) Tel.: +31 (0)20 657 5 657 Fax: +31 (0)20 657 0 157 E-mail: info@polyplan.nl

PATRAS EUROLINE - S. BAKOLIAS & CO L.T.D. Inschepings kantoor Haven - Service kantoor Patras zuid, Nieuwe haven, 26333, Patras Τel.: + 30 2610 343655, +30 2610 342601 Fax: +30 2610 365533 Email: ticket@anekpat.gr Email: cargo@anekpat.gr

OVERTOCHT.NL Stadsring 140A, 3811 HS Amersfoort Tel: +31 332475151 E-mail: info@overtocht.nl

NEDERLAND

OOSTENRIJK

TH. FILOPOULOS & K. PARTHENOPOULOS 12, Othonos Amalias str., 26223 Patras Tel.: +30 2610 622 500 Fax: +30 2610 623 574 E-mail: info.patrasport.ancona@superfast.com

RUEFA BAHN & FÄHRENCENTER VERKEHRSBÜRO - RUEFA REISEN GmbH Kärntner Ring 10 / Top 1, 1010 Wien Tel.: +43 1 503 00 20 Dw.10 Fax: +43 1 503 00 20 99 E-mail: faehren@ruefa.at

See you on Facebook www.facebook.com/aneklines

PETPOLONIA - BILETY PROMOWE Stryszawa 178C, 34-205 Stryszawa Tel.: +48 33 874 77 20 Fax: +48 33 877 97 11 E-mail: info@promy.pl

SWITZERLAND

CRUISE & FERRY CENTER AG Industrie Nord 9, 5634 Merenschwand Tel.: +41 56 675 75 90 Fax: +41 56 675 75 91 E-mail: info@ferrycenter.ch

TSJECHISCHE REPUBLIEK

WECO-TRAVEL (CZ) s.r.o. Thamova 13, CZ-18600 Prague 8, tel.: +420 234 094 155, fax: ++420 234 094 156 email: wecotravel@superfast.com

TURKIJE

YAKIN DOGU DENIZ ACENTELIGI A.S. Meclisi Mebusan Cad. Inebolu sok, Ekemen Han No. 1 D: A-1 34427 Kabatas, Istanbul Tel.: +90 212 251 55 08 Fax: +90 212 251 48 77 E-mail: ist@yakindogu.com

VERENIGD KONINKRIJK

VIAMARE LTD Suite 108, Devonshire House, 582 Honey Pot Lane Stanmore, Middlesex HA7 1JS Tel.: +44 (0)20 8206 3420 Fax: +44 (0)20 8952 8082 E-mail : ferries@viamare.com DIRECT FERRIES 6 New Bridge Str. EC4V 6AB London Tel.: +44 1473 370 910 Fax: +44 (0) 207 5838882 E-mail: sales@directferries.com THE TRAVEL GATEWAY 2Morrow Court, Appleford Road, Sutton Courtenay, Oxon OX14 4FH Tel.: +44 8445 765503 Fax: +44 1235 845108 E-mail: mail@aferry.com

GRIEKENLAND

PIRAEUS KANTOOR PIRAEUS Akti Kondili 24, 18545 Piraeus Tel.: +30 210 4197510-12 Fax: +30 210 4122180 E-mail: pr-pir@anek.gr

CENTRALE RESERVERINGS AFDELING 1. Reserveringen

Tel.: +30 210 4197400, Fax: +30 210 4114138 E-mail: booking@anek.gr

+30 210 4197420

2. Groepsreserveringen:

Tel.: +30 210 4197430 Fax: +30 210 4114138 E-mail: groups@anek.gr CARGO AFDELING 1. Nationale reserveringen: Tel.: +30 210 4197540-1 Fax: +30 210 4114188 E-mail: cargo@anek.gr 2. Internationale reserveringen: Tel.: +30 210 4197542-4 Fax: +30 210 4116401 E-mail: adriatic.cargo.capacity@anek-superfast.com CHANIA BURO IN CHANIA Sophocles Venizelos Square, 73134 Chania, Kreta Tel.: +30 28210 27500-4, Fax: +30 28210 27505 E-mail: pr-cha@anek.gr CARGO AFDELING Tel.: +30 28210 80050 E-mail: pr-cha@anek.gr BURO IN SOUDA Souda Square, 73100 Souda, Kreta Tel.: +30 28210 27500 Fax: +30 28210 89979 HERAKLION CENTRALE RESERVERINGS AFDELING Tel.: +30 2810 308 000 TICKET BURO Dimokratias Avenue 11, 71306 Heraklion, Kreta Tel.: +30 2810 222481-2, Fax: +30 2810 346379 E-mail: ira-ag@anek.gr HERAKLION HAFENBÜRO Tel.: +30 2810 220051, Fax: +30 2810 245043

editiE: DECEMBER 2016

PREMIUM VERKOOPAGENTEN

ANEK LINES :: Italië - Griekenland 2017  

ANEK LINES :: Italië - Griekenland 2017

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you