Page 1

ønsker godt nytår til ”gamle” og ”nye” medlemmer.

vi starter lørdag den 7. januar 2012 Tilmelding / gentilmelding Der er allerede flere hold der er fyldt op. hvilke det drejer sig om, fremgår af vores hjemmeside, da det ændrer sig time for time kan vi ikke skrive det her ”i morgen er det jo forældet” uge 2 vil der være tilmelding/betaling mandag og onsdag i tst’s åbningstid, til det hold man ønsker at svømme på.. Der kan aftales mulighed for én gratis prøvetime, men det kan ikke garanteres at der efterfølgende er plads på holdet. Aftale om prøvetime EFTER uge 2 SKAL foregå via vores mail, og kvittering for aftalen SKAL medbringes til prøvetime. Der kan IKKE aftales prøvetime eller flytning af hold med træneren. Husk det er vigtig du henviser til det rigtige holdnummer når du tilmelder dig. Står der forkert holdnummer på indbetaling og holdet er fyldt op når det opdages er det denne dato der er gældende for tilmelding – IKKE den dag vi har modtaget din indbetaling. Du bedes selv kontrollere at du/dit barn står på medlemslisten. og bliver x’et af hver gang. Hvis du ikke står der, bør du kontakte os omgående så vi kan få fejlen rettet.

Yderligere information samt tilmelding efter uge 2, kan kun foregå: På mail til Bodil: svoem.kasserer@tst-tilst.dk Eller på tlf. til Birgit: 2993-9253. Med venlig hilsen - tst svømning – Tilst http://www.tst-tilst.dk/svomning/

→-------------------------------------------------------← NB

Vi skal bruge følgende oplysninger:

Tilmelding forårssæson 2012 Hold nr. ______

medlem efterår 2011_____ nyt medlem____

Samme som efterår ____ eller skifter fra _______

Navn: ____________________________________________ Gade.: _________________________________________ Postnr:__________ Tlf __________ Fødselsdato (dato md år ______________________________ Mail:

Tilmelding & gentilmelding  

Tilmelding & gentilmelding

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you