Page 1

Bewegwijzering en informatiedragers

an

company


Voor bedrijven en instellingen is het belangrijk om ‘zichtbaar’ te zijn. Dat is meer dan alleen de naam op het pand. Het is op de juiste wijze je identiteit communiceren naar de omgeving en opdrachtgevers. Armada Janse is marktleider in haar vakgebied en sinds 1935 een begrip in de Nederlandse lichtreclamewereld, vooral als het gaat om het klantspecifiek ontwikkelen van totaalconcepten voor (binnen)bewegwijzering. Duurzaam, vernieuwend en betrokken Met de eigen ontwikkel- en ontwerpafdeling komt Armada Janse tegemoet aan de steeds hogere eisen die gesteld worden op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid. De eigen productiefaciliteiten en installatieteams garanderen de noodzakelijke kwaliteit en flexibiliteit. Door een continu proces van innovatie en terugkoppeling vanuit opdrachtgevers is Armada Janse in staat een maatoplossing te bieden voor ieder vraagstuk, op basis van de laatste stand der techniek en ‘proven technology’.

Bewegwijzering: uw visitekaartje Iedereen weet het uit eigen ervaring: je weg zoeken in een vreemde omgeving kan een tijdrovende bezigheid zijn. Of dit nu in een stadse omgeving is, een station, een groot kantoor of ziekenhuis. Goede bewegwijzering, al dan niet verlicht, speelt in op het menselijk gedrag en leidt mensen ongemerkt maar effectief naar hun plaats van bestemming. Armada Janse ontwerpt een logische infrastructuur en realiseert vervolgens passende bewegwijzering voor elke locatie. Volledig afgestemd op uw wensen en huisstijl. Bewegwijzering is dan ook onderdeel van een totaalconcept en meer dan alleen een routeaanduiding. Het is het visitekaartje van uw bedrijf waarmee de algehele uitstraling van uw organisatie wordt ondersteund.


Totaalconcept Een totaalconcept voor (binnen)bewegwijzering van uw bedrijfspand bestaat uit een combinatie van verschillende elementen: muurelementen, plafondelementen en/of vloerelementen. Elk element is een onderdeel van de totale bewegwijzering, een informatiedrager op zichzelf. Hiermee wordt richting gegeven aan en voor de mensen in uw gebouw of omgeving. De informatiedragers worden ontwikkeld in de door u gewenste vormgeving en uitgevoerd in uw huisstijl. Bezoekers worden hierdoor op de juiste manier begeleid bij het vinden van hun bestemming.

Compleet pakket Armada Janse voert drie standaard productlijnen (Vista, Infonorm en Infonorm Classic) waarmee totaalconcepten worden ontwikkeld. Daarnaast is er een extra productlijn (Wayto) waarmee uit eigen productie maatwerk wordt geleverd. Elke productlijn bestaat uit de eerder genoemde elementen voor muur, plafond en vloer. Afhankelijk van de gewenste toepassing en vormgeving wordt er een geschikte oplossing gekozen dan wel ontwikkeld. Het gebruik van de juiste materialen, vormgeving en eventuele toepassing van licht zijn hierbij van groot belang. Om klanten en relaties een indruk te geven van de talloze mogelijkheden op het gebied van bewegwijzering heeft Armada Janse een speciale showroom ingericht. Diverse standaard- en maatwerkoplossingen worden hier getoond en getest. U bent van harte welkom om hier te komen kijken.


Vista Vista-systems is wereldwijd het meest bekende systeem op het gebied van binnenbewegwijzering. Armada Janse is officieel partner van dit systeem. De belangrijkste kenmerken hiervan zijn het gebolleerd aluminium basisprofiel en de veelzijdigheid. Vista biedt door haar gestandaardiseerde, modulaire opbouw een uitgebreid assortiment tegen een aantrekkelijke prijs.   Infonorm Armada Janse is officieel partner van Infonorm; een kwaliteitsmerk uit Zwitserland. De elementen uit deze lijn worden vervaardigd uit hoogwaardig geanodiseerd aluminium en geleverd in standaard maten van A7 tot en met A3. Andere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar. De reguliere lijn is verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen, welke naar klantwens kunnen worden gecombineerd.

Infonorm Classic Infonorm Classic wordt algemeen erkend als de hoogste norm voor modulaire bewegwijzering. Het is uniek in zijn veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. De kracht van dit systeem ligt in de eenvoud en de vindingrijkheid van het ingenieuze ontwerp. Infonorm Classic bestaat uit drie componenten: een aluminium basisprofiel, afdekprofielen en eindkapjes voor de vergrendeling. Wayto De Wayto-productlijn staat voor maatwerk. Op basis van een (eigen) ontwerp kan elk element vervaardigd worden waarbij de keuze voor de vormgeving volledig vrij is. Daarnaast biedt deze lijn de mogelijkheid om ook in andere materiaalsoorten dan aluminium, bijvoorbeeld glas of kunststof, een bewegwijzeringsassortiment te kiezen. Met de Wayto-productlijn kan in elk prijssegment een oplossing ontwikkeld worden. Onze adviseurs helpen u graag verder om samen tot het beste ontwerp te komen.


Pylonen

Speciale projecten

Als onderdeel van een concept kan er een pylon geplaatst worden. Een pylon is uw visitekaartje, zowel buiten op het bedrijfsterrein als binnen in uw gebouw. Voorbijgangers en bezoekers worden hierdoor iedere keer weer attent gemaakt op uw organisatie. Armada Janse produceert pylonen, zowel voor binnen als voor buiten, uitgevoerd in aluminium, kunststof of een combinatie hiervan. Of een opdrachtgever een kleine zuil of een metershoge pylon voor buiten wenst; voor Armada Janse maakt dat geen verschil. Iedere opdracht wordt met aandacht en betrokkenheid uitgevoerd.

Naast specifieke bewegwijzeringsprojecten kunt u voor elk ander huisstijl- en lichtreclamevraagstuk bij Armada Janse terecht. Bijzondere lichtreclames of informatievoorzieningen? Een speciale boodschap voor uw klanten op een externe locatie of bij uw bedrijfspand? Armada Janse zet uw wensen centraal en denkt en ontwikkelt graag met u mee. Dit is mogelijk omdat we alle disciplines in eigen huis hebben. Van ontwerp tot en met productie en montage. Armada Janse heeft jarenlange ervaring in het gebruik en toepassen van diverse materialen. Hierdoor zijn wij in staat uw wens op het gebied van bewegwijzering, huisstijl en/of lichtreclame tegen elk gewenst budget vorm te geven.

Pylonen kunnen voorzien worden van verlichting, digitale klokken, temperatuurdisplay of zelfs HD-schermen. Voor Armada Janse is het een uitdaging om uw woord- en beeldmerk overdag en ‘s nachts een duidelijk zichtbare en een herkenbare uitstraling te geven.


Deel van een groter geheel Armada Janse maakt onderdeel uit van Andus Group. De werkmaatschappijen van Andus Group hebben één doel voor ogen: Serving the industry. En ze hebben daarbij een bindende factor: het beste zijn binnen hun eigen specialisme. Bij specifieke projecten ondersteunen de collega-bedrijven elkaar zodat de knowhow en capaciteit ten volle worden benut. Andus Group is een concern – met circa 1.000 medewerkers en een omzet van meer dan € 200 miljoen – dat elke industriële opdracht kan uitvoeren in welk segment dan ook. De ambitie is duidelijk: de Andus-bedrijven stellen zich op in dienst van de klant en proberen zo maximale klanttevredenheid te bereiken. Daardoor kan Andus Group zich blijven bewegen aan de top van de diverse marksegmenten. Dit vraagt om hoge kwaliteit en het toepassen van innovatieve methoden bij het ontwerp, de productie en realisatie van de projecten. En uiteraard optimale dienstverlening door gedegen projectmanagement. Andus Group is een krachtige en betrouwbare partner volledig gericht op úw succes.

Process Equipment & Constructions Armada Rail Armada Mobility Armada Janse FIB Industries HSM Steel Structures ISS Projects Lengkeek Staalbouw RijnDijk Construction

Refractories Gouda Refractories Gouda Vuurvast Services Gouda Vuurvast Belgium Gouda Feuerfest Deutschland

Offshore & Maritime HSM Offshore Van Voorden Maritime Van Voorden Castings

Delfzijl Leeuwarden

Schagen

Gouda Schiedam Hoogvliet

Nieuwegein

Armada Janse BV Jan Hilgersweg 6-8, 5657 ES Eindhoven NL T +31 (0)40 - 256 19 11 F +31 (0)40 - 256 18 67 E info@armadajanse.nl I www.armadajanse.nl

Geldermalsen Zaltbommel Eindhoven Budel

Andus Group BV Beukenlaan 117, 5616 VC  Eindhoven NL T +31 (0)40 - 211 58 00 F +31 (0)40 - 213 47 79 E info@andusgroup.com I www.andusgroup.com

3121

Antwerpen, België Willich (Düsseldorf), Duitsland Košice, Slowakije

Armada Janse Brochure Bewegwijzering - Andus Group - NL  

Armada Janse Brochure Bewegwijzering

Armada Janse Brochure Bewegwijzering - Andus Group - NL  

Armada Janse Brochure Bewegwijzering

Advertisement