Page 1

27, 28 i 29 de novembre de 2009 a Constantí

Entrada gratuïta

EL DIARI DE

LA FIRA

F

LA A FIR

Fotografies: Xavi Jurio i Rafel Solé - Dipòsit Legal: T- 1065-09

Fira Multisecto de Constant

Fira Multisectorial de Constantí

Fira d

El comerç local, protagonista de La Fira

FIR

LA A FIR Fira Multisectorial de Constantí

SALUTACIÓ DE L’ALCALDE

2 ARTISTES LOCALS

7

FINSALV & COTEC PVC I ALUMINIS

6

5

ESTETICA 10

XAVIER REINOSO JOIER + ENFOC FOTOGRAFIA

4

TAC12

3

PRODTISA

2

LA A FIR

KE NET MULTISERVEIS

8

EL TACON

9

LEX ADVOCATS TRILLAS

10

MONTES ELECTRODOMÈSTICS

AMPA ESCOLA MOSSEN RAMON BERGADÀ

25 24 23 22 21 20 19 18 26 27 28 29 30 31 32 17

CLUB EXCURSIONISTA FOTOGRÀFIC CONSTANTÍ

CENTRE D’ESTUDIS CONSTANTÍ

ASSOCIACIÓ LITERÀRIA CONSTANTÍ

CONSTANTÍ DECIDEIX

PENYA BARCELONISTA DE CONSTANTÍ

AMPA IES CONSTANTÍ

ASSOCIACIÓ DE DONES PER LA UNITAT DE CONSTANTÍ

COOPERATIVA SANT ISIDRE CONSTANTÍ

AMPA i CEIP CENTCELLES

C.P. CONSTANTÍ

PARRÒQUIA DE CONSTANTÍ

GRUP CULTURAL MESTRESSES DE CASA

ASSOCIACIÓ PENSIONISTES I JUBILATS DE CONSTANTÍ

C.E. CONSTANTÍ

MOTOCLUB CONSTANTÍ

11 12 13 14 15 16 UN MÓN DIFERENT

PAPERERIA I JOGUINES EL NÚVOL

ESTÈTICA CARME

SUPERMERCAT SUMA

AMICS DE LA COLLA C.O.C.A.

1

PLÀNOL DE LA FIRA I ACTIVITATS

4

XAVIER REINOSO PRESENTA UNA COL·LECCIÓ DE JOIES

UNA GRAN CAPSA PLENA DE SORPRESES

3

3

L’entrada és gratuïta

CONSTANTÍ RÀDIO

ENTITATS

5

Fira M de

HORARI DE LA FIRA: Divendres inauguració a les 19 hores Dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 16:30 a 21:30 hores.


2. EL DIARI DE LA FIRA

CONSTANTÍ 09

Volem que la gent conegui la nostra Fira Arriba l’últim cap de setmana de novembre i Constantí es vesteix de Fira! Ara toca treure de l’armari una capsa oblidada i obrir-la per descobrir-la. Com heu pogut veure als cartells, Constantí és una capsa plena de sorpreses. Un any més torna La Fira: la nostra fira de sempre. Una data que no podíem oblidar i que no podiem deixar passar. La Fira ha de generar il·lusió, dinamisme, ganes de sortir al carrer i gaudir d’un ambient diferent i únic. Volem recuperar el que ha estat la nostra Fira sent conscients que no partim d’una posició d’avantage i per això s’ha de lluitar i treballar per oferir tant qualitat com diversistat. De fet, un objectiu clar d’aquesta Fira és que ha de ser un element clau en la dinamització del comerç local i, alhora, recuperar aquest esdeveniment com un punt de trobada rememorant els antics punts d’intercanvi de mercaderies i coneixements. Però sense perdre de vista que, com tot, les fires han evoluncionat i per això hem d’anar-les reinventant.

d evetlla tí r i r a p stan . So 21:30 hportiu de Con el drac d a d s n e i a pol la b ll amb a b . h 00:15

A L M DONEGUDA N I V N E 0 B 1 0 2 L A

Apostem fort per La Fira perquè volem ser un referent amb el que sabem fer i no amb importacions d’altres llocs. La gent ha de conèixer la Fira i Constantí pel que volem que sigui i no pel que hauria de ser. Hem de saber exportar el Constantí que, dia a dia, entre tots anem construïnt. I estic segur que és una oportunitat que sabrem aprofitar.

Sopar + Cotilló + raÏM aMb CoMbinatS de torronS, polvoronS i neuleS

El nou consistori ha fet una aposta clara i decidida per aquesta Fira perquè era la nostra obligació tornar a recuperar l’esplendor que havia viscut. És la nostra Fira però amb nous plantejaments perquè la gent de Constantí se la faci seva. Però també hem de tenir clar que volem que ens coneguin. Volem situar Constantí al mapa de Catalunya i, sí senyor, perquè no: Constantí pot ser un referent.

JOSEP MARIA SABATÉ I SANS jsabate@constanti.cat

SO

0 7 : t l u Ad na o s r e p r e p €

30 ntil: anys)

Infaors de 12 (men

NO

M É S R EVET

Adul t per p : 25€ erso na Jov

(men

es: 1

ors d

venda d’entrades al pavelló Poliesportiu i a l’Ajuntament fins el dijous 24 de desembre de 2009. ajuntament: 977 520 521 poliesportiu: 977 524 048

2€

e 17 an

ys)

A:

Per tot això, us felicito i us dono les gràcies: per fer-me sentir orgullós de poder presentar avui aquesta fira, per sentir-me orgullós de treballar per vosaltres, perquè sense la implicació i el suport dels ciutadans, les entitats i del comerç local no es podria fer aquesta Fira. Sense aquesta dedicació i el sacrifici les coses no surten bé. I ho reitero: gràcies a vosaltres, La Fira és i serà un gran èxit.

+ REVETLL R A PA

LL

Organitzar aquest esdeveniment diu molt dels constantinencs i les constantinenques. Al nostre voltant no hi ha molts municipis que tinguin la capacitat i la paciència per organitzar un esdeveniment com ho fem la gent de Constantí.

revetlla: torronS + Cotilló + 1 aMpolla de Cava per parella + xoColata aMb MelindroS

:

La gent de Constantí és la base i la principal font d’energia de La Fira. Si volem que la Fira aprofiti tot el potencial de la seva gent, que és moltíssim, hem de fer els esforços necessaris perquè tothom que viu a Constantí vulgui participar-hi plenament. Si no ho fem així no estarem avançant com ho podem fer, perquè no estarem aprofitant tot el nostre potencial. Sempre dic que la Fira és l’exemple més clar de l’esperit i de la forma de ser de la gent de Constantí. Som un poble emprenedor que no espera que li arribin les oportunitats sinó que les crea i que treballa per millorar i avançar.

l pavel

’any a e Cap d


3. EL DIARI DE LA FIRA

CONSTANTÍ 09

LA FIRA NOVA QUE TÉ EN COMPTE LA GENT DE SEMPRE Una gran capsa plena de sorpreses a Constantí Els propers dies 27, 28 i 29 de novembre Constantí acollirà una nova edició de La Fira, la cita que de forma anual ofereix una variada mostra del comerç, la indústria, la cultura i les entitats locals. Amb més de 50 expositors i prop d’una vintena de parades situades a l’Avinguda Onze de Setembre, La Fira ha apostat en l’edició d’aquest any per reforçar de manera especial el paper dels comerços locals donant un clar protagonisme a les entitats del municipi, un plantejament que resumeix el lema “La nostra Fira de sempre”. El divendres al vespre la Fira obrirà les seves portes amb la inauguració a càrrec del director dels Serveis Territorials d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, el senyor Àngel Xifré. Durant tot el cap de setmana la visita als expositors

Xavier Reinoso presenta una col·lecció de joies inspirades en Centcelles El joier local Xavier Reinoso ens presentarà durant la sessió inaugural una nova col·lecció de joies que tenen com a motiu la inspiració en la Vil·la romana de Centcelles. Aquesta col·lecció que s’estrenarà especialment per a l’ocasió té la peculiaritat de ser la primera que s’ha inspirat en aquest conjunt arquitectònic romà. Aquest artesà desitja que “aquestes joies siguin un referent per a la imatge del monument del nostre poble, que és patrimoni de la humanitat”.

Per la jornada de diumenge, i com a novetat, s’oferirà una paella popular al Parc de les Escoles Velles.

es complementarà amb la possibilitat d’assistir a la demostració dels oficis antics i artesans que es farà al passadís superior del Pavelló, i on es podrà gaudir del treball que desenvolupen els bufadors de vidre, cistellers, culleraires, ferrers o terrissers. Entre les novetats, el dissabte a la tarda es recupera la desfilada de moda, un dels actes que havia generat més expectació en els darrers anys.

Al llarg dels tres dies de la Fira es faran també diversos espectacles infantils organitzats per l’AMPA dels col·legis, una marató de donació de sang, un taller sobre la igualtat, o una degustació del còctel de Constantí a càrrec de la colla d’amics de la COCA.

Dintre de les activitats de la jornada de diumenge hi haurà la Trobada i demostració de puntaires, una exhibició de sardanes i les habituals concentracions que tindran el motor com a gran protagonista, amb la Trobada de vehicles 4x4 organitzada pel Club Tortuga TT, que promou diverses activitats i exhibicions, i la Trobada de Motos Clàssiques i motos BMW organitzada pel Moto Club Constantí, que arriba a la seva onzena edició.

Tal com ja apunten els llibres sobre la història de Constantí, la voluntat emprenedora de celebrar una Fira al poble com a mostra del comerç i la indústria local data de molts segles enrera. La Fira no deixa de ser un bon escenari per a apropar-nos al que era aquesta indústria i aquest comerç a Constantí, i ha evolucionat en els darrers anys fins arribar a aquesta setzena edició, des que va ser recuperada per un grup de comerciants i entitats locals.


4. EL DIARI DE LA FIRA

ARTISTES LOCALS

7

CONSTANTÍ 09

FINSALV & COTEC PVC I ALUMINIS

6

5

ESTETICA 10

XAVIER REINOSO JOIER + ENFOC FOTOGRAFIA

4

TAC12

3

PRODTISA

2

LA A FIR

KE NET MULTISERVEIS

8

EL TACON

9

LEX ADVOCATS TRILLAS

10

MONTES ELECTRODOMÈSTICS

AMPA ESCOLA MOSSEN RAMON BERGADÀ

25 24 23 22 21 20 19 18 26 27 28 29 30 31 32 17

CLUB EXCURSIONISTA FOTOGRÀFIC CONSTANTÍ

CENTRE D’ESTUDIS CONSTANTÍ

ASSOCIACIÓ LITERÀRIA CONSTANTÍ

CONSTANTÍ DECIDEIX

PENYA BARCELONISTA DE CONSTANTÍ

COOPERATIVA SANT ISIDRE CONSTANTÍ

AMPA i CEIP CENTCELLES

C.P. CONSTANTÍ

PARRÒQUIA DE CONSTANTÍ

GRUP CULTURAL MESTRESSES DE CASA

ASSOCIACIÓ PENSIONISTES I JUBILATS DE CONSTANTÍ

AMPA IES CONSTANTÍ

C.E. CONSTANTÍ

ASSOCIACIÓ DE DONES PER LA UNITAT DE CONSTANTÍ

MOTOCLUB CONSTANTÍ

11 12 13 14 15 16 UN MÓN DIFERENT

PAPERERIA I JOGUINES EL NÚVOL

ESTÈTICA CARME

SUPERMERCAT SUMA

AMICS DE LA COLLA C.O.C.A.

1

CONSTANTÍ RÀDIO


5. EL DIARI DE LA FIRA

CONSTANTÍ 09 DIVENDRES, 27 DE NOVEMBRE A les 19 hores, Inauguració de la Fira a càrrec del Director dels Serveis Territorials d’Innovació, Universitat i Empresa a Tarragona, Sr. Àngel Xifré i Arroyo, i de les Autoritats Municipals.

D HOGAR

SOREA

33

34

48

LLAR D‘INFANTS GU-GU

45

BIBLIOTECA MUNICIPAL

PLA LOCAL D’INCLUSIÓ SOCIAL DE CONSTANTÍ

44 46 43

49

CLUB TORTUGA

50

35

CONSENUR

36

ESCOLA D’ADULTS

LA A FIR

DELCRISA

A les 22 hores, Sopar d’expositors al Pavelló Poliesportiu. COMFORT DREAMS

47 GASTROTECA

Inauguració amenitzada pel grup de teatre Emfapatir. Presentació d’una nova línia de joies inspirada en Centcelles, a càrrec de Xavier Reinoso, joier artesà. Seguidament piscolabis per tots els assistents.

GRIÑO ECOLÒGIC SANEA

AJUNTAMENT

HERBA SAT

CLUB ESCACS CONSTANTÍ

37

BAR SINDICAT: MARI MARTÍNEZ

42

51

38 MOSSOS D’ESQUADRA I POLICIA LOCAL

39

TALLERS QUERALT

40

REPSOL

SAHARA 4X4

41

52

DISSABTE, 28 DE NOVEMBRE Durant tot el dia Demostració d’oficis artesans. Matí: A les 9:30 hores, Excursió amb el lema: LA FIRA TOUR PEL TERME a càrrec del Club Excursionista i Fotogràfic. Sortida: Plaça Alcalde Macià Martorell. Inscripcions el mateix dia: 3€ o 5€ amb la samarreta de l’associació. Inclou: Ampolla d’aigua. Durada aproximada: 2 hores. De 10 a 14 hores, a l’estand del PLISC: Taller-gimcana d’igualtat de gènere: corresponsabilització dels infants en les tasques domèstiques. De 10 a 11 hores, a l’estand del Col·legi Mossèn Ramon Bergada: Taller de confecció de l’escut de Constantí. A les 11 hores, Cercavila per La Fira amb McKENSY’S Cland Band. Tarda: A les 16:30 hores, Espectacle infantil La Piruleta, a la zona de cafeteria. Organitza: AMPA Centcelles. De 17 a 20 hores, Marató de donació de sang amb la unitat mòbil dels donants de sang. A partir de les 17 hores, a l’estand del Centre Parroquial: Taller de manualitats. A les 18 hores, espectacular Desfilada de moda. Organitza: Syrma. Col·labora: Veterinari Constantí, Òptica Gispert, Estètica 10, Càritas, Escola de ball Àngel i Fina, Club Karate Kushin Kai, Club Patí de Constantí i Àrea de Joventut. També a les 18 hores, a la zona de cafeteria. “Curs teòric de conducció i ús de diferents materials de desembús”. Organitza: Club Tortuga. De 19 a 20 hores, a l’estand del Col·legi Mossèn Ramon Bergadà Sessió de contes infantils. Cal portar un guant.

DIUMENGE, 29 DE NOVEMBRE

Matí XI Trobada de Motos clàssiques i la primera concentració de motos BMW. Organtiza Motoclub de Constantí. A les 8:30 hores, benvinguda dels participants. Es faran les inscripcions i s’oferirà xocolata calenta i coca per tots els pilots i acompanyants. Recorregut nou per a les Motos Clàssiques de 50 quilòmetres: L’anada: Fira Multisectorial de Constantí, La Pobla de Mafumet, Perafort, La Secuita, El Mas de Vilet dels Pins, La Bonaigua, Monnars i La Móra. La tornada: La Móra, Tarragona (Rambla Nova i balcó del Mediterrani) i arribada a la Fira de Constantí. A l’arribar es lliuraran els trofeus i recordatoris per a tots els pilots inscrits. A les 9 hores, Inscripció de participants a l’estand del Club Tortuga per: - Ruta pel voltant del municipi amb indicacions al llarg de la ruta, la durada es preveu d’unes dues hores. - Petita ruta pel perímetre del circuit Sahara 4x4 amb pas de dificultats artificials. - Traçat nivell baix al circuit Sahara 4x4 (traç blau) per vehicles 4x4 de sèrie o sense preparació. - Traçat nivell mig al circuit Sahara 4x4 (traç vermell) per vehicles preparats. De 10 a 14 hores, a l’estand del PLISC: Taller-gimcana d’igualtat de gènere: corresponsabilització dels infants en les tasques domèstiques. A les 11:30 hores i a les 13 hores Exhibició de Gerard Palleja al circuit Sahara 4x4. Al llarg del matí, dos vehicles de l’organització faran passejos als visitants per un recorregut del circuit, en grups de 5 i prèvia inscripció a la caravana del club. A les 10:30 hores, tradicional Trobada de Puntaires. Organitza: Grup Cultural Mestresses de Casa.

Bar

A les 11 hores, a la zona de cafeteria, Xerrada: “Orientació sobre mapes, GPS i PC, Oziexploreer i Compe”, a càrrec de Manel Barberà. Organitza: Club Tortuga.

Sindicat Agrícola Mari Martínez

D’11 a 12 hores, a l’estand del col·legi Mossèn Ramon Bergadà, Taller “Els meus amics els animals”. A les 12 hores, a la mateixa zona, una nova Xerrada: “Viatges en grup o en solitari pel continent africà, material necessari i consells” a càrrec de Carlos Gómez. Organitza: Club Tortuga. A les 13:30 hores, demostració de Sardanes pel grup “Dansaires del Penedès” a la Plaça de les Escoles Velles.

C.Major, 18

Constantí

A les 14 hores, al Parc de les Escoles Velles, Paella Popular. Es podran adquirir els tiquets fins el dijous 26 de novembre al Pavelló Poliesportiu. Tarda A les 16:30 hores a l’estand del Club Tortuga: Sorteig de regals i Entrega de premis.

Entrada gratuïta a tota La Fira

De les 16.30 a les 17.30 hores, a l’estand del Col·legi Mossèn Ramon Bergadà, Taller de disseny de joies. A les 17 hores, Simultànies d’escacs a càrrec de Xavi Cardó, davant de l’estand del Club d’Escacs Constantí. A les 17:30 hores, a l’escenari de La Fira, Espectacle infantil: Tubs...?

HORARI DE LA FIRA: Divendres inauguració a les 19 h. Dissabte i diumenge de 10 a 14 h. i de 16:30 a 21:30 h.

A les 21 hores, Recorregut per part de les Autoritats Municipals per entregar els diplomes de participació dels Expositors. Seguidament, a l”estand de l”Ajuntament, es realitzarà el Sorteig del premi “Ruta de La Fira”.

Durant tota La Fira:

A l’estand de la Colla Amics de la COCA hi haurà Degustació del còctel de Constantí.


6. EL DIARI DE LA FIRA

- ENTITATS -

Penya Barcelonista Constantí Des de la Penya Barcelonista de Constantí també volem participar d’aquesta Fira. És per això que aquest any, per primera vegada, la Penya tindrà el seu estand propi on hi podreu trobar tot tipus de material relacionat amb el Barça, com ara samarretes, banderins, pòsters o clauers. També presentarem el Cava oficial de la Penya Barcelonista de Constantí. Esperem que el nostre estand sigui un punt de visita obligat per a tots els barcelonistes. Associació de Pensionistes i Jubilats La nostra Associació ha estat present de forma habitual en gairebé totes les edicions de La Fira, amb una mostra de totes aquelles activitats que anem desenvolupant al llarg de l’any en els diferents tallers que es realitzen a la Llar de Jubilats i Pensionistes: una exposició de les nostres manualitats, puntes de coixí, i també diversos records dels nostres viatges o excursions. Estem molt satisfets de participar un any més a La Fira, i agraïm a l’Ajuntament la seva implicació per a tirar-ho endavant.

Centre d’Esports Constantí Des del Centre d’Esports Constantí volem sumar-nos, un any més, a la celebració de la Fira. Us convidem a visitar el nostre estand on hi exposarem tot el material esportiu, samarretes, xandalls i equipament del club. També hi trobareu fotografies dels diferents equips del nostre planter, i es farà un sorteig amb una cistella plena de productes de Nadal i una televisió de plasma.

Club Excursionista i Fotogràfic El Club Excursionista i Fotogràfic Constantí ha organitzat una nova sortida coincidint amb La Fira, anomenada FIRAtour. Aquesta sortida planteja una caminada pel terme el dissabte 28, i l’hora de sortida serà a 2/4 de 10 del matí des de la Plaça de l’Alcalde Macià Martorell. La nostra entitat també disposarà d’un estand al recinte firal on es podrà adquirir la samarreta oficial del Club i fer-se soci de l’entitat. Centre Parroquial La Parròquia de Sant Feliu vol donar a conèixer cada any aspectes nous de la seva tasca, i La Fira és sempre una bona oportunitat. Com a novetat d’aquest any inclourem la possibilitat, adreçada a tots els majors de 16 anys, de poder votar sobre aquells valors que necessita la vila de cara al futur. A més, també s’inclourà la venda de llibres i un taller de manualitats adreçat als infants, el dissabte a partir de les 17 hores. Des de Càritas col·laborarem també en la desfilada de moda, amb la roba infantil i la presentació de roba de segona mà. COOPERATIVA AGRÍCOLA SANT ISIDRE La Cooperativa Agrícola de Sant Isidre prendrà part novament de La Fira i ho farà oferint una selecció de tots els seus productes, on destaquen l’oli de la nova temporada, els fruits secs i la mel. El president de l’entitat, Pau Rossell, assegura que “a la Cooperativa Agrícola ens considerem una de les entitats importants de la vila i per això hem d’implicar-nos. Sempre intentem participar a les activitats que s’organitzen perquè donem la màxima prioritat a Constantí”.

ASSOCIACIÓ DE DONES PER LA UNITAT DE CONSTANTÍ L’Associació de Dones per la Unitat de Constantí aprofitarà La Fira per mostrar les manualitats que es duen a terme durant els seus tallers setmanals. La presidenta de l’entitat, Tomasa Molina, destaca que “estem involucrades amb La Fira des de les primeres edicions i aquest any centrarem el nostre estand en exhibir complements per al Nadal”.

ASSOCIACIÓ LITERÀRIA DE CONSTANTÍ L’Associació Literària de Constantí, com cada any, participa en aquest esdeveniment de la Fira multisectorial. El producte que oferim és literatura, a excepció d’aquest any en que oferirem també uns pastissos per complementar la nostra oferta literària. Oferirem una mostra de tots els llibres que ha publicat l’Associació des dels seu inici l’any 1999. Volem aprofitar aquest espai que ens ofereix La Fira per mostrar tot allò que sorgeix de les entitats del poble, i especialment allò relacionat amb la cultura.

AMICS DE LA COLLA C.O.C.A. Amics de la Colla C.O.C.A. es una associació que neix, després d’estar diversos anys realitzant activitats en col·laboració amb l’Ajuntament, d’un grup de joves amb ganes de passar-ho bé al seu poble i amb el jovent local. Dins de La Fira, hi haurà exposada la Dragonina de Constantí, originalment feta per la Colla C.O.C.A., la qual es vol recuperar amb una primera sortida pel 23 d’abril de 2010, així com una degustació del Còctel de Constantí a l’estand. També tenim engegat un projecte de Caga Tió popular pel dia 23 de desembre.

CONSTANTÍ 09

AMPA CEIP CENTLLES L’estand de l’AMPA del CEIP Centcelles estarà especialment adreçat als infants. El grup d’animació infantil ‘Piruleta’ posarà el to musical el dissabte, a partir de les 16:30 hores, amb un espectacle que s’oferirà a la zona de la cafeteria. A més, durant el cap de setmana els més petits podran participar en un taller de manualitats que tots aquells que ho vulguin podran adquirir posteriorment. AMPA IES CONSTANTÍ Els nois i noies de quart d’ESO de l’IES de Constantí seran els encarregats de l’estand de l’AMPA IES Constantí, on vendran polseres fetes per ells mateixos i amb tallers de pintura. L’objectiu d’aquestes activitats és recaptar fons per al viatge de final de curs que els alumnes realitzaran a Itàlia.

AMPA RAMÓN BERGADÀ L’Ampa del CEIP Mossèn Ramon Bergadà ha preparat tot un seguit d’activitats que anirem desenvolupant al llarg de tot el cap de setmana. El dissabte al matí realitzarem un taller de confecció de l’escut del nostre poble, mentre que a la tarda oferirem una sessió de contes infantils amb titelles de mà i contes virtuals per als més grans. El diumenge es realitzarà un taller de disseny de joies i un altre anomenat “Els meus amics els animals”, basat en crear animals amb tubs de paper de W.C. Al llarg dels dos dies desenvoluparem una activitat anomenada “Generacions”, una espècie d’arbre genealògic que s’anirà construint amb els avis, pares i fills que hagin cursat estudis al nostre centre. Club Escacs Constantí Aquest any ens fa especial il·lusió la celebració de La Fira, perquè tot just el dia de la inauguració, el 27 de novembre, coincideix amb la data oficial del nostre 20è aniversari. La nostra participació a La Fira estarà centrada en unes simultànies que es faran el diumenge a la tarda, amb la presència de Xavi Cardó, jugador del Club. A banda, en el nostre estand s’exposaran diversos trofeus, jocs i taulells d’escacs curiosos i fotografies dels nostres 20 anys d’història. Club Tortuga TT La participació del Club Tortuga Tot Terreny a La Fira serà aquest any força activa. A banda del nostre estand organitzarem activitats força diverses com un curs teòric de conducció i una xerrada sobre orientació en vehicles 4x4. Pel que fa al diumenge es farà l’habitual concentració de vehicles 4x4 i s’organitzaran diverses rutes i exhibicions al circuït Sahara 4x4. Al llarg de tot el matí 2 vehicles de l’organització faran passejos als visitants per un recorregut del circuït. MOTO-CLUB CONSTANTÍ Després del parèntesi del passat any, el Moto Club Constantí tornarà a organitzar l’edició XI de la Trobada de Motos Clàssiques, aquest any conjuntament amb la 1ª Concentració de Motos BMW Constantí - Auto Sports Busquets. Com a President del Moto Club Constantí i membre de la FCM vull destacar que La Fira és una important cita per al nostre municipi, un gran aparador cara a l’exterior. En aquest sentit, vull agrair l’esforç que realitza l’Ajuntament, els comerciants, empreses, entitats i tots els veïns en l’organització d’aquest esdeveniment. CENTRE D’ESTUDIS DE CONSTANTÍ El Centre d’Estudis de Constantí és una de les entitats que, excepte un any, sempre ha participat en totes les edicions de La Fira, així com en qualsevol acte o esdeveniment en que l’Ajuntament ha reclamat el seus serveis, com xerrades a les escoles o als instituts. Enguany la nostra miscel·lània “Estudis de Constantí” celebra el 25è aniversari. I per la Festa Major d’hivern de l’any vinent es publicarà un especial amb una autobiografia de Mossèn Ramon Bergadà. CLUB PATÍ CONSTANTÍ L’estand del Club Patí a la Fira serà un repàs a tota la història d’aquesta entitat esportiva, a través de diverses imatges de campionats i festivals en els que el club ha participat al llarg de la seva trajectòria. També es promocionarà el patinatge per a adults, i tots aquells que s’apuntin al Club durant La Fira tindran matricula gratuïta per aquest any. La participació del Club Patí es completa amb la presència de les nenes en la desfilada de moda, on presentaran malles de competició. CONSTANTÍ DECIDEIX La comissió ciutadana Constantí Decideix es presenta a La Fira per donar-se a conèixer com a impulsora a Constantí de la Consulta Popular que el dia 13 de desembre està convocada a uns 150 municipis de Catalunya, i que es planteja obertament el nostre futur com a país. Volem avançar democràticament defensant la participació de la gent, i demostrar que tenim capacitat i voluntat de decidir per nosaltres mateixos. A l’estand de la fira us facilitarem tota l’ informació dels actes que hem anat realitzant i tenim previstos. T’animem a participar-hi. Cordialment, disfruteu de La Fira. GRUP CULTURAL MESTRESSES DE CASA El Grup Cultural Mestresses de Casa apostarà en aquesta edició per presentar una exposició que reuneixi els fruits que es poden collir al Camp de Tarragona. La presidenta de l’entitat, Conxita Corull, va assenyalar que “som una entitat que participa a la fira des de les primeres edicions”.


Repsol amb La Fira de ConstantĂ­

La Fira  

revista realizada con motivo de la Fira multisectorial de Constantí

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you